Xairomai polu pou pate voltes kai toso wraies voltes alla ekneurizomai pou douleuw kathe Savvato kai den mporw na akolouthisw .......klaps klaps...tin Kuriaki tha kanoume kati???
Xairomai polu pou pate voltes kai toso wraies voltes alla ekneurizomai pou douleuw kathe Savvato kai den mporw na akolouthisw .......klaps klaps...tin Kuriaki tha kanoume kati???
πλεον εχει καθιερωθει κ η κυριακατικη βολτα (3:30 στο γνωστο μερος)....
ραντεβου την κυριακη λοιπον
dont worry.tha sou vroume souvlakia apo mosxari.giati to masxaraki os gnosto troi mono xortarakia.afou ta xortarakia ine nistisima tote k to mosxaraki ine nistisimo!!!!!!!!!!!!!!!1
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΚΕΝΤΡΟ
Παρασκευή 03/04/2009 ¨ΣΤΙΣ 15:00 18 °C , 32% ΥΓΡΑΣΙΑ , 6 Μποφόρ BΟΡΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ
Παρασκευή 03/04/2009 ΣΤΙΣ 21:00 13 °C , 46% ΥΓΡΑΣΙΑ , 4 Μποφόρ BΟΡΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Σάββατο 04/04/2009 ΣΤΙΣ 03:00 11 °C , 45% ΥΓΡΑΣΙΑ 5 Μποφόρ BΟΡΕΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Παρασκευή 03/04/2009 ΣΤΙΣ 15:00 17 °C , 29% ΥΓΡΑΣΙΑ , 6 Μποφόρ BΟΡΕΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Παρασκευή 03/04/2009 ΣΤΙΣ 21:00 12 °C , 46% ΥΓΡΑΣΙΑ , 5 Μποφόρ BΟΡΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Σάββατο 04/04/2009 ΣΤΙΣ 03:00 10 °C , 44% ΥΓΡΑΣΙΑ , 5 Μποφόρ BΟΡΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.-
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!1
ΦΙΛΑΚΙΑ.........
ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΠΑΡΑΛΙΑ";
ΑΠΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠ ΟΛΑ. ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΨΑΡΙΚΑ, ΚΑΦΕΔΕΣ, ΜΠΥΡΕΣ, ΠΟΤΑ, ...
ΠΑΝΤΩΣ ΩΡΑΙΑ ΓΛΥΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ...
ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ, ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΟΙ "ΒΟΡΙΟΙ" ΗΣΑΝ ΑΨΟΓΟΙ.
!!
μπυρα απο περιπτερο,ξαπλα στην παραλια,σε παγκακια και μουσικη
Σωστός papatomanius
ΜΕ ΧΙΛΙΑ!
απορω βεβαια πως δεν εκανες λογο κ για φαγητο....θα δυσαρεστηθουν μερικοι ;P
απλα το ξεχασα,παμε λοιπον απο την αρχη.
μπυρα απο περιπτερο,φαγητο,ξαπλα στην παραλια,σε παγκακια και μουσικη
οχι τιποτα αλλο απλα για να μην απογοητευτουν καποιοι.........
πλεον εχει καθιερωθει κ η κυριακατικη βολτα (3:30 στο γνωστο μερος)....
ραντεβου την κυριακη λοιπον
etsi oyla mou exoun ta pragmata
mam podilato kaka k nani...........
ante ipomoni.......k tharthi k i
paraskevi!!
που θα πάμε για σουβλάκια την Παρασκευή;
dont worry.tha sou vroume souvlakia apo mosxari.giati to masxaraki os gnosto troi mono xortarakia.afou ta xortarakia ine nistisima tote k to mosxaraki ine nistisimo!!!!!!!!!!!!!!!1
δύσκολο για αυτή την Παρασκευή.ίσως σας πετύχω κάπου γιατί δε θα προλάβω σίγουρα να είμαι κάτω στην ώρα μου (συμπεριλαμβανομένης της καθυστέρησης!)
ετοιμο το αφισακι!
Αν θες και σ'αρεσει , ανεβασε το !
βόλτα στα λημέρια μου! πολύ μ'αρεσει!!
αλλά είμαι άρρωστη κ μαααλλον δεν θα τα καταφερω :(
οπως παντα μεσα.
Εκτως απροοπτου.
Εχουμε weather forecast?
...μάλλον πρέπει να περιμένουμε να μας τα πει ο wolf.... :ppp
η πρόγνωση του καιρού από τον wolf είναι εγγυήση
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΚΕΝΤΡΟ
Παρασκευή 03/04/2009 ¨ΣΤΙΣ 15:00 18 °C , 32% ΥΓΡΑΣΙΑ , 6 Μποφόρ BΟΡΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ
Παρασκευή 03/04/2009 ΣΤΙΣ 21:00 13 °C , 46% ΥΓΡΑΣΙΑ , 4 Μποφόρ BΟΡΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Σάββατο 04/04/2009 ΣΤΙΣ 03:00 11 °C , 45% ΥΓΡΑΣΙΑ 5 Μποφόρ BΟΡΕΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Παρασκευή 03/04/2009 ΣΤΙΣ 15:00 17 °C , 29% ΥΓΡΑΣΙΑ , 6 Μποφόρ BΟΡΕΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Παρασκευή 03/04/2009 ΣΤΙΣ 21:00 12 °C , 46% ΥΓΡΑΣΙΑ , 5 Μποφόρ BΟΡΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Σάββατο 04/04/2009 ΣΤΙΣ 03:00 10 °C , 44% ΥΓΡΑΣΙΑ , 5 Μποφόρ BΟΡΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.-
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!1
ΦΙΛΑΚΙΑ.........
xaxaxa......
tha prospathisw....kai alpizw na ta kataferw!
κανε upload εδω : http://www.imageshack.gr/ , μετα κανε copy-paste το url μεσα στο κειμενο , και θα σου εμφανιζει την φωτογραφια αμεσως , δηλαδη καπως ετσι :
...άντε κ έρχεται η Παρασκευή μας!!!! :)
P.S: το forum φλέγεται...
...εμείς ας κάνουμε την βόλτα μας :)
ελπίζω να μην πάρει τα πάνω της η ψυξασθένεια, και να μπορέσω να έρθω κι εγώ..
Επίσης ψάχνω 6 άτομα, να φέρει ο καθένας από μία μπαταρία D για το καφασόφωνο !! Μπαταριοελεημοσύνη δηλαδή !
I will try, count me in (εις άπταιστον...βαρβαρικήν που λέει και ο Λιακό που πουλάει φούμαρα και κονομάει).
μπαταριοελεήστε τον ψυξασθενή !!
Ψυξασθενής είσαι ή μυξασθενής; :-)
ψυξασθενής λαιμονοπαθής !
αν έχει καλό καιρό είμαι μέσα ;]
τα λέμε εκεί
ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΠΑΡΑΛΙΑ";
ΑΠΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠ ΟΛΑ. ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΨΑΡΙΚΑ, ΚΑΦΕΔΕΣ, ΜΠΥΡΕΣ, ΠΟΤΑ, ...
ΠΑΝΤΩΣ ΩΡΑΙΑ ΓΛΥΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ...
ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ, ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΟΙ "ΒΟΡΙΟΙ" ΗΣΑΝ ΑΨΟΓΟΙ.