geia se olous emena den me xerete alla tha me mathete kathos tha sas akolouthiso stin volta sas tin paraskeyi tha yparxei kai alli mia kopela mazi.anupomono.
elpizo shmera eixe i drouza to thema tis lyrikhs,asta se ligo tha mas valoun kai sta prwinadika.
Loipon gia ton kairo ti lete paidia?
Makari na exei kalo kairo.
Kwsta des to post
ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω, γιατί σήμερα με την πολύ βροχή το έχω το κρύωμα στο τσεπάκι (ή μάλλον στο καφάσι).
Αν κρυώσω και δεν μπορώ, ψάχνω εθελοντή για μεταφορά του καφασόφωνου (μαζί με το ποδήλατο, βέβαια θα είναι λίγο μπούρδα γιατί μετά θα πρέπει να κάνει και έναν κύκλο από το πανέμορφο και καταπράσινο παγκράτι!
Είμαι αστυνομικός και απαγορεύω τι βόλτα με ποδήλατα θα σας πάρουμε απο πίσω εγώ και η κλίκα μου,θα δείτε τι σημαίνει Ελληνική ατυνομία(έχω πήξει στο διάβασμα και είπα να πω καμιά βλακεία)
ti kanete allania.ta kala nea ine oti epsaxa tria sait me tin prognosi tou kairou k ola lene gia vrohes mono to mesimeraki tis paraskevis.to vradi ola dinoun xasteria.kalo eeeeeeeee???????
xtes diapistisa oti o skilos mou ektos apo dinami k alma exi k tromeri elastikotita.!!!!san mpalaki tou tennis......
pidikse apo to mpalkoni,defteros orofos parakalo k tin evgale me ena strbouligma sto podi.?.?.?
ante liges ores minine ...............
loukoumades vs souvlaki
and the winner is..........
ena plires gevma k me ta dio
plus glikaki........
ta leme palioallites me ta podilata pou tromazete filisixous ixides..
βλέπω ότι μιλάμε για φαγητό σε κάθε ανακοίνωση για την βόλτα.
θα παρακαλούσα ειλικρινά και σοβαρά να αλλάξουμε την λέξη βόλτα με κάποια άλλη λέξη που να εκφράζει την αγωνία και τον προβληματισμό που έχουμε όλοι στο τι θα τσιμπίσουμε κατά την διάρκεια αυτής της εκδήλωσης.
πχ λέω να την πούμε ¨θερμιδοβόλτα¨ ή ¨θερμιδοπορεία¨ ή ¨το κυνήγι της πίτας¨ ή ¨λουκουμολάτες¨ ή ¨σουβλακολάτες¨ (όπως λέμε ποδηλάτες)θα παρακαλούσα να γράψετε και εσείς διάφορες λέξεις να κάνουμε ένα μίνι διαγωνισμό την παρασκευή (την ώρα φυσικά που θα τρώμε). όταν θα αποφασίσουμε ποιά λέξη θέλουμε θα βγάζουμε την ανακοίνωση ως ¨........... της παρασκευής¨.
ο νικητής θα φάει γλυκό με έξτρα καιμάκι από μένα κερασμένο στο γνωστό πλέον κακό γλυκατζίδικο στου ψυρή .
θα παρακαλούσα ειλικρινά και σοβαρά να αλλάξουμε την λέξη βόλτα με κάποια άλλη λέξη που να εκφράζει την αγωνία και τον προβληματισμό που έχουμε όλοι στο τι θα τσιμπίσουμε κατά την διάρκεια αυτής της εκδήλωσης.
πχ λέω να την πούμε ¨θερμιδοβόλτα¨ ή ¨θερμιδοπορεία¨ ή ¨το κυνήγι της πίτας¨ ή ¨λουκουμολάτες¨ ή ¨σουβλακολάτες¨ (όπως λέμε ποδηλάτες)θα παρακαλούσα να γράψετε και εσείς διάφορες λέξεις να κάνουμε ένα μίνι διαγωνισμό την παρασκευή (την ώρα φυσικά που θα τρώμε). όταν θα αποφασίσουμε ποιά λέξη θέλουμε θα βγάζουμε την ανακοίνωση ως ¨........... της παρασκευής¨.
ο νικητής θα φάει γλυκό με έξτρα καιμάκι από μένα κερασμένο στο γνωστό πλέον κακό γλυκατζίδικο στου ψυρή .
geia se olous emena den me xerete alla tha me mathete kathos tha sas akolouthiso stin volta sas tin paraskeyi tha yparxei kai alli mia kopela mazi.anupomono.
..εγω ειμαι αναμεσα στα 2 εδεσματα...κ ριχνω στο τραπεζι κ την ιδεα της κρεπας...
xtrakavatza μας πέθανες πάλι στο γέλιο θεικό το video (φαντάζεσαι να βγάλουν αυτό στις ειδήσεις του alpha?)
..αυτο ειναι που λεμε ..γ@μ@το ποδηλατο !
..τωρα που το σκεφτομαι , ταιριαζει σαν λυση σε ενα θεμα που τέθηκε στο παλαιοτερο post:
"Σέλα: ένα ποδηλατικό μαρτύριο."
