FREEDAY ready2GO 18/09/09

103 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

tkant wrote:
....θα πέσει 4 με 6 για να ξεπλυθούν καλά οι δρόμοι ώστε να γίνει απρόσκοπτα το πρώτο freeday της σεζόν.

Με την αστείρευτη αισιοδοξία σου.

ΤΕΛΕΙΑ!

papatomanius
Απών/απούσα

malon etsi einai giati sto weather.com opos kai se alla site to vrady tha einai ok

orck
Απών/απούσα

στο Π.Φαληρο μολις ξεκινησε η βροχη, αυτο ειναι ιδιαιτερα θετικο, γιατι μας δινει ελπιδα να μην εχουμε βροχη το βραδυ

tomac4 εισαι ο ποδηλατης με το big wheel; (το ποδηλατο με την μεγαλη μπροστινη ροδα;)

roula
Απών/απούσα

tkant wrote:
....θα πέσει 4 με 6 για να ξεπλυθούν καλά οι δρόμοι ώστε να γίνει απρόσκοπτα το πρώτο freeday της σεζόν.

επεσες λιγο εξω στα προγνωστικα σου καθως εδω (κεντρο) μολις σταματησε μια τελεια, δυνατη βροχη.δεν πειραζει ομως.
οι δρομοι, ξεπλυμενοι πλεον απο τη σκονη του καλοκαιριου,ειναι ετοιμοι να μας υποδεχτουν.

:D

AfloEydK
Απών/απούσα

iwanna tha fereis kai to sakidio?

Marios
Απών/απούσα

μπαταρίες κανείς ?

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

κατα τις 9 θα εχει απλα μια συννεφιά που οσο περναει η ωρα θα καθαρίζει.
Αργότερα τη νυχτα θα εχει ξαστερια και θα συννεφιασει παλι το πρωϊ.
Θερμοκρασια δροσερή, αεράκι ελαφρύ.
Νομιζω οτι οι συνθηκες θα ειναι ιδανικές για ποδήλατο.

Θα ερχόμουν κι εγω σημερα αλλα προέκυψε κατι

καλα να περάσετε!
;)

AfloEydK
Απών/απούσα

den ksexname sfirixtres
kai asyrmata opoios exei

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

AfloEydK wrote:
iwanna tha fereis kai to sakidio?

aldro
Απών/απούσα

H ώρα τώρα έφτασε οι ρόδες να ρολάρουν και σε λιμάνια κοντινά ίσως να αριβάρουν.
Σουβλάκια να τιμήσουμε αλλά όμως και κρέπες και απ την ρουτίνα μας ξανά να γίνουμε δραπέτες.
Γνωστούς θα ανταμώσουμε και λόγια θα τους πούμε , και απο το περίπτερο νερό θε να ζητούμε.
Ολέ !!!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

γουσταρωωωωωω!

ουφ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marios
Απών/απούσα

άκυρες οι μπαταρίες, καθώς έτσι όπως το έκανα, καφασόφωνο δεν χωράει !!
καινούρια εμφάνιση του ποδηλάτου !!

maftaki
Απών/απούσα

We all stand together Paul mac cartney.

GeorgeHH
Απών/απούσα

TOMAC σε περιμένουμε στο halbike(όπως και όλους) εύχομαι να περάσατε καλά στη βόλτα σας cyaaaaaaz

dimbazus
Εικόνα dimbazus
Απών/απούσα

....και έγινε σκατόκαιρος.

Όλη μέρα στραβή και ανάποδη. Και τα αυτοκίνητα πανταχού παρόν, ακόμα και από πάνω να περνουσαν πάλι δεν θα είχαν χώρο,(απλά θα έκρυβαν τον ήλιο)

Με την βροχή του μεσημεριού πλημυρισαν οι εγκαταστάσεις της δουλειάς μου και έπρεπε τελευταία στιγμή, να πάω να εκτιμήσω την ζημιά και να την φωτογραφήσω.
Ξεμπέρδεψα 8:20.

Έτρεξα πίσω στο σπίτι, ετοιμασα 3 ποδήλατα, τα φόρτωσα και κατηφορίσαμε για Μετζ ή Μετς
Εκεί ενώθηκε το ΣΚΑΤΟ με το ΚΑΛΙΜΑΡΜΑΡΟ και έγινε μια σκατοσυναυλία, όπου όλοι οι δρόμοι ήταν πιχτρα στα αυτοκίνητα και παρκινγκ πουθενά.

