ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 16/1/2009 ΘΗΣΕΙΟ??????

37 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
GeorgeHH
Απών/απούσα

ti egine pedes pws pige?

rearviewmirror
Απών/απούσα

βραδιά, souper και η βόλτα...
Ξεκινήσαμε κατα τις 10:00 απο Θησείο γύρω στα 15 ποδήλατα...Γλυφάδα σουβλάκια και πίσω...

df
Απών/απούσα

Ψες βράδυ πραγματοποιήθηκε η πιό αργή βόλτα, απ 'αυτές τουλάχιστον που έχω πάει.
Ήταν τόσο μα τόσο αργή που είχα χαλαρώσει τελείως. Το ίδιο είχαν πάθει και οι υπόλοιποι. Κανένας δεν λαχάνιαζε, κανενας δεν είχε, στο πρόσωπό του κουρασμένο ύφος. Είμασταν όλοι σε νιρβάνα (ειδικά κατά την διάρκεια της σουβλακοφαγίας).
Το αποτέλεσμα ήταν σήμερα το πρωί να σηκωθώ με φοβερή όρεξη (εκτός το ότι είμαι πιασμένος παντού και τα πόδια μου πονάνε)για να πάω στο γραφείο μεσημέρι αργά.
Ελπίζω στην επόμενη βόλτα να πάμε ακόμα πιό αργά. Περαστικά σ'αυτούς που είχαν της αργές, σε εξέλιξη και όλο χάρη τουμπίτσες.

Υ.Γ. Το ποδήλατο από πλατεία Κυψέλης μέχρι Ανω Κυψέλη το πήγα με τα πόδια ξεβιδώθηκε η μεσαία τριβή και δεν γύρναγε η αλυσίδα γιατί είχε σφηνώσει με το μπροστινό ντεραγιέ.

AfloEydK
Απών/απούσα

super slow motion
skathari eisai ok

podilatofreak
Απών/απούσα

δεν έκανε το ράλλυ του στην παραλιακή; :-)

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

podilatofreak wrote:
δεν έκανε το ράλλυ του στην παραλιακή; :-)

Δεν μπόρεσα να συμμετέχω στη βόλτα. Ξεκίνησαν πάλι τα μαθήματα και έπρεπε να βρίσκομαι μέχρι αργά εκεί που διδάσκω. Μάλλον θα πρέπει να πηγαίνω στο μάθημα με το ποδήλατο και φορώντας τα ποδηλάτικά ρούχα. Ελπίζω μόνο να μη με περάσουν για "ούφο" :-)