Δάφνη-Ποδηλατικός Γύρος

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Αυριο 1 Ιουνίου στην πλατεία δημαρχείου στη Δάφνη (οδός Έλλης) θα έχει ποδηλατικό γύρο. Μάλιστα ο δήμος έχει φτιάξει και ποδηλατόδρομο, ένα μικρό κομμάτι η προέκταση του οποίου είναι αρκετά ανηφορική ενώ δε λείπουν και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια. Ελάτε να δούμε ίντα θα κάνουμε.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

και καλά είστε ανεξάρτητοι, alternative, δεν πάτε σε εκδηλώσεις δήμων για το ποδήλατο θεωρώντας ότι είναι για φανφάρα, σκέφτεστε ποιοτικά, διαφοροποιείστε από την δήθεν ηλίθια μάζα που πηγαίνει, είστε ιδεολόγοι διανοούμενοι ποδηλάτες και καλά ενάντια στο σύστημα. ΟΥΣΤ.

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

Εσύ προσκαλείς, εσύ πάλι αποτρέπεις! Οι υπόλοιποι χρειαζόμαστε σε κάτι ?

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

...και για αυτό το κάνω. Άλλωστε έχω παρατηρήσει ότι δεν θέλετε να πηγαίνετε σε τέτοια γεγονότα σκοπίμως ως δήθεν alternative. Ο δήμος διοργανώνει κάτι για το ποδήλατο και μας αρέσει δε μας αρέσει, συμμετοχή πρέπει να υπάρχει. Η συμμετοχή δεν γίνεται για το δήμο αλλά για το ποδήλατο. Αν σε ενδιαφέρει η ιδέα του ποδηλάτου. Και ειδικά στη Δάφνη υπάρχει ένα πολύ μικρό κομμάτι καινούριου ποδηλατοδρόμου που αξίζει να το δείτε και να το κρίνετε με βάσει τα όσα έχουμε μάθει για την κατασκευή ποδηλατοδρόμων. Η δράση ξεκινάει από τους περιφερειακούς δήμους και γειτονιές και μετά φτάνει στο κέντρο. Η ζωή δεν υπάρχει μόνο στο Σύνταγμα και την Ομόνοια. Τα προβλήματα κυκλοφορίας έχουν μετατοπιστεί εκτός κέντρου πλέον. Και εσύ ότι κάνεις ως δήθεν alternative το κάνεις με σκοπό να σε υπολογίσει κάποτε ο δήμος ο οποίος θα υλοποιήσει στην τελική και αυτό για το οποίο δραστηριοποιείσαι. Δεν έχεις τα χρήματα και την άδεια να τα κατασκευάσεις μόνος σου.

paolos
Απών/απούσα

χαλαρωσε λιγο ρε Μπιν,προσπαθησε να μην χαρακτηριζεις τοσο ευκολα.Χτες ησουν στο Ελληνικο?Δεν σε ειδα...εισαι δηθεν?

και στο κατω κατω,χτες το εγραψες για σήμερα.αν το εγραφες νωριτερα ισως να ερχοταν κοσμος.

αα σημερα ειχε ποδηλατικο γυρο Νεας Ιωνιας,γιατι δεν ηρθες?

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

...επικρατεί σε αρκετούς και είναι αλήθεια. Αν κάπου δεν πηγαίνω δεν το κάνω επίτηδες θεωρώντας το δημαρχιακή φανφάρα αλλά γιατί θα έχω κάτι άλλο να κάνω. Ομολογώ ότι ούτε εγώ πήγα Δάφνη γιατί έκανε ζέστη και προτίμησα καφέ στην Ηλιούπολη. 11 η ώρα δεν ήταν και ότι καλύτερο ειδικά σήμερα με τη ζέστη.

contact