Φορεστε το χαμογελο σας .Βαλτε στην ακρη τα προβληματα της καθημερινοτητας και ελατε μαζι μας στο καθιερομενο ραντεβου .Οσοι δεν φυγατε ακομη για διακοπες και οσοι επιστρεψατε .Το που θα παμε θα αποφασιστει επι τοπου .Το σιγουρο ειναι οτι θα περασουμε υπεροχα!!!!!!
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
.
Γιαννάκη κατ'αρχάς καλημέρα και κατα δεύτερον άλλαξε τίτλο....Βγάλε το freeday γιατί θα βγει πάλι ο καθένας και θα κάνει τον αρχηγό.
Μη το ονομάζεις FREEDAY. Αυτό που γίνετε τώρα είναι απλά μια βόλτα.
Το FREEDAY ανήκει αλλού.
Όλοι εκεί λοιπόν, στη βόλτα μας.
.
Πες μου την ωρα που σε βολευει στην revoil να κατεβουμε παρεα .
Καλά να περάσετε παιδια !!!!!!!!!!!!!!!
Eπισης john -k
Παιδιά, προς τα που θα είναι αυτή η βόλτα?
Να πάρω μαγιώ, πετσέτα?
Παρε για καλο και για κακο . Εγω παντως θα εχω μαγιω,πετσετα .
twra pou pira tzel kalima gia tin selitsa mou paw kai stin korinthooo!!!
Εγώ είμαι κουρασμένος από τη χθεσινή βόλτα, οπότε δεν θα έρθω αυτή τη φορά.
Τα λέμε στην επόμενη. Να προσέχετε το Γιώργο τον Πατινιέρη.
Φιλιά. :D _\V/
Γιάννη, κατά τις 9 εκεί που χωριστήκαμε εχθές τί λές; Στην απέναντι πλευρά που είναι τα σχολεία μπροστά απο την στάση του λεωφορείου;
Sounds interesting...
οκ .στις 21:00 .τα λεμε .
α οκ.
Θησειο 2130 παντως αυτο ειναι το σιγουρο. :P
Ναι βρε παιδί.
Απλά ανεβάσατε και οι δύο το ίδιο post. Για την ίδια βόλτα.
poly wraia i volta me poly wraia diaadromi(mpravo sta paidia),me poly wraia parea(mpravo stin parea)kai poly wraio fagito(mpravo ston souvlatzi)!!!!paw na grasaro tin podilatara mou twra giati i "pisina" ta eplyne ola!to kaname kai ayto!
Έγινε θαύμα!!! Έγινε θαύμα!!!
.....ωραία διαδρομή, χωρίς πλάκα είδα για πρώτη φορά και το ΟΑΚΑ, οπότε γούσταρα διπλά και η επιλογή, μάλλον του Χαρίλαου, για τα σουβλάκια, απλά "ΕΓΡΑΨΕ".
Μόνο που έπρεπε να ξέραμε και το μέγεθος τους, διότι παρολίγον τα σουβλάκια να φάνε εμάς.
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΠΟΙΟ ΑΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΓΙΓΑΣ???
(επιπλέον έχω πιεί 1,5 λιτρο Coca Cola 2 μουκάλια Powerrade και 1 Υδροδοχείο Νερό του λίτρου)
ΑΝ δεν σκάσω σήμερα, δεν θα σκάσω ποτέ.
Επίσης για όσους δεν με ξέρουν είμαι αυτός που έκανα το σκύλο να ουρλίαζει, αγοράζοντας οικόπεδο στο Θησείο. Και χωρίς ποδήλατο.
Τέτοια σούπα δεν έχω φάει ποτέ στην ζωή μου και θα το θυμάται μέχρι και ο σκύλος.χαχαχαχαχαχα. ( λυπάμαι που τον πάτησα και μετά έπεσα επάνω του αλλά ούτε που τον είδα )
Πάλι καλά που ο Γιώργος είχε κινητό φαρμακείο επάνω του και με μπάλωσε μια χαρά ( γόνατα, αγκώνας, παλάμες )
Φυσικά μείναμε και από λάστιχο στην επιστροφή ( Βουλιαγμένης ) οπότε έκλεισε η μέρα με όλα τα καλά.
.....προτίμησες το γυμναστήριο ή δούλευες?
Γαμώτο πρέπει να απέχω λίγο ακόμα :(
Γιώργο δεν έφυγες ακόμα; Για πατίνια πάτε ακόμα;
popo ota lipo egw trote ta kalitera souvlakia :)
Γιάννη έχασεεεεεεες. Καταπληκτικά σουβλάκια. Επανάληψη σήμερα;;;;;;;
εχει ανεβασει και ο Γιαννης βολτα για σημερα στην Γλυφαδα
διχαζομαστε με τοσες βολτες :) :) :)
giati apexeis apo tin volta?o giwrgos erxete kathe fora me ta patinia!ton paradexomai!!!
μιαμ μιαμμμμμμμμμμμμμμ θελω δ/νση μαγαζιου? σημερα αν σας προλαβω θα ερθω εσεις κρεπες κ εγω σουβλακια :)
Όποτε λείπουμε εμείς τρώτε τα καλύτερα... Μήπως φοβόσαστε μην τα φάμε όλα εμείς;;; Είναι γνωστόν ότι είμαστε τα δυνατότερα πιρούνια... :D LOL.
Πάντως πέρα από την πλάκα, πολύ χαίρομαι ότι περάσατε καλά και ας ξανακανονίσουμε ΟΑΚΑ το συντομότερο!!! Ξέρετε την αρρώστια μου με το Θρύλο!!! :D
Υπαρχει ενα κεντρικο σημειο στην Γλυφαδα με τραπεζακια που φτιαχνει ωραιες κρεπες
Οποιος θελει τρωει κρεπα και οποιος θελει σουβλακια .Αν θελουμε τα περνουμε στο χερι και ροματζαρουμε στην θαλασσα .
Ρε έγινε θαύμα στο ΟΑΚΑ λέμε!!
Κάποιοι ποδηλάτησαν πάνω στην επιφάνεια του νερού! Ανεβάστε ντοκουμέντα όσοι έχετε!