Κυριακή 5/4 Θησείο 15:30 Βόλτα

46 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
df
Απών/απούσα

για να μην λέτε πάλι ότι το βάλαμε τελευταία στιγμή ή ότι δεν το γράψαμε καθόλου.
που θα πάμε??? όπως πάντα αποφασίζουμε την στιγμή που είναι να φύγουμε.
αν όμως η πρόγνωση του καιρού θα συνεχίζει να δείχνει βροχή για την κυριακή και θα έχει συννεφιά, προτείνω να βολτάρουμε στο κέντρο(παλιό εμπορικό κέντρο,θησείο, πλάκα, ψυρρή, μεταξουργείο, κεραμικός). ήρεμα πράγματα δηλαδή.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

μεσααααα

Vassilakis O Glykas
Εικόνα Vassilakis O Glykas
Απών/απούσα

η βόλτα της Παρασκευής γι αυτούς που θα λείπουν το Σ/Κ?

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

την επόμενη Κυριακή ο προορισμός είναι ένας :

Σαλαμίνα

Κυριακή πρωί όμως...

VagkaR
Απών/απούσα

Vassilakis O Glykas wrote:
η βόλτα της Παρασκευής γι αυτούς που θα λείπουν το Σ/Κ?

Ισχύει ΠΑΝΤΑ..!!!!

Royaloak
Απών/απούσα

strouf wrote:
την επόμενη Κυριακή ο προορισμός είναι ένας :

Σαλαμίνα

Κυριακή πρωί όμως...

Strouf, παίζεις με τον πόνο μου;

maftaki
Απών/απούσα

Είτε με τους αλητόγατους ειτε απο εδώ η Σαλαμίνα θα γίνει.Είναι το δώρο για τα γενέθλια σου.

df
Απών/απούσα

η ώρα που γίνετε αυτή η βόλτα βολεύει κάποιους να κάνουν βόλτα παρέα. έχει συζητηθεί και για αυτό υπάρχει εδώ και 3 κυριακές αυτό το ραντεβού. η όποια πρόταση για βόλτα με τον όποιο προορισμό μπορεί να προταθεί και όποιος θέλει ακολουθεί. υπάρχουν λόγοι που κάποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει μια ολοήμερη η πολύωρη βόλτα.

Royaloak
Απών/απούσα

maftaki wrote:
Είτε με τους αλητόγατους ειτε απο εδώ η Σαλαμίνα θα γίνει.Είναι το δώρο για τα γενέθλια σου.

Γειά σου γενναία μαμά γυφτάκι. Να το ξέρω εγκαίρως να προετοιμαστώ ανάλογα! Θα δανειστώ το τρίκυκλο του xtra. Ξέρεις γιατί. Θα παραγγείλω τούρτα με πουλάκια και λουλουδάκια, σε μέγεθος τραπεζιού σαλονιού, όπως μου έφτιαχνε η μαμά μου όταν ήμουν έξι χρονών. Είπε κανείς τίποτα για παλιμπαιδισμό; Πιπέρι!!!

maftaki
Απών/απούσα

Εγώ πάντως το έχω δηλώσει ότι είμαι θηλυκός Πήτερ ΠΑΝ.....!Τρίκυκλα,τανκς-ποδήλατα,κουρσάκια ,σπαστοί φύγαμε για Σαλαμίνα όποια Κυριακή θέλετε.Που ειστε ΑΙΓΈΑ ΚΑΙ TEASER να μας οργανώσετε;εγώ το παραδέχομαι οτι δεν μπορώ να την οργανώσω αυτή την εκδρομή χωρίς βοήθεια και γι αυτό αναφέρομαι στα παιδια.Δημήτρη σίγουρα δεν θέλω να χαλάσω τη βόΛΤΑ ΤΗς κ υριακής που έχεις οργανώσει καταπληκτικα.Η ΠΡΌΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Σαλαμίνα έχει πέσει εδω και πολυ καιρό και ψάχνουμε να βρούμε μέρα.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

VagkaR
Απών/απούσα

...προτείνεται κάτι!

