ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΤΟΥ ΜΗΝΑ 9.30 ΘΗΣΕΙΟ(ηλεκτρικός) Η Γνωστή μας βολτίτσα στο θησείο σας περιμένουμε να περάσουμε καλά, χαβαλές πειράγματα και όλα όσα ξέρετε, ελπίζω να είμαστε καμιά 50αριά πολλά ζητάω?
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΤΟΥ ΜΗΝΑ 9.30 ΘΗΣΕΙΟ(ηλεκτρικός) Η Γνωστή μας βολτίτσα στο θησείο σας περιμένουμε να περάσουμε καλά, χαβαλές πειράγματα και όλα όσα ξέρετε, ελπίζω να είμαστε καμιά 50αριά πολλά ζητάω?
με το merida 50 σαν πολλά μου ΄φαίνονται....Λοιπόν είμαι και εγώ μέσα (δηλαδή 2 άτομα λόγω βάρους)και λογικά θα είμαι με ένα καινολυργιο mtb......;Έλα να βλέπω συμμετοχές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ΈΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
παμε ολοι παρεα , και η διαδρομη θα εχει ενδιαφερον !
Βασικά οποιος θέλει ας πάει με τους αλητόγατους δεν χαλάμε βόλτες και χατήρια, αλλά είπαμε με το φίλο chris να έχουμε και εμεις μια ξεχωριστή βόλτα,για πιο χαλαρά και ήρεμα όσοι πιστοί...
Αυτο που πας να κανεις δεν ειναι σωστο .Οι ωρες με τις 2 βολτες συμπιπτουν σχεδον και ετσι βαζεις σε "διλημμα" μερικα ατομα...
Αν δεν γουσταρεις βολτα με αλητογατους , για μενα παρε 2 φιλους σου και κανονιστε μια βολτα.Το να βαζεις θεμα στο φορουμ ειναι καπως εριστικο.
Βεβαια δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θες , απλα σου λεω την γνωμη μου , δεν στην επιβαλλω.
Μα το είπα δεν εχω σκοπό να χαλάσω καμία βόλτα,δημοκρατία έχουμε να κανονίζονται 100 βόλτες κάθε μέρα,οποιος θέλει έρχεται,επίσης δε σημαίνει οτι δε γουστάρω κάποιον,κατά δεύτερον δεν έκανα καμία επέμβαση στη δικιά σας βόλτα ούτε ανέφερα κάτι οτι δεν είναι σωστό όπως έκανες εσύ εδώ, αυτάααααααααα συνεχίζουμε,έχει δημοσιευθεί και facebook, δε θα δώσω άλλη συνέχεια σε άσχετα μυνήματα η θέση μου είναι ξεκάθαρη
ναι παιδιά...ο καθείς μπορεί να επιλέξει βάσει των αρεσκειών του...μην χαλιέστε! ας ποδηλατούν όσο περισσότεροι γίνεται και από κει και πέρα όλα τα βρίσκουμε :)
Reminder: Βόλτα Αλητόγατων Παρασκευή, 5/12/2008
Για να ξεκαθαρίσω λίγο την θέση μου...Εγώ συμφώνησα μόνο και μόνο επειδή δεν με βολεύει η ώρα....Πως είναι δυνατόν να έχω κάτι με τα παιδιά αφού δεν τα ξέρω καν????Ρε αλάνια...Σχολάω 7μιση...Που περίπου θα είστε????
χαχαχα κατάλαβα όσοι έρθουν απο facebook αν έρθουν καλά να περάσετε παίδες
Το 8μιση το πέρασα 18μιση,.....Σόρρυυυυυυυυυυυ
Πανω απο δυο ποδηλατοβολτες την ημερα? Μπραβο.
Αυτο σημαινει οτι η ποδηλασια γινεται πιο δημοφιλης!
Απο την αλλη μερια αν εχετε μονο δυο ποδηαλτοβολτες την εβδομαδα δεν ειναι τοσο καλο να ειναι και οι δυο την ιδια μερα και οι δυο στο κεντρο.
Πριν απο τρια χρονια στο χωριο μου στο Los Angeles ειχαμε μονο μια την εβδομαδα. Τωρα εχουμε 3-5 την ημερα! Αλλες πιο γρηγορες, αλλες πιο αργες, αλλες στα βορεια, αλλες στα δυτικα κοκ