τα κλασσικά εικονογραφιμενα,,, ελπίζω χωρίς κλαπς - λιγμ...
8.30 στο BLE να μαζευτεί παλι η παπιοπαρεα,, να φτασει φωκαια,, να γυρισει κατα τις 13.00 στην φωλια της...
στείλτε κινητα στο timokratis@yahoo.gr
έλεος!!!!!! δηλώστε συμμετοχή απλα και συνοπτικά!!
1)mongoose
2)....
3)/////
φιλάκια σε ολους, καλά χιλιόμετρα για αύριο... (κλαπς λιγμ σνιφ μπουχουυυυυυ)
υ.γ. έχωσα και το χαρτη,,, δεν αντιστάθηκα!!!
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
palaia fokea.jpg | 0 bytes |
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
2. RockaRolla (μάλλον θα επιστρέψω πιο πριν, κάπου μετά τη Αγ Μαρίνα?, θα εξαρτηθεί από τον ρυθμό και τις επιμέρους στάσεις / καθυστερήσεις - πρέπει να είμαι σπίτι 12:30).
3)...+ 1 και απο μενα(αν ολα ειναι οκ, μετα την αυριανη 'εξορμηση' που ετοιμαζεται στο στυλ της προηγουμενης Κυριακης)...Tα λεμε στο 'Ble'...
Δεν θα τα καταφερω γιατι πρεπει 11 να ειμαι θησειο για μαθημα ποδηλατου μηπως καταφερω να βγαλω τισ βοηθητικες.Θα ειμαι ομως 07.45 σεφ -Καβουριο οποιος εχει προβλημα με το χρονο την κυριακη ας ερθει παρεα .
ειναι σαββατο βραδυ, και εχουμε μαζευτει τρεις,,,
ειμαστε επικινδυνα λιγοι για τοσο μεγαλη διαδρομη... η rocka θα φυγει και πιο νωρις, νομιζω οτι ακυρωνεται απο μονο του...
ΣΝΙΦ!
Ο PC997 οπτε Tιμο μην βιαζεσαι να το ακυρωσεις.
Απ'οτι μου ειπε θα ειναι και ο "Cyclist"...oποτε κατι μπορει να παιξει...Εγω παντως θα ειμαι 8:30 στο "Ble" και αν δεν ερθει κανενας, θα ξεκινησω και οπου φτασω.... ;)
Επειδη τελικα δεν υπαρχει κοσμος για μακρια,
ολοι θελουν νωρις να ειναι σπιτι ,το πλανο λεει
ΣΕΦ 08.00 ΚΑΒΟΥΡΙ ΣΕΦ.
Κατοπιν τηλ. επικοινωνιας μεσα ειναι:
ROCKAROLLA
pc997
emfragmatias
infinityserfer πες την προθεση σου
ok..αν φυγετε 8 απο ΣΕΦ θα ειστε ble γυρω στις 8:30 9παρα...θα σας περιμενω εκει...θα ερθω μεχρι καβουρι..και μετα αναλογα την ορεξη η συνεχιζω, η γυρναω παλι πισω μαζι σας...(αν ερθει τελικα και ο "Cyclist' θα το προχωρησουμε και πιο περα εμεις)...
Κυριακή 30/11/2008 08:00 10 °C 98% 2 Μποφόρ BA ΚΑΘΑΡΟΣ
για ελατε!!!!
μου φαινεται λιγο βαρβαρο να ξυπνησω 6.30 κυριακατικο, ειχα πολυ δυσκολη εβδομαδα και περιμενω ακομα δυσκολοτερη!!
θα ανεβω μια βολτα με το μονγκουσακι το ορος αιγαλαιω
καλα χιλιομετρα παιδια,,, καλα να περασετε!!
