Uploaded with ImageShack.us
οι ΕΝΑΠΩΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ηλιοΚΑΜΜΕΝΟΙ και χιλιοβρεγμενοι αλητοΠΟΔΗΛΑΤΕΣ αθηνας, σε μια βολτα χωρις πληροφοριες λεπτομεριες διαδρομη προορισμο στατιστικα χρονομετρηση λιπομετρηση και περιορισμους
η ευθυνη δικη σας τα σουβλακια δικα μας
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Aυτο το τοπικ ειναι προσβλητικο.
Προσβαλει τον χριστιανισμο αφου την Μεγαλη Παρασκευη
ημερα ΠΕΝΘΟΥΣ για τους χριστιανους προτρεπει σε
καταναλωση κρεατος!
Προσβαλει τον χριστιανισμο αφου τα Παθη του Κυριου
τα εχει ονομασει παθη του ποδηλατη!
Προσβαλει τον χριστιανισμο αφου εκεινη την ωρα
(20:30) γινεται περιφορα του ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ!
Δεν εχω προβλημα με το τι πιστευει ο καθενας αρκει
να μην προσβαλει τα δικα μου πιστευω!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!
δεν ξέρω αν το γραφεις για πλακα που ελπίζω να το κανεις αλλα δικαίωμα στην νηστεία - πιστη -χιούμορ - δικό τους τρόπο έκφρασης έχουν όλοι όχι μονο εσύ, όχι μονο οι χριστιανοί.εγώ πιστεύω και θέλω να πιστεύω πως είμαι χριστιανός άρα αποδέχομαι πρώτα τα δικά μου ελαττώματα. έπειτα δεν κάλεσε προσωπικά εσένα. αυτό το νόημα έχει η ανοιχτοί πρόσκληση είναι για όλους και πάνε όσοι θέλουν.δηλαδή αν πας κάπου μεγάλη βδομάδα και αυτοί τρώνε σουβλάκια και πουν ox έσκασα θέλει κανεις μην το πετάξω αμαρτία είναι θα σηκωθείς και θα του πεις ΑΜΑΡΤΩΛΌΣ ΕΊΣΑΙ ΕΣΎ ΠΟΥ "ΤΡΟΣ" ΚΡΈΑΣ ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ. τέλος ναι μάλλον έχεις πρόβλημα με το τι πιστεύει ο καθένας γιατί αν δεν είχες 1 δεν θα απαντούσες έτσι και 2 θα το προσπερνούσες επειδή δεν σε αφορά. αν και πιστεύω ακόμα πως κανεις πλακα.
Δεν κανω καθολου πλακα.
Δεν ειναι θεμα ανεξιθρησκειας αλλα θεμα σεβασμου
στα πιστευω του διπλα.
Δεν ειναι το θεμα οτι καποιος τρωει κρεας και
διασκεδαζει την
Μ.Παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι το γραφει και μας το
πεταει στα μουτρα (σε οσους πιστευουν).
Ας εκανε αυτο το τοπικ οποιαδηποτε αλλη μερα.
Διαλεξε την Μ.Παρασκευη ακριβως για να χλευασει
τον Χριστο και αυτο δεν το ανεχομαι.
Ελπίζω το Σάββατο να μην κάνεις καμιά απολύτως δουλειά.
(γιατί αν κάνεις είναι σαν να χλευάζεις τους Εβραίους).
Ελπίζω κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού να μην τρως ή πίνεις πριν να δύσει ο ήλιος.
(γιατί αν τρως και πίνεις είναι σαν να χλευάζεις τους Μουσουλμάνους).
Ελπίζω να μην έχεις κάνει -και φυσικά εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να κάνεις μετάγγιση αίματος.
(γιατί αν κάνεις είναι σαν να χλευάζεις τους Μάρτυρες του Ιαχωβά).
Ελπίζω να κατάλαβες το συλλογισμό μου και να αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που γράφεις είναι τουλάχιστον υποκριτικό.
(γιατί αν δεν το κατάλαβες, είναι σαν να χλευάζεις τη Λογική..).
Τι είναι το ποδήλατο; Ενα ήσυχο μέσο μετακίνησης καταρχήν, που καθώς θα περνάει στις 20:30 από κάποιον δρόμο, σίγουρα δεν πρόκειται να το παρατηρήσεις περισσότερο από τις φωνάρες των εκκλησιαστικών μεγαφώνων και τα γοερά κλάμματα των χαροκαμένων χριστιανών, εκτός αν δεν είσαι τόσο πιστός ώστε τα μάτια σου να παίζουν και τα αυτιά σου να πιάνουν κάθε τι άλλο εκτός από την πίστη σου, που είναι κάτι πολύ προσωπικό.