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχ
χαχα
χα
χα
χα
σεμνάάάάάάά.....
elpizo shmera eixe i drouza to thema tis lyrikhs,asta se ligo tha mas valoun kai sta prwinadika.
Loipon gia ton kairo ti lete paidia?
Makari na exei kalo kairo.
Kwsta des to post
ROOD7 vs BOARDWALKD7
..σου εχω απαντησει !
κανω διαιτα, (θα φαω απο το σπιτι xuxu ^-^)
Ελπιζω να μην εχει κρυο στα νοτια γιατι στα Βορεια ηταν το μοναδικο μειον!
den einai to kryo alla h vroxh.
..ειναι ο αερας...αμα φυσα πολυ μου την δινει πολυ *!
-εκτος αν ειναι για windsurf , τοτε παω πασο !!!!
...σουβλάκι για να χορτάσουμε,
...λουκουμάδες για να έχουμε δυνάμεις στην επιστροφή,
...κ γλυκάκι που δεν θα μετανοιώσετε... εεεεεε?????
..τσεκαρε τις tagged fotos της αρχηγου στο facebook !
!!!!!!!!!!!!!!!!
χριστινιώ!!!χαιρομαι πολύ που θα έρθεις επιτέλους σε βόλτα :))) θα κολλήσεις σου λέω..
ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω, γιατί σήμερα με την πολύ βροχή το έχω το κρύωμα στο τσεπάκι (ή μάλλον στο καφάσι).
Αν κρυώσω και δεν μπορώ, ψάχνω εθελοντή για μεταφορά του καφασόφωνου (μαζί με το ποδήλατο, βέβαια θα είναι λίγο μπούρδα γιατί μετά θα πρέπει να κάνει και έναν κύκλο από το πανέμορφο και καταπράσινο παγκράτι!
Είμαι αστυνομικός και απαγορεύω τι βόλτα με ποδήλατα θα σας πάρουμε απο πίσω εγώ και η κλίκα μου,θα δείτε τι σημαίνει Ελληνική ατυνομία(έχω πήξει στο διάβασμα και είπα να πω καμιά βλακεία)
Άν και καινούριος στην παρέα σας λέω να περάσω και εγώ...
αυτες δεν ειναι 2 μεριδες αλλα 3.αχχχχ....αντρες ...
ουτε μια προσθεση δεν μπορουν να κανουν σωστα :
σουβλακι + λουκουμαδες + γλυκο = 3 + φουσκωμα
κ επειδη μετα απο λιγο το φουσκωμα φευγει :- φουσκωμα = 3
;PPPPP
τι κανει η victoria beckam και οι 3 μεριδες την επηρρεαζουν οσο 1 !!!
χαχαχα
@ρουλα
μα τι αλλο?πολυ ποδηλατο!!!!!
ρε τι λέτε??? εγώ για μέρες μίλησα, όχι για μερίδες... victoria το έχεις χάσει μου φαίνεται... :pppp
αλλα μαλλον το ξανθο επιρρεασε τα εγκεφαλικα μου κυτταρα κ αλλα βλεπω αλλα καταλαβαινω...
αχ θεε γιατι με βασανιζεις τζαπα εκανα το ντεκαπαζ
παιδιά πάντως ο καιρός από ότι είδα στο poseidon
θα είναι καλός και δεν θα βρέξει.
ti kanete allania.ta kala nea ine oti epsaxa tria sait me tin prognosi tou kairou k ola lene gia vrohes mono to mesimeraki tis paraskevis.to vradi ola dinoun xasteria.kalo eeeeeeeee???????
xtes diapistisa oti o skilos mou ektos apo dinami k alma exi k tromeri elastikotita.!!!!san mpalaki tou tennis......
pidikse apo to mpalkoni,defteros orofos parakalo k tin evgale me ena strbouligma sto podi.?.?.?
ante liges ores minine ...............
loukoumades vs souvlaki
and the winner is..........
ena plires gevma k me ta dio
plus glikaki........
ta leme palioallites me ta podilata pou tromazete filisixous ixides..
το συμπερασμα ειναι οτι οσο πιο πολυ ποδηλατο κανουμε , τοσο πιο πολυ παχαινουμε..
για που λέμε να τραβήξουμε αύριο?
ή θα αποφασίσουμε στο θησείο όταν μαζευτούμε?
Πως σου φαίνεται; Μάλλον λίγο μακρύ ε!!
τώρα που καλοκαιριάζει πρέπει να βάζουμε και το παγωτό στα υπόψην !!
Μα ΜΟΝΟ το φαι σκεφτεστε καθε βολτα !!!
Δεν σας αντεχω αλλο !!!
ΑΜΑΝ ΠΙΑ !
Λοιπον σε αυτη τη βολτα ετοιμαστε κεφτεδοταπερ να τρωτε στην διαδρομη γιατι θελω να κανουμε πολλα χιλιομετρα !
Θα ερθω με κουρσα :D
Και μακρια απο λαγκαδια και παρκα και χωματα και και και ...