Ελάτε να γνωριστούμε και να χαλαρώσουμε ποδηλατώντας δίπλα στην Θάλασσα.
Εγώ μαγιώ θα έχω πάντως.
Σας παραθέτω έτοιμο μύνημα, το οποίο έχω στείλει ήδη μέσο Facebook.
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=111159800805577796212.0...
Αυτό είναι μια πρόταση και δεν είναι απαραίτητο να τηρηθεί με ακρίβεια.
Λέω να συναντηθούμε κατα της 19:30 στο ΟΣΤΡΙΑ και αν έχει μείνει κανείς πίσω να τον περιμένουμε μέχρι της 20:00.
Στάση στην Γλυφάδα για εφόδια και αναχώρηση για Καβούρι.
Μαζί μας θα είναι και ο 20μηνών γιος μας, οπότε θα πρέπει στο πρόγραμμα να παίξει και ένα τάισμα ( Παραδίδονται μαθήματα σε υποψήφιους γαμπρούς).
Το τηλέφωνο μου είναι 6974 736331 και ότι χρειαστεί το συζητάμε.
Η επιλογή της βόλτας έχει να κάνει με την ασφάλεια μας, εφόσον θα κινούμαστε παράλληλα με το Τραμ στον πεζόδρομο.
Αν πολλοί δεν προλαβαίνουν μπορούμε να κάνουμε το ραντεβού 20:00 και αναχώρηση στις 20:30.
Φιλικά,
Δήμος
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
DSC_6814.JPG | 0 bytes |
DSC_6830.JPG | 0 bytes |
DSC_6873.JPG | 0 bytes |
DSC_6834.JPG | 0 bytes |
DSC_6840.JPG | 0 bytes |
DSC_6837.JPG | 0 bytes |
ποτε λετε
ψηνομαι παντως
αν βολευει η μερα
με την ωρα δεν εχω προβλημα
θα κανονισω και μια αναχωριση απο θησειο για να κατηφορισουμε αλιμο
μαλλον ηταν για σημερα και το χασαμε... :(
Νομίζω ότι είναι για Δευτέρα, έτσι γράφει στο facebook.
Οπότε, μάλλον δεν το χάσατε!
χμμμ... ισως
μπλεξαμε γεροι ανθρωποι με το facebook :)
που ακριβως βλεπω αυτην την ανακοινωση στο facebook;
...ξέχασα να βάλω ημερομηνία.
Λέμε για αύριο, ημέρα Δευτέρα 20/ 07 /2009 και ώρα 19:30.
Δήμος
Κοιτα γκαντεμιά 3η βολτα που θα χασω!!!!!!!!!!!!!
Καλά το πλατσούρισμα....
Καλά η ποδηλατάδα....
αλλά αυτά τα ιδιαίτερα μαθήματα ταίσματος....
δεν τα χάνω με τίποτα !!! ;-)
Απο θησειο κανεις;
Θα έχει και παράδοση φωνητικής??
Κιθάρας σίγουρα από μένα.. χαχαχαχα
Και από την Γλυφάδα θα ακολουθήσουν ακόμα 2 ποδήλατα
Η επιλογή της βόλτας έχει να κάνει με την ασφάλεια μας, εφόσον θα κινούμαστε παράλληλα με το Τραμ στον πεζόδρομο.
Μετά την Γλυφάδα η ασφάλεια είναι σχετική
έχω έρθει Ηλιούπολη και θέλω να κατέβω από εδώ για κάτω. Άσε που δεν ξέρω πού είναι η Όστρια. Τραβιέται κανείς από Ηλιούπολη, να κατρακυλίσουμε προς τα κάτω? Επειδή δεν είμαι σπίτι μου άρα ο υπολογιτής όχι ευκόλως προσβάσιμος, στείλτε ό,τι μπορείτε ψιλοσταγρήγορα, αν γίνεται για να κανονιστούμε.
Αφρογιούρια
την έχω
Αλίμου από Βουλιαγμένης πρός παραλία στο επόμενο φαναρι είναι το εκκλησάκι του Αη Γιώργη, και το ροκ καφε THESIS
δεξά ή ζερβά επί της Αλίμου, ο Αης?
Τον αη δεν τον ξέρεις και δεν πειράζει
Αλλά να μην ξέρεις το THESIS ?.?.?..
.
.
δεξια όπωσ κατεβαίνουμε προς παραλία
σχόλασα
Ευχαριστώ Perix όπως και να χει για τις οδηγίες, μόλις κοίταξα στο λινκ του Δήμου στο Χάρτη και ψιλο οκ...
λοιπόν...τα λέμε. Δήμο, αν ζοριστώ θα σου τηλεφωνήσω στ κιν.