Υ.Γ. η προηγούμενη βόλτα πάντως ήταν από τις καλύτερες... Πρέπει να την ξεπεράσουμε :)

df
Απών/απούσα

η βόλτα της παρασκευής θα γίνει νότια. προτείνω, για την κυριακή, να ξανατραβήξουμε προς βόρεια.
μια σκέψη που έχω είναι επίσκεψη στους ανατολικούς που έχουν εκδηλώσεις στη πλατεία γαρδένιας (δεν ξέρω που είναι-θέλω βοήθεια- για να σχεδιαστεί ένα δρομολόγιο ήσυχο χωρίς πολύ κίνηση).
τι λέτε?

roula
Απών/απούσα

df wrote:
η βόλτα της παρασκευής θα γίνει νότια. προτείνω, για την κυριακή, να ξανατραβήξουμε προς βόρεια.
μια σκέψη που έχω είναι επίσκεψη στους ανατολικούς που έχουν εκδηλώσεις στη πλατεία γαρδένιας (δεν ξέρω που είναι-θέλω βοήθεια- για να σχεδιαστεί ένα δρομολόγιο ήσυχο χωρίς πολύ κίνηση).
τι λέτε?

ακουγεται..το θεμα ειναι οπως ειπες να βρεθει καποιος που να γνωριζει την περιοχη κ δρομολογια προς τα ανατολικα γιατι φανταζομαι πως οι περισσοτεροι ειμαστε λιγο ασχετοι...εγω τουλαχιστον ειμαι πολυυυυυ

df
Απών/απούσα

δεν μπορώ να βρώ σε χάρτη που είναι η πλατεία γαρδένιας στου Ζωγράφου, ξέρει κανείς????

df
Απών/απούσα

η πλατεία γαρδένιας λέγεται και πλατεία αλεξανδρή???
και οι δρόμοι είναι Μπισκίνη,Γ. Ζωγράφου, Ορεινής ταξιαρχίας???

einzel
Απών/απούσα

Μόνο πλατεία δεν είναι!Πάντως είναι επί της οδού Παπάγου ,εκεί που ξεκινά η Ζωγράφου .

einzel
Απών/απούσα

Το βρήκες!

df
Απών/απούσα

einzel, σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

παντου και οπου παμε μεσα, αν ειναι βουνο ακομα καλυτερα...

df
Απών/απούσα

χαρίλαε θα πρέπει να αρχίσεις να κάνεις βόλτα με τον AfloEydK και αυτός όλο ορθοπεταλιά είναι. έχω απορία γιατί στα ποδηλατά σας έχετε ακόμα την σέλα.

Theadora
Απών/απούσα

Εαν καταφέρω να έρθω στην βόλτα μπορώ να σας βοηθήσω εγώ με την διαδρομή, καθώς είμαι Ζωγραφιώτισσα και πιο συγκεκριμένα από τα Ανω Ιλίσια μπορώ να πώ οτι ξέρω αρκετά καλά την περιοχή!
Θα ήταν πολύ ωραίο νομίζω να περάσετε από Ζωγράφου!

df
Απών/απούσα

ξεκινάω από τα απόψε για χάραξη διαδρομής

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

theadora wrote:
Εαν καταφέρω να έρθω στην βόλτα μπορώ να σας βοηθήσω εγώ με την διαδρομή, καθώς είμαι Ζωγραφιώτισσα και πιο συγκεκριμένα από τα Ανω Ιλίσια μπορώ να πώ οτι ξέρω αρκετά καλά την περιοχή!
Θα ήταν πολύ ωραίο νομίζω να περάσετε από Ζωγράφου!

Ναι Ναι! One Vote to that!

maftaki
Απών/απούσα

Και εγώ μέσα γι αυτή τη βόλτα.

df
Απών/απούσα

από θησείο μέχρι πλατεία γαρδένιας θα πρέπει να ακολουθήσουμε δρόμους με κίνηση.
από την πλατεία μέχρι να βγούμε στην κηφισίας πιστεύω να σας αρέσει.

roula
Απών/απούσα

df wrote:
από θησείο μέχρι πλατεία γαρδένιας θα πρέπει να ακολουθήσουμε δρόμους με κίνηση.
από την πλατεία μέχρι να βγούμε στην κηφισίας πιστεύω να σας αρέσει.

ειμαστε πλεον μαθημενοι στους επικινδυνους και κακοτραχηλους ελληνικους δρομους...

roula
Απών/απούσα

τελικα βρηκες ποια διαδπομη θα ακολουθησουμε για την πλατεια γαρδενιας* δημητρη?

