FREEDAY 10/9/2010 NFS ΒΑΡΚΙΖΑ

36 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Αυτό το ποδήλατο είναι το συνώνυμο της ακαμψίας, τις αμεσότητας, της ανταπόκρισης και της άνεσης μαζί!Με κάθε πεταλιά το 25% πάει στην μεσαία τριβή, το άλλο 25% στον σκελετό, το άλλο 25 στον δισκοβραχίονα και το άλλο 25% καταφέρνει να φτάσει στην ρόδα! Στρίβεις δεξιά, πας αριστερά, το έχεις ευθεία στρίβει δεξιά μόνο του(να σου πεί ο Lathan που πήγα να τον σκοτώσω δυο τρείς φορές)
...ας μην μιλήσω για αν έκανες 'cornering' μια φορά έκανα με 25χλμ και το ποδήλατο έφυγε... αλλά ντάξει, οι ταχύτητες ήταν ευτυχώς όχι αρκετά μεγάλες, λίγο ο κ*λος μου με έχει πεθάνει.
Νταξει ας μην παραπονιέμαι, γιατί αν δεν ήταν κ αυτό θα ερχόμουν με bmx με κομένο παλουκόσελο
Ήμουν μέση γιατί δεν κρατούσε tempo η φεράρυ και έμενα πίσω...
Ξαναφτιάχνεται, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει, πιρούνι-ζάντα έχουν στραβώσει όσο δεν πάει

Podilatis-sa
Απών/απούσα

Εχει κάποιος νεώτερα για καποιον/α που επεσε; Περαστικά και σιδερενιος/σιδερένια σε οποιον/οποια έπεσε.

Προσοχή! προσοχή! προσοχή!

[quote=Ka0s]1) Έπεσε κάποιος/α στην Βάρης-Κορωπίου
...
/quote]

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Και εγώ ήμουν λιγάκι αυστηρός, ειδικά σε δύο περιπτώσεις, με νεαρούς φίλους από εδώ μέσα.
Δεν είχα διάθεση ούτε να μαλώσω ούτε να το παίξω αρχηγός, απλά έβαλα φωνές στις δυο αυτές περιπτώσεις για να αποφύγουμε τις σαβούρδες και τα "συναπαντήματα και εναγκαλισμούς".

Μια παρατήρηση προς τις ΠΑΡΕΕΣ που έρχονται. ΟΚ, καλό είναι να πηγαίνετε ΜΑΖΙ (σαν αυτοκόλλητοι ένα πράμμα) αλλά αν χωρίσετε και 1,5 μέτρο δεν έγινε και τίποτα. Δεν θα χαθείτε, δεν θα χρειαστείτε διαβατήριο, δεν θα σπάσει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ η παρέα..... Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε σφήνες ΟΛΟΙ μαζί και να δημιουργήτε πανικό....
Με ρέγουλα, ζητήστε και "άδεια" να περάσετε και είμαι σίγουρος ότι θα σας αφήσουν.
(όταν λέω "ζητήστε άδεια" εννοώ ένα απλό βλέμμα, ένα χαμόγελο, μια κίνηση του στυλ "να περάσω?", μια ένδειξη ότι θέλετε να χωθείτε. ΑΠό εμένα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, βεβαίως να περάσετε να πάτε με την υπόλοιπη παρέα σας. Αλλά ΟΧΙ να χωθείτε στα ξαφνικά, χωρίς να δείτε τι έρχεται από πίσω και πλάι, χωρίς μια ένδειξη του τι θα κάνετε).

Το ίδιο και για την αριστερή λωρίδα. Να μένει πάντα ανοικτή στην κυκλοφορία. Έρχονται δεν-έρχονται ΙΧ, περνάνε δεν-περνάνε....
Αν την βρουν ανοικτή θα περάσουν. Αν δεν βρουν ποδηλάτες θα περάσουν με ασφάλεια και για αυτούς και για εμάς, και χωρίς εκνευρισμούς και λοιπα σχόλια.
Απλά πραγματα.

akaloith
Απών/απούσα

ειδα πολλα παιδια τραβουσαν φωτο και βιντεο
μπορουμε να τα βρουμε καπου?

γιατι δε γυρισαμε απο παραλιακη που ηταν ΑΔΕΙΑ και χωθηκατε σε αυτο το στενακι λιγο μετα τη βουλιαγμενης?
εγω οταν ειδα να πιζει το συμπαν εκει περα δυστυχως σας χαιρετισα γιατι θεωρησα πολυ πιο επικυνδυνο και βαρετο 100 ποδηλατα σε ενα στενο φαρδους 2 μετρων

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

akaloith wrote:
ειδα πολλα παιδια τραβουσαν φωτο και βιντεο
μπορουμε να τα βρουμε καπου?

Aντώνη δες
Υλικό > Φωτογραφίες > Φωτογραφίες από τους ΦτΠ, το CMR, τις ποδηλατοβόλτες κ.λπ.

Freeday - Ποδηλάτες
http://www.facebook.com/group.php?v=photos&gid=49283986544

contact