Γεια Με λένε Ηλία
Κατεβαίνω συχνά πυκνά με το ποδήλατο από Νέο Ψυχικό προς Κέντρο Ξεκινάω από το Φάρο Νέου Ψυχικού περίπου στις 9:30 και φτάνω Πεδίον του Αρεως 9:50. Υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται να κατεβαίνουμε παρέα; Αν ναι τότε μπορώ να συγκεκριμενοποιήσω το Ραντεβού:
9:30 Φάρος Νέου Ψυχικού στην αρχή του Παράδρομου στο Ρεύμα της Καθόδου
9:33 Γωνία Κατεχάκη και Κηφισίας στο Φανάρι
9:37 Πανόρμου και Κηφισίας
Μετά κατεβαίνω από παράδρομους της Αλεξάνδρας
Τους χρόνους τους έχω χρονομετρήσει. Κινούμαι με χαλαρή ταχύτητα.
Για την ακριβή ώρα εκκίνησης έχω μια ευελιξία είκοσι λεπτών πάνω κάτω.
Αν ξεκινάει κανείς από πιο βόρεια, και θέλει να συναντηθούμε, μπορώ να αλλάξω λίγο το πρόγραμμα.
Μου φαίνεται πολύ ωραίο να βρεθούμε αρκετοί και να κατεβαίνουμε την Κηφισίας παρέα (και πιο ασφαλές). Η συγκεκριμένη πρόταση έχει αναφερθεί και στο φόρουμ με τίτλο "Ποδηλατική Αλληλεγγύη" http://www.podilates.gr/?q=node/500
Συνήθως φοράω ένα πράσινο σκούρο μπουφάν, για όποιον θέλει να με αναγνωρίσει.
Ηλίας
Πολύ καλή σκέψη. Στην πορεία συνάντησα αρκετούς ποδηλάτες που χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τα περίχωρά τους αλλά δεν τολμούν να πάνε στην αθήνα μόνοι τους -τουλάχιστον στην αρχή.(χωρίς προσυγκεντρώσεις μπορεί και να μην κατέβαιναν)Αν διαδοθεί οτι υπάρχουν άτομα που θέλουν/μπορούν να ποδηλατούν μαζι, θα είναι μια απο τις ωραιότερες εικόνες της πόλης!
Macavity
Επίσης ακούω προτάσεις για την επιστροφή. Συνήθως γυρίζω βράδυ, πάλι από Πεδίο του Αρεως
Ηλίας
Poli endiaferousa diadromi. Please contact gia na mathw perissotera.
Γεια! Με ενδιαφέρει η διαδρομή. Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί μου στο mail saltou_e@yahoo.gr.
Χαίρομαι που κάποιος απαντάει
Αν κάποιος θέλει να κατεβαίνουμε παρέα, ας το πεί. Εγώ έγραψα μια συγκεκριμένη ώρα, αλλά μπορώ και νωρίτερα. Για το αργότερα λίγο πιο δύσκολο.
Για επικοινωνία hl++++++++++++pap75 at yahoo teleia gr
ή ακόμα καλύτερα ας συνεχιστει η συζήτηση εδώ στο φορουμ
Ηλίας