Ή ακόμα χειρότερα, αν είσαι τόσο πολύ πιστός, φανατικός, ώστε να θέλεις να προσηλυτίσεις και όσους δεν ανήκουν, ή μπορεί και να απεχθάνονται, την θρησκεία (σου), θα τους απαγορεύσεις στο τέλος, να κάνουν κάθε τι άλλο εκτός από την χριστιανική διαδικασία.
Φυσικά υπάρχει και ο Χριστόδουλος, που λέει: "σας πάω", αλλά αυτό είναι άλλου παππά ευαγγέλιο, παππά δηλαδή από την συνομωταξία των πολιτικών και ευαγγέλιο από τα κιτάπια του marketing....
Εύγε τέκνον μου, πας σούμπιτος για παράδεισο κατευθείαν γιατί εφαρμόζεις το θέλημα του Κυρίου, ο οποίος εδίδαξεν υμάς: Ματθ. Ι 34: ΜΗ ΝΟΜΗΣΗΤΕ ΟΤΙ ΗΛΘΟΝ ΒΑΛΕΙΝ ΕΙΡΗΝΗΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ+ ΟΥΚ ΗΛΘΟΝ ΒΑΛΕΙΝ ΕΙΡΗΝΗΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΧΑΙΡΑΝ.
Ένα κάλεσμα σε ποδηλατοβόλτα, με μια δόση χιούμορ, προς όσους μείνουν και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν αυτή την Παρασκευή δεν είναι λόγος ιερού πολέμου. Εδώ που τα λέμε, κανένας δεν είναι λόγος ιερού πολέμου, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα.
Δεν υπήρξε καμία άμεση προσβολή. Ίσως κάπως μεγαλύτερη ειρωνία προς αυτούς που χιλιομετρούν, υψομετρούν, χρονομετορύν κλπ τις ποδηλατικές διαδρομές. Δες, όμως, δεν αντέδρασε κανένας. Δεν τρέχει τίποτα, το χιούμορ καλό κάνει.
Το δικαίωμα του οποιουδήποτε να γράφει τη σκέψη του, δεν είναι θέμα ανοχής των υπόλοιπων. Τη λογοκρισία, όμως, πάντα την κοιτάμε με στραβό μάτι, και καλά κάνουμε ...
Μπορει να μην ερθω στην ερθω στην βολτα σας αλλα οσον αφορα τα σουβλακια θα ειμαι(νοερα)μαζι σας....
Υγ. Αλλοι νηστευουν το ψητο κρεας, αλλα το "ωμο" το ξεκοκκαλιζουν!!!!
Ότι ναναι!
Που είδες τωρα οτι δεν σεβεται την θρησκεία σου?
Και επείδη πήρες φόρα με τον χριστιανισμό σου απάντα σε αυτα που σου λέει ο κωστής.
Θα μιλήσεις και για σεβασμό προς την θρησκεία σου ...σε ποδηλατικο forum είσαι, αυτα τη κυριακή πρωί εκεί που μαζεύεστε γυρω από τις εικόνες.
Analyzing humor is like dissecting a frog.
Few people are interested and the frog dies of it
οτι να ναι
οφειλω να ζητησω συγνωμη για τα προηγουμενα τρια χρονια που γινεται βολτα την ιδια μερα την ιδια ωρα
o titlos vgainei apo tis vroxes pou xoume faei
tin idia wra sto idio meros tin idia mera ginetai apo tin yparksi tou freeday mia mi freeday volta
i symmetoxi den einai ypoxrewtiki
ston ypoloipo planiti trwne kanonika
i pisti einai proswpiko thema tou kathenos kai episis den afora kanenan ta pisteyo tou kathenos
opote i diatrofikes mou epiloges den katalavainw pws epireazoun tin pisti sou
ean se prosvalei ayto to post paramenei diko sou provlima den katalabainw giati prepei na apologithw
επειδη δεν θελω να γραψω αλλο για το θεμα αυτο
λυσε μου μια απορια
ειναι υποχρεωτικο οι χριστιανοι να πανε στον επιταφιο
τι γινεται με οσους δεν πανε?
