FREEDAY 10/07/09 θησειο 21:30

53 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
padelos
Απών/απούσα

Cyclelife wrote:
majorakias wrote:
Καλησπέρα!

Θα είναι η πρώτη μου φορά που θα έρθω στη παρέα σας λόγω το ότι είμαι κουρσάς..
Θα έρθω όμως με treking.. Προτείνω να οργανωθούμε λίγο περί μπάνιου... Θα ήταν φρόνιμο να γνωρίζουμε πόσοι είναι διαθέσιμοι για νυχτερινό μπάνιο με θέα το φεγγάρι, έτσι ώστε να ξέρουμε ότι στην επιστροφή θα είμαστε αρκετοί και όχι μόνο 5 άτομα.. Και αν θελήσετε παίρνω και τη κιθάρα μαζί για μπαλάντες στη παραλία... Επίσης προτείνω τη παραλία Νηρηίδες στο Καβούρι που είναι κάπως απομονωμένη για να αποφύγουμε τυχόν κλοπές προσωπικών αντικειμένων αν και εγώ προσωπικά το ποδήλατό μου θα το κλειδώσω.. χαχαχαχα
Λοιπόν ακούω απόψεις....

Τέλειαααααα!

mesa kai emeis alla 6 atoma!fere kithara tha ferw touperlekistan kai tragoudistes prwtes deyteres kai trites fwnes!lol!!!!pou einai i paralia ayti mipws kai paw kai klidwsw to touperleki ekei gia na min to kouvalaw?

maftaki
Απών/απούσα

θα σας βρω Θησείο γιατί θέλω να πάω στην έκθεση της Δέσποινας νωρίς.

majorakias
Απών/απούσα

padelos wrote:

mesa kai emeis alla 6 atoma!fere kithara tha ferw touperlekistan kai tragoudistes prwtes deyteres kai trites fwnes!lol!!!!pou einai i paralia ayti mipws kai paw kai klidwsw to touperleki ekei gia na min to kouvalaw?

Ένα τουμπελέκι δε μπορείς να κουβαλάς?? Εγώ ολόκληρη κιθάρα θα έχω στον ώμο.. χαχαχα Όταν με δεις στο θησείο έλα να μου μιλήσεις.. Θα έχω ένα τριαντάφυλλο στο πέτο... χαχαχαχα Η παραλία είναι στο Καβούρι και λέγεται Νηρηίδες.. Να σου πω ακριβώς πως θα πας δε θυμάμαι.. Όταν δω το δρόμο θα το θυμηθώ.. Αν αλλάξεις γνώμη στείλε μέχρι τις 19:00 μήνυμα για να μη κουβαλάω τζάμπα τη κιθάρα..

Ευριπίδης

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

οσοι θελουν να κανουν βουτιτσα μπορουν να πανε στο σημειο που εγινε το beach bitch party .Ετσι θα γυρισουμε ολοι παρεα μεχρι ενα σημειο και μετα οποιος θελει παιρνει τραμ , συνεχιζει με το ποδηλατο ή παει για μπανακι σε δοκιμασμενα νερα.

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

VagkaR wrote:
@xtra : από την ανάποδη... χεχε... ίσως όμως συναντηθούμε πουθενά στη Βούλα κ ανέβουμε μαζί Θησείο... θα μιλήσουμε στο τηλ.

@wolf : μουρ μουρ μουρ... χαχαχαχα!!!! Βασίλη μάλλον θα μας δείτε!!! Πάντως τι λες για μια επανάληψη της προηγούμενης Κυριακής???? xtra ζήλιααααα μόλις μάθεις τι κάναμε!!! χεχε!!!

Bill θέλω και τις φωτό

afou tha sas doume tha stis stilo ekini tin ora me ble donti.
ante liges ores minane.pio mprosta tha pao stin ekthesi.
the erthi kanis mazi?

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

οπα

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

(στην εκθεση)
Εχω να σου δωσω κατι freeday-πραγματα

Αντε ρε Γιαννη !Που εισαι ρε παλαβοπροεδρε ?????

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

ok mister - Xtra

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

θυμήθηκα , θα σου φερω και κατι ακομα , οχι freeday-πραμα , αλλα καλο !

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

kata ti ora?

vachalia
Απών/απούσα

Να υποθέσω ότι η διαδρομή θα γίνει από Ποσειδώνος; Κάποιοι που μένουμε παραλία, όπως ανέφερε κι άλλος φίλος πιο πάνω, να περιμένουμε στην Αλίμου; Και αν ναι, τί ώρα;

Ελπίζω να μην άργησα να στείλω μήνυμα...

