ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 11/4

78 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
AfloEydK
Απών/απούσα

μονοημερη ποδηλατικη εκδρομη στο δερβενι κορινθιας
προαστιακο μεχρι κιατο και απο κει ακολουθουν 30 ευκολα χιλιομετρα για δερβενι (συνολικα ποδηλατικα χιλιομετρα 60)
σε μια πανεμορφη διαδρομη διπλα στην θαλασσα και χωρις καθολου ανηφορες
μπανιο στην παραλια του χωριου και μεσημεριανο σε μια απο τις ταβερνες με επιστροφη αργα το απογευμα

ξεκιναμε απο αθηνα με τον προαστιακο των 09:00

δρομολογια και τιμες εισητηριων
http://www.trainose.com/content/wizards

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Theadora
Απών/απούσα

Μπράβο Aflo!!! πολύ ωραία ιδέα
τώρα που αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός τέτοιες βόλτες είναι ο.τι πρέπει!

Για μένα υπάρχει μια πιθανότητα να δουλεύω!
αν οχι, υπολόγιζέ με!
(θα ξέρω στο τέλος της εβδομάδας)

tabakiera
Απών/απούσα

δεν ειν κακο....

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

από το Κιάτο-Ακράτα-Κιάτο... σύνολο 90χλμ... καταπληκτική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα!

Το Κιάτο-Ακράτα με αρκετό κόντρα αέρα, που απ' ότι έμαθα είναι σύνηθες φαινόμενο. ΜΩΤ 21χλμ

Το Ακράτα-Κιάτο με ούριο άνεμο και ελαφρά κατηφορική κλίση, ΜΩΤ 24χλμ... Χαλαρά με τις κούρσες πιάνεις 40-45χλμ...

Γενικώς η διαδρομή αυτή ενδείκνυται για υψηλές ταχύτητες, μιας και δεν έχεις να ανησυχείς για ανηφόρες. Μόνος αντίπαλος ο εαυτός σου και τα πόδια σου, που σε τσιγκλάνε να πατήσεις δυνατά για να δεις τις αντοχές σου! Όνειρο!!!!!

Αντηλιακό απαραίτητο!!!!

Γενικώς η διαδρομή είναι απίστευτη και δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από τη θάλασσα.

Μακάρι να τα καταφέρουμε ξανά....

Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

πως μόλις τώρα από 'κει γύρισα.
Και βέβαια πάλι μέσα!
Ακόμα και με roller ελάτε (ΠΟΟΟΟΟΟΛΥ εύκολη διαδρομή)!

Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

jdar002 wrote:
από το Κιάτο-Ακράτα-Κιάτο... σύνολο 90χλμ... καταπληκτική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα!

Το Κιάτο-Ακράτα με αρκετό κόντρα αέρα, που απ' ότι έμαθα είναι σύνηθες φαινόμενο. ΜΩΤ 21χλμ

Το Ακράτα-Κιάτο με ούριο άνεμο και ελαφρά κατηφορική κλίση, ΜΩΤ 24χλμ... Χαλαρά με τις κούρσες πιάνεις 40-45χλμ...

Γενικώς η διαδρομή αυτή ενδείκνυται για υψηλές ταχύτητες, μιας και δεν έχεις να ανησυχείς για ανηφόρες. Μόνος αντίπαλος ο εαυτός σου και τα πόδια σου, που σε τσιγκλάνε να πατήσεις δυνατά για να δεις τις αντοχές σου! Όνειρο!!!!!

Αντηλιακό απαραίτητο!!!!

Γενικώς η διαδρομή είναι απίστευτη και δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από τη θάλασσα.

Μακάρι να τα καταφέρουμε ξανά....

Σου στέλνω φωτό!!!

mirmar_d
Απών/απούσα

καλησπέρα!
ακούω πως είναι πολύ εύκολη η διαδρομή, είναι όμως τόοοσο εύκολη ακόμα και για "σχετικά" αρχάριους? πόση ώρα περίπου θα μας πάρει το πήγαινε? η ταχύτητα της βόλτας θα είναι βατή υποθέτω ε?
ρωτάω γιατι είμαστε μια πάρεα κάπως άπειρη και προβληματιζόμαστε...
ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ελπίζω να ρθούμε!!

Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

mirmar_d wrote:
καλησπέρα!
ακούω πως είναι πολύ εύκολη η διαδρομή, είναι όμως τόοοσο εύκολη ακόμα και για "σχετικά" αρχάριους? πόση ώρα περίπου θα μας πάρει το πήγαινε? η ταχύτητα της βόλτας θα είναι βατή υποθέτω ε?
ρωτάω γιατι είμαστε μια πάρεα κάπως άπειρη και προβληματιζόμαστε...
ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ελπίζω να ρθούμε!!

πιο εύκολη από ότι η προσπάθεια που κατέβαλες να γράψεις αυτό το μήνυμα!

Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

φωτογραφίες στα παιδιά που πήγαμε.
Από τη στιγμή όμως που θα γίνει εκδρομή στην ίδια περιοχή,λέω να τις αναρτήσω εδώ ώστε να πάρετε μία "γεύση" του πως είναι οι περιοχές που θα συναντήσετε...

Με το παρακάτω link:
http://picasaweb.google.gr/103155510529586096570/05042010#
βγάζετε τα συμπεράσματά σας.

lambros_l
Εικόνα lambros_l
Απών/απούσα

Νικόλα πότε πήγες στα χωράφια μου και δεν σε είδα; Εκεί ήμουν το Πάσχα.

orck
Απών/απούσα

AfloEydK wrote:
ξεκιναμε απο αθηνα με τον προαστιακο των 09:00

δρομολογια και τιμες εισητηριων
http://www.trainose.com/content/wizards[/quote]

Γιαννη εχεις κανει επιβεβαιωση των δρομολογιων του Προαστιακου; Την εχω πατησει με αυτους του καραγκιοζηδες και εχω χασει αλλη μια καλη βολτα...

Berry
Εικόνα Berry
Απών/απούσα
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Εχθές Δευτέρα, βολτάραμε ποδηλατικώς (μετά από 1,5 μήνα που έχω να καβαλήσω ποδήλατο, λόγω κατάγματος) Διμηνιό - Κοκώνι - Διμηνιό.

Ήμουν με ένα ΜΤΒ full suspension, 147 κιλά ποδήλατο, 14 νούμερα μικρότερο μου .... πολύ γέλιο.... (πονέσανε πατούσες και γόνατα....).
Παρέα 4 ποδηλάτες, όλοι με ότι ποδήλατο βρήκαμε....
Συναντήσαμε και ένα tandem ατσάλι, παλιό, με ένα ζευγάρι.
Αν ο καιρός είναι καλός σκεφτόμαστε να πάμε ή Σάββατο ή Κυριακή με προαστιακό και το διπλό.

1. βρήκαμε bike friendly ξενοδοχείο. Στο Κιάτο, 60 ευρώ το δίκλινο, έχει εσωτερική αυλή για ΑΣΦΑΛΗ αποθήκευση ποδηλάτων. Μένουν συχνά ξένοι τουρίστες με ποδήλατα. Για διήμερη εκδρομή (κάτι έχουμε στο μυαλό μας) είναι ότι πρέπει.

2. μια ερώτηση. Ο προαστιακός - πλέον - είναι ο νέος / ηλεκτροκίνητος / στυλ ΜΕΤΡΟ, με διπλές πόρτες στο ύψος της αποβάθρας????
ή παίζει ακόμα ΚΑΙ ο πετρελαιοκίνητος / στυλ "μουτζουρης" / στενές πόρτες + σκαλιά για να ανεβεις, που έχει τύχει να πάρω πριν κανα 6μηνο.
(θυμάμαι καλά να γυρνάμε 5 ποδηλάτες από Κόρινθο με τον παλιό ντιζελοκίνητο προαστιακό / μουτζούρη, είδαμε και πάθαμε να βάλουμε μέσα τα ποδήλατα και ακόμα χειρότερα στο να τα βγάλουμε....).
Στον νέο σίγουρα θα χωράει το tandem, στον παλιό ίσως να μην χωράει ούτε τρεκκιν μεγάλο νούμερο....!!!!!!

