ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 / 4 / 2009- ΘΗΣΕΙΟ 9:30 .... (όσοι πιστοί προσέλθετε..)

41 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
roula
Απών/απούσα

Ναι ξέρω τι θα πείτε...ότι την Μ. Παρασκευή πολλοί (όπως και εγώ) θα λείπουν οπότε η βόλτα δεν θα πραγματοποιηθεί.Ωστόσο νιώθω άσχημα αυτήν την εβδομάδα να μην αναφερθεί κάτι για την (όπως πολλές φορές λέμε)'καθιερωμένη' βόλτα της Παρασκευής.
Ετσι λοιπόν μπορεί αυτήν την Παρασκευή ,προς μεγάλη λύπη όλων, να μην έχουμε βόλτα,σας υπόσχομαι όμως ότι οι freeday θα επιστρέψουν μετά το Πάσχα δριμύτεροι.... :))))
Σας εύχομαι καλό Πάσχα, καλά να περάσετε όπου κι αν είστε,να επιστρέψουμε όλοι καλά και με πολύ όρεξη για ποδήλατο!
Ραντεβού στις 24 / 4 / 2009....

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
roula
Απών/απούσα

ναι ξερω οτι ειναι ασχετο αλλα θα μου λειψετε τοσες μερες που θα λειπω οποτε ειπα να πουμε δυο λογακια πριν φυγουμε για τις ιδιαιτερες πατριδες μας...

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

νομίζω πως για πρώτη φορά, το avatar σου ταιριάζει με τα λεγόμενα (ή γραφόμενά)σου !!

Καλό Πάσχα !

Marios
Απών/απούσα

Εγώ λέω να την κάνουμε κανονικά την βόλτα !!!
Αφού το λέγαμε και την προηγούμενη φορά, εκεί έξω από το κατάστημα με τα μικρά και πολύ χάλια γλυκά, επιτάφιο στο καφάσι και το καφασόφωνο να παίζει εκκλησία fm !!!!
Περιμένω συμμετοχές (και κάποιος να φέρει κάνα επιτάφιο !!!)

Dimko
Εικόνα Dimko
Απών/απούσα

...

roula
Απών/απούσα

την παρασκευή έλειπα οπότε δεν ξέρω τι κανονίσατε(...κ μη μου θυμήζεις τα πραγματικά απαίσια και μικροσκοπικά γλυκά).
όσοι πάτε λοιπόν να περάσετε τέλεια κ να ποδηλατήσετε διπλά (κ για όσους λείπουν).
πάντως ζηλεύω πολύύύ....

stel1o5
Απών/απούσα

εγω μέσα είμαι έτσι και αλλιώς επιτάφιο δεν πάω ποτέ.
όποιος είναι να μην πάει να κανονίσουμε να κάνουμε την βόλτα κανονικά.

justelene
Απών/απούσα

βασικα καλη ξεκουραση σε οσους τη χρειαζονται =)
εγω πηρα κ 4μερες αδεια οποτε θα σας δω τον αλλο μηνα!!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!
xx

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Oντως , και μενα θα μου λειψει η βολτα αυτην την Παρασκευη...ευτυχως το προγραμμα λεει Αιγινα με αφθονο ποδηλατο. Οποιος κανει τον κοπο να ερθει μονοημερη , θα τον(την) αναλαβω προσωπικα !

..πολυ καλη σκεψη να ανεβασεις το ποστ , και να δωσουμε το "παρων" , εστω και αποντες οι περισσοτεροι..!

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

kalo pasxa k kalo souvlisma.k prosoxi ama piete min odigisete.afiste kapion allo (pou na min exi piei) i figete tin alli mera.kali anastasi.

df
Απών/απούσα

οι βόλτες θα γίνουν όπως και όπου θέλετε.
καλά να περάσετε.

VagkaR
Απών/απούσα

:)

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Καλο Πασχα, Καλα Σουβλακια

Marios
Απών/απούσα

Ρούλα τον τίτλο άλλαξε !! Η βόλτα θα γίνει έστω και με λίγους, σε μια άδεια αθήνα θα είναι σίγουρα όμορφα !

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

θα γίνει στον Ταύγετο. Θα ανεβαίνω και θα σας σκέφτομαι... Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Και μην ξεχνάτε.. από την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε ποδηλατοβόλτα σε συνδυασμό με κοκορέτσι Πάρτυ.
Την μουσική όπως πάντα θα την επιμεληθεί ο Μάριος, το σούβλισμα ο Κώστας με τη νέα σούβλα strida, που κλείνει και γίνεται πιρούνι, και στο ρόλο του γητευτή, του ακαταμάχητου, του πιο δυναμικού ποδηλάτη ο wolf που θα αναλάβει να μας εντυπωσιάσει με τις χορευτικές του φιγούρες πάνω αλλά και κάτω από το ποδήλατο!!

Άντε και πάλι καλό Πάσχα!

Theadora
Απών/απούσα

και αναμένεται η ερχόμενη Παρασκευή με μεγάλη ανυπομονεσία!
Εύχομαι όλοι να κάνετε πολύ πολύ πολύ ποδήλατο αυτές τις μέρες όπου και να βρίσκεστε!
Πολλά ποδηλατικά φιλιά χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Free Image Hosting

..καλό Πάσχα απο ολους , για ολους !!

