θα πρέπει να πούμε ότι τα κλαταρίσματα, στο σύνολο τους, έγιναν κατά την διάρκεια της παλαβοβόλτας. από Θησείο, προς γλυφάδα και είμασταν , περίπου , 20 ποδήλατα. άρα δεν είναι απλώς ένα ρεκόρ, είναι η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο.
και φυσικά η βροχή στην επιστροφή που ήταν το κερασάκι σε μία υπέροχη τούρτα.
εγώ νοιώθω την υποχρέωση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παναγιώτη που βοήθησε (τα έκανε όλα δηλαδή)στις δύσκολες στιγμές.
εντεκαααααα λαστιχαααα
εγω πληρωσα 72!! ευρω στον Σερκο πρωι πρωι, γιατι ***επρεπε*** να κανω κ πρωινο shopping therapy
δεν μπορουσα να παρω ΜΟΝΟ τα λαστιχα....
τεελος παντων
τα αλλαξα τα ριμαδια, εχουν και κοκκινες λωριδες τα καινουρια χαχα
και οπως ερχομουν στο σπιτι ενα μυγακι θεωρησε πολυ ωραιο να προσγειωθει μεσα στο ματι μου ()$*@()*(^%)+
επιστρεψαμε ολοι.....φουσκωμενοι εε???
η βροχη παντως για μενα ηταν το καλυτερο σημειο :)
μπηκαμε κ στο κουβουκλιο που ξεπηδησε απο το space odyssey
σας ευχαριστω πολυ για ολα!!
τα λεμε στο επομενοοοοοο
ρε παιδια μηπως κλεισαμε χθες σε κανενα φανάρι καμια μερσεντες με εναν ψηλό παππου που φέρνει του δρακουμέλ?
:P
-κοιτα Αθανάσιε τι ωραία ποδήλατα... θυμάμαι παλαιά οταν ήμουν νέος είχαμεν και εμεις ποδήλατα και ποδηλατούσαμε αλλα μας σκάγανε συνέχεια οι σαμπρέλες
Θα μπορούσατε να φτιάξετε fake accounts και να κάνετε join στο group. Εκεί θα βρείτε "άπειρο" υλικό (videos & photos). Επίσης γίνονται κ συζητήσεις όπου καλό είναι να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι γίνεται!
Να΄ναι καλά αυτοί που δημιούργησαν το Freeday !!!
Απίστευτες στιγμές με καλή παρέα...και ποδήλατο φυσικά!!
Θα 'μαι πιο οργανωμένη την επόμενη...2 φορές λάστιχο το ποδηλατάκι μου... :p
Ευτυχώς τρίτη φορά δεν υπήρξε στο γυρισμό...δεν θα 'χα και κάποιον να την αλλάξει ...
tria tin idia mera ligo dyskolo
alla prepei na organwtheis
kai na mporeis na allazeis moni sou
stin periptwsi pou patheis lastixo stin epistrofi
opote sto epomeno lastixo tha se eksetasoume
kai tha se bathmologisoume
ta skonakia epitrepontai
....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ FreeDay!!!!
Με 1 μέρα καθυστέρηση --γιατί ο σκύλος μας είχε φάει το καλώδιο του ρουτερ κι όλη μέρα χτες ψάχναμε να βρούμε τι έπαθε...-- έχω να πω ότι και χωρίς να το ξέρουμε μιά χαρά το γιορτάσαμε το ετήσιο!!! Ήταν όλα ΣΟΥΠΕΡ!!! Και του χρόνουυυυυυυυ!!!!!
-- 8 ώρες Κτελ + περίπου 13 ώρες ποδήλατο + περίπου 80χλμ + η απίστευτη παρέα =
---C U next Friday---
ela re dimid irwa
exei katagrafei ws i pio palavoprospatheia me stoxo to freeday i peripeteia sou
elpizoume na perases kala kai na aksize to taksidi sou
emeis perasame suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper
ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ FREEDAY.Η ΒΟΛΤΑ ΑΠΙΘΑΝΗ, Η ΠΑΡΕΑ ΑΠΙΘΑΝΗ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ, ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΛΑΒΟΒΟΛΤΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΦΤΑΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
τέλειο. Μπράβο για άλλη μια φορά στη διοργάνωση.
1+10 λάστιχα
και πότε το άλλαξες? μεσα στο πάρκο?
Δεν θυμαμαι καποια μεγαλη σταση στη διαδρομη
θα πρέπει να πούμε ότι τα κλαταρίσματα, στο σύνολο τους, έγιναν κατά την διάρκεια της παλαβοβόλτας. από Θησείο, προς γλυφάδα και είμασταν , περίπου , 20 ποδήλατα. άρα δεν είναι απλώς ένα ρεκόρ, είναι η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο.
και φυσικά η βροχή στην επιστροφή που ήταν το κερασάκι σε μία υπέροχη τούρτα.
εγώ νοιώθω την υποχρέωση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παναγιώτη που βοήθησε (τα έκανε όλα δηλαδή)στις δύσκολες στιγμές.
εντεκαααααα λαστιχαααα
εγω πληρωσα 72!! ευρω στον Σερκο πρωι πρωι, γιατι ***επρεπε*** να κανω κ πρωινο shopping therapy
δεν μπορουσα να παρω ΜΟΝΟ τα λαστιχα....
τεελος παντων
τα αλλαξα τα ριμαδια, εχουν και κοκκινες λωριδες τα καινουρια χαχα
και οπως ερχομουν στο σπιτι ενα μυγακι θεωρησε πολυ ωραιο να προσγειωθει μεσα στο ματι μου ()$*@()*(^%)+
επιστρεψαμε ολοι.....φουσκωμενοι εε???
