Για να πάμε Μαραθώνα ας ελπίσουμε να μη βρέξει
( 9.00 ακριβώς θα φύγουμε
ελπίζω κι εγώ μαζί και απο δω και πέρα ακριβώς αναχωρούμε στην ώρα μας θα βάλω 5 ξυπνητήρια)
κάντε κάνα τάμα να κάνει λιακάδα
Να ζητήσω και ένα μεγάλο συγνώμη για την Τετάρτη
κούρσες-fitness
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
προαστιακο κηφισιας εννοεις στο δακτιλιδι ?
Μόλις έβγαλα κι εγώ μια ανακοίνωση για Φάληρο (πριν δω τη δική σου).
Ας το συζητήσουμε για να βγάλουμε μία βόλτα, μια τόσο η ημέρα όσο και η ώρα είναι ίδιες.
εφόσον πάντα δε βρέχει.georgehh μπορείς να το κάνεις 09.00 το ραντεβού;Επειδή θα ξεκινήσουμε ποδηλατικώς από Παλατιανή μαζί με ilias_sc για σταθμό Άνω Λιόσια και για να είμαστε 08.30 σταθμό Κηφισίας πρέπει να ξεκινήσουμε 07.15-07.20 από το σπίτι μας και θα είναι ψιλονύχτα μέσα στο σκοτάδι θα ειναι λιγότερο ασφαλές.
Άλλο αν ερχόμασταν με το αμάξι μας στο ραντεβού τότε βόλευε 08.30
Πιστεύω θα συμφωνούν και οι άλλοι.
κάτω από το δακτυλίδι είναι ο σταθμός του προαστιακού Κηφισίας.Περιοχή εννοείται Μαρούσι.
Εχουμε κανονισει με τον Γιαννη να παμε στην Χαλκιδα να λιωσουμε το Σαββατο (οσο αντεξουμε) και για την Κυριακη εχω προταση για τον αγωνα που εχει αναβαση Παρνηθας
Ενδιαφερεστε να παμε σαν iora στην Παρνηθα να δουμε την αναβαση;
Γεια χαρά, δεν έχω έρθει ποτέ (i)ora. Το σημείο συνάντησης είναι επί της Κηφισίας στο σημείο που βρίσκεται το κουβούκλιο του προαστιακού ή κάτω στο mall στη στάση Νερατζιώτισσα;
το παρακάναμε αυτή τη φορά και το IORA Ride κινδυνεύει να αλλάξει όνομα σε Κηριακή IORA Ride
το θέλουμε αυτό?
Επι της Κηφισίας στον προαστιακό η συνάντηση
ΝΕΑ ΑΦΙΣΑ ΤΩΡΑ :)
ΥΓ το ελληνικο ερωτηματικο ειναι το συμβολο ; το αγγλικο ειναι το συμβολο ?
διαδρομή που θα ακολουθήσουμε σε συννενόηση με τον georgehh είναι η άνοδος Κηφισίας προς Ν.Ερυθραία,Εκάλη,
Άγιος Στέφανος,Φράγμα Λίμνης Μαραθώνα,Καλέντζι,Μαραθώνας και επιστροφή από Λεοφώρο Μαραθώνος μέχρι το σταθμό προαστιακού Παλλήνης όπου θα μπουκάρουμε.
Είναι πιο βατή η διαδρομή έτσι γιατί αν ακολουθήσουμε την αντίστροφη πορεία έχει πολύ ανηφόρα και δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι.
Ελπίζω να μην βρέχει και ακυρωθεί.
Να τονίσω κάτι επειδή αισθάνομαι άσχημα να βάζω μόνο εγώ ποστ για το iora βάλτε και εσείς ενα χεράκι...
ΚΟΥΡΣΑΔΕΣ ΤΟΥ IORA ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Ας ελπίσουμε στον καλό καιρό αύριο
Μπορώ να έρθω, αλλά με το ΜΤΒ, ελπίζω να μπορέσω να σας ακολουθήσω, και εάν χρειαστεί να μπω και στον Προαστιακό.
ΚΗΡΙΑΚΗ (I)ORA RIDE
θα ζητήσουμε του dthemix να την φιλοτεχνήσει..
ΥΓ διορθώνω τα ;, χρησιμοποιώ το ? για ευκολία
http://h.imagehost.org/view/0686/iora_ride_copy
Απλά φοβερή βόλτα να είστε καλά όλοι τα είχαμε όλα ήλιο κρύο ψιχάλες sprint και δε συμαζεύεται
Μπράβο στην παρέα, πολύ ωραία βόλτα
Το πρώτο μου IORA RIDE. Ευχαριστώ τα παιδιά που σταματάγανε κάθε λίγο και λιγάκι επείδη ήμουν εντελώς αγύμναστος και έπρεπε να πάρω καμιά ανάσα. Ήταν υπέροχα. Ελπίζω στα επόμενα να σας καθυστερώ όλο και λιγότερο. Ήθελα να κάνω post μερικές φωτογραφίες που πήρα. Αν ξέρει κανείς πως γίνεται παρακαλώ να μου πει. Διαφορετικά, Γιώργο αν διαβάζεις το post θα τις βάλω σε ένα CD και θα στις δώσω στο επόμενο halbike να τις βάλεις στο facebook.
Μη ξαναπείς οτι μας καθυστέρησες ήταν χαρά μας ρε συ, απλά συγνώμη γιατί κάποιες φορές πηγαίναμε όντως γρήγορα, εεεεεεεεεε τον ξέρεις τον Βεζυράκο τον Γιάννη τώρα είναι breveτόσκυλο
Ελπίζω να έρχεσαι συνέχεια αφού σου άρεσε κι εγώ κουράστηκα έλιωσα στον ύπνο μετά
θα τα πούμε Τετάρτη
της προσπαθειας να επανερθω στους παλιους ρυθμους εκανα 102 χιλιομετρα .ηταν λιγο ζορικη η διαδρομη για οσους δεν ειχαν παρομοιες εμπειριες . ευχαριστω ολα τα παιδια .θα τα ξαναπουμε σε επομενες βολτες
Το e-mail μου ειναι punto132004@yahoo.gr .Βαλε οτι εχεις . Θα τις προοθησω μεσω facebook . Σ ευχαριστω πολυ
Σου έστειλα email. Ελπίζω να βγήκαν καλές.
ολες ειναι πολυ καλες