ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 / 4 / 2009- ΘΗΣΕΙΟ 9:30

94 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Γεια και Χαρα!
Και αυτην την παρασκευη, θα συναντηθουμε ολοι Θησειο, ραντεβου 9:30 απεναντι απο τον Σταθμο.
Ψηφιζω να παμε Αγια Παρασκευη, την Παρασκευη, μιας και δεν εχω παει προσφατα.
Ακουσα οτι υπαρχουν τρελες καταστασεις εκει πανω.
Επισης εχει πεσει προταση για Μπουρναζι απο Afrodeyk αλλα καλυτερα να γραψει ο ιδιος.
Αυτην την φορα δεν θα φαω Σουβλακια.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
roula
Απών/απούσα

λες και σε πιστεψαμε....(για τα σουβλακια).
σιγουρα ειμαι μεσα για τη βολτα και οπως λεγαμε και χθες η αγια παρασκευη μου φαινεται ενδιαφερουσα επιλογη, συν οτι δεν εχουμε παει ποτε.

konan76
Απών/απούσα

mesa na strofaroume ligo mpas kai kapsoume tipota

df
Απών/απούσα

Αγιά Παρασκευή την παρασκευή....
τρελές καταστάσεις....
χωρίς σουβλάκι....
ότι θέλετε, μέσα είμαι.
θα πάμε με τον ρυθμό τον χθεσινό????

VagkaR
Απών/απούσα

df wrote:
Αγιά Παρασκευή την παρασκευή....
τρελές καταστάσεις....
χωρίς σουβλάκι....
ότι θέλετε, μέσα είμαι.
θα πάμε με τον ρυθμό τον χθεσινό????

roula
Απών/απούσα

Αγαπητοί ποδηλάτες εννοείται πως και σε αυτήν την ποδηλατοβόλτα της Παρασκευής θα έρθει όλος ο καλός (και γνωστός) κόσμος.Ωστόσο με μεγάλη μας χαρά παρατηρούμε (εμείς οι "παλιότεροι")πως τα άτομα που αποφασίζουν να θυσιάσουν το βράδυ της Παρασκευής και να ποδηλατήσουν μαζί μας αυξάνονται διαρκώς.Κάποιοι μας συμπαθούν και ξαναέρχονται ,ενώ κάποιοι άλλοι εξαφανίζονται μετά την πρώτη νύχτα...
Από αμέλεια εδώ και καιρό δεν έχουμε φροντίσει να ενημερώσουμε τους νέους συμποδηλάτες σχετικά με κάποιους "άγραφους κανόνες" που καθορίζουν τις βόλτες μας.Ας γίνει ,λοιπόν, αυτό τώρα.
Αρχικά εννοείται πως σε κάθε βόλτα ο κάθε ποδηλάτης συμμετέχει με δική του ευθύνη.Επίσης είναι απαραίτητη μια στοιχειώδης ποδηλατική εμπειρία όπως:καλή ισορροπία (sorry αλλά τις βοηθητικές ξεχάστε τις...άντε ίσως με κανένα τρίκυκλο...), βασική γνώση του Κ.Ο.Κ. (κόκκινα και STOP σταματάμε,πράσινο φεύγουμε κλπ),κάθε ποδηλάτης πρέπει να είναι εφοδιασμένος ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ με φώτα μπροστά-πίσω(καλό θα είναι να έχει ο καθένας κ μια εφεδρική σαμπρέλα σε περίπτωση σκασίματος).Τέλος το βασικότερο όλων:όποιος έχεται στην ποδηλατοβόλτα της Παρασκευής θα πρέπει να έχει όρεξη για πετάλι.Μην τρομάζεται δεν κάνουμε αγώνες δρόμου.Καλό είναι όμως να υπάρχει ένας συνεχής και σταθερός ρυθμός με όσο το δυνατόν λιγότερες άσκοπες ενδιάμεσες στάσεις.Εξάλλου θα γνωρίζετε πολλοί (και αν όχι το μαθαίνετε τώρα) πως κανόνας μας είναι στις βόλτες να μην μένει κανείς πίσω.Αυτό βέβαια ισχύει όταν ο "κανείς" καταβάλει προσπάθεια και δεν χαζεύει σκόπιμα καθυστερώντας τους υπόλοιπους συμποδηλάτες.Μην ξεχνάμε ότι η βόλτα γίνεται με σκοπό να απολαύσουμε το ποδήλατο και όχι να σταματάμε κάθε λίγο και να χαζεύουμε χωρίς λόγο.
Μετά λοιπόν από μια "σύντομη" (χαχα) ενημέρωση θα σας δω την Παρασκευή.Μέχρι τότε κουράγιο...

