Freeday 09/10/09 west side story

56 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
bilakos
Απών/απούσα

Να περνάτε στις 11:30 τη Καραισκάκη στο Χαιδάρι και σας ζήλεψα...και δυστηχώς δε μπορούσα να ακολουθήσω επείδη μόλις είχα σχολάσει από δουλειά!!!Απίστευτο θέαμα πάντως!!!

Καλές βόλτες παιδιά!!!!!(σε μία από αυτές ελπίζω να μαι μέσα και γω:P)

npapagri
Απών/απούσα

@@μωτο και σημερα απων. καλα να περασετε παιδια (περιτη η ευχη μαλον. ειναι αυτονοητο). ελπιζω να τα καταφερω στο επομενο να βρεθω ξανα με τα γνωριμα προσωπα.

AfloEydK
Απών/απούσα

8 kai kati
arketa xiliometra freeday+palavovolta

i palavovolta anebike boreia
gia na min exoun ta paidia parapono
kai meta bour gia thiseio
ena bravo sta dyo koritsia pou gia prwti bolta ekanan 60-65 xiliometra
eyge
ante stin epomeni

rearviewmirror
Απών/απούσα

WestSideRide

Enjoy!

RVM

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

Για άλλη μια φορά ένα άψογο Freeday - συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Μακάρι να γινόντουσαν κι άλλα τέτοια ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές της Αθήνας

John_K
Απών/απούσα

poli kalo to freeday to kaname kai to paraskeviatiko reset eggefalou :))))
epomeno reset tin alli paraskeyi.

nostimia souvlakiou 5/10

digmatolipsia : 3 souvlakia

parenergies : 0

Billie
Απών/απούσα

alepouda wrote:
@AfloEydK
ακτσουαλη, θόρρο (zorro) σημαινει αλεπου.

Με τον ζουπερμαν δεν εχω παρε-δώσε
Ειχαμε κατι κληρονομικα με τα σογια του και εψυχράνθημεν. Θελαν να μας φανε κατι βάλτους στον Καριδότσουφλους Β. Οι βάλτοι ηταν γεμάτοι με στρώματα που αναμπουφτουδίζουν χλιχλιδιστά καθε φορά που ξαπλώνεις πάνω τους, αφου τα πιάσεις και τα ξεράνεις, βεβαιως βεβαιως.

Τι ελεγα?

Σε μπερδεύω...ε?

...καμια φορά κι μενα

Μήπως να έπαιρνες για παρέα ένα βαβελόψαρο, μπας και μπορούσες να συνεννοηθείς? ;)
Α, και μη ξεχάσεις την πετσέτα σου πριν κάνεις οτοστόπ...

AfloEydK
Απών/απούσα

*i proxeiri tourta-krouasan gia ta genethlia tou kinezou
kineze xronia polla

*etheathisan ypoptoi me podilata stin stadiou ta ksimerwmata
me ypopta tsantakia kai mpoykalakia
ta mpoykalakia eixan ypopta MPLE kapakia
oloi toys eixan ANAMENA ypopta fwtakia
fantasteite na foragame oloi maskes kaysaeriou
oloi mesa tha pigainame ws koukouloforoi

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Ωραία διαδρομή!!! Και γενέθλια είχε και επισκευές είχε και Check Point είχε...

Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες!!!

Μου θυμισε λίγο απο all night ride..

Ευχαριστώ Aflo & Extra για το οτι η Παλαβο-Βόλτα έφτασε μέχρι τον Προαστιακό Πεντέλης!

AfloEydK
Απών/απούσα

akoma kai mc flurry sou eferna sta boreia
sto ena xeri gia na min xalasei

AfloEydK
Απών/απούσα

πως σας φαινετε το νεο σημειο συναντησης σε σχεση με το προηγουμενο?
προσωπικα πιστευω οτι βολευει περισσοτερο
ειναι καλυτερο και πιο ωραιο γενικα σσαν εικονα

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Και ποιό Φωτεινό!!!

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

καλύτερο

padelos
Απών/απούσα

...kai 40 metra pio konta apo to ekei pou erxomai mou.kati glytwnw :-)

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

έχει κάποιο πρόβλημα πρόσβασης και κυρίως ομαδικής αναχώρησης σε σχέση με το προηγούμενο, το οποίο αυξάνεται με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια. προσωπικά νιώθω λίγο εγκλωβισμένος και προτιμώ το παλιό on the street spot. αυτά είναι λεπτομέρειες εμπρός στην ομορφιά της βόλτας, ερωτηθείς απαντώ.

orck
Απών/απούσα

και εγω προτιμω το παλιο σημειο, στο καινουργιο υπαρχει ενα θεμα οταν ξεκιναμε ολοι μαζι
αλλα αυτα ειναι τριχες
εμεις να ειμαστε καλα να κανουμε ωραιες βολτες :)

