που θέλετε στο Τρωκτικό ή στο ΣΚΑΙ? Άντε γιατί δε σέβεστε τπτ! Όταν ο Θεός έλεγε να γίνουμε "κατ εικόναν και καθ' ομοίωσιν του " δεν εννοούσε ... με ποδήλατο! Είδες ποτέ το Θεό ή το Χριστό με ποδήλατο? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Στο επόμενο freeday θα σας κάψω τα ποδήλατα, σαν βιβλίο του Μ. Ανδρουλάκη.
ουυυυυυυυυ αγριευει το πραγμα και μ'αρεσει
θα περιμενουμε στο θησειο να μας σταυρωσουν
τον χριστο τον ειχα δει εως τωρα εσταυρωμενο, και φανταρο
με ποδηλατο πρωτη φορα
ραντεβου 20:30 θα φερω και καρφια
με μεγαλη αγωνια θα περιμενω μηπως εμφανιστει το 'προσωπο'
αλλα δεν θα ναι μονος του
ενορια και πιστοι με φτυαρια και τσουγκρανες κηνυγουν 20 ποδηλατες
...θα είναι άλλη μια παρασκευόβολτα με ποδήλατο. Τώρα δεν φταίμε εμείς που συνέπεσε με τις διακοπές του Freeday και με τον επιτάφιο. Είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων και προσωπικά λυπάμαι, αλλά το ΠΟΔΗΛΑΤΟ προηγείται από θεούς, δαίμονες ή οποιεσδήποτε αργίες διοργανωτικών εκδηλώσεων.
Βοηθήστεμε σας παρακαλώ να καταλάβω κάτι . Σε ποιον απευθύνονται τα ειρωνικά σχόλια και οι εξυπνάδεσ; Πιοσ σας απαγόρευσε να κανετα βόλτα την Μεγάλη Παρασκευή; Πιος είναι ο αντιδραστικός, οπισθοδρομικός εχθρός που θα ασχοληθεί μαζί σας για να σας απαγορεύσει να κανετε ποδηλατο ή να φατε γουρουνόπουλο ή να πάτε μετά σε π...νες; Δεν πιστεύετε; Μπράβο.Δικαίωμά σας Πιος σας είπε να πιστέψετε ; Δικαίωμασας να μην πιστεύετε . Κανείς δε σας λέει ελάτε εκκλησία. Αντίθετα εσείσ ασχολείστε με όσους πιστεύουν ,με σχόλια "ποδήλατα μέσα στους ναούς " , "επιταφιοβόλτα" , "θα φέρουμε και καρφιά" ,"θεοί και δέμονες". Δε σας αρκεί το δικαίωμά σας να μην πιστευετε , θέλετε να προσβαλλεται την πίστη όσων είναι " σκοταδιστές" και πιστευουν. Είναι Treddy. Αποδικνύει την προοδευτικότητά σας.ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΑΤΕ Ή ΟΧΙ ;
Ιωάννα , να υποθέσω ότι επειδή έχω διαφορετική άποψη αυτόματα είμαι ο γκρινιάρης;
Δεν αγαπάτε το ποδήλατο περισσότερο ή λιγότερο από όσους ποδηλάτες θα πάνε εκκλησία . Γιατί μπλέκεται εκκλησίες ,επιτάφιους και τα λοιπά μου είναι ακατανόητο. Κάντε τη βόλτα , κανείς δε θα ασχοληθεί περισσότερο από ασχολείται μαζί μας τις υπόλοιπες παρασκευές.
Βοηθήστεμε σας παρακαλώ να καταλάβω κάτι . Σε ποιον απευθύνονται τα ειρωνικά σχόλια και οι εξυπνάδεσ; Πιοσ σας απαγόρευσε να κανετα βόλτα την Μεγάλη Παρασκευή; Πιος είναι ο αντιδραστικός, οπισθοδρομικός εχθρός που θα ασχοληθεί μαζί σας για να σας απαγορεύσει να κανετε ποδηλατο ή να φατε γουρουνόπουλο ή να πάτε μετά σε π...νες; Δεν πιστεύετε; Μπράβο.Δικαίωμά σας Πιος σας είπε να πιστέψετε ; Δικαίωμασας να μην πιστεύετε . Κανείς δε σας λέει ελάτε εκκλησία. Αντίθετα εσείσ ασχολείστε με όσους πιστεύουν ,με σχόλια "ποδήλατα μέσα στους ναούς " , "επιταφιοβόλτα" , "θα φέρουμε και καρφιά" ,"θεοί και δέμονες". Δε σας αρκεί το δικαίωμά σας να μην πιστευετε , θέλετε να προσβαλλεται την πίστη όσων είναι " σκοταδιστές" και πιστευουν. Είναι Treddy. Αποδικνύει την προοδευτικότητά σας.ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΑΤΕ Ή ΟΧΙ ;
Ιωάννα , να υποθέσω ότι επειδή έχω διαφορετική άποψη αυτόματα είμαι ο γκρινιάρης;
Δεν αγαπάτε το ποδήλατο περισσότερο ή λιγότερο από όσους ποδηλάτες θα πάνε εκκλησία . Γιατί μπλέκεται εκκλησίες ,επιτάφιους και τα λοιπά μου είναι ακατανόητο. Κάντε τη βόλτα , κανείς δε θα ασχοληθεί περισσότερο από ασχολείται μαζί μας τις υπόλοιπες παρασκευές.
Δημήτρη, μάλλον δεν κατάλαβες ότι με τα 'ειρωνικά σχόλια' γίνεται μαύρο χιούμορ μεταξύ μας για κάποιο γελοίο θέμα που έχει προκύψει πρόσφατα... Μέχρι εκεί.