Γειά χαρά!
Αφροδίτη
και γω δεν ξέρω αυτό το THESIS... είναι θανάσιμο αμάρτημα;; :))
Παιδιά, παιδιά ετοίμαζομαι και γω και έρχομαι και σας βρίσκω. Δε νομίζω να είμαι 19:30 όμως στην Όστρια. Θα πάρω τηλ. αν βλέπω οτι καθυστερώ παραπάνω.
Στέλιος
έρχομαι!
ερχομαι και εγω
Απίστευτη βόλτα κιθάρα, χαβαλές, ποδήλατο, λιώσιμο, έχω να πω το καβούρι-χαλάνδρι ποδηλατικώς, ήταν απίστευτη εμπειρία,ίσως η μεγαλύτερη διαδρομή που έχω κάνει ποτέ ...
Δήμο σε ευχαριστούμε φίλε...
Ρε θηρίο τελικά πήγες Χαλάνδρι με το ¨ταχώνάκι¨;Μήπως στο Σαντέ σούριξε τίποτα ο άλλος μέσα στην κασερόπιτα και σ΄ έκανε τούρμπο; :P
Πάντως η βόλτα ήταν όλα τα λεφτά και πιστεύω να επαναληφθεί σύντομα και ειδικότερα μέρα που δεν θα εργαζόμαστε την επομένη.
Ευχαριστούμε Δήμο για την ωραία ιδέα και την ωραία παρέα! Ήταν τέλεια! Το ξανακάνουμε την Παρασκευή, ήδη το πόσταρα!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ Δήμο. Ήταν πολύ ωραία βόλτα πράγματι. Βέβαια σήμερα νιώθω λίγο χώμα αλλά χαλάλι. Καλά ρε συ πήγες Χαλάνδρι με το ποδήλατο? Χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ έφτασα ηλεκτρικό και πήρα ταξί μετά γιατί δεν την πάλευα... Ντροπή μου το ξέρω.
χχαχααχχ,ναι πήγα πραγματικά έφτασα στα όρια μου, μετα το Θησείο τα πόδια βάρυναν, πως έφτασα ενας θεός το ξέρει
...... έκανα προσπάθεια για την προετοιμασία, προετοιμασία για να βολτάρει και ο μικρός Παναγιώτης και για να μη μας λείψει κάτι εμάς.
Και "εμάς" εννοώ ΟΛΗ την παρέα.
Ομολογουμένος δεν περίμενα τόσο μεγάλη προσέλευση, ούτε είχα δει πόσα post έγιναν, εχθές το μεσημέρι.
Η άφιξη μου στο Οστρια ήταν έκπληξη, ενθουσιασμός και χαρά.
Ένιωσα σα να είχα γενέθλια και άνοιγα το καλύτερο δώρο μου.
Κάπως έτσι και καλύτερα ένιωσε και ο Παναγιωτάκος. Ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της επιστροφής κοιμόταν στο κάθισμα του, αποκαμωμένος και ευτυχισμένος.
Χάρηκα που μου δώθηκε η ευκαιρία να σας γνωρίσω ακόμα καλύτερα και εύχομαι να ποδηλατούμε μαζί, όσο περισσότερο γίνεται.
Παρασκηνιακά σας λέω ότι μαζί μας έιχαμε:
- Πλήρη σετ εργαλείων ( allen, καστάνια, εξωλκείς ελαστικού, κατσαβίδια, Πένσα )
- 2 Σαμπρέλες Bontrager 26"
- 1 Σαμπρέλα Bontrager 28"
- Τρόμπα
- Πλήρη Φαρμακείο ( Ελαστικούς επίδεσμους, επιθέματα, αποστειρομένες γάζες, Betatine, Βαμβάκι.
- 2 λίτρα νερό μόνο για έκτακτη ανάγκη ( πλύσιμο πληγών )
- 2 Φακούς
- Μπαταρίες AA και ΑΑΑ για τα φώτα
- Παραφινέλαιο
- 2 οικολογικά καυσόξυλα
- 1 λάμπα παραφίνης
Στην λίστα δεν αναγράφονται τα ΤΟΥ φαγητού για τον μικρό.
Ευχαριστώ την Μαίρη και το ποδήλατο της (Christine) που κουβάλησε όλο το φορτίο.
Εύχομαι πάντα τέτοια.
μετρησα περιπου 17 ποδηλατα οταν καθησαμε στην παραλια
στην διαδρομη ειμασταν περιπου 20
οι μοναδικες φωτογραφιες που εχω ειναι απο μια σταση που καναμε και απο την παραλια (χαλια και οι δυο αλλα αυτες εχω, αυτες ανεβαζω)