To ραντεβού για μπάνιο ισχύει για σήμερα 26/9??

12 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
rookie biker
Απών/απούσα

Ας απαντησει κάποιος....

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
rookie biker
Απών/απούσα

26/8 εννοουσα.....

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Δυστυχώς δεδομένου του ότι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε με κάποιον τρόπο, θα πάμε για μπάνιο, οπότε σε περιμένουμε στο πεδίο...

rookie biker
Απών/απούσα

Ρε παιδια, ηθελα πολυ να ερθω στην εκδρομη, αλλα ειλικρινα δεν ειχα καθολου κεφι με αυτα που εβλεπα γυρω μου.....μαλλον κακη παρέα θα ήμουνα.

Την ΑΛΛΗ φορα θα ειμαι εκει παντως.....

skywalker
Απών/απούσα

Έλα την επόμενη Κυριακή που θα είμαστε και περισσότεροι. Ωραία ήταν και χτες πάντως! Αυτά τα μπάνια του λαού αυτήν την εποχή πολύ τα γουστάρω τελικά. Μάλλον επειδή δεν πήγα πουθενά διακοπές και φέτος!

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Πάλι μου αρέσουν τα Μπάνια του Λαού...

ilias
Απών/απούσα

Το ξέρω πως είναι λίγο αργά για αλλαγές

Μήπως όμως θα έπρεπε να γίνει μια αλλαγή της ώρας ώστε να προλάβουμε να γυρίσουμε πίσω αν είναι προγραμματισμένη μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα;

Προφανώς αναφέρομαι στην επόμενη Κυριακή 2/9
Προτείνω πχ στις 12:00

Ηλίας

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Οπότε η Κυριακή ας μείνει ως έχει, απλώς αν έχει καμιά φωτιά στην Αττική, να πάμε εκεί προτείνω για βοήθεια...

rookie biker
Απών/απούσα

Το καλυτερο θα ηταν να μαζευομαστε κατα τις 12 ή 13 το μεσημερι....

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

το κανονίσαμε αυτή την ώρα...
Αλλά αν νομίζει κι άλλος κόσμος ότι είναι καλύτερα πιο νωρίς να το δούμε για την επόμενη φορά...

rookie biker
Απών/απούσα

Απλα πρεπει να ληφθει υποψιν οτι αφενος οταν ξεκιναει κατι τοσο αργα.....καταληγει και αργα (με αποτελεσμα καποιοι να μην θελουν να γυρισουν σπιτι τους στις 10 η ωρα το βραδυ), καθώς και οτι την επομενη Κυριακη θα ειναι (μαλλον) το ντερμπυ Παναθηναικου-Ολυμπιακου.....αρα πολλοι θα θελουν να το παρακολουθησουν απο τις τηλεορασεις (sorry που δεν ειμαι πολυ politically correct, αλλα σε καποιους απο μας αρεσει και η μπάλλα!)

Τεσπα, δεν πειραζει....υπαρχουν και τα video!!

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

Αν και δε μ' αρέσει  η μπάλα, θα διαφωνήσω μαζί σου για άλλο λόγο... Νευριάζω αφάνταστα με τα  politically correct ζητήματα ! Γιατί θα πρέπει να αισθάνεσαι ενοχές επειδή θέλεις να δείς και το ποδόσφαιρο ? Αν όλοι είμασταν  ίδιοι, θα ήταν βαρετό. Ευτυχώς υπάρχουν οι άσχημοι , οι κοντοί και λελέκια, φαλακροί και μαλιαροί , χοντροί και κοκαλιάρηδες , κνίτες και σκινς, αρειανοί και παοκτσήδες, και γίνεται και λίγη πλάκα !  Όσο για την εκδρομή, όποια ώρα και να κανονιστεί, αναπόφευκτα κάποιοι δεν θα μπορούν !_____________ ***Strouf***

contact