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

τωρα τι ωρα..δυσκολο να σου πω.
Καλυτερα να περιμενετε εκει κοντα στο "ammos" , που ετσι και αλλιως θα περασουμε.
Διαφορετικα , αν παρετε την διαδρομη αναποδα θα μας πετυχετε οταν θα ερχομαστε!

vachalia
Απών/απούσα

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Υποθέτω ότι αν ξεκινήσει η βόλτα ακριβώς 22:00 απο Θησείο, αποκλείεται να φτάσει Ammos πριν τις 22:20... ΟΚ λοιπόν, μάλλον θα σας πετύχω στην παραλιακή. C U there!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Γενικα ξεκιναμε Θησειο , παμε παραλληλα με τις γραμμες του τρενου μεχρι ταυρο , μετα παραλληλα με το ποταμι μεχρι Τζιτζιφιες , και τελος παραθαλασσια απο τους πεζοδρομους μεχρι Γλυφαδα.

padelos
Απών/απούσα

majorakias wrote:
padelos wrote:

Ένα τουμπελέκι δε μπορείς να κουβαλάς?? Εγώ ολόκληρη κιθάρα θα έχω στον ώμο.. χαχαχα Όταν με δεις στο θησείο έλα να μου μιλήσεις.. Θα έχω ένα τριαντάφυλλο στο πέτο... χαχαχαχα Η παραλία είναι στο Καβούρι και λέγεται Νηρηίδες.. Να σου πω ακριβώς πως θα πας δε θυμάμαι.. Όταν δω το δρόμο θα το θυμηθώ.. Αν αλλάξεις γνώμη στείλε μέχρι τις 19:00 μήνυμα για να μη κουβαλάω τζάμπα τη κιθάρα..

Ευριπίδης

WX WX WX OI TRAGOUDISTES MOU KANOUN OLOI TA PAGWNIA.KANEIS DEN APANTA!(THA TO KLEISOUME TO MAGAZI)LES NA KOUVALAME TSAMPA ORGANA?

John_K
Απών/απούσα

Πραγματικα η βολτα αξιζε
Ευχαριστήθηκα ποδηλατο

kastellopower
Απών/απούσα

Τώρα που γύριζα είχε μπλόκα η Χαριλάου Τρικούπη από Ακαδημίας έως Καλλιδρομίου, με κορδέλες σε κάθε διασταύρωση, 2 κλούβες, αστυνομία και ματ, δεν ξέρω τι έγινε

Πολύ καλή βόλτα!

orck
Απών/απούσα

πολυ καλη βολτα
θα ηθελα να ευχαριστησω τους ανθρωπους που τρεχαν μπροστα για να φροντιζουν για την ασφαλεια της ομαδας

padelos
Απών/απούσα

kastellopower wrote:
Τώρα που γύριζα είχε μπλόκα η Χαριλάου Τρικούπη από Ακαδημίας έως Καλλιδρομίου, με κορδέλες σε κάθε διασταύρωση, 2 κλούβες, αστυνομία και ματ, δεν ξέρω τι έγινε

Πολύ καλή βόλτα!

kapoios psixakias pirovolise ta mat tis astynomeias epidi itan ekei gia to pasok..afou den se edesan tyxeros eisai.
telika i paraliaki den paizete e?einai teleia.

y.g RE KITHARISTA POY PIGES?OEO!!!

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

Μπράβο παιδιά (Xtrα κλπ)- ίσως ένα από τα καλύτερα Freeday.
Ακόμη και ο φίλος μας ο John το απόλαυσε δεόντως (με 10 σουβλάκια περίπου...) χίλια χρόνια να ζήσεις φίλε μου.
Φϊλε Ματζοράκια, μην στενοχωριέσαι που δεν δώθηκε η ευκαιρία να το κιθαροσανιδώσουμε...
Με την πρώτη ευκαιρία, σε επόμενο beach party (και ίσως πιο νωρίς...) θα το μουσικοργανώσουμε καλύτερα (με περισσότερες κιθάρες)

majorakias
Απών/απούσα

Cyclelife wrote:

Φϊλε Ματζοράκια, μην στενοχωριέσαι που δεν δώθηκε η ευκαιρία να το κιθαροσανιδώσουμε...
Με την πρώτη ευκαιρία, σε επόμενο beach party (και ίσως πιο νωρίς...) θα το μουσικοργανώσουμε καλύτερα (με περισσότερες κιθάρες)

Την επόμενη φορά θα κουβαλάτε τις δικές σας και εγώ απλά θα σας ακούσω να παίζετε..

majorakias
Απών/απούσα

[/quote]y.g RE KITHARISTA POY PIGES?OEO!!![/quote]

Σπίτι μου πήγα.. Που να πάω?!?! Προσπάθησα να οργανωθούμε αλλά όταν μόνο ένας προσπαθεί για τους υπόλοιπους δε γίνεται δουλειά έτσι.. Οπότε.. Δε θα με ξανά δείτε να κουβαλάω κιθάρα..

contact