Και τώρα που σου εξήγησα, θα κλείσω το θέμα εδώ και δε θα σχολιάσω τίποτα από όσα έγραψες.
Σημερα δεν θα χει 2 ωρη παραταση δρομολογιου το βραδυ ο ησαπ.αρα τελευταιο δρομολογιο στις 00.30 απο μοναστηρακι προς κηφισια.
Υγρασια 69% 13 βαθμοι 2 μποφωρ βορειοδυτικος ανεμος
Με φαναράκια??
τρελο ονομα !!!
Reclaim public church !!!
Ποδηλατα στους δρομους , και μεσα στο ναο !!!
Ε, καλα , ετοιμασου για χαρακτηρισμους απο τους γκρινιαριδες του διαδικτυου ...
Κάποιος μου έρχεται στο μυαλό....
..αλλα δε μου ερχεται στο μυαλο.
...μαλλον λογω καμμενων εγκεφαλικών freedayκυτταρων !!
χοχοχοχ
για καποιον λετε τωρα εσεις αλλα δεν παει το μυαλο μου
εχω καψει και γω
περυσι κατι τετοιο ειχαμε κανει
ο καθενας οπως θελει
φαναρακια κερακια κολυβα κουτια αναψυκτικων φλουδες απο μπανανες
καλά, δεν ντρεπόσαστε λιγάκι? ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχετε πλέον? καμμένοι
...πυρ το εξώτερον !!!!!!
... ο γκρινιάρης του διαδικτύου ή ...;;;
κεεπ δε ποστ απ ανδ χε γουιλ απιαρ
καλή βόλτα παιδια!!!
καλώ του ποδηλάτες να κατέβουν στο Θησείο για να αποτρέψουν αυτή την απαράδεκτη βόλτα.
(btw ean exei γκ0μ3ν@κΙα anathewroume kai symmetexoume)
...
που θέλετε στο Τρωκτικό ή στο ΣΚΑΙ? Άντε γιατί δε σέβεστε τπτ! Όταν ο Θεός έλεγε να γίνουμε "κατ εικόναν και καθ' ομοίωσιν του " δεν εννοούσε ... με ποδήλατο! Είδες ποτέ το Θεό ή το Χριστό με ποδήλατο? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Στο επόμενο freeday θα σας κάψω τα ποδήλατα, σαν βιβλίο του Μ. Ανδρουλάκη.
ΒΛΑΣΘHΜΟIIIIIIΙ!!!
:)
ουυυυυυυυυ αγριευει το πραγμα και μ'αρεσει
θα περιμενουμε στο θησειο να μας σταυρωσουν
τον χριστο τον ειχα δει εως τωρα εσταυρωμενο, και φανταρο
με ποδηλατο πρωτη φορα
ραντεβου 20:30 θα φερω και καρφια
με μεγαλη αγωνια θα περιμενω μηπως εμφανιστει το 'προσωπο'
αλλα δεν θα ναι μονος του
ενορια και πιστοι με φτυαρια και τσουγκρανες κηνυγουν 20 ποδηλατες
...θα είναι άλλη μια παρασκευόβολτα με ποδήλατο. Τώρα δεν φταίμε εμείς που συνέπεσε με τις διακοπές του Freeday και με τον επιτάφιο. Είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων και προσωπικά λυπάμαι, αλλά το ΠΟΔΗΛΑΤΟ προηγείται από θεούς, δαίμονες ή οποιεσδήποτε αργίες διοργανωτικών εκδηλώσεων.
Δημήτρη, μάλλον δεν κατάλαβες ότι με τα 'ειρωνικά σχόλια' γίνεται μαύρο χιούμορ μεταξύ μας για κάποιο γελοίο θέμα που έχει προκύψει πρόσφατα... Μέχρι εκεί.
Και τώρα που σου εξήγησα, θα κλείσω το θέμα εδώ και δε θα σχολιάσω τίποτα από όσα έγραψες.
κάνει ψύχρα ή μου φαίνεται ?
Μπι μπόπ ε μπάικ, που είναι η φωτό σου?
στου μπαϊρακτάρη!
κ έλεγα τι θα κάνω αύριο χρονιάρες μέρες...
apopse i poli tha einai adeia diladi yperoxi
i nyxta ayti tha nai magiki me parea kalous filous synpodilates
εγώ είμαι ο γκρινιάρης
ποιός σου είπε οτι τα 'ειρωνικά σχόλια' γίνονται για μαύρο χιούμορ μεταξύ μας και ποιό είναι το γελοίο θέμα που έχει προκύψει πρόσφατα...?
δυστυχώς έφυγα από την Αθήνα προς κατανυκτικότερους τόπους δεν θα παραβρεθώ στην σημερινή βόλτα του aflo.
van nicholas μη τσιμπάς, it is not for you the bait
ξεκινάω σε λίγο για το tour de lac
tour de lac
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εγραψε
και οι εντός και οι εκτός!
βρε νούμερα πάνω στο pc ξημεροβραδιάζεστε?
θα περάσουμε σίγουρα καλά! βέβαια επ' αυτού ίσως να ζητήσεις επιβεβαίωση και της Μ
iPhone ξέρεις!!!
Σημερα δεν θα χει 2 ωρη παραταση δρομολογιου το βραδυ ο ησαπ.αρα τελευταιο δρομολογιο στις 00.30 απο μοναστηρακι προς κηφισια.
Υγρασια 69% 13 βαθμοι 2 μποφωρ βορειοδυτικος ανεμος
Αυτά τα 2 μποφώρ με ΒΑ άνεμο με προβληματίζουν λίγο....:PP
ela re paidia apo zaxari eimaste
siga ton anemo
2 mpofor san na leme 2 souvlakopites parapanw gia na isorropisoume kalytera