Βόλτα Σάββατο 17/1: Πατήσια - Π.Φώκαια

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
or1onas
Απών/απούσα

Χθες στη βόλτα των αλητόγατων πιάσαμε κουβέντα για καμμιά βόλτα προς Παλαιά Φώκαια όταν έχει καλό καιρό.

Το προσεχές Σάββατο φαίνεται πως μας άκουσε (http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12), οπότε προτείνω αν ενδιαφέρεται κανείς να το κανονίσουμε.

Προτείνω αναχώριση κατά τις 9.00 το πρωί από Α.Πατήσια (εγώ) και ραντεβού κέντρο (Στουρνάρη γωνία, στοά Φρειδερίκου) για να την κάνουμε προς τα κάτω.

Σταδίου --> Σύνταγμα --> Β.Σοφίας --> Βουλιαγμένης --> Βλάχικα --> Βάρκιζα --> Παραλιακά μέχρι Π.Φώκαια (~50χλμ.).

Στάση γύρω στις 13.00 για φαγητό στον Παπιομύτογλου (ελπίζω να είναι ανοιχτός..έχω να πάω από το καλοκαίρι) και επιστροφή όποτε γουστάρουμε γιατί δε χρωστάμε και σε κανένα.

Παύλος (λευκό pro-rider)

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon patisia-fokea.png0 bytes
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ridley
Απών/απούσα

Είναι ευκαιρία να εγκαινιάσω την καινούρια μου κούρσα
στα νότια προάστια.Προφανώς ο ρυθμός θα είναι χαλαρός
έτσι δεν είναι;Καθώς αυτό θέλω και εγώ.Με βολέβει ραντεβού 09.00
στο σταθμό Άνω Πατησίων να ξεκινήσουμε μαζί.

or1onas
Απών/απούσα

Προφανώς ο ρυθμός θα είναι χαλαρός, δεν είμαστε αθλητές...
(απλά μη σταματάμε και συνέχεια...:-p)
Λες να πάρουμε κούρσες ε..;;
Καλή ιδέα ακούγεται ;-)

or1onas
Απών/απούσα

Μίλησα και με 2 ακόμα παιδιά (Ηλία, Γρηγόρη) χθες στο σύλλογο και μου είπαν ότι γουστάρουν πολύ αλλά δε μπορούν αυτή την εβδομάδα.
Λες να πάμε οι 2 μας ή να το αφήσουμε για άλλη φορά που θα μαζευτούμε 4-5;

Nemi6
Απών/απούσα

Με ψηνει Παυλο η βολτιτσα.Η μονη δυσκολια ειναι η ωρα , γιαυτο θα κοιταξω την προηγουμενη να μην πεσει ξενυχτι.

chrisvek
Απών/απούσα

Δυστυχώς έχω ωδείο στις 2 και έτσι???Κρίμα!!!!!Στην επόμενη είμαι μέσα!!!

Υ.Γ:Για τους κατόχους mtb δεν είναι και ότι ποιο εύκολο,ειδικά αν δεν έχετε λεπτά λάστιχα!!!!Την έχω κάνει πολλές φορές!!!Αξίζει και θέλει βέβαι πολύ μεγάλη προσοχή στα Λιμανάκια!!!Καλο δρόμο και καλά να περάσετε...

or1onas
Απών/απούσα

Λοιπόν παίδες δυστυχώς θα πρέπει να το ακυρώσω εγώ γιατί έσκασε έκτακτο μάθημα στο πανεπιστήμιο το Σάββατο το πρωί...
Αν μπορέσετε πάντως να κανονιστείτε, καλά να περάσετε..εγώ θα πάω με τους επόμενους αναγκαστικά..

contact