... επειδη ειμαι σε αυτους τους καποιους που το ζητησαν, Ι'll be there!!! δεν εχω καταλαβει ακριβως το σημειο της συνάντησης, αλλα θα το βρω... (μιλαω για κυριακη... το σαββατο δυστυχως δουλευω οπως ξερετε! καλα να περασετε!)
Το κοντινό που είπα έγινε Κόρινθο πάντως γουστάρω έτσι όπως είναι σχεδιασμένο στο άλλο Post από τον frankie με γυρισμό με προαστιακό: http://www.podilates.gr/node/3233?page=7
για να είμαστε σχετικά ξεκούραστοι και για την Κύριακη.Αυτό εννοούσα κοντινό για το Σάββατο γύρω στα 70χμ!!!
Τα χετε κάνει ρόϊδο στο παρόν θέμα...
Τι Σάββατο, τι Κυριακή, τι Βόρεια, τι Δυτικά...
Για να καταλάβει κανείς πρέπει να διαβάζει 10 ώρες... (θα χάσει και την εκκίνηση της ποδηλατοπορείας....).
an kai den pisteya pote oti ayta ta meri poy ta xw treksei me aytokinito tha mporoysa pote na perasw me podilato
paidia eyxaristw gia tin bolta
kai eyxaristw poy den patisate gera
Περάσαμε καταπληκτικά η επτάδα:εγώ,efragamatias,pc997,frankie,mongoose,diathan
και ένας καινούριος φίλος ο Alfoeydk.Στεναχωρήθηκα που δε μπόρεσε να έρθει ο Ηλίας(ο φίλος με το ασημί specialiced)πήγε σταθμό Αττικής και δεν είχε τρένο για Ειρήνη(κρίμα) και γύρισε σπίτι.Ιδίως η διαδρομή μέχρι το χωριό του Μαραθώνα ήταν επληκτική.Το κοντεράκι μου έγραψε (αν θυμάμαι καλά)74 χμ και ΜΩΤ 21.50
Άλλη φορά εύχομαι να πάμε ακόμα πιο βόρεια
περασαμε πολυ καλα.... τουλαχιστον μεχρι την Νεα Μακρη η διαδρομη ηταν φανταστική. δεν εμεινα με τις καλυτερες εντυπώσεις στο υπόλοιπο κομμάτι μεχρι σταυρό, κυρίως λόγω αυτοκινήτων και φαναριών! δεν θυμάμαι να μας επιασε ενα πρασινο!! ελπίζω το άλλο ΣΚ να έρθουν και τα υπόλοιπα παπάκια! Καλή εβδομάδα!!!!
Σάββατο γυρίσαμε αργά το απόγευμα, ποδηλατήσαμε τελικά μέχρι Κιάτο. Ο αέρας κόντρα, η Αγγέλα δυσκολεύτηκε και εγώ την περισσότερη ώρα έπρεπε να κάνω ισορροπία για να μην πέσω από το ποδήλατο (....!!!!).
Άσε που είχα να φτάσω και μέχρι το αυτοκίνητο, από Μαγούλα μέχρι Ελευσίνα ΧΩΡΙΣ φώτα (είχε δύσει ο Ήλιος)...
Οπότε Κυριακή ήμουν Off ποδηλάτου (το έπαιξα ηλεκτρολόγος - έλα και πρίζες βάζω και διακόπτες αλλάζω... έλα λέμε...).
Γιατί πάλι μιλάτε για Σάββατο (το επόμενο)? Χάθηκαν οι Κυριακές?
Σάββατο γυρίσαμε αργά το απόγευμα, ποδηλατήσαμε τελικά μέχρι Κιάτο. Ο αέρας κόντρα, η Αγγέλα δυσκολεύτηκε και εγώ την περισσότερη ώρα έπρεπε να κάνω ισορροπία για να μην πέσω από το ποδήλατο (....!!!!).
Άσε που είχα να φτάσω και μέχρι το αυτοκίνητο, από Μαγούλα μέχρι Ελευσίνα ΧΩΡΙΣ φώτα (είχε δύσει ο Ήλιος)...
Οπότε Κυριακή ήμουν Off ποδηλάτου (το έπαιξα ηλεκτρολόγος - έλα και πρίζες βάζω και διακόπτες αλλάζω... έλα λέμε...).
... να κάνω ποδήλατο μαζί σου!
Επιτέλους θα πάμε βόρεια.
Ο καιρός μαζί μας:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=257717&nDate=4
Το ραντεβού θα είναι στο γνωστό περίπτερο στης Κηφισίας επί του ΟΑΚΑ έτσι δεν είναι;
Ώρα αναχώρησης δεν είπατε.
θα είναι 08.00 έτσι δεν είναι pc997;
Να,ι νομιζω 8:00 ειναι καλα να ξεκινησουμε..
Εμείς δεν μπορούμε εκείνη την ώρα. Να είστε καλά, καλή βόλτα να έχετε με χαρά και ασφάλεια.
το Σαββατο τι θα κανουμε;
κατι θα κανουμε και το Σαββατο.....
κάτι κοντινό.
που θα έρθετε στα βόρεια. Θα τα πούμε Κυριακή πρωί.
