Critical Mass Αθήνας 6/12/2010

11 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
saturn
Απών/απούσα

Προσοχή σήμερα,

Το κέντρο θα είναι κλειστό, αυτό μπορεί και να διευκολύνει το crtical mass, μπορεί και όχι..

Απροσπέλαστο τη Δευτέρα το κέντρο από τις 10 το πρωί , καθώς θα διακοπεί η κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους, ενώ θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, λόγω των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση των δύο χρόνων από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει παναττική στάση εργασίας από τις 12 έως τις 3 μετά το μεσημέρι και συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

Συλλαλητήρια επίσης στα Προπύλαια και σε διαφορετικές ώρες έχουν προγραμματίσει ΟΛΜΕ, φοιτητές και μαθητές.

http://www.skai.gr/news/greece/article/157888/sugedroseis-kai-poreies-ti...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Από προχθές μας θυμίζουν πόσο καλή είναι η ΕΛΑΣ που πιάνει τρομοκράτες, σήμερα και μέχρι αύριο στις 7 το πρωϊ θα υπάρχει μπατσοκρατία στο κέντρο για να μην πάει ο κόσμος να αφήσει ένα λουλούδι.

Αναρωτιέμαι αν τα πρεζάκια και τα κλεφτρόνια θα συνεχίσουν τις τσάρκες τους στις γνωστές μεριές του κέντρου...

Καλή δύναμη στους ποδηλάτες που θα κατέβουν.

Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

saturn wrote:
Προσοχή σήμερα,

Το κέντρο θα είναι κλειστό, αυτό μπορεί και να διευκολύνει το crtical mass, μπορεί και όχι..

Απροσπέλαστο τη Δευτέρα το κέντρο από τις 10 το πρωί , καθώς θα διακοπεί η κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους

Για εξηγήστε μου, όταν λείπουν τα Ι.Χ., το κέντρο γίνεται "απροσπέλαστο";
Δηλαδή απαγορεύεται η κυκλοφορία και για ποδήλατα;

generation xx t...
Εικόνα generation xx terrorist
Απών/απούσα

Στην τελευταια πορεια,απο οπου και αν προσπαθουσα να παω,αλλοι ΜΑΤαδες με αφηναν και αλλοι οχι.

Επισης οι ελεγχοι ηταν συνεχεις και ψιλοεκνευριστηκα.

Οσοι ειναι κεντρο,θα εχουν μια μικρη δυσκολια να κινηθουν αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι η μικροτερη δυνατη συγκρινομενη με αλλα οχηματα.

Επισης εχω την τρομερη απορια πως θα φυγουν οσα ΙΧ και μηχανακια μπηκαν κεντρο σημερα πρωι,διοτι η απαγορευση ισχυει μεχρι αυριο πρωι...
Θα αφησουν τα αυτοκινητακια τους εδω?

jeanmarat
Απών/απούσα

εχω παει σε δεκάδες πορείες με το ποδήλαο περνώντας κύριος από τις λωρίδες που κόβουν την κίνηση. Θα έλεγα μάλιστα πως ειναι η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ να κάνεις ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας χωρίς ίχνος Ι.Χ.

Απλώς απόψε θα έχει μπατσοκρατία μπορεί να γίνουν και φασαρίες ή να πέσετε πάνω στην πορεία.

Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

jeanmarat wrote:
εχω παει σε δεκάδες πορείες με το ποδήλαο περνώντας κύριος από τις λωρίδες που κόβουν την κίνηση. Θα έλεγα μάλιστα πως ειναι η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ να κάνεις ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας χωρίς ίχνος Ι.Χ.

Αυτό νομίζω κι εγώ. Ας μην επαναλαμβάνουμε λοιπόν φρασεολογία του τύπου προσπελασιμότητα = Ι.Χ.