μαζευτηκαμε 6 ατομα τελικα,emfragmatias.rockarola,ενας φιλος του εγω και στο ble συναντηθηκαμε με InfinitySurfer και Χριστοφορο αν θυμαμαι καλα το ονομα,πηγαμε μεχρι το λαιμο βουλιαγμενης και πισω,
44,4 km
μ.ο 21,5
καλα ηταν αντε την αλλη Κυριακη να ερθετε και σεις!!!
Ήταν καλά, ότι έπρεπε για να επανέλθω....
Δύο συνεχόμενες ημέρες από 60 χλμ (από Ακρόπολη μέχρι Καβούρι και πίσω, μέσω Καλλιθέας).
Το μόνο που με δυσαρέστησε ήταν ότι - με ΜΩΤ 21 και τις δύο ημέρες - μετά την βόλτα δεν ήμουν όσο άνετος θα ήθελα να είμαι.
Θέλω δουλειά....
Τίμο έχασες, έπρεπε να έρθεις.
Ο φίλος που ήρθε με το DeRosa είναι ο Χρήστος από Χαιδάρι, δυνατός στο πετάλι και καλό παιδί. Νομίζω δεν γράφει εδώ.
Δυστυχως,δεν προλαβαινα με τιποτα...Εκλεισα 20ωρο μες το μαγαζι για να το φερουμε στα ισα του το Σαββατο και αλλες 10ωρες την Κυριακη!Ακομα προσπαθω να συνελθω!Κριμα γιατι ειχα εξοπλιστει με κολανακι,παπουτσακια και αλλα καλουδια!Θα τα τεσταρω στην επομενη βολτα.
**Για να εχουμε μια ιδεα...Ποιοι θα συμμετεχουν στην επομενη βολτα;;Και ανοιγουμε μετα ενα νεο φορουμ.
Γι' αυτή την Κυριακή είμαι μέσα. Θα προτιμούσα επιστροφή μέχρι τις 14:00, αλλά κι αυτό το "διαπραγματεύομαι"!
Καταρχήν φροντίστε να έρθετε σήμερα ΤΡΙΤΗ, το απόγευμα είτε στις 18:30 στο Π Άρεως είτε στις 19:30 στο ΥΠΕΧΩΔΕ.
Δείτε και αρχική σελίδα.
Είναι πολύ σημαντικό να μαζευτεί λαός έξω από τον χώρο συζητήσεων.
Μας αφορούν όλους τα μέτρα για το ποδήλατο.
...τωρα που πηρα καινουργιο fitness ποδηλατακι, κι αν δεν ειναι τερααααστια η βολτα μαλλον θα ερθω κι εγω αυτη τη Κυριακη...
χριστινα
εγω ειμαι μεσα για Κυριακη.....
καλοριζικο το ποδηλατο σου Χριστινα!!!
Σου εύχομαι ολόψυχα να το χαρείς!!!!!!!!!
Ωπα, ώπα, καλώς τα παιδιά με τα fitness.
Ωρε κάτι βολτάρες που θα κάνουμε από δω και μπρος.
Για πες μας chrispi τι, πως, που, πόσο, γιατί.... βάλε και κανα δυο ντουζίνες φωτος.
Απλά πράγματα, έτσι να σπάσει ο πάγος....
Μαγειά και καλορίζικο.
Ερώτηση off topic: γιατί αγοράζουμε ποδήλατα μέσα στο καταχείμωνο (στην Ελλάδα) σε αντίθεση με όλο τον υπόλοιπο κόσμο που αγοράζει την Άνοιξη??????
@rockarolla
...ποιο καταχειμωνο? μια χαρα καιρο βλεπω εγω, με λιακαδες, λιγη δροσιτσα, οτι πρεπει για ποδηλατο...