θα παμε στην Κορινθο!!!
Η ποδηλατοπορεία είναι μόνο μια αφορμή. Το ζήτημα είναι να "γράψουμε" χιλιόμετρα σε ωραία διαδρομή!
Θα έρθετε;
... επειδη ειμαι σε αυτους τους καποιους που το ζητησαν, Ι'll be there!!! δεν εχω καταλαβει ακριβως το σημειο της συνάντησης, αλλα θα το βρω... (μιλαω για κυριακη... το σαββατο δυστυχως δουλευω οπως ξερετε! καλα να περασετε!)
Το κοντινό που είπα έγινε Κόρινθο πάντως γουστάρω έτσι όπως είναι σχεδιασμένο στο άλλο Post από τον frankie με γυρισμό με προαστιακό:
http://www.podilates.gr/node/3233?page=7
για να είμαστε σχετικά ξεκούραστοι και για την Κύριακη.Αυτό εννοούσα κοντινό για το Σάββατο γύρω στα 70χμ!!!
Το ραντεβου μας ειναι 08:00 επι της Κηφισιας και Ριζαριου μπροστα στο περιπτερο απεναντι απο το Golden Hall για τους trendy...
Τα χετε κάνει ρόϊδο στο παρόν θέμα...
Τι Σάββατο, τι Κυριακή, τι Βόρεια, τι Δυτικά...
Για να καταλάβει κανείς πρέπει να διαβάζει 10 ώρες... (θα χάσει και την εκκίνηση της ποδηλατοπορείας....).
Μια χαρά τα έχουμε κανονίσει...
Πείσαμε τον Περικλή να μας κάνει παρέα το Σάββατο και σε αντάλλαγμα θα του κάνουμε παρέα την Κυριακή :-)
Για να σοβαρευτούμε και να μην μπερδευτούμε...
Σ' αυτό το thread κανονίζουμε μόνο για Κυριακή (ό,τι λέει και ο τίτλος). Ό,τι έχει σχέση με το Σάββατο, υπάρχei σχετικό thread.
Επιπλέον έχουμε και το συνολικό μας thread για όλες τις βολτονήσεις.
na rwtisw
mporw na akoloythisw me treking
30xlm/h ta xw xalara
poy einai to simeio sinantisis?
πανω απο 24/h κατα μεσο όρο δεν παμε ποτε. σε ευθείες και κατηφορες το παταμε μεχρο τα 30 που λες. για τη συναντηση κοιτα λιγο πιο πανω...
agria xaramata gia mena
alla ta ksipnitiria tha doylepsoun pali
an kai den pisteya pote oti ayta ta meri poy ta xw treksei me aytokinito tha mporoysa pote na perasw me podilato
paidia eyxaristw gia tin bolta
kai eyxaristw poy den patisate gera
Περάσαμε καταπληκτικά η επτάδα:εγώ,efragamatias,pc997,frankie,mongoose,diathan
και ένας καινούριος φίλος ο Alfoeydk.Στεναχωρήθηκα που δε μπόρεσε να έρθει ο Ηλίας(ο φίλος με το ασημί specialiced)πήγε σταθμό Αττικής και δεν είχε τρένο για Ειρήνη(κρίμα) και γύρισε σπίτι.Ιδίως η διαδρομή μέχρι το χωριό του Μαραθώνα ήταν επληκτική.Το κοντεράκι μου έγραψε (αν θυμάμαι καλά)74 χμ και ΜΩΤ 21.50
Άλλη φορά εύχομαι να πάμε ακόμα πιο βόρεια
Πολυ ωραια βολτα,καποια μερη ηταν και για μενα πρωτη φορα
Περιμενουμε να οργανωσετε κατι καλο για το Σαββατο...ακους Πετρο...
... και για την κυριακή!!!!
περασαμε πολυ καλα.... τουλαχιστον μεχρι την Νεα Μακρη η διαδρομη ηταν φανταστική. δεν εμεινα με τις καλυτερες εντυπώσεις στο υπόλοιπο κομμάτι μεχρι σταυρό, κυρίως λόγω αυτοκινήτων και φαναριών! δεν θυμάμαι να μας επιασε ενα πρασινο!! ελπίζω το άλλο ΣΚ να έρθουν και τα υπόλοιπα παπάκια! Καλή εβδομάδα!!!!
Ζηλεύω μεν, αλλά δεν μπορούσα να ακολουθήσω...
γιατι το Σαββατο ειναι πριν την Κυριακη!!!!!
και με την ευκαιρία σας παρθέτω την στιγμή της πιτοκατάνυξης στον Μαραθώνα
Για τα παϊδάκια που κατέβασες στο Πικέρμι με τους φίλους σου και την οικογένεια, δε θα μας πεις; :-)
Και για να σοβαρευτούμε: Ευχαριστούμε για την παρέα και σε περιμένουμε και σε επόμενη εξόρμηση!
Αλλαξα τον τιτλο και περιμενω προτασεις..........
μιλαμε για αγωνιστικη σπανακοπιτα απιστευτη οπως απιστευτη ηταν η διαδρομη απο Σταματα μεχρι Μαραθωνα