Παιδια αύριο λέω να πάω άλσος συγγρού 5 απόγευμα θα περιμένω parking όσοι πιστοί ελάτε να λερωθούμε τηλ 6946766939
για να δούμε
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Παιδια αύριο λέω να πάω άλσος συγγρού 5 απόγευμα θα περιμένω parking όσοι πιστοί ελάτε να λερωθούμε τηλ 6946766939
για να δούμε
Γιωργο υπαρχει σχετικη βολτα των βορειων στις 11 το πρωι, Σταθμο ΗΣΑΠ Μαρουσι.
ok απλά επειδή έχω κανονίσει και για άλσος...
γιώργο θα έρθω και εγώ. θα έχω το τηλεφωνό σου. στο λέω αυτό μήπως καθυστερήσω λίγο.
ξεκινάω από κυψέλη, ανεβαίνω βείκου.μπαίνω οακα, βγαίνω από σταθμό ειρήνης, παιρνάω έξω από mall παράλληλα με γραμμές του ηλεκτρικού,στο εκκλησάκι δεξιά και στη γέφυρα αριστερά για να βγω μαρούσι. όταν φτάσω σταθμό στο μαρούσι μπαίνω πεζόδρομους για να φτάσω στο άλσος.
αναφέρω την διαδρομμή που θα κάνω μήπως θέλει κάποιος να περιμένει για να πάμε μαζί.
εγω θα ερθω, επειδη εχασα την πρωινη των βορειων...
count me in Jimmy
Okkzzzzz
df τι ωρα θα φυγεις απο κυψελη και απο ποιο μερος ακριβως μπας και ανεβουμε μαζι?(σε περιπτωση που τα καταφερω να ερθω παντα)
αναχωρουμε απο Κυψελη/Γαλατσι/Α. Πατησια.
Μπραβο στο Γιωργο, πολυ καλη βολτα, μαζευτικαμε 6 ατομα, Δημος, DF, Χαριλαος, Κινεζος, Χριστινα και Γιωργος.
Μπραβο Γιωργο.
ΥΓ. Βαλε ενα καθρεφτη ρε αχαηρευτε.
Thaaaanksss
καλή φάση στα μονοπάτια. γιώργο πάμε να το καθιερώσουμε???
I volta itan super! Gia triti fora mountain kali imoun! Elpizw kai tin alli kiriaki an den vgw koursadiki proponisi to prwi!
φερε τις φιλες σου απο την ομαδα... XD XD XD
Εγώ το καθιερώνω τέλος,την άλλη φορά να μας οδηγήσει άλλος μην τρώτε τούμπες και έχω τύψεις οχι τίποτε άλλο
εγω ειμαι μεσα, σχετικα θα ηθελα να κανω μια παρακληση, να το κανουμε πιο αργα το Σαββατο και να μην μας χτυπαει ο ηλιος μιας και μεγαλωνει η μερα, αυριο δε αρχιζει δουλεια και δυσκολα πραγματα Σαββατο θα τελιωνω 8 η ωρα το βραδυ μπουχουχου.
Παρασημα, παρασημα.
Και το μονοπιρουνο cannondale πανεμορφο οφειλω να ομολογησω.
poios to exei????
Paides dustuxws to eida arga to thread k den mporesa na erthw, giati eixa paei anavisso (opou k savourwthika...pali.... paei k to deksi gonato...).
Pantws egw psinomai an thelete na pame k kamia kathimerini Alsos Syggrou!!! Pleon exw arxisei k ginomai anthrwpos k teleiwnw apo douleia nwris...
df & georgehh opote thelete peite mou.... ante gt exw porwthei me to trakter mou!!!!!!!!!