ειναι υποχρεωση των μη χριστιανων να μην κανουν τιποτα και να μεινουν σπιτι τις ημερες και ωρες πενθους των χριστιανων
ειμαι ακομα εντυπωσιασμενος απο το παθος του χριστιανου φιλου
με εκτιμηση Aflo
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι στην κολαση θα παμε.... Και εξηγω:
για τους χριστιανους, οσοι δεν ειναι χριστιανοι θα καταληξουν στην κολαση...
για τους μωαμεθανους, οσοι δεν ειναι μωαμεθανοι θα καταληξουν στην κολαση...
για τους ινδουιστες, οσοι δεν ειναι ινδουιστες θα καταληξουν στην κολαση...
κτλ, κτλ, κτλ, αρα ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα? ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΠΑΜΕ!!!!
Ελπίζω το Σάββατο να μην κάνεις καμιά απολύτως δουλειά.
(γιατί αν κάνεις είναι σαν να χλευάζεις τους Εβραίους).
Ελπίζω κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού να μην τρως ή πίνεις πριν να δύσει ο ήλιος.
(γιατί αν τρως και πίνεις είναι σαν να χλευάζεις τους Μουσουλμάνους).
Ελπίζω να μην έχεις κάνει -και φυσικά εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να κάνεις μετάγγιση αίματος.
(γιατί αν κάνεις είναι σαν να χλευάζεις τους Μάρτυρες του Ιαχωβά).
Ελπίζω να κατάλαβες το συλλογισμό μου και να αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που γράφεις είναι τουλάχιστον υποκριτικό.
(γιατί αν δεν το κατάλαβες, είναι σαν να χλευάζεις τη Λογική..).
το σαββατο δουλευω ενω αλλοι κοπροσκυλιαζουν οπως και τις επομενες μερες βεβαια τρωγοντας απο την τσεπουλα του μπαμπα...,τους μουσουλμανους δεν τους σεβονται πρωτιστως οι φιλοι μας οι αγαπητολαθρομεταναστες...οσο για τους ιεχωβαδες τους εχω γραμμενους εκει που καθομαι....ακριβως απο επανω...anyway....καλο ειναι να κανετε την βολτα σας και να φατε τα σουβλακια σας αλλα μην παρετε θεση αν ενας μπατσος σκισει μια κωλοφυλλαδα που ενας πακιστανος λεει οτι ειναι το κορανι...(καποιοι καταλαβαν τι θελω να πω)καλα χιλιομετρα να εχουμε ολοι οι απιστοι...και εγω μαζι!!!!ραντεβου στην κολαση(αν υπαρχει)
Αυτα που λες ειναι συλλογισμοι για μικρα παιδια.
Εαν ζουσα σε μουσουλμανικη χωρα ή στο Ισραηλ ή οπουδηποτε αλλου τοτε ΝΑΙ θα σεβομουν τα ηθη και τα εθιμα του τοπου και των κατοικων του...
Και επειδη εχω παει στο Ντουμπαι και στο Αμπου Νταμπι και σε ναους μουσουλμανικους σεβαστηκαμε τον τοπο και τους κατοικους του και δεν προκαλουσαμε.
Boring!
Μην πας αν δεν γουστάρεις.
Τι εισαι η λογοκρισία του φόρουμ! Ελευθερία λόγου και σκέψης έχουμε.
Αυτα που λες εσύ δηλαδή δεν ειναι για μικρά παιδιά?
Και στην τελίκή εσύ σέβεσαι τους ανθρώπους αναλόγως σε ποιο γεωργαφικό μήκος και πλάτος βρίσκεσαι?
Οτι να ναι
Πες τα Χρυσόστομε!!!
Εκτός απο ανεξιθρησκεία, υπάρχει και κάτι που λέγεται ελευθερία του λόγου.
Δεν ξέρω αν το έχεις ακουστά.
Από που κι ως που θα λογοκρίνει ο κάθε χριστιανούλης τον οποιονδήποτε!?
Δεν πάμε καλά!
Αρκετά μας τα πρήξατε με τα λιβάνια σας και τη φαρισαϊκή σας πίστη.
Αν θες να λογοκρίνεις και να απαγορεύεις στον καθένα να εκφράζεται όπως γουστάρει, όποια μέρα γουστάρει (επειδή τυχαίνει να είναι Μ.Παρασκευή), μάλλον θα σου ταίριαζε να ζεις σε κάποιες χώρες που φοράνε μπούργκες και αποκεφαλίζουν όποιον διαφωνεί με την πίστη τους...
