FREEDAY Παρ. 29/05/09 στ. Θησειου 21:30 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

202 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

αχ Μαριε ευχομαι να γινει η Τραμπα μια χαρα γιατι θα ξενερωσω τρελα ρε γαμωτο αν δεν παιζει και το δικο μου ραδιοκασετοφωνο!
Μπαταριες εχεις? οι Sanyo παιζουν ακομη?

Marios
Απών/απούσα

από μπαταρίες έχω ό,τι έχει απομείνει από αυτές που μου είχες δώσει τότε στα βόρεια, και της νοοτροπίας.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

@Γιαννη : οχι και προδοσια ρε! Ομως , οπως και να το κανουμε , οσοι πιο πολλοι παλαβοι τοσο το καλυτερο , ειδικα αν ειναι θεομουρλοι !
@posca τελεια ιδεα. Το jumbo ειναι πολυ καλο για "ξεκαρφωμα" .Παντως προσπαθησε να το βαλεις ορθιο , και μην ξεχασεις τα απαραιτητα εργαλεια για τους τροχους !!!

@χαριλαος-μαριος μπραβο ρε παιδια !!!

df
Απών/απούσα

MARIE που θα είμαστε 30/6 και 1/7 ????? θα το ξέρεις σίγουρα αλλά το γράφω για τους υπόλοιπους μήπως φτιαχτεί παρέα, ποδηλατική .
1ο Kosmos φέστιβαλ στο κέντρο ιππασίας στο γουδί. άντε να θυμηθούμε τα womad.

rearviewmirror
Απών/απούσα

df wrote:
άντε να θυμηθούμε τα womad.

τα festival ρε φίλε ...

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..παμε? http://www.kosmos936.gr/synaylies/1o-kosmos-festival.htm
λιγο ακριβουτσικο ,ειδικα και για τις 2 μερες

Το womad το θυμαμαι .. http://womad.org/

Marios
Απών/απούσα

ναι τέλειο το φεστιβάλ αυτό, αλλά λόγω εισιτηρίου το έχω απορρίψει... Ακριβό δεν είναι γιατί είναι τόσα ονόματα και αξίζουν όλα !!!
(απλά λόγω καλοκαιριού και ταξιδιών έχω αρχίσει οικονομία,γιατί οριακά βγαίνω..)

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..ακριβο ειναι γιατι δεν γινεται να πας μονο την μια μερα !!!!!

df
Απών/απούσα

ελάχιστο κόστος συναυλίας, 18 ευρώ??? 18Χ9 μουσικά σχήματα=162ευρώ
δεν νομίζω ότι είναι ακριβά τα 70 ευρώ αλλά δεν πάυει να είναι και πολλά.
όμως η αίσθηση που νοιώθεις όταν πηγαίνεις από την μία μουσική σκηνή στην άλλη για να ακούσεις και να δεις κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είδες πριν, νομίζω ότι αυτό ισοσταθμίζει το όποιο κόστος.

στο θέμα μας. μυρίζομαι πολύ τρέλλα την παρασκευή.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

τεσπα !
Μητσαρα , μυριζει θαλασσιτσα...και ντολμαδακια κονσερβα..!!

χαχαχα-μιαμ-χαχαχα!

giospy
Εικόνα giospy
Απών/απούσα

Αλλα που να παιξουμε μεσα στο σκοτος??

rearviewmirror
Απών/απούσα

giospy wrote:
Αλλα που να παιξουμε μεσα στο σκοτος??

μπαλάκι!!!

giospy
Εικόνα giospy
Απών/απούσα

Υπαρχει??

AfloEydK
Απών/απούσα

tha anapsoume oloi ta fwtakia kyklika toy ''agwnistikoy xwrou'' kai oi teleytaioi sta event tha gyrizoun roda me dynamo gia na anaboun oi proboleis

df
Απών/απούσα

α)στις συναυλίες αυτές πας και τις δύο μέρες. το ελάχιστο κόστος που λέω είναι το κόστος που θα στοίχιζε μια συναυλία του κάθε σχήματος, αν γινόταν χωριστά .
β)θα βάλουμε για μπαλάκι αυτά τα ποδηλατικά φωτάκια τα λαστιχένια. τις ρακέτες να βάψουμε φωσφοριζέ θα γίνει σκηνικό.
γ)όχι κονσέρβα, είπαμε ταπεράκι. τώρα τι θα έχει μέσα.... το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχει λίγδα.
δ) παλαβοβόλα??? που ρε παιδιά, σούνιο???

justelene
Απών/απούσα

Marios wrote:
από μπαταρίες έχω ό,τι έχει απομείνει από αυτές που μου είχες δώσει τότε στα βόρεια, και της νοοτροπίας.

