Η διαδρομή είναι σχετικά εύκολη και πηγαίνει από Όθωνος – Μάρκου Μπότσαρη – Γεωργίου Λύρα – Τατοΐου – τον πίσω δρόμο μέχρι τον ΑΒ της Εκάλης, από τον παράδρομο της εθνικής έως την γέφυρα του τρένου και από εκεί είναι κάπου 1 με 1.5 χιλιόμετρα έως την πλατεία της Άνοιξης και άλλο τόσο έως την Αμυγδαλέζα.
Εάν ο καιρός είναι όπως ήταν τα 2 τελευταία Σαββατοκύριακα, μπορεί να είναι μια εξαιρετική ποδηλατοβόλτα.
Θα μπορούσε για όσους επιθυμούν να ακολουθήσει πάϊδοκατάσταση στην ομώνυμη ταβέρνα της Αμυγδαλέζας ή στο αγρόκτημα Ρεγκούκου.
Η διαδρομή με την επιστροφή έως τον ΗΣΑΠ Κηφισιάς πρέπει να είναι γύρω στα 20 χιλιόμετρα. Ωστόσο υπάρχει ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο αλλά δεν γνωρίζω εάν μπορεί να μπει το ποδήλατο στο τρένο από Χαλκίδα.
Τι λέτε?
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
αν δεν βρέχει είμαι μέσα!
psycho
3.5 C ασθενες χιονονερο η βροχη υγρασια 81%
αν είναι να βρέχει και να ρίχνει χιονόνερο και να έχει τρεισήμισι βαθμούς Κελσίου θα το αφήσουμε. τρεισήμισι στην Αθήνα είναι μηδέν στην Σταμάτα. Οπότε περιμένουμε να δούμε εκείνες τις μέρες τι παίζει. Ευελπιστώ πάντως για το τρίτο σερί Σαββατοκύριακο πάνω στο ποδήλατο μου. :0)))
Θέλουμε πράσινο πράσινο πράσινο..
Ε οχι και 0 βαθμοι 2.5 θα εχει και θα ριχνει ασθενες χιονονερο www.freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=263535&nDate=5
καλο να ειναι παντως να βλεπεις τον καιρο για να μην σχεδιαζει ς τσαμπα εκδηλωσεις
www.freemeteo.com/default.asp?pid=156&la=2&gid=259824
www.freemeteo.com/default.asp?pid=21&la=2&gid=259824&nDate=5
Ποιες εκδηλώσεις? Φίλε κουνούπι δεν είναι τουριστικό γραφείο, όποιος θέλει έρχεται. Αν θέλεις μπορείς να μας στείλεις ένα update του καιρού το Σάββατο το βράδυ.
E καπως επρεπε να πω την λεξη βολτα .Θα ξαναβαλω το καιρο το σαββατο αλλα δεν πιστευω οι μετεωρολογοι να πεσουν εξω.
θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός ως προς την αξιοπιστία της πρόβλεψης..
Προσωπικά θα περιμένω να δω μέχρι την Κυριακή, κι αν έχει καλό καιρό θα έρθω..
Το πολύ πολύ να μας πιάσει βροχή στο δρόμο..
psycho
Bλεπωντας το σημερινο καιρο αμφιβαλεις δηλαδη;Μα δεν θα βρεχει θα ριχνει καποιες ψιχαλες αλλα θα εχει 3 C.Εκει ειναι το ολο θεμα.
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά φίλε kounoupis, χωρίς να σε ξέρω προσωπικά, και πάντα φιλικά: Μου φαίνεται ότι ζηλεύεις όσους πάνε βόλτες...
Tην γνωμη μου λεω γιατι να ζηλευω;Αφου και εγω αθηνα μενω και εχω συμμετασχει σε καποιες απο αυτες.
Tελικα θα γινει η βολτα;Η θερμοκρασια θα ειναι 2,5 βαθμοι 90% υγρασια και 7 μποφωρ ανεμο.ο καιρος της σταματας
www.freemeteo.com/default.asp?pid=15&la=2&gid=253302
.Πανω κατω το ιδιο θα εχει και στη νεα σμυρνη και θα γινει η βολτα.
Εγώ σκεφτόμουν να ανέβω υμητό.. Αλλά με τέτοιο καιρό δεν θα το κάνω μην με πάρει ο αέρας. Θα πάω όμως στη Βόλτα στα Νότια!
Αν και τώρα που είδα δεν είναι όπως χτες, και πάλι έχει κρύο και φυσάει και όλα στάζουν. Δυστυχώς η βόλτα θα πρέπει να αναβληθεί για κάποια πιο ωραία ημέρα.