ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ,ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.Κ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ...
ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΩ...) ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ??
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
gia na doume simmetoxes gia na apofasisoume...
ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ!!!!!!
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
opa kai to ixa xexasei mesa ektos aprooptou
...τρελη δουλειά* !
(αυτη δηλαδη που αλλαζει απο μονη της τονισμο και εννοια και απο "δουλειά" γινεται "δουλεία")..
Παιδιά σας χαιρετώ.
Πρώτη φορά γράφω στο forum και για πρώτη φορά θα λείψω αύριο
λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με συνοδεία κρασοκατάνυξης !
Φιλικά
Ο Δημήτρης με το Orient
giospy to vradi mallon i dio mas tha orgosoume tin akropoli
Δν βαζεις τα χωματινα ρε γουλφ??Να μπορεις να με ακολουθεις δλδ,κ να μην μου λες γλυστραω,κατσε μην πεσω...
Θα κανουμε το ιδιο δρομολογιο με τις προαλλες??Αλλα μαλλον θα ειναι κλειστος ο χωρος,μιας κ θα εχει νυχτωσει...
ine sxodon panselinos.isos k na vlepoume.arki na ine anixta o arxeologikos xoros.les na valo xomatina e?alla thelo na dokimaso k ta kainourgia zantika!!!
Δν τα λυπασαι να 'ουμ?Θα τα κοπανας πανω στο πλακοστρωτο?Κριμα δν ειναι??
Με τα φωτακια,παιζει κ να βλεπουμε..
kala tha valo ta xomatina!!!!wild thing ouaou.....
kala pou mou to thimises me ta fotakia .thelo mpataries gia to piso fotaki.k gia to mprosat giati exi eksasthenisi....
και τα καταφέρω ?
Μην το ξεχασεις!!
Καλα ρε,ποτε σου τελειωσαν για το πισω??
epidi den vlepoume simetoxes mallon tha tin anavaloume giati idi kseroume oti polli den tha ertoun pou milisame meso kiniton.
θα τα πόυμε την Κυριακή...
...λογω περιεορισμενης συμμετοχης..
Τα λεμε την Κυριακη
Μεταξυ μας τωρα...και 3 ατομα να πηγαιναμε μια χαρα θα ταν :)
Οποτε μιλαμε πιο μετα παλι γιατι παιζει να ρθω εγω και θελω βοτα!!
Nemi an telika pate estw kai ligoi, xtypa thl re na kateboume mazi!
δω ενα update...
Εμεις (3 στον αριθμο) παντως θα ρθουμε απο κει (Θησειο 9:15 περ.)να δουμε τι παιζει.
ta leme thereeeee!!!!!!!!!!11
...μου την δινει που χανω τις βολτες!!
Re paidia hmoun sthn wra m dld 9 kai 5 k perimena mexri tis 10para alla kaneis..Osoi den einai na erxeste na to lete,kai kalutera mhn stelnete k allous...