ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 18:00

36 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
carmen
Απών/απούσα

Την Κυριακή 18:00 κανονίζουμε βολτούλα  εμείς τα νοτιόπουλα..Θα συναντηθούμε στην πλατεία Ν.Σμύρνης,μπροστά στην πυραμίδα ( as usual!!).Θα κατευθυνθούμε προς Γλυφάδα. .Γι'αυτό δηλώστε συμμετοχή τώρα :))

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
teaser
Απών/απούσα

να φανταστώ ότι περνάτε από φάληρο μεριά? γιατί για να φτάσω νέα σμύρνη με ποδήλατο αρτιμελής, λίγο χλωμό...για γλυφάδα θα χρησιμοποιήσετε και τραμ? thx

carmen
Απών/απούσα

λογικά θα περάσουμε απο Φάληρο γιατί ειναι στο δρόμο μας..Αν θες μπορείς να πάρεις τραμ και να μας συναντήσεις στην Ν.Σμύρνη..Τη διαδρομή Ν.Σμύρνη - Γλυφάδα θα την πάμε ποδηλατώντας..Βεβαια, είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός για τον αν θα βγάλει όλη την διαδρομή με ποδήλατο ή όχι..Στο κάτω κάτω δεν θα κάνουμε αγώνες..Βολτούλα θα βγούμε!

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

υπολογίστε και εμάς, εξίμιση θα περιμένουμε στην παραλία, απέναντι από τον Πράπα. Teaser, έλα και 'συ εκεί.
Πρός Γλυφάδα θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα ποδήλατά μας. Η απόσταση δεν είναι μεγάλη, αλλά υπάρχει και το τράμ σε περίπτωση ζημιάς ή κούρασης στην επιστροφή

teaser
Απών/απούσα

strouf ο Πράπας που είναι? Εγώ θα πάρω το τραίνο μέχρι φάληρο γιατί είμαι άνω πετράλωνα...από τον σταθμό πως καταλήγω στον Πράπα?

thx

Dimko
Εικόνα Dimko
Απών/απούσα

Ο κλασικος.

Όπως πας την παραλιακή προς Γλυφάδα σε κάποιο σημειο οι γραμμες του τραμ θα μπουν καθετα στο δρομο των αυτοκινητων και θα ανηφορισουν προς Ν.Σμύρνη-Συνταγμα. στα αριστερα σου ειναι ο πραπ.(Καφετέρια προ αμνημονευτων..)

(Γιατι κατεβαινεις Φαληρο? Ειναι πολυ μακρια.. Κατεβα ας πουμε Καλλιθεα και παρε τον σουπερ ποδηλατοδρομο διπλα στον Ιλισσο και εισαι καρφι παραλιακή) ή κατεβαινεις Μοσχάτο και παμε παρέα!

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

... για μένα! Βουπίτης γαρ... :(

teaser
Απών/απούσα

ωραία...αν δεν σου κάνει κόπο να συναντηθούμε στο σταθμό του Μοσχάτου, καλά θα ήταν...cause I don't know dear Prapas.
το email μου είναι guapo62001@yahoo.com (δεν έχει private messages αυτό το site?)

thx

carmen
Απών/απούσα

Δεν μπορείς να πάρεις ΗΣΑΠ ή τραμ?? την περασμένη κυριακή πέρασα μια ώρα στον ΗΣΑΠ και 15 λεπτά στο τραμ για να πάω Κηφισιά σε μια ποδηλατοβόλτα..Άλλωστε δες το από διπλωματική άποψη : Οι βόρειοι συναντάνε τους νότιους !! ( αν καταλαβα καλα Βουπίτης σημαίνει Βόρεια προάστια??? αν όχι τότε είμαι εκτος θέματος...)

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

Αυτό σημαίνει ;)
Στο τραμ τι ισχύει για τα ποδήλατα; Αυτό δεν το έχω ψάξει. Κοίτα όταν μπω λίγο πιο πολύ στο κλίμα, θα κάνω πιο μεγάλες αποστάσεις ;)
Προς το παρόν είμαι νιούφης (μετά από πολλά χρόνια ξανασχολούμαι)

Pin8
Απών/απούσα

Σε σχετική ερώτηση μου απάντησαν:
"Η μεταφορά ποδηλάτων επιτρέπεται κανονικά στα τραμ όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, για όλες τις διαδρομές και για οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας.
Μοναδική προϋπόθεση είναι να εισέρχονται στο μπροστινό ή πίσω μέρος του οχήματος, όπου το όχημα είναι πιο ευρύχωρο, ώστε να μην ενοχλούνται οι υπόλοιποι επιβάτες.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία,

Εξυπηρέτηση Πελατών ΤΡΑΜ Α.Ε.

mattta04
Εικόνα mattta04
Απών/απούσα

+ego apo ano petralona 8a 3ekiniso. an 8eleis katevenoume/anevenoume mazi pros nea smyrnh me podhlato... den einai makrua:)

Matina

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

Ο Πράπας ή Sweet Home , είναι landmark της Αθήνας του 60. Κλασσικό ζαχαροπλαστείο (ο όρος καφετέρια δεν υπήρχε τότε), στην συμβολή της Αχιλλέως μα την Ποσειδώνος. Αντίστοιχου ύφους με την Σόνια, τον Παπασπύρου, του Ζώναρς και τη Σαμπρίνα...Ανακαινίσθηκε όμως το 2002 και έπαψε να είναι το ίδιο, τουλάχιστο για τους γηραλέους πελάτες του. Η (από χρόνια συγχωρεμένη) γιαγιά μου με έχει κεράσει εκεί περίπου 12 χιλιάδες αις κρήμ σόντα (άσχετο)...

carmen
Απών/απούσα

και η ερώτηση της ημέρας : τι είναι τα αις κρήμ σόντα? παγωτάκι με τι?

spirosta
Απών/απούσα

Παγωτάκι με σόδα..