λοιπον, το ποδηλατακι μου ειναι το focus corrente του 2008, σε σκουρο μπλε χρωμα...ειναι κανονικο κουρσακι με ισιο τιμονι..εχει τα κλασσικα λεπτα λαστιχα της κουρσας, φοβαμαι να το κυκλοφορησω αθηνα με τις λακουβαρες, μηπως το κοπανησω, το κουκλακι μου...το πηρα 800 μαζι με φωτακια και καθρεφτακι απο το Λαζαριδη στη Καλλιθεα, που ειναι μεν αρκετα εμπορος (με τη κακη εννοια), εχει ομως ωραια ποδηλατα και ειναι και κοντα μου (μενω ν. σμυρνη)...
για φοτο δες εδω...http://www.focusbikesuk.com/08/focuscitybikes/city_bikes_corrente.php
φιλακια και τα λεμε σε καμμια βολτα, ε?
Ουάου, άλλη μια σωστή αγορά (η άλλη είναι το Merida fitness της Άννας).
Πάαααρα πολύ καλό.
ΧΩΡΙΣ καμμία πλάκα, αυτά τα ποδήλατα ζαχάρωνα πέρυσι τον Δεκέμβριο - Ιανουάριο, (+ κάποια αντίστοιχα της Orbea & Scott).
Είναι από τις λίγες, μάλλον, εταιρείες που όταν λένε fitness εννοούν fitness και όχι κάτι παραπλήσιο.
Το ποδήλατο εχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να είσαι γρήγορη στην άσφαλτο, δυνατή στην ανηφόρα, άνετη στα πολλά χλμ.
Για τα ελαστικά και τους τροχούς, να σου ότι στην αρχή είχα πάθει και εγώ σοκ. Από 700χ40 σε 700χ23, ένα λαστιχάκι τόσοδούλι. Επίσης από 32 ακτίνες σε 20 και 24, ωχ αμάν... Πήγαινα πολύ προσεκτικά, φρέναρα σαν τρελός στις λακούβες κλπ.
Τελικά, να σου πω ότι μετά από περίπου 1700 χλμ, δεν το πολυσκέφτομαι, βέβαια προσέχω με τις λακούβες, αλλά αν πέσω και σε καμμιά δεν πολυσκάω, δεν έχει χρειαστεί να κάνω ΠΟΤΕ ακτινολόγηση (και είμαι και 99 κιλά), δεν μου έχει σκάσει ... (ξέρεις τι .... δεν τολμώ ούτε να το γράψω, μην και το χρουσουζέψω) ΠΟΤΕ, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή "fitness" που μετά έγινε εύκολα "κούρσα / δρόμου".
Τέλος για τον συμπαθή, κατά τα άλλα, ποδηλατά της οδού Αγ. Πάντων, καλούλης είναι, όταν δεν βαριέται. Δεν τον είχα κατατάξει στους "ΠΟΝΗΡ-έμπορους" αλλά στους "βαριέμαι - δεν έχω χρόνο τώρα - άστο να το δω αύριο".
Τα περισσότερα απογεύματα, τον πετυχαίνω έξω στο πεζοδρόμιο (ουζάκια με τους δίπλα μαγαζάτορες) και ποτέ δεν έχει χρόνο....χαχαχα....
...μου ειναι και μενα συμπαθης ο Λαζαριδης, απλος τυπος και χωρις υφος ξερολα, παρ' ολο που απ΄οτι ξερω ειναι χρονια στη δουλεια...μ΄εκανε γενικα να αισθανθω πολυ ανετα, πραγμα που συμβαινει σπανια σε αναλογα μαγαζια (και χρειαστηκε να παω σε αρκετα ''μεγαλα'')...απλα ηταν περιεργο να ξερω οτι η τιμη του focus ειναι 800 και κεινος να γραφει στη ταμπελιτσα 870 και να μου λεει στο αφηνω 800...γι' αυτο λεω εμπορος, αν και συμπαθης...
κι εγω εχω παθει σοκ με τα λεπτα λαστιχα...αλλα μου δινεις θαρρος, μ' αυτα που γραφεις, οτι θα αντεξει το ποδηλατακι...θα το παω μια μικρη βολτα σημερα στη γειτονια να το συνηθισω σιγα σιγα...