Theadora
Απών/απούσα

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσένα xtra!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Free Image Hosting

AfloEydK
Απών/απούσα

ayto me tin monoimeri mporei na ginei pragmatikotita
yparxei allos ektos apo mena poy na ekdilwnei endiaferon?

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

"ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 / 4 / 2009- ΘΗΣΕΙΟ 9:30 .... (όσοι πιστοί προσέλθετε..)"

.."όσοι πιστοί"

χαχαχαχα ! Η βολτα θα περιλαμβανει και "εκκλησιασμο" ,οποτε χαρακτηριζεται ως ''θεματικη" !
..εγω παντως , σαν "πιστος" στην βολτα αλλα "απιστος" στα θρησκευτικα , θα παω για περιφορά ποδηλατου στο νησι..

roula
Απών/απούσα

xtravaganzagold wrote:
"ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 / 4 / 2009- ΘΗΣΕΙΟ 9:30 .... (όσοι πιστοί προσέλθετε..)"

.."όσοι πιστοί"

χαχαχαχα ! Η βολτα θα περιλαμβανει και "εκκλησιασμο" ,οποτε χαρακτηριζεται ως ''θεματικη" !
..εγω παντως , σαν "πιστος" στην βολτα αλλα "απιστος" στα θρησκευτικα , θα παω για περιφορά ποδηλατου στο νησι..

για να ειμαστε και στο κλιμα της εποχης....

df
Απών/απούσα

όσοι είναι αθήνα και θα κάνουν βόλτα το βράδυ:
στις εκκλησίες και εκκλησάκια θησείο, πλάκα, μοναστηράκι ωραίες λειτουργίες με χορωδίες και καλήφωνους ψάλτες που αγαλιάζει η ψυχή σου, πιστεύεις δεν πιστεύεις.
όλα αυτά γρήγορα. στο καπάκι φεύγεται και πάτε περιφορά επιταφίου στους τρεις ταξιάρχες πεδίο άρεως με ψαλμωδία από γυναίκες.
μαζεύτηκαν 5 χλμ, το λιγότερο, βόλτα και μέσα στο πνεύμα των ημερών.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..αντι για λαμπαδες να παρετε φαναρακια και να τα βαλετε στα ποδηλατα.
Ετσι και φως θα εχετε , και πιο ασφαλες θα ειναι , και στο δρομο θα σας βλεπουν ,και θα δωσετε το καλο παραδειγμα..

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..να το στερεωσετε μπροστα , γιατι πισω..φωτια στα μπατζακια σας..!

roula
Απών/απούσα

για εμενα που θα λειπω και ευτυχως για οσους μεινουν αθηνα η αυριανη βολτα θα πραγματοποιηθει μεσα σε ενα κλιμα κατανυξης και ταπεινοφροσυνης (για να ειμαστε και στο κλιμα των ημερων).σας ευχομαι καλα πεταλια και αν μπορειτε βγαλτε και καμια φωτο να μας δειξετε οταν επιστρεψουμε...

VagkaR
Απών/απούσα

roula wrote:
για εμενα που θα λειπω και ευτυχως για οσους μεινουν αθηνα η αυριανη βολτα θα πραγματοποιηθει μεσα σε ενα κλιμα κατανυξης και ταπεινοφροσυνης (για να ειμαστε και στο κλιμα των ημερων)...

... να προσέχεις μη σου φυτρώσει κανένα φωτοστέφανο χαχαχα
χαχαχαχαχ!!!!!!

roula
Απών/απούσα

VagkaR wrote:
roula wrote:
για εμενα που θα λειπω και ευτυχως για οσους μεινουν αθηνα η αυριανη βολτα θα πραγματοποιηθει μεσα σε ενα κλιμα κατανυξης και ταπεινοφροσυνης (για να ειμαστε και στο κλιμα των ημερων)...

... να προσέχεις μη σου φυτρώσει κανένα φωτοστέφανο χαχαχα
χαχαχαχαχ!!!!!!

καλα δεν το εχεις δει?εχει ηδη "φυτρωσει"...σε λιγο θα μου βγουν και τα φτερα...
(κακως βεβαια γιατι θα μου κοβουν ταχυτητα οταν θα ποδηλατω σα σιφουνας....)
χαχαχα
χαχαχαχαχαχα
χαχα

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

"...σε λιγο θα μου βγουν και τα φτερα...
(κακως βεβαια..)"

..ωρα να αρχισεις τα κολπα με bmx.

roula
Απών/απούσα

xtravaganzagold wrote:
"...σε λιγο θα μου βγουν και τα φτερα...
(κακως βεβαια..)"

..ωρα να αρχισεις τα κολπα με bmx.

βασικα(οπως το φανταζομαι) θα μου δινουν φοβερη ισορροπια και (βασικο) δεν θα πεφτω.......απλα θα πεταω!!!!!!
τελειαααααα!!!!!!!!!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Theadora
Απών/απούσα

Άγγελος ποδηλάτης!
πολύ γουστάρω! δεν ήξερα οτι μπορεί να υπάρξει!
μου λύσατε μια σοβαρή "υπαρξιακή" μου απορία!
χαχαχαχα

contact