ΥΓ μπορει να ειμαι σουπερ σπαστικος αλλα ειμαι καθετα αντιθετος στο tag-αρισμα
η πολη μας ειναι πιο ασχημη με αυτο

Elderly biker
Εικόνα Elderly biker
Απών/απούσα

orck wrote:
ΥΓ μπορει να ειμαι σουπερ σπαστικος αλλα ειμαι καθετα αντιθετος στο tag-αρισμα
η πολη μας ειναι πιο ασχημη με αυτο

θα συμφωνήσω με τον orck...

ksaderfos
Απών/απούσα

AfloEydK wrote:
*i proxeiri tourta-krouasan gia ta genethlia tou kinezou
kineze xronia polla

*etheathisan ypoptoi me podilata stin stadiou ta ksimerwmata
me ypopta tsantakia kai mpoykalakia
ta mpoykalakia eixan ypopta MPLE kapakia
oloi toys eixan ANAMENA ypopta fwtakia
fantasteite na foragame oloi maskes kaysaeriou
oloi mesa tha pigainame ws koukouloforoi

Kai mias kai milame gia highlight gurnwntas akousthkan ta parakatw apo dimoiria twn MAT pou mas stamathse gia eksakrivwsh:

"Kateveite apo to podhlato parakalw.." (Mallon eidan gaba 20hp k fovithikan mhn fugoume me souza)
"Vgalte ta full face kranh gt den sas exoume me auta stis tautothtes.." (upopto na foras kranos otan eisai me podhlato)
"Ligo arga den einai gia volta??" (psarwtikh erwthsh pou tha se kanei na upopopeseis se omologia)

H diadromh htan teleia! Na thn ksanakanoume suntoma!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

''Mallon eidan gaba 20hp''
χαχαχαχαχ
πολυ καλο !!!

"Ligo arga den einai gia volta??"
hellooooo! Πηγαμε freedayyyy ! Μα που ζεις βρε μπατσεεεε? Δε στα'πανε οι συναδελφοι σου??

αχαχαχαχα

Με σταματήσανε και εμενα το Σαββατο ! Το fullface τους τρομαζει φαινεται..
Οσο περισσοτερη ασφαλεια προσφαιρει το κρανος , τοσο μεγαλυτερη ανασφαλεια τους δημιουργείται !

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

Με καλό ρυθμό, όχι πολλές βλάβες, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν πολύ αποτελεσματικά, χάρη στη νέα μέθοδο :-) και special events στη διάρκεια της παλαβοβόλτας προς βόρεια... με κυρίαρχο αυτό με τον έλεγχο από τις ΕΔΚ...

Αντε, 3 και σήμερα για το επόμενο!

orck
Απών/απούσα

Ποια ειναι η νεα μεθοδος;
μερικες φορες αναρωτιεμαι εαν κανουμε ολοι μαζι την ιδια βολτα, εγω που ειμαι και δεν τα βλεπω αυτα; τοσο πολυ με παρασερνει η βολτα που δεν βλεπω τιποτα γυρω μου;

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Aυτο ειναι που λεμε smooth operator !

Κι ομως , εφαρμόστηκε ενα σύστημα στην τελευταια βολτα ωστε και να υπαρχει βοηθεια και συμπαρασταση στο κλαταρισμα , και επικοινωνία μεσω r/c και βεβαια να προλάβουν οι ..ατυχοι να φτασουν τους υπολοιπους χωρις να χρειαστει..100 ατομα να τους περιμενουν.

Απο την επομενη βολτα μαλιστα θα υπαρξει και βελτιωμενη εκδοση !
.
.
.
.
.

Α ! μερικες ακομα ιδεες σε εφαρμογη απο το επομενο freeday:

1/ οπως παρατηρησατε σε καθε βολτα ορίζεται ενας ποδηλατης "οδηγος" . Ειναι αυτος που φερει το χαρακτηριστικο φωτακι και στεκεται παντα μπροστα .
Κινείται παντα με σταθερη ταχυτητα και εχει επικοινωνία με τους υπολοιπους στη "γαλαρία" (σκουπα) οπως και με τους υπολοιπους στα πλαινα (μεσω ασυρματου) και γενικοτερα κινείται στον ρυθμο αλλα και στην διαδρομη που εχει επιλεγει για την καθε βολτα .Free Image Hosting at www.ImageShack.us