παιδες θα φερω εγω, αν ερθω. υπαρχει μια πιθανοτητα να μην προλαβω, θα σας πω την παρασκευη σίγουρα.

kinezos
Εικόνα kinezos
Απών/απούσα

"Καρτερ ημων το εν της μηχανης,
αγιασθητω το βολαν σου,
ελθετω η μπαταρια σου,
γεμισθητω το ρεζερβουαρ σου,
ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,
το στροφαλον ημων τον επιουσιον,
σωσε ημην σημερον και αφες ημην
απο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,
ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,
στων αντιπροσωπων και των μηχανικων,
αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον...AVIN"

enalaktiko>>>>

"Hacker ημών ο εν των προγραμματιστών,
αγιασθήτω ο κώδικάς Σου, ελθέτω το Πρόγραμμά Σου,
γεννηθήτω το Update Σου ως εν server και επί του client.
αλλά ρύσαι ημάς από το data loss.Δι' ευχών των Hackerάδων
Προγραμματισταράδων ημών, Κύριε Root Admin ο Θεός ημών,
ελέησον ημάς. Admin"

XAXAXAXAXAXAXAAAAAAA!!!!!!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

...ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ !!
χααχαα
χαχαχα
χα
χα
χα

kinezos
Εικόνα kinezos
Απών/απούσα

xtravaganzagold wrote:
...ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ !!
χααχαα
χαχαχα
χα
χα
χα

na vgaloume kati tetoio kai gia podilato re!!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..μεχρι στιγμης μου αρκει αυτο : http://www.youtube.com/watch?v=fZP--HIiYsg

(δεν ειναι τυχαιο που αναφέρεται με τα καλυτερα λογια για την Παρασκευη και την Κυριακη !!!!

..και αυτο για τους φιλους μας τους πατιναδες :
http://www.youtube.com/watch?v=v96i8ldtdbE

podilatix
Απών/απούσα

παιδια πολυ ωραια η οργανωση της βολτας κ η διαδρομη αλλα μηπως το καβουρι πεφτει λιγακι μακρια (κυριως για οσους σκοπευουν να γυρισουν με τραμ), αν συνυπολογισουμε τον αριθμο των ατομων, το προχωρημενο της ωρας και διαφορα αλλα απροοπτα που μπορει να τυχουν?
εγω προτεινω να παμε μεχρι Γλυφαδα-Βουλα...

magdalena
Απών/απούσα

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΙ ΛΕΤΕ? ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΠΑΝΑΚΙ !

ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ Η ΩΡΑ...ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!:)

ΜΑΓΔΑ

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

podilatix wrote:
παιδια πολυ ωραια η οργανωση της βολτας κ η διαδρομη αλλα μηπως το καβουρι πεφτει λιγακι μακρια (κυριως για οσους σκοπευουν να γυρισουν με τραμ), αν συνυπολογισουμε τον αριθμο των ατομων, το προχωρημενο της ωρας και διαφορα αλλα απροοπτα που μπορει να τυχουν?

Εχεις δικιο ρε Ποδιλατιξ.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..οποιος θελει να επιστρεψει γρηγορα να παρει το τραμ πιο νωρις απο Βουλα και να μην κατσει στο Καβουρι για πολλη ωρα..
Αν αφαιρεσουμε την ωρα του φαγητου (λογω "ταπερακιου") και την πιο συντομη (πιστευω) διαδρομη απο την Βουλιαγμενης μεχρι τον Αλιμο , και απο εκει στην παραλιακη ,μαλλον θα εξοικονομηθεί χρονος τοσος ωστε να μην υπαρχει προβλημα στο να παρει κανεις το τραμ στις 24:00 περιπου (ή να φυγει ποδηλατοντας για ΣΕΦ/Θησειο κτλ).

(και βεβαια να φυγουμε εγκαιρως απο Θησειο, αλλιως..)

Οποιος μπορει και εχει αυτοκινητο , μπορει να παει μεχρι το Θησειο με το ποδηλατο φορτωμενο ωστε στην επιστροφη να γυρισει με αυτο (το εχω κανει πολλες φορες)

magdalena
Απών/απούσα

ΑΣΧΕΤΟ: ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΥΝ Ή ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ? ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΑΙΔΙΑ !
ΜΑΓΔΑ

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

πηγαινε στην ενοτητα "πλοηγηση" (αριστερα) , πατα My account , "επεξεργασια" , picture , πατα "αναζητηση" για να βρεις την φωτο , και μετα "save" (κατω).
περιμενε λιγη ωρα μεχρι να το εμφανισει.

kinezos
Εικόνα kinezos
Απών/απούσα

Χαριλαος Γαλατσι wrote:
podilatix wrote:

Εχεις δικιο ρε Ποδιλατιξ.

re ksekolate, edo exoume kanei polu pio megala dromologia sto sunolo, to kavouri sas xalase??? sto kato kato opoios den ti palevei pernei tram apo glifada kai fevgei! ase pou glifada sunexeia pigenoume, na kanoume kai mia allagi tora! ante kai vradino mpanaki!! ti egine kolosame, kolosame..??

ria
Απών/απούσα

θελω τρελα να ερθω και σε αυτη τη βολτα, αλλα λογο extra δουλειας θα μπορω να ειμαι κατα τις 10 στο θησειο. ειναι καποιος αλλος που θα αργησει?
ή που θα μπορουσαμε να βρεθουμε στο Συνταγμα περι τις 10?

AfloEydK
Απών/απούσα

den einai re paidia makria to kabouri dyo bimata pio pera apo tin glyfada einai
an fygoume 9:30 aytsira apo thiseio kiolas mia xara tha eimaste

tha kanw mia protasi
na meinei mia omada 3-4 atomwn ews tis 10 me 10:15 gia osous tha argisoun gia na min xasoun tin bolta

dimbazus
Εικόνα dimbazus
Απών/απούσα

Στο ΤΡΑΜ επιτρέπεται η μεταφορά ποδηλάτου?
Είναι ένα μέσο μεταφοράς που δεν το έχω χρησιμοποιησει ποτέ.

Δήμος