df
Απών/απούσα

μπράβο ρούλα, γιατί με τα greekαγγλικά του wolf, μου είχαν βγει τα μάτια για να το διαβάσω την προηγούμενη φορά. μόνο τον καιρό γράφει στα ελληνικά.
wolf θα μας πεις το καιρό ή είναι νωρίς ακόμα.

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Απολυτο Δικιο.
Θα τονισω καποια πραγματα πανω σε αυτα που εγραψε η Ρουλα και καποια παραδειγματα ωστε οι νεοι που θα κοιταξουν το ποστ να το καταλαβουν.
Η Βολτα κραταει το λιγοτερο 3 ωρες. Ουτε μια, ουτε δυο, αλλα 3++ ωρες.
Να εισαι 9:30 στο Σταθμο του Θησειου. Προοικονομισε οτι πιθανως καποιος δρομος να ειναι κλειστος, να εχει πορεια, να εχει εμφυλιο, να εχει πεσει πανουκλα και τα συναφη.
15 Λεπτα καθυστερηση = δικαιολογημενη. 30 λεπτα = το εχασες το καραβι.
Σωστα Φουσκωμενα λαστιχα, νομιζω ειναι απαραιτητο, αν δεν εχει φιλε νεοπα φουσκωμενα λαστιχα το ποδηλατο, χανεις τσαμπα ενεργεια αρα κουραζεσαι πολυ ευκολα.
Καβατζα με 1 Σαμπρελα και 2 μπαταριες για τα φωτα σου τουλαχιστον!
Αμα σου σκασει το λαστιχο και εισαι "flat" (που λεει και ο Παρης) πρεπει να εχεις καβατζα. Βοηθεια παρεχεται απο ολους, και οσοι δεν ξερουν καλο θα ειναι να βλεπουν και να πρατουν μετεπειτα.
Φωτα, μπρος-πισω, χρειαζονται διοτι, οι οδηγοι δεν σε βλεπουν αν δεν τα εχεις, Καλο θα ηταν να εχουμε και ειδικα accesories με ανακλαστηρες.
Γαντια/Κρανος χρειαζονται διοτι, αμα πεσεις ειτε πλαγια ειτε απο καποια μετωπικη συγκρουση (τοκ τοκ) σε προστατευουν απο ασχημες εκδορες και τραυματισμους.
Και πιστεψε με, το τσουξιμο στα χερια, και στο κεφαλι ειναι μια ιδιαιτερα ασχημη περιπτωση - Εχω πεσει με μηχανη με 120 χιλιομετρα στην στροφη της Αφετηριας Λωφορειων στην Βεικου, και ξερω.
Ομαδικη Ποδηλατικη Συμπεριφορα χρειαζεται, επειδη δεν μπορει ο καθενας να πηγαινει με το πασο του, ειτε πολυ μπροστα, ειτε πολυ πισω, να ελεγχει πριν περασει δρομους, και πανω απο ολα να εχει τα ματια του ανοιχτα.
Ακροβατικα και Ταρζανιες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΜΑ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ. Καποιοι τρομαζουν, τρομος = φοβος, φοβος = αγχος, αγχος = θυμος, θυμος = μπινελικια. Δεν εχουμε οποιαδηποτα σχεση με τον Dave Mirra πλην του κοινου στοιχειου.
Οι Στασεις για φαγητο χρειαζονται γιατι χρειαζεται ο οργανισμος λιγο τονωση για να συνεχισει. Η Υπερβολικη καταναλωση φαγητου με πεταλι μετα ομως, προκαλει πολλα και διαφορα που δεν θα ηθελες να μαθεις.
Ενδυση καταλληλη χρειαζεται.
Δεν μπορεις να ερθεις με φουλ μασκαρα, πουδρα στην μαπα, βαψιμο λες και πας να υποκουλτουριαστεις σε γαβ γαβ καταστημα σε γνωστη περιοχη του Περιστεριου.
Βαλε ρουχα ανετα, που να σε βολευουν οταν κανεις ποδηλατο.
Εγω για παραδειγμα αν βαλω τζιν εφαρμοστο και παω για ποδηλατο, οταν γυρισω σπιτι θα εχω 3ημερο πρηξιμο στους προσαγωγους, και πολλες κοκκινιλες στα μπουτια. Θα εχω δε, κουραστει τοσο πολυ περισσοτερο και θα εχω χασει την γλυκα του αθληματος.