Δεν το φτιάχνουν πολλοί πλέον..

anarita
Απών/απούσα

Strouf, ξέχασες και τον Άδωνη στην πλατεία Ν.Σμύρνης!

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

Δεν τον ξέχασα, απλά είναι νεώτερης εποχής...Εκεί ας πούμε ήπια από τους πρώτους φραπέ, αν και περισσότερο μου άρεσε στον Γαλαξία.
Ice cream soda είναι απλά παγωτό με σόδα. Είναι πια ντεμοντέ . Θα το παραγγείλετε ίσως στην Aqua Marina, στην Βουλιαγμένη. Και θα είστε ο νεώτερος πελάτης, έστω και αν χρησιμοποιήτε every thirty !
Ανναρίτα, το πετάλι το έφτιαξες;

paolos
Απών/απούσα

ice cream soda exei kai stin paralia tou loutrakiou!

anarita
Απών/απούσα

Το έφτιαξα το πετάλι και πριν 1 βδομάδα, πούλησα και το ποδήλατο, γιατί μου 'χε διαλύσει τη μέση. Ελπίζω ως την Κυριακή που είναι η βόλτα, να έχω αγοράσει το καινούργιο μου ποδήλατο!

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Καλημέρα! Carmen!
Για την Κυριακή σκεφτομαί να ξεκινήσω αρκετά νωρίς και να κατέβω "χαλαρά" απο τα Μελίσσια με το ποδηλατάκι μου ( με τις 7 ταχύτητες ) ώστε να φτάσω 18:00 στην Πλατεία Ν. Σμύρνης και να σας ακολουθήσω στην "χαλαρή" βόλτα προς Γλυφάδα.

Θέμης

kostasaig
Απών/απούσα

Μάλιστα... Πολύ ενδιαφέρον... Ελπίζω να κατεβώ και γω απο χαιδάρι... Πόσα χλμ είναι περίπου? Να προετοιμαστώ ψυχολογικά...

teaser
Απών/απούσα

Καταρχήν ωραίες οι αναφορές για τον Πράπα...άνοιξα ωραία συζήτηση χεχεχε....to ice cream soda ξέρω ότι το φτιάχνουν στον Διόνυσο, το καφέ κάτω από την ακρόπολη...το ξέρω γιατί είδα τους γονείς μου να το τρώνε ευτυχείς πριν κάτι χρόνια...αυτά.

Τώρα...Ματίνα θα με διευκόλυνε πολύ αν πηγαίναμε μαζί. Αν θες γράψε στο email που έχω στο παραπάνω μήνυμα να συννενοηθούμε.

Ευχαριστώ

Παναγιώτης

carmen
Απών/απούσα

Έλα και θα κινηθούμε σε "χαλαρούς" ρυθμούς..πες και στην Εύα.Ήθελε και κείνη να κατεβεί παραλία.

kostasaig
Απών/απούσα

Ισχύει αυτό έτσι?? 18.00... Γιατί είδα και μία τσαρκα πρωινή,,,

teaser
Απών/απούσα

παιδιά πήγα σήμερα με τον cyclelife μέχρι τη Γλυφάδα, έτσι για εγκληματισμό, και ήταν ανέλπιστα καλα...πήγα πρώτη φορά. Η μόνη λεπτομέρεια είναι ότι και εμείς ξεκινήσαμε 18:00 και μέχρι να πάμε, να κάτσουμε 20 λεπτά και να γυρίσουμε, είχε νυχτώσει...αν δεν είχε ο φίλτατος δυναμό με κανονικό φως, θα ήταν δύσκολα με λεντάκια, όπως έχω εγώ... βέβαια καταλαβαίνω ότι τώρα αλλάζει δύσκολα η ώρα, αλλά την επόμενη φορά αν θέλουμε να πιούμε ανθρώπινα έναν καφέ, θέλει από 16:00-17:00 max εκκίνηση. Anyway! θα χαρώ να σας δω την κυριακή λοιπόν!

carmen
Απών/απούσα

προς kostasaig: το αυριανό ισχύει κανονικά..προς teaser: πάρε κανένα φωτάκι σήμερα (τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και δεν κοστίζει πολύ..)..besides, είναι πολύ όμορφα οταν νυχτώνει,τα πάντα φωτισμένα και άκρως  "ρομαντικά".

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Καλήμέρα! Είδα στον χάρτη οτι απο τα Μελίσσια μέχρι την Πλατεία Ν. Σμύρνης είναι περίπου 17Km.. Οπότε θα ξεκινήσω "χαλαρα" κατα τις 16:00.. για να φτάσω στο ραντεβού και να σας ακολουθήσω προς Γλυφάδα.

Θέμης ( dthemistoklis@ του MSN to domain to hotmail.c o m )

dion
Εικόνα dion
Απών/απούσα

+2 !

σπυρος
Απών/απούσα

καλησπερα! θεμη να κανονησουμε αν μπορεις να παμε παρεα.. αγια παρασκευη μενω..

kounoupis
Απών/απούσα

Aπο αγια παρασκευη ειναι 14χλμ, απο χαιδαρι 10χλμ και απο μελισσια 18χλμ.Δειτε και το site www.viamichelin.com
βάλτε departure Chaidari και destination Nea Smyrni.Πατα options και μετα κατω αριστερα στην επιλογη by bike

kostasaig
Απών/απούσα

Καλά το site πολύ καλό... Ευχαριστώ....