Πες τα χρυσόστομε indeed!!!
Κάθε Πάσχα με λυπεί το 'χριστιανικό' κλίμα 'κατάνυξης' που επικρατεί στην Ελλαδίτσα, γιατί συνειδητοποιώ ότι 2.000 χρόνια μετά, ακόμα επικρατεί σκοταδισμός.
Κρίμα.
Παρεμπιπτόντως αγαπητέ 'deimo', επειδή η θρησκεία και η πίστη δεν σταματούν στο 'δεν τρώω κρέας τη μεγάλη εβδομάδα', σου υπενθυμίζω: "Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε. Εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, και εν ώ μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται ύμίν. " (Ματθαίου κεφ. ζ' στίχοι 1-6)
Κοίτα λοιπόν εσύ τι κάνεις, κι άσε τους άλλους να κάνουν ότι νομίζουν.
Σεβάσου και εσύ τους άθεους στην τελική. Γιατί και τη δική μου πίστη (απιστία) προσβάλλουν τα λεγόμενά σου.
Παιδιά, από εδω και πέρα, οπότε δημοσιευετε κάτι, να λαμβάνετε υπόψη σας τα "πιστεύω" του deimos. Προσοχή μην τα προσβαλετε!!!
Deimos, μπορεί οι ΕΝ.ΚΑ.ΠΟ να μην είναι χριστιανοί και να απευθύνονται σε ομοιους τους... Let them speaaaaak!!!
kwstis34, araXne γραψατε!
Λετε για ελευθερια του λογου αλλα κραζετε κιολας...
Αυτό είναι το κλασσικό φασιστικό/νεοφιλελεύθερο επιχείρημα. Πρετεντέρηδες, σώτηδες, λάος. Ύπουλο, σοφιστικό, υποτιμιτικό της νοημοσύνης.
Κράξιμο θα γίνει εκεί που επιχειρείται η μη ελευθερία του λόγου. Εκεί που το χρώμα και ο τόπος καταγωγής χαρακτηρίζουν το αν θα ζήσει κάποιος ή όχι. Αν σε αφήναν ελεύθερο δεν θα μπορούσε στο τέλος να μιλήσει κανείς, εκτός από εσένα. Αν τους αφήναν ελεύθερους, θα είχαμε χούντα. Στον λόγο και παντού.
ελπιζω να προσευχηθεις για εμας την ωρα που θα κανουμε βολτα
εχω πεθανει απο τα γελια με οσα λες αχαχαχαχαχα,μην καταπιανεσαι με μικροπραγματα υπαρχουν σημαντικοτερα στην ζωη που θελουν κραξιμο.
παιδες για να τα εχουμε ολοι καλα με τους πιστους και επειδη εχω βυσμα στον μπαμπινιωτη λεω να μεσολαβησω και να ονομασουμε τα παιδακια μαρουλια για την μεγαλη παρασκευη..
paizei na yparksei mia allagi wras epeidi to xoun zitisei polla atoma pou tha trexoun teleytaia stigmi (oxi apo epitafio)
9:30 anti gia 8:30
tha anakoinwthei to vrady i nwris to prwi
i wra allakse se 21:30
δεν σε κράζουμε που είσαι χριαστιανός όπως είδες και το πρώτο μου post και εγώ θέλω να λέγομαι. κράζουμε εσένα που κράζεις κάποιον για κάτι νόμιμο που θέλει να κάνει σε μια 'ευνομούμενη χωρά' (λέμε τώρα) επιπλέον λες σε έναν άλλον μέσα στο φόρουμ πως αυτά που σου λέει είναι δικαιολογίες για μικρά παιδιά, μάθε πως στην ελλάδα δεν προσμετρούνται ως θρησκείες ο δωδεκαθεϊσμός και ο μουσουλμανισμός αν και έχουμε μεγάλο ποσοστό από πιστούς. όταν δεν αφήνουν αυτούς να λατρέψουν ότι θέλουν οποτε θέλουν δεν μας πειράζει.Αντίθετος μας πειράζει το καυστικό χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός που γιάννα λέμε και την αλήθεια μονο αυτό μας έμεινε.
Τέλος για να κλείσω ο χριστός είπε αγαπά τον πλησίον σου με τα ελαττώματα του.