Ναι αποφασίστηκε να πάμε Μαραθώνα, την Κυριακή λοιπόν στις 8:15 πρωί στον προαστιακό Κηφισίας θα συναντηθούμε με κούρσάκια φιτνεσάκια κλπ κλπ, για χαλαρή βολτούλα
Ελπίζω να έχει καλή μέρα αλλα και κακή να έχει, θα είναι σίγουρα υπέροχα
τηλ 6946766939
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Ειμαι με 1000
Θα ερθω στην ποδηλατοβόλτα IORA RIDE.
για Μαραθώνα αγαπημένη διαδρομή,οι μ@λ@κες δυστυχώς όμως πήγαν και τα έκαψαν εκεί.Ελπίζω να μην μας τα χάλάσει ο καιρός και βρέχει.
...φαντάζομαι εννοείς τον σταθμό του ΗΣΑΠ.
...Μαλλον θα είμαι καγιακάδα....
Όχι το ραντεβού είναι στο σταθμό του Προαστιακού Λ.Κηφισίας στο Μαρουσι δηλαδή δίπλα στο γνωστό "δακτυλίδι".
Δεν το βάζεις κάτω, αγόρι μου!!!
Καλή επάνοδο και να σε ξαναδούμε σύντομα..
Για να βλέπω συμμετοχέεεεεεεεεεςςς
Cosmo για τα καλά λόγια.Τώρα Into Glory (Iora) Ride!!!
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε από τους kings of metal είναι πάντως.
http://www.youtube.com/watch?v=qMOyLgvR3nU \m/
Γεια σας,
είμαι νεος στο site. Πόσα χιλιομετρα υπολογιζετε να κάνετε την Κυριακή για να δω εάν θα αντέξω?
Thanks,
80-90km
akoma kai an den exeis kanei tosa min fobasai
otan podilateis me parea den katalabaineis pws katapineis ta xiliometra
Thanks AfloEydK,
Hmm, polla akougontai. Exw kanei mia fora tosa alla mou bgike i psixi :)
Ean den brexei, tha prospathisw na erthw.
Thanks again.
Καλησπέρα..
Δεν μένω αθήνα, αλλά παρακολουθώ το forum συχνά ... Ενώ έχω φυγει πλεον απο τη πολη και μένω σε νησάκι και γουστάρω πολύ, οι βόλτες σας τα ΣΚ ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα που μου λειπουν..
Οποτε, αυτο το ΣΚ που θα ειμαι αθενς, θα γουσταρα πολυ να ερθω στη βολτιτσα.. Μονο προβλημα, οτι θελω να προλαβω καραβι απο τον πειραια που φευγει 17.30.
Εχετε υπολογισει στο περιπου ωρα γυρισμου? Εχει κανα προαστιακο απο καπου κοντα που θα μπορουσα να φυγω και να παρω μονος μου?
Θα δω αν μπορω να φυγω και πιο αργα, η δευτερα πρωι, αλλα σε πρωτη φαση υπολογιζα το απογευματικο blue star, 17.30 ...
Για πειτε...
επειδη θα δουλευω την Κυριακη, παιζει να το κανουμε Σαββατο η σας βγαζω ολους εκτος προγραμματος;
να απαντησουν μονο οσοι θα ερθουν σιγουρα και οχι οσοι θα τους τυχει κατι, θα κοιμηθουνε, θα βγουνε την προηγουμενη και θα μεθυσου, δεν θα ακουσουν το ξυπνητηρι κλπ
Γιαννη θα ερθεις; καπου διαβασα για εγχειριση, εισαι καλα για ποδηλατο;
(εκανες τελικα την αλλαγη φυλου;)
Γιαννη θα ερθεις; καπου διαβασα για εγχειριση, εισαι καλα για ποδηλατο;
θα λειψω 1 βδομαδα . Να με υπολογιζεται στο επομενο ΣΚ .Ειμαι καλα . Αν μπορειται
δωστε το παρον στην βολτα της Ηλιουπολης το Σαββατο .Την ανεβασε Ηλιουπολιτισα , μπραβο της ,δεν πρεπει να την ξεχασουμε . Ο aflo ειπε θα παει .
εκανες τελικα την αλλαγη φυλου :
αλλαγη κ&*@υ εκανα !!!
Ας μην αλλάξει το ραντεβού γιατί έχει κανονιστεί ήδη, οποιος κουραστεί γυρνάμε μαζί πίσω οσοι αντέχουν και μπορούν να βγάλουν τη βόλτα απλά συνεχίζουν...
εστω χοντρικα, μια ωρα επιστροφης ??? στο περιπου ...
παιζει κανας προαστιακος η καποια εναλλακτικη αν θελει καποιος να φυγει νωριτερα?
ΥΓ. θα εχω ενα καραβι να προλαβω, αλλιως καθομουν μεχρι τις 2.00 ...
απλα ρωταω αν ειναι ρεαλιστικο να ειμαι πειραια στις 17.30, η αν ειναι τελειως off..
Συνήθως 13.00-14.00 το αργότερο είμαστε σπίτια μας.Αν με το καλό πάμε γιατί υπάρχει πρόβλεψη για καταιγίδα:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=257717&la=2
όταν φτάσουμε Μαραθώνα θα επιστρέψουμε από Λεοφώρο Μαραθώνος εκεί υπάρχει ο σταθμός του προαστιακού Παλλήνη πιθανόν να "μπουκάρουμε" εκεί όλοι.
ΟΚ - οποτε απο ωρα ειμαι οκ λογικα.. Ε, αν εχει καταιγιδα γερη τι να κανουμε, αλλα κριμα γιατι τις ζηλευω αυτες τις βολτες και δεν μπορω να ειμαι αθηνα ..
Ισως αλλη φορα, θα δουμε - ευχαριστω για το info
Γιωργο ειμαστε στην βολτα και εμεις.θα συναντηθουμε στην διασταυρωση Ραφηνας.Θα τηλεφωνηθουμε για την ωρα συναντησης