Αν εχεις καποια ερωτηση για το ποδηλατο σου που θες να την κανεις η καποια μικρη αλλαγη ΡΩΤΑΣ διχως δισταγμους τα παιδια που εχουν μαζευτει.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..μια οπτικοακουστικη υπερπαραγωγη θα σας ενημερωνει πληρως για τα γενικα και θα αφηνει την φαντασια σας να καλπασει για τα υπολοιπα.
Δυστυχως την Παρασκευη δε το βλεπω να τα καταφερνω να ερχομαι , αλλα ειναι σιγουρο για την επομενη Παρασκευη που θα ετοιμαστει grand souxe βολτα..μη βιαστει να αναρτήσει κανεις ανακοινωση..θα χασει !

..αρα προσεχως Χ 2

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

gia sas freedaides ante na mazeftoume na doume pios efage to pio poli arni.an k nomizo oti an den efage ton nemi kamia arkouda eki pou exi pai tha exi fai to perisotero giati i eksoxi anigi tin oreksi!!!!!
ton kero tha ton mathete avrio!!!!

roula
Απών/απούσα

xtravaganzagold wrote:
..μια οπτικοακουστικη υπερπαραγωγη θα σας ενημερωνει πληρως για τα γενικα και θα αφηνει την φαντασια σας να καλπασει για τα υπολοιπα.
Δυστυχως την Παρασκευη δε το βλεπω να τα καταφερνω να ερχομαι , αλλα ειναι σιγουρο για την επομενη Παρασκευη που θα ετοιμαστει grand souxe βολτα..μη βιαστει να αναρτήσει κανεις ανακοινωση..θα χασει !

..αρα προσεχως Χ 2

έχεις για να σχεδιάσεις τη βόλτα...άντε να δούμε τι μας ετοιμάζεις....
(αν και είμαι σίγουρη ότι πάλι θα γελάσουμε)
μην ανησυχείς για την παρασκευή.αφού θα λείπεις θα κανονίσουμε να περάσουμε χάλια....:PPP

kastellopower
Απών/απούσα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

- τα λάστιχά μου θέλουν λίγο αέρα, ναταφουσκώσω
- η glitter μάσκαρα τελειώνει, να πάρω καινούργια αδιάβροχη
- το ποδήλατο είναι βρόμικο και η αλυσίδα θέλει καθάρισμα και λάδωμα, νατακαθαρίσωλαδώσω και μετά να κλείσω για μανικιούρ και κομμω
- το κολλητό μου τζιν το αγαπημένο έχει λιώσει από τις βόλτες και σκέφτομαι αν έχει καλό καιρό να βάλω πλέον το καφτό τζιν σορτ που είναι κομμένο από ένα άλλο παλιό κολλητό τζιν ποδηλασίας με ξέφτια
- να μην ξεχάσω μετά το γυάλισμα του ποδηλ. να κολλήσω πάνω τ΄αυτοκόλλητα που περίσσεψαν από τα αβγά του Πάσχα
- τσαντάκι σέλας με καλλυντικά, ελπίζω να βρω κανένα πάλι γιατί το άλλο κατέληξε στη Μενάνδρου
- με τα παπούτσια έχω ένα πρόβλημα
μάλλον θα φορέσω αθλητικά
αν και δε μ΄ αρέσουν
γιατί τις καινούργιες γόβες τις πήρα για ένα γάμο
θα τις φορέσω πρώτα στο γάμο
και μετά στο ποδήλατο -Δανία style-
γιατί όσο να΄ναι φεύγουν οι φολίδες του φιδιού με την ποδηλασία
και άντε να ψάχνω πάλι γόβες για το γάμο