AfloEydK
Απών/απούσα

πετρο
και εγω το κοιταζω για διημερο αν και ο καιρος μαλλον θα μας το παει για το επομενο ΣΚ

ο προαστιακος ειναι τυπου μετρο αν θυμασαι ειχαμε γυρισει απο αγ.θεοδωρους την ημερα (17/10 σπαρτακιαδα) που μας επιασε βροχη
με εξαιρεση το πρωτο δρομολογιο απο αθηνα και κιατο οπου βαζουν μουτζουρι και εξαιρετικα σπανια καποιο ξεκαρφωτο δρομολογιο την υπολοιπη μερα

AfloEydK
Απών/απούσα

ολα καλα με το χερι πλεον
εισαι μαχημος?
αντε να ξεμπερδεψω και εγω με την κουρσα και μετα.........σπριιιιιιιιιιιιιιιινττ

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Μάχιμος... χμ... δεν θα το έλεγα έτσι εύκολα.
Θέλω φυσιοθεραπείες, μυς και νεύρα έχουν μείνει πολύ πίσω....
Σιγά - σιγά. Πρώτα με το τρεκκιν και το tandem και μετά με την κούρσα, θα επανέρθω.
Ο καιρός όντως έχει τον πρώτο λόγο.

Θυμάμαι τότε που είχαμε γυρίσει με το νέου τύπου συρμό. Απλά θυμάμαι επίσης που είχα φάει πίκρα και με το παλιό, και ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη, πότε παίζει ο ένας και πότε ο άλλος. Όχι τίποτα άλλο αλλά μην πάω και στηθώ τσάμπα με το tandem και με κοιτάνε σαν εξωγίηνο...!!!

Έχουμε χρόνο, να δούμε και τον καιρό... και θα τα ξαναπούμε

Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

lambros_l wrote:
Νικόλα πότε πήγες στα χωράφια μου και δεν σε είδα; Εκεί ήμουν το Πάσχα.

πολλά για τη γιορτή σου.Δεν μπορούσα να βρω ακριβώς το nick name σου.

Τη Δευτέρα του πάσχα.

giannisscott
Απών/απούσα

εκανες μια αρχη με 60 klm . σιγα-σιγα να βαζεις περισσοτερα χιλιομετρα .

lambros_l
Εικόνα lambros_l
Απών/απούσα

Κρίμα, γιατί εγώ έφυγα Δευτέρα πρωί. Ελπίζω να ξαναβρεθούμε εκεί στα μέρη μου.

spitsini
Απών/απούσα

Τζοάννα, Νίκο, Μαράκι πάμεεεεεεεεε ηρθε και η βαση κοτσαδόρου τριων ποδηλάτων σημερα...οχι οπως την Κυριακη πο μας πέρασε που μου ηρθε κόλπος οταν μου το ειπε η Μαρια το πρωι!!!!!!!!!!!!!

Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

spitsini wrote:
Τζοάννα, Νίκο, Μαράκι πάμεεεεεεεεε ηρθε και η βαση κοτσαδόρου τριων ποδηλάτων σημερα...οχι οπως την Κυριακη πο μας πέρασε που μου ηρθε κόλπος οταν μου το ειπε η Μαρια το πρωι!!!!!!!!!!!!!

ο Berry μας έκανε την καρδιά περιβόλι!

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

spitsini
Απών/απούσα

Δειχνουν οι προγνωσεις...βροχη!!!

orck
Απών/απούσα

Μην δινετε βαση απο τωρα για προβλεψεις. Την παρασκευη θα το δουμε αυτο. Σημερα ειναι Τεταρτη.

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

εγώ πάντως ελπίζω!

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

τι έχουμε εδώ, aflo κανόνισες combo? i like!!!!! ---link στο facebook αμέσως

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

george leo wrote:
τι έχουμε εδώ, aflo κανόνισες combo? i like!!!!! ---link στο facebook αμέσως

... ο visier μας έχει εγκαταλείψει...

spitsini
Απών/απούσα

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

20 ΒΑΘΜΟΙ
3 ΜΠΟΦΩΡ ΒΟΡΙΑΣ
ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Αν τελικά έχει καλό καιρό, θα ρθούμε και εμείς με το tandem.
Μήπως θα ήταν καλό να αρχίσουμε να δηλώνουμε κόσμο?

Μην μαζευτούμε καμια 20αρια στον Προαστιακό, μας βλέπω να τρώμε πόρτα.

Γιάννη / Aflo θα έρθεις με την κούρσα ή με το τρεκκιν?

orck
Απών/απούσα

Παρακαλω κλεινω την θεση για κολητηρι πισω απο το ταντεμ σας :)
Με κουρσα Πετρο νομιζω οτι ειναι καλυτερα.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Παναγιώτη, κολλητήρι σε tandem... δεν θα είναι η πρώτη φορά, αλλά δεν ξερω αν έχει καλό αποτέλεσμα (... μου κάνει στενό κολλητήρι η Αγγέλα πίσω μου... άσε δεν ξεκολλάει με τίποτα).

contact