FREEDAY 12/06/09 Αlarm ride !

115 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
df
Απών/απούσα

πλάκα έκανα. που να ακούσεις αυτά που μου αρέσουν χαχαχαχαχα. (θα σου ανεβάσω ένα κλιπάκι στο facebook)

DonP
Απών/απούσα

georgehh wrote:
Δεν πρόκειται για μουσική αλλά για το ίδιο το εγώ αυτή είναι η διαφορά(για μένα τουλάχιστον)

πάω πάσο, αλλιώς πρέπει να... επεκτείνεις το εγώ σου και εκτός... νεοελληνικής hiphop. και μουσικών ρευμάτων γενικά. Τεσπα, πίσω στο Alarm ride...

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

georgehh wrote:
Δεν πρόκειται για μουσική αλλά για το ίδιο το εγώ αυτή είναι η διαφορά(για μένα τουλάχιστον)

Δεν ξερω για μουσικη αλλα για καραφλας πας καλα για cisco.
Εχεις δεν εχεις μαλλια, θα σου πεσουν με αυτα που θα δεις μαθητουδι μου!!!

ALL EYES ON ME - 2PAC http://www.youtube.com/watch?v=W6S7dAsIzIU

ΥΓ. Ακομα περιμενω να μαθω ποιος μπορει να μου δωσει εκεινα τα στικερς που κολλαμε στα κομπλεξικα ενδοπαλαμικως αυτοκινητοεντοιχιζωμενα βενζινοκαφροκαθικια.
Σωστος cyclelife?

Marios
Απών/απούσα

γαιδάρους ψάχνεις ?

Shaft
Απών/απούσα

O Flavor Flav των Public Enemy είχε αρχίσει αυτή την μόδα με τα ρολόγια... είναι απλά ένα στερεότυπο...
Don't believe the hype -

Γρήγορη πρόταση:
Τα αυτοκόλητα θα μπορούσαν να έχουν ξυπνητήρια χωρίς δείκτες με κείμενο τύπου "σήμερα Freeday 12/06 στις" [συμπληρώνουμε τους δείκτες ανάλογα την ώρα που περνάμε από την πλατεία] "πέρασαμε για να σας ξυπνήσουμε για βόλτα!" και απο κάτω κάποια links podilates.gr κλπ...

ps. χαρίλαε ήμαρτον - σε λίγο θα μου ακούς και notorious b.i.g. :-D

Marios
Απών/απούσα

Copy-paste από την σελίδα των streetpanthers, σχετικά με το που μπορείς να βρεις τα αυτοκόλλητα στην αθήνα:

* Βιβλιοπωλείο "ΤΟ ΝΑΥΤΑΚΙ" στα Πετράλωνα. Τριών Ιεραρχών 152. Τηλ: 2103426594
* Το κατάστημα Συλλεκτικών Μοντέλων Αυτοκινήτων του κυρίου Δημήτρη Βαρελά, στο Κολωνάκι, στην Ηρακλείτου 8. Τηλ: 2103615689
* Βιβλιοπωλείο "Μικρή Κιβωτός", Ομήρου 4 (απέναντι από το ΠΛΑΙΣΙΟ), Νέο Ψυχικό. Τηλ: 2106716038
* Kinisi Bikes, Χαριλάου Τρικούπη και Έλλης 1, Κηφησιά, Τηλ. 2106208611.
* Κατάστημα "Γαίας Λίθοι", Φρύνης 67. Τηλ: 2107651500
* Κατάστημα "Comicworld" στο Χαλάνδρι. Τηλ. 2106856070
* Κατάστημα "Ζογκλέρ", Ζ. Πηγής & Τζαβέλλα 3. Τηλ: 2103815681

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Mario μπορει να φερει κανεις αυτοκολλητα - γυρω στα 10 - την Παρασκευη, να παρω?
Ειμαι πηγμενος στην δουλεια :(

Marios
Απών/απούσα

αν θες μόνο 10 σου φέρνω από αυτά που έχω.
Αν θες όμως να πάω να σου αγοράσω, σκέτα δέκα δεν δίνουν.