2/ Οι γρηγοροι της βολτας (οπως και εγω ενίοτε) θα κανουμε ενα "παιχνιδι".
Θα πεταλαρουμε γρηγορα ,ξεπερνώντας τους περισσοτερους, μεχρι την επομενη διασταυρωση/φαναρι κτλ για να ξεδωσουμε και να εκτονωθούμε!
Παραλληλα ομως , οταν φτανουμε στην διασταυρωση θα την κλεινουμε , ετσι ωστε να μπορεσουν να περασουν ολοι οι υπολοιποι (και να παρουμε και εμεις μια ανασα).
Μολις περασουν ολοι , ξαναπαμε γρηγορα μπροστα -ετοιμοι για την επομενη "κοντρα".
Ετσι θα κανουμε και το κεφι μας και κατι χρησιμο. Οσοι ενδιαφερονται ας το πουν.
3/ Θα πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι ωστε , οταν κυκλοφορουμε σε δρομο με 2 λωριδες , να καταλαμβανουμε ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ.
Οχι μονο οσοι βολταρουν , αλλα και οσοι παροτρύνουν τους αλλους να το κανουν .
4/ παρακαλείστε να εχετε ολοι ΦΩΤΑ , μπροστα και πισω .Ειναι απαραδεκτο να βγαινουμε βολτα βραδινή και να μην φροντιζουμε για κατι τοσο βασικο.
Επίσης πρεπει ολοι , ολοι , ΟΛΟΙ να εχουμε μαζι και μια σαμπρελα που να ταιριαζει στους τροχους μας.
5/ Για μερικους ειναι ξενερωτο , βαρετο , φλωρικο ή δε ξερω εγω τι αλλο , αλλα ειναι αληθεια οτι ειναι απαραιτητο.
Ο λογος για το ΚΡΑΝΟΣ που ακομα και τωρα πολλοι αγνοούν , ισως γιατι δεν εχουν συνειδητοποιήσει την πραγματικη αξια του (οπως , συνηθως μετα την τουμπα ).

Αν σας ενδιαφερει τοσο η εμφανιση σας , αναλογιστείτε ποσο την ρισκάρετε σε μια ενδεχόμενη πτωση διχως κρανος..

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

Billie wrote:
alepouda wrote:
@AfloEydK
ακτσουαλη, θόρρο (zorro) σημαινει αλεπου.

Με τον ζουπερμαν δεν εχω παρε-δώσε
Ειχαμε κατι κληρονομικα με τα σογια του και εψυχράνθημεν. Θελαν να μας φανε κατι βάλτους στον Καριδότσουφλους Β. Οι βάλτοι ηταν γεμάτοι με στρώματα που αναμπουφτουδίζουν χλιχλιδιστά καθε φορά που ξαπλώνεις πάνω τους, αφου τα πιάσεις και τα ξεράνεις, βεβαιως βεβαιως.

Τι ελεγα?

Σε μπερδεύω...ε?

...καμια φορά κι μενα

Μήπως να έπαιρνες για παρέα ένα βαβελόψαρο, μπας και μπορούσες να συνεννοηθείς? ;)
Α, και μη ξεχάσεις την πετσέτα σου πριν κάνεις οτοστόπ...

δεν κανω ωτοστοπ πια!
εχω το δικο μου διαστημόπλοιο :))

Btw

πολυ ωραια η βολτα!
Μπραβο σε αυτους που την οργανώσαν

RESTORM
Απών/απούσα

Φάνηκε το νέο σύστημα. Εντυπωσιακό και απαραίτητο πλέον. Ήθελα να πω, πως αν οργανωτικά χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχουν οι άνθρωποι.
Γιάννη,
Κώστα,
Ιωάννα
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω ότι μου υποδείξετε και πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί σαν και μένα
Θα τα πούμε και από κοντά
Για το επόμενο, υπόσχομαι κράνος και γιλέκο

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

@restorm
Προσωπικα εκτιμω ιδιαιτερα την προθεση σου να βοηθησεις !!
Ευχαριστως να βοηθησεις οσο θες , οπως και να προτεινεις ή να υποδείξεις και συ τις ιδεες σου !

Γενικοτερα ,ειναι βασικο να κανει καθενας μας τα αυτονοητα , ετσι ωστε να μπορουμε να λειτουργούμε σαν συνολο , χωρις να χρειαζεται να δεχθουμε καποια υποδειξη απο τριτους (πχ να καταλαμβανουμε μια λωριδα , χωρις να χρειαζεται να μας το φωναξει καποιος).
Φυσικα , παντα θα υπαρχει ορεξη για υπενθυμισεις σε καποια θεματα , εφοσον κρινονται απαραιτητα ..
Επισης , ειναι θεμιτό καθε ποδηλατης που εχει ξαναρθει στο παρελθον σε βολτα να συμβουλεύει τον καινουριο στην παρεα για τους βασικους κανονες , ωστε να ενταχθει ευκολοτερα στο συνολο που προαναφερθηκε.

Θα τα πουμε απο κοντα , με μεγαλη χαρα!