Combo SUNDAE Ride – Κυριακή 11/10/2009

35 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Aristidis
Απών/απούσα

Ήτανε η πρώτη μου βόλτα σήμερα και ήτανε πραγματικά υπέροχα!
Όμορφη διαδρομή(ευχαριστούμε Γιώργο), ωραίος καιρός, φαί και πάνω απόλα ωραία παρέα!
Επίσης η συνολική εμπειρία με το ποδήλατο πολύ πιο ωραία απότι περίμενα.
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα. Θα τα ξαναπούμε!
Άρης.

ΥΓ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία(dragonfly) για το ποδήλατο!

John_K
Απών/απούσα

ωραια βολταα κ η σημερινή!! ωραια μέρη ωραιοο φαγητο πολυ καλη τρελοπαρέα!!!
παντα τετιαα καθε τεταρτη καθε παρασκευη καθε κυριακη

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

Πράγματι ήταν από τις καλύτερες βόλτες. Μπράβο Γιώργο (GeorgeLeo).
Δεν ξέρω αν περάσατε καλά που δεν συνεχίσατε και μείνατε για φαϊ. Εμείς που συνεχίσαμε για Καβούρι περάσαμε άψογα. Μπανάκι, λίγο παραπάνω πετάλι, επιστροφή μετά Γλυφάδα για φαγητό και χαλαρά πίσω...
Με την πρώτη ευκαιρία το επιχειρούμε ξανά όποτε θέλουμε..

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

Μπράβο GeorgeLeo!
Πολύ καλή ιδέα και οργάνωση.
Πολύς κόσμος στο Θησείο... Νέα πρόσωπα.
Χαλαρή βόλτα μέχρι Ακαδημία Πλάτωνος στο event των Local.
Όμορφες περιοχές, αν και δεν έχουν τύχει μεγάλης ανάπτυξης και πρόνοιας...
Στη διαδρομή μας από και προς την Ακαδημία Πλάτωνος είδαμε αρχαία ευρήματα εν μέσω ανασκαφών.
Συνεχίσαμε μέσα από τη βιομηχανική περιοχή του Ταύρου. Μοναδικοί θαμώνες της περιοχής, τα σκυλιά-φύλακες των εργοστασίων.
Μέσα από Καλλιθέα από το πεζοδρομημένο τμήμα στις όχθες του Κηφισού, φτάσαμε παραλία.
Ο καιρός ήταν πραγματικά τέλειος, ο ήλιος έκαιγε σαν καλοκαίρι και μας έδωσε το απαραίτητο χρώμα σε όλη τη διαδρομή μας μέχρι τον Άλιμο.
Εκεί χαιρετίσαμε την ομάδα που συνέχισε για μπάνιο στο Καβούρι και οι υπόλοιποι συνεχίσαμε για Π. Φάληρο για γεύμα στο Λάμπρο.
Νομίζω ότι ο Γιάννης έμεινε ευχαριστημένος, όχι μόνο από το φαγητό αλλά και από το triple chocolate ice cream στην πλ. της Ν. Σμύρνης.
Πήραμε το δρόμο της επιστροφής με μεγάλη ικανοποίηση, αφού άλλη μια Κυριακή γέμισε με ποδήλατο, όμορφες εικόνες, γέλια, αστεία, πειράγματα και προπάντων καλή παρέα.

Ήδη γίνονται οι απαραίτητες 'ζυμώσεις/σχέδια' για το επόμενο COMBO, που αναμένεται πιο... εξοχικό!!!

Όσοι ενδιαφερόμενοι... μείνετε συντονισμένοι!

contact