Το Freeday ήδη ήταν στο Μεταξουργείο.

Το ένα ποδήλατο απο τα 3 θύμωσε με την συμπεριφορά μου και αποχωρησε.

Τα άλλα δυο μείναμε για σουβλάκι στο μοναστηράκι.

Εκει ξαναείδαμε το Freeday να περνάει....

Πέταξα 25€ στον παπάρα τον σουβλατζή που να τα φάει σε ασπιρίνες. ( Μπαικτάρης...μακρυα ) και ακολουθήσαμε τον λαό αλλά και πάλι ο σκατοκαιρος δεν μας ήθελε.

Τώρα πικραμένος και ξενερωμένος κάθομαι στο σπίτι και σκέφτομαι τα χειρότερα.

Μια βόμβα ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΩΘΗΣΗΣ χρειαζόμαστε να σταματήσουν όλα σε μια στιγμή.......μηχανακια αυτοκίνητα να μην ξανακουνηθούν ποτε.

ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΟ, ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ.

Δήμος

Ακόμα και το δικό μας να καει, μαζί με όλων των άλλων, να καεί!!!!!!

( ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑ)

Posca
Απών/απούσα

apo thn alh plevra OLA HTAN TELIA!

1to mou Freeday kai sigoura oxi kai telefteo! H vroxh apla ena bonus gia mia super kontritsa (leme twra) dipla ston Kifiso. To diaskedasa apistefta kai pia kserw ti tha kanw tis paraskeves mou.Ena efxaristw stous ksenagous mou, pou me katatopizan kathe toso pou vriskomaste kai pou konta imaste (xorgio h athina telika) kai ton Dionisi pou ekane ton kopo na anevoume mazi ti mish diadromh tis epistrofhs. Btw afta ta souvlakia tou Mpili kalitera apo ipnotika!

_Zan
Απών/απούσα

Φοβερή βροχή! Φοβερό Freeday!! Φοβερός ο Billy με τα "φρουτένια" σουβλάκια του, αγχώθηκα μην τυχόν και δεν σας άρεσε αλλά απ' ότι είδα στην κατανάλωση μια χαρά τα πήγατε :D

Ας βρέξει όσο θέλει

Υ.Γ Χάρηκα πολύ που είδα γνωστές και άγνωστες φάτσες ξανά, τα ξαναλέμε την επόμενη Παρασκευή

AfloEydK
Απών/απούσα

wraia itan pantws
100+ podilata (125 metrise kapoios) poy apsifisan tin broxi
kai ksexythikan stous dromous tis proteyousas kataktontas tous
me poly kefi kai oreksi gia podilato
sfirixtres, koudounakia, kornes, kampanes?????, drumms??????,..........ta klarina pou itan?
oi perastikoi eixan xazepsei
oi odigoi eixan kokalwsei

akoma kai otan i broxi den asteiebontan pia
35 me 40 maximoi podilates katiforisan gia floisvo
ekei arxisan na symbainoun mia seira apo atyxies pou mas afisan ligo pisw
7-8 lastixa se mia bolta den exoume ksanadei
opote eixe kai ekapaideytiko skopo to prwto freeday
kathws mathame peran apo to pws allazoume lastixo
to oti panta fernoume mazi toulaxiston mia samprela

AfloEydK
Απών/απούσα

ksexasa to adiabroxo ston billy opote exeis xrono mporeis na peraseis mia na deis an yparxei akoma?

ante stin epomeni paidia

titi
Εικόνα titi
Απών/απούσα

dimbazus wrote:

Πέταξα 25€ στον παπάρα τον σουβλατζή που να τα φάει σε ασπιρίνες. ( Μπαικτάρης...μακρυα ) και ακολουθήσαμε τον λαό αλλά και πάλι ο σκατοκαιρος δεν μας ήθελε.

Τώρα πικραμένος και ξενερωμένος κάθομαι στο σπίτι και σκέφτομαι τα χειρότερα.

Μια βόμβα ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΩΘΗΣΗΣ χρειαζόμαστε να σταματήσουν όλα σε μια στιγμή.......μηχανακια αυτοκίνητα να μην ξανακουνηθούν ποτε.

ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΟ, ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ.

Δήμος

Ακόμα και το δικό μας να καει, μαζί με όλων των άλλων, να καεί!!!!!!

( ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑ)

Α ρε Δήμο....α ρε Δήμο...σε νοιώθω τρελά λέμε!ταυτίζομαι απόλυτα με τα λεγόμενά σου, ειδικά σ αυτή τη φάση. Δε θ αρχίσω τις γκρίνιες ανοιχτά αλλά σ αυτή τη φάση έχουν βγει μέσα μου γαιδουράγκαθα απ την κόπωση ΑΥΤΗ που περιγράφεις.

Ουφ....καλό φθινόπωρο φίλοι! Απουσίες άπειρες, λόγω δουλειάς...τουλάχιστον βοηθάμε τον κόσμο στη δουλειά...ή έτσι είναι αν έτσι νομίζω.

Γειά σας όλοι!

Φιλικά, Αφροδίτη

javapapo
Απών/απούσα

Άφησα το freeday κατα τις 12 - όταν η μπόρα ήταν ήδη δυτικά! Έγινα ...100% ποδηλατικά μούσκεμα αλλά είχε πλάκα! Τις ώρες που δεν πέρασα στο πετάλι χθες το βράδυ τις διέθεσα για να φτιάξω ένα video ερασιτεχνικό . Καλή season σε όλους...καλή αρχή! Enjoy!

http://vimeo.com/6654295

orck
Απών/απούσα

νομιζω οτι ειδα το καλυτερο ερασιτερχνικο βιντεο, φοβερη αισθητικη, μουσικη
για μακας το εκανες πολυ καλο (για αστειο το λεω αυτο)

πες μου κατι, απο το Χαιδαρι τι ωρα ξεκινας και σε ποιο σημειο;
θελω να ψησω εναν φιλο που μενει Νικαια να συναντησει καπου εκει κοντα αλλους ποδηλατες για να ερθει και αυτος στις επομενες βολτες

javapapo
Απών/απούσα

δώσε τοu email και θα τα βρουμε. Ξεκινάμε κατα τις 9.++ απο Χαΐδάρι και με πορεία από Ιερά Οδο καταλήγουμε Θησείο!

thanks για το comment :D!

To_maraki
Απών/απούσα

javapapo wrote:

http://vimeo.com/6654295[/quote]

Ωραίο το βίντεο και η μουσική με την οποια το εντυσες. μπραβο που το ανεβασες τοσο γρήγορα για να παρουμε και εμεις ιδεα οι ασχετοι για το τι εστί..fREEDAY..

chrispi
Εικόνα chrispi
Απών/απούσα

πραγματικα πολυ ομορφο και ταξιδιαρικο το βιντεο σου...ζηλεεεεεευωω!!!! οταν επιστρεψω αθηνα θα ερθω σιγουρα σε βολτα του freeday...μεχρι τοτε ride on παιδες!!!

Billie
Απών/απούσα

javapapo, είσαι το παλικάρι που είδα με ένα Ideal στην Ιερά οδό, στο Αιγάλεω, λίγο μετά το σταθμό του μετρο? (άσπρο Dahon)

javapapo
Απών/απούσα

Όχι - Μαύρο GHOST (trekking) με σήμα το μηλαράκι στα πλάγια..και απο πάνω μέχρι κάτω βρεγμένος!! #epicfail αλλά ειχε πλάκα!

snipous
Απών/απούσα

ωραίο το βιντεάκι!

δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω, λόγω έλειψης ποδηλάτου...:(

δίνω μάχη με το χρόνο να έχω το "γέρο" έτοιμο για το επόμενο freeday!!

πάντα τέτοια

PANTELIS
Εικόνα PANTELIS
Απών/απούσα

Πάρα πολύ ωραίο το βιντεακι ... αντε και καλέ βόλτες απο εδώ και πέρα !!!

kambou
Απών/απούσα

Γιαννάκο μου καλησπερα. Σημερα το είδα ρε συ το μήνημα και πέρασα 9 το βραδυ και ήταν κλειστός. Θα ξαναπεράσω αύριο μιας ποθ ειμαι σε άδεια και θα έχω και χρόνο....Με αυτα τα σάντουιτς που έφτιαχνε ο τύπος εγώ παρολίγο να ξεχάσω το σπίτι μου...χαχαχα

Υ.Γ : Μεγάλε να αλλάξεις nickname...μου βγήκαν τα μάτια για να το αντιγράψω.