η βροχη παντως για μενα ηταν το καλυτερο σημειο :)
μπηκαμε κ στο κουβουκλιο που ξεπηδησε απο το space odyssey
σας ευχαριστω πολυ για ολα!!
τα λεμε στο επομενοοοοοο
11+11+11=11!!!! Τωρα το καταλαβα. Ηταν ζητημα καρμα
11 ωρες ποδηλατο (η διπλα απο αυτο)
11 σουβλακια
11 σκασμενα λαστιχα
ΥΓ1: λεγωντας σε καποιον ασχετο με τα ποδηλατικα το στορυ με τα 11 λαστιχα απαντησε: "11? giati pagides sas ebalan?" λολ
ΥΓ2: ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΡΙΓΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΚΑΣΙΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ;;;;;;;;; ;-)
still alive...
εντεκαααααα και ουτε μια σαμπρεεελαα
μια τρομπα μονο σου ζητω
δωσμου ενα μπαλωμα σε παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωω
εεεεεεεεεεεεεεεεντεκα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ FREEDAY
24/10/08 - 24/10/09
ρε παιδια μηπως κλεισαμε χθες σε κανενα φανάρι καμια μερσεντες με εναν ψηλό παππου που φέρνει του δρακουμέλ?
:P
-κοιτα Αθανάσιε τι ωραία ποδήλατα... θυμάμαι παλαιά οταν ήμουν νέος είχαμεν και εμεις ποδήλατα και ποδηλατούσαμε αλλα μας σκάγανε συνέχεια οι σαμπρέλες
AAAAAAAXAXAXAXAXAXXA
ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΦΦφφλλ φφφλλλ φφλλλλλ ΜΠΟΥΜ!!!!!!!
ΕΣΚΑΣΕ Η ΣΑΜΠΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ
ΕΛΕΟΣ!!!
κουφαθηκα λεμε
τερμα, δεν κανω τιποτα που να εχει σχεση με το ποδηλατο σημερα
κλεινω κ το φορουμ
τα λεμε αυριο
oi fotografies anevikan sto group sto facebook
βαλε και εδω για οσους δεν εχουν φατσοβιβλιο
Θα μπορούσατε να φτιάξετε fake accounts και να κάνετε join στο group. Εκεί θα βρείτε "άπειρο" υλικό (videos & photos). Επίσης γίνονται κ συζητήσεις όπου καλό είναι να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι γίνεται!
Ride Free ... join FreeDay!!!!
Να΄ναι καλά αυτοί που δημιούργησαν το Freeday !!!
Απίστευτες στιγμές με καλή παρέα...και ποδήλατο φυσικά!!
Θα 'μαι πιο οργανωμένη την επόμενη...2 φορές λάστιχο το ποδηλατάκι μου... :p
Ευτυχώς τρίτη φορά δεν υπήρξε στο γυρισμό...δεν θα 'χα και κάποιον να την αλλάξει ...
βαλτες κ εδω..
εγω δεν θελω να φτιαξω κανενα λογαριασμο στο facebook ;)
exeis dikio
gianni prospathise na anebaseis kai edw
ean ftiaksoume ena koino logariasmo sto facebook pws sa fenete osoi denexete facebook
tria tin idia mera ligo dyskolo
alla prepei na organwtheis
kai na mporeis na allazeis moni sou
stin periptwsi pou patheis lastixo stin epistrofi
opote sto epomeno lastixo tha se eksetasoume
kai tha se bathmologisoume
ta skonakia epitrepontai
XRONIA POLLA FREEDAY
τι εξαναγκασμός κι αυτός να γραφτούμε στο...
βάλτες στο picassa...
....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ FreeDay!!!!
Με 1 μέρα καθυστέρηση --γιατί ο σκύλος μας είχε φάει το καλώδιο του ρουτερ κι όλη μέρα χτες ψάχναμε να βρούμε τι έπαθε...-- έχω να πω ότι και χωρίς να το ξέρουμε μιά χαρά το γιορτάσαμε το ετήσιο!!! Ήταν όλα ΣΟΥΠΕΡ!!! Και του χρόνουυυυυυυυ!!!!!
-- 8 ώρες Κτελ + περίπου 13 ώρες ποδήλατο + περίπου 80χλμ + η απίστευτη παρέα =
---C U next Friday---
ela re dimid irwa
exei katagrafei ws i pio palavoprospatheia me stoxo to freeday i peripeteia sou
elpizoume na perases kala kai na aksize to taksidi sou
emeis perasame suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper
..καθε φορα που γιορταζει καποιος γενέθλια , επιβεβαιωνει ενα ακομη χρονο υπαρξης.
Οταν ομως αυτος ο χρονος υπαρξης ηταν γεματος φιλιες ,χαρα ,γελιο , εμπειριες , happenings , απροοπτα , φαντασια , κεφι , ζωντανια , ελπιδα και τοσα αλλα, σε τετοιο βαθμο , τα γεννεθλια του ενος χρονου ειναι το μεσο μιας διαδρομης που μπορει να κρατησει χρονια..πολλα..
Χρονια πολλα freeday , λοιπον !
Χρονια πολλα σε καθε ενα που συμμετεχει και καθε ενα που νιωθει οτι γιορταζει σημερα..
oi fotografies anevikan k edw
http://picasaweb.google.gr/johnykgr/FreedayPalavovolta23102009#
ok dexomai tin proklisi !!!
Kapoios na paei na vgalei fotografia to UFO pou mas glytose apo ti vroxi ... kai grigora prin tin kanei!
ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ FREEDAY.Η ΒΟΛΤΑ ΑΠΙΘΑΝΗ, Η ΠΑΡΕΑ ΑΠΙΘΑΝΗ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ, ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΛΑΒΟΒΟΛΤΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΦΤΑΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.