θησείο 21:30 πρώτη του μαγιού αλλά και .....

88 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
df
Απών/απούσα

όπως πάντα την Παρασκευή βόλτα. Αυτή την φορά βόρειοδυτικά, Φιλαδέλφεια (πολλά τα σουβλάκια και τα γλυκά). Κλασικός προορισμός για πρωτομαγιά.
Όμως, την προηγούμενη μέρα 30/4 και μέρα Πέμπτη θα κατηφορίσουμε νότια.
Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Διήμερο.
Αυτή την φορά οι βόλτες θα είναι γρήγορες για να κοιμηθούμε νωρίς(ή να κάνουν υπερωριακές βόλτες οι "παλαβοί"), να σηκωθούμε νωρίς για τις ημερήσιες βολτούλες μας.(πρόβα για 24ώρο).

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

30/4 Νοτια-->Μαλλον Γλυφαδα
01/5 Φιλαδελφεια --> Χαμηλα δεν ειναι?

Που μπορουμε να βρουμε τις φωτογραφιες απο το Κυνηγι Θησαυρου?

justelene
Απών/απούσα

Παρασκευη σιγουρα!!!
τωρα για την Πεμπτη εχω ενα μικρο θεματακι αλλα μααααλλον θα τα καταφερω...

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

Μάλλον είμαι ΟΚ και για τις 2 ημέρες

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Τωρα που το θυμηθηκα!!!
Απλα για να μην λετε πως ειμαι "ο τυπος με την γυναικα στην φωτογραφια".

[URL]http://www.encircling.us/photoplog/index.php?n=3571[/URL]

aggoikon
Απών/απούσα

Νότια πολύ καλό!!!
Φιλαδέλφια ε;ΟΥΦ Αλλά θα δούμε, ο καλός ο ποδηλάτης όλα τα ποδηλατεί.

roula
Απών/απούσα

το πιο πιθανο ειναι να ακολουθησω κ εγω.
για παρασκευη μαλλον χλομο το βλεπω.
θα ενημερωσω παρ'ολαυτα τις προσεχεις ημερες

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..και εγω που νομιζα οτι θα φορουσαμε για πρωτη φορα μαγιό..!

χαχαχα
χαχαχαα
χαχαχα
χαχα

αχα

χα
χ

df
Απών/απούσα

μπράβο!!!! κώστα, αυτό εννοούσα νυχτερινό μπάνιο στις 30/4.
θα φέρω και βατραχοπέδιλα, μάσκα ,αναπνευστήρα.

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

και εγω θα φερω τα μπρατσακια μου!!!!!

giospy
Εικόνα giospy
Απών/απούσα

Καλως σας βρηκα παλι...Την πεμπτη ειμαι μαλλον μεσα κ γω.Παρασκευh ρε παιδια εχει το FINAL 4. Τι γινεται? Μονο εγω βλεπω αθλητικα εδω??

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

oxi alla mallon ise o monos kolimenos edo mesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

df
Απών/απούσα

giospy. θα γίνει τέτοιο final4 στην μάσα, την παρασκευή, που θα βογγήξει όλη η αττική. wolf τι τρώμε τώρα λόγο γρίπης των "χοίρων"??? ... ναι έχεις δίκιο εμάς δεν μας πιάνει τίποτα. τα έχεις διοκιμάσει, έτσι??? το λέω γιατί, στο χοιρινό έχεις δύο πτυχία, ντοκτορά και σε περιμενει και μία έδρα... σε πιο πανεπιστήμιο????

dvm
Απών/απούσα

Κι εγώ μέσα για Πέμπτη. Δεν χάνεται το Final4.

Έχω και καιρό να έρθω... αν και χθες έριξα μια 40άρα χλμ για να αναπληρώσω :)
Για μπρατσάκια μπορούμε να έχουμε και τις σαμπρέλες :P

Ρε σεις, έχετε καμιά ιδέα για τίποτα ηχεία πάνω στο ποδήλατο; Επειδή το καφασόφωνο είναι μεγάλο και βαρύ και θέλει μπαταρίες σκέφτομαι να κάνω καμιά κατασκευή με το iPod shuffle που έχω.

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

dvm wrote:
Κι εγώ μέσα για Πέμπτη. Δεν χάνεται το Final4.

Έχω και καιρό να έρθω... αν και χθες έριξα μια 40άρα χλμ για να αναπληρώσω :)
Για μπρατσάκια μπορούμε να έχουμε και τις σαμπρέλες :P

Ρε σεις, έχετε καμιά ιδέα για τίποτα ηχεία πάνω στο ποδήλατο; Επειδή το καφασόφωνο είναι μεγάλο και βαρύ και θέλει μπαταρίες σκέφτομαι να κάνω καμιά κατασκευή με το iPod shuffle που έχω.

Εχω δει κατι παρομοιο αλλα δεν μπορω να σου προτεινω κατι.
Αυτο που ξερω παντως ειναι οτι το Ideal Traveler με την σχαρα απο την μαμα Ideal ειναι μια χαρα για μεταφορα καφασοφωνου.