-bike-
Εικόνα -bike-
Απών/απούσα

Καταφέρατε κύριοι για μια ακόμα φορά να κάνετε συλλήψεις όλως τυχαίως μια ημέρα πριν κατέβει ο κόσμος στους δρόμους …
Μια ημέρα πριν γεμίσει η Αθήνα από μαθητές που διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του αδικοχαμένου Αλέξη .
Βέβαια μαζί τους θα κατέβαιναν και άλλοι … άνεργοι , φτωχοί , συνταξιούχοι , τρίτεκνοι , συμβασιούχοι , απολυμένοι κλπ .
Μπορέσατε κύριοι της ΕΛ.ΑΣ. να δημιουργήσετε χάρη στη τρομοκρατία ένα απίστευτο κλίμα τρομοκρατίας …
Μπορέσατε χάρη στις συλλήψεις να εκφοβήσετε όλους όσους σκόπευαν να κατέβουν αύριο …
Τώρα ήδη έχετε αρχίσει να ελέγχετε εξονυχιστικά ότι κινείτε και ότι περπατάει στο κέντρο της Αθήνας …
Μια μέρα πριν …
Τώρα έχετε κάθε άλλοθι ακόμα και να απαγορέψετε την κυκλοφορία στους δρόμους μέχρι και τη Θήβα , χαχα …
Με συνοπτικές διαδικασίες η αντιτρομοκρατική ανέλαβε το ρόλο του Πρετεντέρη της Τρέμη και των υπολοίπων υπνωτιστών της Ελληνικής κοινωνίας …
Θυμηθήκατε ξαφνικά τα ξεχασμένα εντάλματα και τους τσακώσατε εν μια νυκτί …
Βρίσκετε ξαφνικά παντού όπλα και γιάφκες …
Σε κάθε γειτονία σε κάθε πλατεία , βρήκατε και από ένα οπλοστάσιο , όλως τυχαίως …
Κανένας σώφρων γονιός και πολίτης δεν θα κατέβαινε για να διαμαρτυρηθεί κάτω από τέτοιο κλίμα και τέτοιον εκφοβισμό …
Να δούμε όμως πότε θα πιάσετε και την Γιάφκα με τους πραγματικούς τρομοκράτες και τους πραγματικούς κλέφτες που λέγεται κοινοβούλιο …
Γιατί εάν δεν τους πιάσετε εσείς θα τους πιάσουμε εμείς και τότε θα δείτε πραγματικά τι σημαίνει τρομοκρατία …
Να μην ξεχνιέμαι και πάλι συγχαρητήρια … καταφέρατε να φοβίσετε πολλούς ..
Όχι όμως και εμένα !

kounoupis
Απών/απούσα

http://astynomia.gr/traffic-athens.php
Eδω λεει ποιοι δρομοι ειναι κλειστοι.
Μονο η πανεπιστημιου ειναι κλειστη μεχρι τωρα
Καμερες απο το site του μακη zougla-φυλλοπουλου
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=55288&cid=86(ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ)
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=55287&cid=118(ΣΥΝΤΑΓΜΑ)
16.00 αρχιζει ο δευτερος γυρος των πορειων.
Το πολυ πολυ κλασικα να μας ακολουθησουν οι μπατσοι οπως περσι

spy3
Απών/απούσα

ηδη αρχισαν τα εκτροπα καταλληλος εξοπλισμος για οσους και οσες πανε σημερα ειναι κρανος και αλεξισφαιρο γιλεκο επισης μια μασκα βιοχημικου πολεμου θα ειναι χρησιμη τυφλα να εχει η ποδηλασια στην βαγδατη θα μπορουσαμε να καλουμε και τουριστες να βιωνουν αυτη την ανεπαναληπτη εμπειρια ποδηλασιας στο κεντρο της αθηνας δεν ειμαστε καθολου εξυπνοι

maftaki
Απών/απούσα

ΤΟ CMR πήγε μια χαρά. 1ο Ευχαριστώ όσους με βοηθησαν στην αλλαγη σαμπρέλας και ολα τα παιδια που με περιμένανε 2ο Διευκρινίζω οτι προσωπικά ένας απο τους λόγουσ που κατεβηκα στο σημερινο cmr είναι ότι δεν μου αρέσει κανένασς να με κάνει να αισθάνομαι τρομοκρατημένος όμηρος στην πόλη μου .Αν και τσούζουν λίγο τα μάτια μου..Καληνυχτα συνποδηλάτες!

Drakoulis
Εικόνα Drakoulis
Απών/απούσα

δεν μου αρέσει κανένασς να με κάνει να αισθάνομαι τρομοκρατημένος όμηρος στην πόλη μου

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.

contact