*sorry αλλα δεν εχω ιδεα που βρισκεται η πλατεια αυτη

Tasos
Απών/απούσα

υπάρχουν 2-3 εναλλακτικοί δρόμοι. Ο πιο εύκολος είναι Βασ. Σοφίας, από το Χίλτον μπαίνετε Μιχαλακοπούλου και όλο ευθεία (σε μια διχάλα συνεχίζετε ευθεία) . Στο ίδιο σημείο βγαίνεται αν αντί για Μιχ/λου περάσετε από το Κάραβελ και στρίψετε αριστερά προς την πύλη της Πανεπ/πολης. Μπορείτε και μέσα από το άλσος πίσω από το νοσοκομείο Συγγρού αλλά πρέπει να ξέρει κάποιος. Επίσης από Αμερικάνικη πρεσβεία, δεξιά. Όλες οι διαδρομές σας βγάζουν στα φανάρια Ούλωφ Πάλμε και Παπάγου. Μετά από 1 χλμ στην Παπάγου είναι η πλατεία.
Για κίνηση δεν ξέρω τι θα συναντήσετε, αλλά ρε παιδιά αυτό δεν είναι το νόημα; Να διεκδικούμε το χώρο που μας ανήκει (και που μας τον τρώνε τα ΙΧ);;;;
Στη Γαρδένια λειτουργεί αυτοδιαχειριζόμενος χώρος-καφέ (με πολύ χαμηλές τιμές), οπότε η παρουσία σας στηρίζει και τις δυο προσπάθειες.

Καλό δρόμο...!!!

roula
Απών/απούσα

tasos wrote:
υπάρχουν 2-3 εναλλακτικοί δρόμοι. Ο πιο εύκολος είναι Βασ. Σοφίας, από το Χίλτον μπαίνετε Μιχαλακοπούλου και όλο ευθεία (σε μια διχάλα συνεχίζετε ευθεία) . Στο ίδιο σημείο βγαίνεται αν αντί για Μιχ/λου περάσετε από το Κάραβελ και στρίψετε αριστερά προς την πύλη της Πανεπ/πολης. Μπορείτε και μέσα από το άλσος πίσω από το νοσοκομείο Συγγρού αλλά πρέπει να ξέρει κάποιος. Επίσης από Αμερικάνικη πρεσβεία, δεξιά. Όλες οι διαδρομές σας βγάζουν στα φανάρια Ούλωφ Πάλμε και Παπάγου. Μετά από 1 χλμ στην Παπάγου είναι η πλατεία.
Για κίνηση δεν ξέρω τι θα συναντήσετε, αλλά ρε παιδιά αυτό δεν είναι το νόημα; Να διεκδικούμε το χώρο που μας ανήκει (και που μας τον τρώνε τα ΙΧ);;;;
Στη Γαρδένια λειτουργεί αυτοδιαχειριζόμενος χώρος-καφέ (με πολύ χαμηλές τιμές), οπότε η παρουσία σας στηρίζει και τις δυο προσπάθειες.

Καλό δρόμο...!!!

ευχαριστουμε για τις οδηγιες , δεν φανταζομαι να μην ακολουθησεις την βολτα μας?
αν μπορεις παντως θα ειναι ωραια να ερθεις,οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα :)

Theadora
Απών/απούσα

99% θα καταφέρω να έρθω οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς για την διαδρομή!ούτε εσύ ούτε κανείς από την παρέα
πολλά φιλιά σε όλους και θα τα πούμε την Κυριακή!

Θεοδώρα

Anatolikoi
Απών/απούσα

τι ώρα λέτε να έρθετε και αν υπάρχει διάθεση να καθίσετε. Πάντως στις 7 θα προβληθούν κάποια ποδηλατικά ντοκιμαντέρ, πολύ ενδιαφέροντα (τα έχω δει αρκετές φορές). Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν και για θεωρητική κατάρτιση...

Και για όποιον αντέχει... ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ!!!!

Όπως και να έχει καλό είναι να δουν οι Ζωγραφιώτες πολλά ποδήλατα στη γειτονιά τους. Έχω ακούσει να λένε -ακόμη και νέοι- ότι "με ποδήλατο εδώ;;; Μπάαα... έχει ανηφόρες"!

contact