AfloEydK
Απών/απούσα

i pempti einai makria
simera ti kanoyme
kana endiaferon?
diaforetika paw gia boltonisi sto sef

Marios
Απών/απούσα

μέσα στο πάσχα δοκίμασα μια άλλη πατέντα για ηχεία. Έδεσα λοιπόν δύο ηχειάκια μικρά κάτω από το λαιμό του τιμονιού, το καλώδιο με χαρτοταινία στο σκελετό, το οποίο κατέληγε στο καφάσι, όπου στο καφάσι είχα το discman. Τώρα αντί για καφάσι-discman, μπορείς να έχεις το mp3 στην τσάντα σου και να καταλήγει εκεί το καλώδιο. Τα ηχειάκια που είχα βάλει ήταν κάτι μικρά 7-8 εκατοστά και έπαιρναν 2 μπαταρίες ΑΑ. Με μια βόλτα στη στοά φέξη θα βρεις διάφορα μικρά ηχειάκια στα καταστήματα εκεί.

stel1o5
Απών/απούσα

για τι ώρα λ'εμε για την πέμπτη?
εγώ θα πρότεινα να το κάνουμε λίγο
πιο νωρίς την πέμπτη για να μην ξενυχτήσουμε και τις 2 μέρες.

df
Απών/απούσα

και τις δύο μέρες 21:30 στο θησείο. δεν θα ξενυχτίσουμε, γιατί θα πάμε γρήγορα και θα γυρίσουμε γρήγορα(και θα φάμε γρήγορα).

Theadora
Απών/απούσα

α δεν ήρθε ακόμα η ώρα;

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

theadora wrote:
α δεν ήρθε ακόμα η ώρα;

Οχι ακομα!!!

df
Απών/απούσα

λοιπόν στο θέμα, ηχοσύστημα ποδηλάτου:
1ον) η λύση καφασόφωνο είναι η απόλυτη λύση για πολλά db (ντεσιμπέλ)
2ον) λύσεις για ipod υπάρχουν, για φορητά ηχεία, αλλά 200+ ευρώ???
το καλύτερο που έχω ακούσει, φοβερό αλλά έχει όγκο , το οποιό κάνει και για mp3 είναι ένα μοντέλο της Βose αλλά μόλις άκουσα ότι κάνει 450 ευρώ, γύρισα και έφυγα χωρίς να χαιρετήσω.
3ον) τα μικρά ηχεία που λέει ο μάριος είναι καλή λύση αλλά δεν έχουν ένταση (λίγα db). κάνουν για βόλτες σε μέρη όπου έχει ησυχία. αν βγεις στο δρόμο θα ακους τα μισά.
τα υπόλοιπα στην βόλτα. θα σας πω σε ποιό μαγαζί κάνεις και ακρόαση και δεν χρειάζεται να αγοράσεις γουρούνι στο σακί.

Dimko
Εικόνα Dimko
Απών/απούσα

Χαριλαος Γαλατσι wrote:
Που μπορουμε να βρουμε τις φωτογραφιες απο το Κυνηγι Θησαυρου?

Σιγα σιγα θα ανεβουν στο σιτε (για οσες ομαδες εδωσαν το οκ)

Inferno
Απών/απούσα

Λέτε να σκάσω κι εγώ μύτη;

Marios
Απών/απούσα

σίγουρα το καλύτερο είναι το καφασόφωνο. Μμμ ή μάλλον το καλύτερο είναι αυτό που θα έρθει μετά το καφασόφωνο !!
Τα ηχειάκια τα μικρά είναι περισσότερο για προσωπική χρήση, καθώς έχουν το καλό σε σχέση με τα ακουστικά ότι ακούς και τι γίνεται στον δρόμο. Εντάξει και για καμιά βολτίτσα σε ήσυχα μέρη λίγων ατόμων.

SKATHARI
Απών/απούσα

hello Friday's cats!!! μαλον εγω δεν θα μπορεσω να ερθω αυτη τη φορα...... και ξερω οτι θα γουσταρετε παλι! φιλτατε df και λιποι, πρεπει να σας ενημεροσω οτι στα Φιλαδελφεια θα εχει το πανιγιρι της πρωτομαγιας και καλο θα ηταν επιδη μαζευει παρα πολυ κοσμο να αποφυγετε την Δεκελιας και τους γυρο δρομους.

υ.γ. το πανιγιρι αυτο ειναι το μεγαλητερο στην ελλαδα.

βασιλης

SKATHARI
Απών/απούσα

ααα το πανιγιρι θα εχει και μουσικη!!!!!(εχει και τα καλα του...)

dvm
Απών/απούσα

Μόνο μην πεις ότι έχει σουβλάκια γιατί βλέπω τον Χαρίλαο να χαράζει νέα ρότα στην διαδρομή...

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Λοιπόν τούτη η μπάλα με τα σπυράκια ποτέ δεν μου άρεσε πολύ εκτός από τότε που ο Γκάλης δεν με άφηνε να διαβάσω για τις δεύτερές μου πανελλαδικές εξετάσεις (Ιούνιος 1987).
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν την πασαλείφουν με λίγο Clerasil για να της φύγουν τα σπυράκια. Άσε που άμα ακουμπήσεις τον αντίπαλο με το δάχτυλο όλοι φωνάζουν "φάουλ φάουλ". Προτιμώ σπορ που η επαφή δεν είναι τόσο πολύ κατακριτέα ;)
Ως συνήθως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα πλακωθούν στον ημιτελικό για το ποιος θα νικήσει ποιον και μετά κατάκοποι θα τη "φάνε" από τη Μπαρτσελόνα.
Ως εκ τούτου, προτίθεμαι να συμμετάσχω την Πρωτομαγιά :)

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

dvm wrote:
Μόνο μην πεις ότι έχει σουβλάκια γιατί βλέπω τον Χαρίλαο να χαράζει νέα ρότα στην διαδρομή...

Σουβλακια?!?!?!?
"Εν οιδα οτι ουδεν οιδα"

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..και εμενα γενικα, αθληματα που μπαινουν μεσα σε τέσσερις γραμμες με αφηνουν αδιαφορο..

..παρολα αυτα μπορει η βολτα να γινε "θεματικη" και να τα συνδυάσουμε ολα