Ποδηλατοβόλτα Ηλιούπολης (2 Ιουλίου 2008)

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Να οργανωθούμε λίγο ε; Τι ώρα θα μαζευτούμε; Ισχύει αυτό που άκουσα την προηγούμενη εβδομάδα περί εγκαινίων του dynocycles (του φίλου μας του Ντίνου); Θα το συνδυάσουμε με συμμετοχή στα εγκαίνια; Αν ναι, τι ώρα είναι τα εγκαίνια;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
costas_orbea
Απών/απούσα

Geia xara kai gw apo Hlioupolh eimai. Konta sto terma ths Ethnarxou Makariou menw. Eimai neos s' auto to site, an kai melos tou cyclist-friends forum, an to exeis akousta. Mazeueste pouthena oi Hlioupolites? Paizei tipota endiaferon?

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης (εκεί που είναι ο ΑΒ Βασιλόπουλος) στις 19:00 - 19:30. Μείνε συντονισμένος για να μάθεις συγκεκριμένα πλάνα για την Τετάρτη 2/8.

Κάνουμε μια όμορφη βόλτα στην περιοχή (Ηλιούπολη, Υμηττό, Δάφνη, κλπ.) και προσπαθούμε να διαδώσουμε την ιδέα της ποδηλατοκίνησης. Μαζευόμαστε 15 - 30 ποδήλατα (ανάλογα με τη ζέστη!)

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Πού χαθήκατε συν-ποδηλάτες της Ηλιούπολης;

Λοιπόν, για να μην μπερδευτούμε, προτείνω:
1. Μαζευόμαστε τη γνωστή ώρα (19:30).
2. Ανάλογα με την ώρα των εγκαινίων (ελπίζω να έρθει κάποιος που να ξέρει - αλλιώς περνάμε από το μαγαζί και τσεκάρουμε) κανονίζουμε διάρκεια βόλτας.
3. Μετά τη βόλτα, πάμε όλοι μαζί στα εγκαίνια του καινούριου ποδηλατάδικου του Ντίνου. Αξιοπρεπείς να είμαστε έτσι; Μην του τα χαλάσουμε του ανθρώπου!

Συμφωνούμε;