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

αχαχαχαχαχα Εγραψες!
Μην ξεχασεις Σοκολατενιο Πασχαλινο Αυγο με δωρο εκπληξη!!!

maftaki
Απών/απούσα

Toν καιρό στα ελληνικά λύκε για να ξέρουμε αν μαζί με τις γόβες και τη μάσκαρα θα πάρουμε αδιάβροχο.+1

podilatix
Απών/απούσα

προτεινω αυτη τη διαδρομη για να παμε Α. Παρασκευη...
θα περασουμε απο αλσος Παπαγου, αλσος Χολαργου και απο παραδρομο της Μεσογειων για να βγουμε Αγιου Ιωαννου-εναλλακτικα, αφου περασουμε απ'τα δυο αλσακια κατεβαινουμε την Περικλεους και βγαινουμε παλι μεσογειων για Αγ. Παρασκευη
(στο τελος της λ. Μακεδονιας, μπορουμε να παμε για 1-2 στενα αντιθετα της Εαρου για να βγουμε Α.Ιωαννου ή κανονικα από Κουμουνδουρου)

http://www.bikely.com/maps/bike-path/281939

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Τρελοοοοο Αγοριιιι :D

RESTORM
Απών/απούσα

Λεω ναι
για παρασκευη, για Αγια Παρασκευη.
Αλλα αυτες οι οδηγιες..;Ρε συ Χαριλαε Γαλατσι;
"...Δεν μπορεις να ερθεις με φουλ μασκαρα, πουδρα στην μαπα, βαψιμο λες και πας να ..."
οκ.
Θα το παλεψω για τις γοβες, αρκει να κανετε κατι για ΚΑΦΑΣΟΦΩΝΟ και ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.

podilatix
Απών/απούσα

γεια σου τρελο αγορι#2
...τωρα που το ξανασκεφτομαι καλυτερα να ακολουθησουμε τη διαδρομη στο bikely ως εχει και να μη βγουμε στον παραδρομο της Μεσογειων καθως θα χρειαστει να ξαναβγουμε στη λεωφορο κ δεν ξερω κ ποσοι θα ειμαστε...

df
Απών/απούσα

οι μικροί της παρέας κανονίζουν δρομολόγιο. γουστάρω έτσι, έτσι,μπράβο.
με μία απορία όμως, ανηφόρα μυρίζομαι ή κάνω λάθος????

paris k
Απών/απούσα

Εγω δεν θα μπορεσω να παρευρεθω δυστυχως,ομως αν κανονιστει κατι για την Κυριακη,θα ερθω εξοπλισμενος.Να περασετε καλα..

GeorgeHH
Απών/απούσα

Παρακαλείσθε να προσφέρετε ενα ζευγάρι αθλητικές γόβες στην miss απο πάνω

http://geekchic.com.br/wp-content/uploads/2008/06/converse_high_heel_sne...

podilatix
Απών/απούσα

ok για να αποφυγουμε την ανηφορα μπορουμε να παμε ετσι (κ βγαινουμε στο κατω μερος της Αγ.Ιωαννου, στην πλατεια Αγ.Παρασκευης)...θα το τσεκαρω αυριο

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Μπορουμε αν γουσταρουμε να κανουμε και το εξης.
Ερμου-->Αθηνας-->Πατησιων-->Γαλατσιου-->Βεικου-->Καποδιστριου ολο ισια.
Επισης μπορουμε.
Ερμου-->Αθηνας-->Πατησιων-->Γαλατσιου-->Ψυχικο-->Μεσογειων και ολο πανω.