* Για 100 αυτοκόλλητα 8€
* Για 200 αυτοκόλλητα 16€
* Για 500 αυτοκόλλητα 28€
* Για 1000 αυτοκόλλητα 50€
* Για 2000 αυτοκόλλητα 93€

Οπότε πες μου τι θες από αυτά.
Έτσι :
1 άτομο παίρνει 100 με 8 ευρώ
5 άτομα παίρνουν από 100 και πληρώνουν 5,6 ευρώ
10 άτομα παίρνουν από 100 και πληρώνουν 5 ευρώ
20 άτομα παίρνουν από 100 και πληρώνουν 4,65 ευρώ

Πείτε αν υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται να περάσω να πάρω να φέρω την παρασκευή (το καλύτερο μάλλον 10 άτομα για να είναι στρογγυλό και το ποσό μην ψαχνόμαστε με ψιλα).
Τώρα εγώ το πάω με βάση το 100 το άτομο, αλλά 5ευρώ δεν είναι κάνα τρελό ποσό (ένα ποτό), και επειδή και έτσι κι αλλιώς, αν τα κουβαλάς μαζί σου συνέχεια βρίσκεις αυτοκίνητα να κολλήσεις.

GeorgeHH
Απών/απούσα

Aftokolita kai gia mena parakalwwww 100 arxika ine ok a kai kati allo ime efivos27 etwn kai goustarw a re tekno xarilae xaxaxa min karafliaseis ki esy prosexe

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

georgehh wrote:
Aftokolita kai gia mena parakalwwww 100 arxika ine ok a kai kati allo ime efivos27 etwn kai goustarw a re tekno xarilae xaxaxa min karafliaseis ki esy prosexe

μαθητουδι μου εσυ φερε μου 10 μιας και θα παρεις και θα σου αναλυσω την θεωρια του DLCI και το Administrative Distance!!!!

GeorgeHH
Απών/απούσα

αχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Marios
Απών/απούσα

οπότε μέχρι τώρα είναι μόνο ο georgehh που θέλει ?
πείτε αν είναι και άλλοι να πάω να πάρω μαζικά. Όσο περισσότεροι τόσο φθηνοερα.

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

META K MENA MARIE.TO POSON INE ASIMANTO.EGO THA KRATISO MERIKA K TA IPOLIPA THA TA MIRASO SE OSOUN INE STIN VOLTA GIA NA KALIPSOUME TA AFTOKINITA.......
K EXO MEGALI ADINAMIA STA AFTOKINITA POU KLINOUN DIAVASIS PEZON K IDIETERA ANAPIRON.

podilatopatini
Απών/απούσα

Marios wrote:
οπότε μέχρι τώρα είναι μόνο ο georgehh που θέλει ?
πείτε αν είναι και άλλοι να πάω να πάρω μαζικά. Όσο περισσότεροι τόσο φθηνοερα.

μάριε θα θελα κι εγω. θανξ!

aldro
Απών/απούσα

Μάριε θέλω και εγώ όσα περισσεύουν για την παραγγελία

roller girl
Απών/απούσα

90 ara dagwto, exei perasei k to test drive!!!

bauhaus
Απών/απούσα

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ..ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ!!.....(((GT RULES)))

Marios
Απών/απούσα

οκ θα αγοράσω 1.000 αφού μαζεύεται κόσμος, να πάρουν 10 άτομα από 100 με 5ευρώ.
Θα εχω και αφίσες/flyer μαζί μου επίσης.
Υπάρχει μια πιθανότητα να αργήσω και να μην σας προλάβω στην αρχή, αλλά σίγουρα θα σας βρω στην πορεία. Κάποιος να μου στείλει και κάνα τηλέφωνο να πάρω να δω που θα είστε (έχω του κώστα αλλά είχε θέμα και είναι οριακά στο να έρθει κι αυτός στην ώρα του).
Το αργότερο κατά τις 22.30 πιστεύω να σας βρω.

VagkaR
Απών/απούσα

Marios wrote:
οκ θα αγοράσω 1.000 αφού μαζεύεται κόσμος, να πάρουν 10 άτομα από 100 με 5ευρώ.
Θα εχω και αφίσες/flyer μαζί μου επίσης.
Υπάρχει μια πιθανότητα να αργήσω και να μην σας προλάβω στην αρχή, αλλά σίγουρα θα σας βρω στην πορεία. Κάποιος να μου στείλει και κάνα τηλέφωνο να πάρω να δω που θα είστε (έχω του κώστα αλλά είχε θέμα και είναι οριακά στο να έρθει κι αυτός στην ώρα του).
Το αργότερο κατά τις 22.30 πιστεύω να σας βρω.

marie steile mou mail sto : vag_kar at giaxou telia com ,gia na sou steilw to kin mou

df
Απών/απούσα

πέρα από αυτά που λέει ο bauhaus, για την φωκίονος, είναι και ότι ο πρώτος πεζόδρομος της αθήνας δεν έχει καμία μέριμνα για ΑΜΕΑ.

