ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΒΟΛΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:30 ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ

69 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
akaloith
Απών/απούσα

μενω νεοκοσμο συνορα με δαφνη (μπακνανα)
πως θα παω θησειο?
κανεις απο δω τριγυρω να παμε μαζι? για σημερα αλλα και γενικα βολτες
akaloith@gmail.com

pontiadis
Απών/απούσα

Δεν θα έρθω σήμερα αλλά μπορώ να σου πώ εύκολα πως θα πας.
Εκτός απο τράμ που είναι η εύκολη λύση (Σύνταγμα -> Ερμού -> Μοναστηράκι -> Θησείο )
Εγώ μένω στην Πλατεία Φάρου αν την ξέρεις ( είμαστε κοντά ) και για Θησείο κάνω το εξής:
Μπακνανά -> (περνάω τις γραμμές) και βγαίνω Χαμοστέρνας.
Πάω Χαμοστέρνας πρός την Καλλιθέα ( κάτω απο τη γέφυρα ) και στο πρώτο φανάρι μετά το Romeo (?) κάνω επι τόπου αναστροφή δεξιά και πάω προς το θέατρο της Δώρα Στράτου αν έχεις ακουστά.
Εκεί έχει λίγο ανηφόρα. Μόλις φτάσω στο θέατρο πάω αριστερά και ακολουθώ το δρόμο γύρω γύρω .( σε ένα σημείο πας και ανάποδα αλλά είναι πιο γρήγορα. Μετά απο εκείνο τον δρόμο φτάνεις στα πλακόστρωτα του Θησείου και voila Θησείο.

Όταν πάω σπίτι θα μπώ στο bikely και θα σου φτιάξω μια διαδρομή γιατι απο αυτόν τον υπολογιστή που είμαι τώρα δεν μπορώ ΚΑΝ να μπώ στο bikely.

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Εγώ γείτονες ρολάρω τη Φρατζή, κατόπιν περνάω τη Συγγρού και κόβω δεξιά στον πρώτο της παράλληλο που λέγεται Φαλήρου η οποία σε βγάζει Μακρυγιάννη και καπακι στην Αρεοπαγιτου/Απ. Παύλου όπου κανεις μια περατζάδα ωραία για θησείο. [Google maps]

plink
Απών/απούσα

Αντώνη, την παραπάνω διαδρομή που πρότεινε ο Scraber, την κάνω πάρα πολύ συχνά και είναι η καλύτερη για μετάβαση από τα μέρη μας προς κέντρο....
Το μόνο σημείο που θέλει λίγη προσοχή ειναι η διασταύρωση Φραντζή - Συγγρού, αλλά αν δεις ότι έχεις θέμα, μπορείς να την περάσεις πεζός ;)

nelly
Απών/απούσα

Γεια σας!θα ξεκινησω απο ιλιον.Για οποιον ενδιαφερεται απο δυτικα εχουμε δωσει ραντεβου στις 9 στο δημαρχειο του περιστεριου!

lefkal
Εικόνα lefkal
Απών/απούσα

Θα ξεκινήσω και εγώ από Γουδή άντε η πρώτη βόλτα της νέας σεζόν και μάλιστα με Φεγγάρι.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Τελευταία ανακοίνωση:
Παρασκευή, 06/08/2010 - 17:01

lefkal
Εικόνα lefkal
Απών/απούσα

χαχα τόσες τζουτζουκόβολτες απάντησα σε λάθος.

contact