Southern's Beer-ide - Glyfada 11/7

106 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Parhs
Απών/απούσα

Δεν ξερω πιο δρομο θα ακολουθησουν φιλε μου να σου πω.. Αλλα αν ειναι αφησε τηλεφωνο η ελα Κανάρια(κοντα ειναι!)

bokiasdi
Απών/απούσα

μενω ανω γλυφαδα, απλα λεω να παω απο αργυρουπολη για να κανω και λιγο πεταλι, τα καναρια δεν με βολευουν και τοσο. παντως το τηλεφωνο ειναι 6955690140
Δημητρης αν χρειαστει

fantasmamore
Απών/απούσα

bin podilanden wrote:
Από ένας μέχρι 10-15 το πολύ. Δε νομίζω παραπάνω αλλά μάλλον θα συναντήσουμε και άλλους από Αργυρούπολη και Γλυφάδα.

Στα Κανάρια θα συναντήσετε άλλους δύο πάντως :)

aggoikon
Απών/απούσα

Πρώτη και καλή. Μπράβο σε όλους. Πολύ ωραία διαδρομή, αρκετός κόσμος, καλή παρέα, μπυρίτσα ότι πρέπει για ένα ωραίο Σαββατόβραδο.

antonykar
Απών/απούσα

ηταν μια χαρα πολυ καλη η βολτουλα μπραβο αν και ηρθα πρωτη φορα ηταν ομορφα απλα πρεπει να ημαστε ποιο πολλοι και με τα καινουργια ατομα πρεπει να τους γνωριζουν οι υπολοιποι και να μη χωριζωμαστε

papingos
Απών/απούσα

aggoikon wrote:
Πρώτη και καλή. Μπράβο σε όλους. Πολύ ωραία διαδρομή, αρκετός κόσμος, καλή παρέα, μπυρίτσα ότι πρέπει για ένα ωραίο Σαββατόβραδο.

Αγγελική (με το ghost και οχι scott :) ) συμφωνώ, ηταν πολύ ωραία.
Ηταν η πρωτη μου βόλτα μαζί σας, και ευχαριστώ πολυ τη Μαρια-mtb γι'αυτό.
Η διαδρομή της επιστροφής(προς Canary Islands) μου φάνηκε πιο ευχάριστη, ισως λογω της λιγότερης κίνησης, ησυχίας, της Heineken που προηγήθηκε :)

Χάρηκα που σας γνώρισα όλους και ελπίζω να βρισκόμαστε συχνά εδω σε μας στα νότια. Ειναι ωραίο να ξέρεις οτι υπάρχει και μια τετοια εναλακτική για βραδυνη εξοδο.

Αντε, και την επόμενη φορά σε παραλία με φωτιά στη μέση και ψησιμο στα κάρβουνα :)

Υ.Γ. Φιλε (που δε ξερω πως σε λενε) σκέφτηκες να πατεντάρεις το υδραυλικό φωτάκι σου ? :)

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Σιγουρα η Αγγελικη, ο Στεφανος και ο Κοτσακης δεν περιμεναν να μας δουνε στην επιστροφη...
Ηταν φοβερη βολτα, πολυ πλακα, πολλες φωτος, επιτελους γνωριστηκαμε με την maria-mtb-hot-woman, βρηκαμε και τις 2 κοπελιτσες...
Μια χαρα!

Αυριο 7 η ωρα ολοι Θησσειο!!!

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

Αν και επέστρεψα με John K από ΦΛΟΙΣΒΟ, η βόλτα ήταν άψογη - κυρίως το κομμάτι στο πήγαινε (από Κανάρια μέχρι Γλυφάδα)
Μπράβο Bin, μπράβο παιδιά..

John_K
Απών/απούσα

Free Image Hosting

Parhs
Απών/απούσα

Το σουβλάκι δεν ηταν τοσο καλο οσο τη προηγουμενη φορά!
Εγω ανακατευτικα φοβερά στο τραμ δεν ηξερα τι μου γινοταν. Ευτυχως μολις βγηκα επανηλθα.

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα
fantasmamore
Απών/απούσα

:)

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

ετοιμάζω μπλουζάκι, καπέλο, σημαιάκι. Χαρίλαε ετοιμάσου για φωτογράφιση.

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

bin podilanden wrote:
ετοιμάζω μπλουζάκι, καπέλο, σημαιάκι. Χαρίλαε ετοιμάσου για φωτογράφιση.

πως και πως!!!

perix
Απών/απούσα

papingos wrote:
aggoikon wrote:

Αγγελική (με το ghost και οχι scott :) ) συμφωνώ, ηταν πολύ ωραία.
Ηταν η πρωτη μου βόλτα μαζί σας, και ευχαριστώ πολυ τη Μαρια-mtb γι'αυτό.
Η διαδρομή της επιστροφής(προς Canary Islands) μου φάνηκε πιο ευχάριστη, ισως λογω της λιγότερης κίνησης, ησυχίας, της Heineken που προηγήθηκε :)

Χάρηκα που σας γνώρισα όλους και ελπίζω να βρισκόμαστε συχνά εδω σε μας στα νότια. Ειναι ωραίο να ξέρεις οτι υπάρχει και μια τετοια εναλακτική για βραδυνη εξοδο.

Αντε, και την επόμενη φορά σε παραλία με φωτιά στη μέση και ψησιμο στα κάρβουνα :)

Υ.Γ. Φιλε (που δε ξερω πως σε λενε) σκέφτηκες να πατεντάρεις το υδραυλικό φωτάκι σου ? :)

Είναι κατοχυρωμένο από το χθεσινό freeday

contact