Royaloak
Απών/απούσα

df wrote:
πέρα από αυτά που λέει ο bauhaus, για την φωκίονος, είναι και ότι ο πρώτος πεζόδρομος της αθήνας δεν έχει καμία μέριμνα για ΑΜΕΑ.

Αν κανείς δε αναλογιστεί, ότι δίπλα είναι το Άσυλο Ανιάτων και υπάρχουν άνθρωποι που σίγουρα θέλουν να κινηθούν με τα καροτσάκια ή ό,τι άλλο, ο γείτονάς μου έχει δίκιο.

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Θα σε δουμε ρε φιλε σε καμια ποδηλατοβολτα?
Φαινεσαι αξιολογος τυπας.

Marios
Απών/απούσα

(royaloak σου έχω στείλει mail, το έχεις πάρει? πες μου γιατί παίζει να υπάρχει πρόβλημα με το mail μου..)

Royaloak
Απών/απούσα

Marios wrote:
(royaloak σου έχω στείλει mail, το έχεις πάρει? πες μου γιατί παίζει να υπάρχει πρόβλημα με το mail μου..)

Το mail σου είναι μια χαρά. Εγώ έχω αποδιοργανωθεί σήμερα. Μόλις σου απάντησα. Αλλά αν θες αύριο πρωί που θάμαι σπίτι πάρε με τηλέφωνο να τα πούμε καλύτερα.

Όμως άνοιξε το mail σου, να διαβάσεις το μήνυμά μου.

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

Χαριλαος Γαλατσι wrote:

Έγραψες!!!

Royaloak
Απών/απούσα

Χαριλαος Γαλατσι wrote:

Χαρίλαε σ'ευχαριστώ για τον τίτλο τιμής. Θέλω πολύ να έρθω μαζί σας, αλλά δεν είμαι καλή στο ξενύχτι λόγω κακής υγείας. Έτσι περιορίζομαι να σας ζηλεύω. Μπορεί όμως και να με δείτε ξαφνικά ένα βράδυ που θάχω τη δύναμη, αλλά όχι μέχρι το ξημέρωμα. Γιαγιά είμαι. Δυστυχώς ήρθατε αργά στη ζωή μου. Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

AfloEydK
Απών/απούσα

logw aravona tha xasw to freeday alla tha sas prolavw stin palavovolta
tha eimaste se epafi

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Μάριε, θα χρειαστώ κι εγώ αυτοκόλλητα.
Σήμερα το βράδυ 99% θα είμαι στη βόλτα.
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν σε γνωρίζω. Πώς θα γίνει να βρεθούμε;
Είχα την ιδέα να αρχίζω να φωνάζω μέσα στο πλήθος του Θησείου "Μάριεεεεε, Μάριεεεεε", αλλά είπες ότι υπάρχει περίπτωση να μην έρθεις από την αρχή, οπότε θα έπρεπε να συνεχίσω και κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Θα έβγαζε γέλιο βέβαια κάποιος τρελός μες το γενικό χαμό (κουδούνια ποδηλάτων, σφυρίχτρες, ξυπνητήρια) να φωνάζει και "Μάριεεεεε, Μάριεεεεε" αλλά θα προτιμούσα μια πιο διακριτική προσπάθεια επαφής.
Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο?

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Το να βρεις τον Μάριο σε κάποια από τις βόλτες είναι πολύ εύκολο.
Δεν κυκλοφορούν πολλοί με καφάσι δεμένο στη σχάρα του ποδηλάτου τους και έχουν τρομπέτα αντί για κουδούνι :-)
Αυτά κάνουν τον Μάριο όχι μόνο μοναδικό αλλά και πολύ αγαπητό σε όλους :-)
Βόλτα χωρίς Μάριο είναι κουλούρι χωρίς σουσάμι!
Νομίζω ότι η ιδέα να φωνάξεις "Μάριε Μάριε" είναι πολύ καλή. Κάποιος θα σε πληροφορήσει αμέσως που είναι ο Μάριος αν βρίσκεται ήδη εκεί ;-)

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Οκ πολύ κατατοπιστική πληροφορία. Θα τον βρω εύκολα νομίζω.
Παρακαλώ μην βάλουν άλλοι καφάσι στο ποδήλατό τους σήμερα.
Ευχαριστώ