Επισης μπορουμε να παμε απο τα στενακια που ειναι παραλληλη της Μεσογειων απο το δρομο του Ποδηλατιξ.

Προσωπικα πιστευω οτι πρεπει, εφοσων ακολουθησουμε την διαδρομη που προτεινω να κανουμε πιτα στοπ στο Αλσος Βεικου η στην Αγιας Γλυκεριας(αναλογα το πλαν) για 5 λεπτα και μετα συνεχιζουμε ακαθεκτοι.

Οτι γουσταρετε.

df
Απών/απούσα

χαρίλαε είσαι ο μόνος που κάνει βόλτες στο άλσος βείκου.από τότε που το ανέφερες εξαφανίστηκαν κανα δύο υποψήφιοι συνοδοιπόροι. λοιπόν οι διαδρομές που προτείνεις είναι από κουραστικές έως λιποθυμικές.

VagkaR
Απών/απούσα

η Παρασκευή είναι μέρα ξεγνοιασιάς, ανεμελιας και ποδηλατοβόλτας. Όσον αφορά την διαδρομή, θα την βρούμε στην πορεία και είτε θα την ξεχειλώσουμε είτε όχι, βλέποντας και κάνοντας... στην τελική αυτή είναι και η μαγεία της βόλτας της Παρασκευής και γενικά της βόλτας με το ποδήλατό μας... η ελευθερία και η "ευελιξία" που μας προσφέρει!

Να κάνουμε πετάλι για να "εκροχιαζόμαστε" και όχι για να κουμπώνουμε και πάλι στις "ράγες".

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

df wrote:
χαρίλαε είσαι ο μόνος που κάνει βόλτες στο άλσος βείκου.από τότε που το ανέφερες εξαφανίστηκαν κανα δύο υποψήφιοι συνοδοιπόροι. λοιπόν οι διαδρομές που προτείνεις είναι από κουραστικές έως λιποθυμικές.

Μα δεν καταλαβαινεις βρε ανθρωπε οτι προσπαθω να βρω τροπο να τσιμπησω σουβλακι?
Γιατι μου το χαλας!?!?!?
XD XD XD

podilatix
Απών/απούσα

Χαριλαος Γαλατσι wrote:
df wrote:

Μα δεν καταλαβαινεις βρε ανθρωπε οτι προσπαθω να βρω τροπο να τσιμπησω σουβλακι?
Γιατι μου το χαλας!?!?!?
XD XD XD

Βαλ'τη στο bikely, σου βγαζει και τα χιλιομετρα...η διαδρομή που εχω βαλει βγαινει στα 12.5 km κ περναει απο Verde και από cafe δήμου Χολαργου...

οριστε η ολοκληρωμενη διαδρομη..

df
Απών/απούσα

καλά το κατάλαβα . όλο το σκηνικό για την μάσα αλλά περίμενα να το παραδεχτείς μόνο σου. χαχαχα;χα!!!!
σας κατάλαβα χτες που... πόσο φάγατε χτες δεν σας προλάβαινα.

podilatix
Απών/απούσα

θησειο-γαλατσι-αγ.παρασκευη
http://www.bikely.com/maps/bike-path/282083

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Πηρα σαμπρελα με μικρη βαλβιδουλα, για καβατζα, και περιμενω αυριο να μου ερθουν 2 λαστιχα για λασπη και βουνο, ειδικη παραγγελια...
Σου πηρα και ενα φωτακι, podilatix.
Ελπιζω μεχρι το απογευμα να τα εχω καταφερει.
Αν δεν ερθει ο Μαριος θα φερω εγω κασετοφωνο, αλλα χρειαζομαι καποιον με καφασι πισω η σχαρα.

Marios
Απών/απούσα

Εννοείται πως θα έρθω !!
Θα φέρεις κασετόφωνο με μπαταρίες ή χωρίς ??
Πες αν είναι τι και πως, μην ψάχνουμε πάλι στον δρόμο και δεν βρίσκουμε.
Σε λίγο καιρό πάντως θα είμαι με το εξελιγμένο καφασόφωνο τελευταίας τεχνολογίας !!