Με fitness και κούρσες, τι λέτε για μια πρωινή Κυριακάτικη προς Πάρνηθα;
Εγώ θα έρθω με το trekking μου (καθότι η κούρσα είναι ακόμα στα σκαριά!). Αναχώρηση κατά τις 9:00 (από ΗΣΑΠ Κηφισιάς(;)) και στόχος για επιστροφή γύρω στις 13:00 στο ίδιο σημείο;
Δεν ξέρω λεπτομέρειες διαδρομής (ακούω καλά λόγια για Κατσιμίδι...), οπότε θα χρειαστώ λίγη βοήθεια.
Αν υπάρχει συναίνεση και δώσει κάποιος μερικές ιδέες, ανοίγω το καινούριο post και οργανώνω (κατά το δυνατόν) τα σχετικά.
Δεν θυμάμαι τι καβαλούσες μέχρι τώρα και τι εμπειρία / αέρα έχεις.
Αν ήταν κάτι με αναρτήσεις, χοντρά λάστιχα, 26αρηδες τροχούς κλπ, απλά να σου πω (δεν θέλω να το παίζω ξερόλας, δεν είναι αυτό το πνεύμα μου) ότι εδώ είνα αλλιώς τα πράγματα. Ξεκίνα χαλαρά, με τη σέλα χαμηλούτσικα, και σήκωνέ την σταδιακά μέχρι εκεί που πρέπει. Να μην φοβάσαι να πεταλάρεις (δηλαδή μικρές - εύκολες σχέσεις, παρά μεγάλες και βαριά πατήματα που θα σε κουράζουν).
Τα γρανάζια είναι πολλά και για μεγάλες ταχύτητες.
πχ το 2-6 (μπροστά - πίσω) που μπορεί να είχες σε ένα ΜΤΒ δεν έχει και μεγάλη σχέση με το 2-6 σε κούρσα.
Μην κολλήσεις σε αριθμούς, πχ "...παλιά πήγαινα ξεκούραστα με 2-4 και τώρα το 2-4 μου βγάζει τη γλώσσα..." αν και από την άλλη είναι τόσο πιο ελαφρύ και τόσο πιο αεροδυναμικό και με λιγότερες τριβές και αντιστάσεις που θα πηγαίνεις σφαίρα...
Τέλος, πρόσεχε λίγο με τα φρένα, αν θυμάμαι καλά δεν είναι V-brakes αλλά φρένα κούρσας. Θέλουν λίγο συνήθεια, αν και οι μανέτες είναι ίδιες. Εγώ στις πρώτες βόλτες ένιωθα ότι δεν φρενάρουν το ίδιο.
Τελικα θα κανουμε κατι την Κυριακη??
δεν βλεπω κινηση......
αντε να μαζευομαστε....
ειμαι μεσα για Παρνηθα...αρκει να ξερει καποιος την διαδρομη...και προτιμω 8:30 στον σταθμο, οπως την αλλη φορα... ;)
2-pc 997
Σημαινει ανηφορα;
αλλα μετα κατηφορα.....
Επειδή Πάρνηθα σημαίνει ανηφόρα και επειδή (προσωπικά) προτιμώ να "γράψω" περισσότερα χιλιόμετρα με λιγότερες ανηφόρες αυτή τη βδομάδα, προτείνω και μια εναλλακτική: την κλασσική (εναλλακτική) των Νοτίων Προαστίων, δηλ. Ανάβυσσο ή Παλαιά Φώκαια.
Μια γρήγορη συζήτηση με την Annoula (κατά τη διάρκεια της σημερινής μας βραδινής βόλτας) ανέδειξε συμφωνία για τη λύση αυτή.
Οπότε ανοίγω ένα σχετικό (καινούριο) post και όσοι πιστοί προσέλθετε!