Άντε το αρχίζω αυτή τη φορά, για να ζητήσω χάρη, να με περιμένετε μέχρι τις 10 και κάτι, καθώς προέκυψε μάθημα πριν και θα έρθω κατευθείαν...!!
Εναλλακτικά κάποιο τηλέφωνο δώστε μου, να σας βρω στον δρόμο !
δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να σου κανουμε αυτην τη χαρη.
αφου ξερεις οτι στα ραντεβου μας ειμαστε συνεπεστατοι.
9:30 ειναι το ραντεβου 9:31 αναχωρουμε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, χωρις αλλες καθυστερησεις.
;PPPPPPPPPP
:DDDDDDDDD
μα καλα τιποτα δεν εμαθες τοσο καιρο μαζι μας?ειναι δυνατον να μη μας προλαβεις?
πότε φυγαμε πριν τις 10?μην αγχωνεσαι.θα ειμαστε εκει..
Είναι πολύ δύσκολο για μια αγύμναστη σαν και μένα να ακολουθήσει?
οπως λεμε και σε καθε νεο ποδηλατη το μονο που χρειαζεσαι ειναι ορεξη για πεταλι.
πολυ ορεξη για πολυ πεταλι.οι διαδρομες ειναι πολυ ευκολες και ξεκουραστες.μην φανταστεις κανεναν αγωνα δρομου....βολτες κανουμε.μην φανταστεις ομως και βολτα τοοοοσσσοοοοο χαλαρη που σε παιρνει ο υπνος στο ποδηλατο.υπαρχει σταθερος ρυθμος,χωρις ασκοπες στασεις.θα δεις και εσυ πως οσο πιο γρηγορα φυσαει το προσωπο σου ο αερας τοσο περισσοτερο θα θες να ποδηλατισεις σαν σιφουνας :DDDDDD
ραντεβου λοιπον την παρασκευη....και ελπιζω να σε επεισα
με σνομπάρει η εικόνα και δεν εμφανίζεται...
σε ένα tag την έχω βάλει img αλλά δεν... (και με τον ίδιο τρόπο είχα ανεβάσει της αίγινας μια εικονίτσα που εμφανίζεται μια χαρά, αυτή γιατί όχι??)
κανε κλικ πανω στη μικρη φωτογραφιουλα εδω : , θα σε βγαλει στο imageshack.
κανε copy το *δευτερο* URL και να το κανεις paste ΜΕΣΑ στο κειμενο , και οχι σαν να κανεις attach φωτογραφια
**μονο το δευτερο και το τετaρτο url δουλευουν . το πρωτο σου βγαζει μικρογραφια και το τεταρτο μια μεγαλη εικονα.
xtravaganza δεν θυμάσε όταν ήρθα την πρώτη φορά στο θησείο που με έβαλες μαζί με τον wolf να κάνω 15λεπτο επι τόπου τροχάδη και 50 κάμψεις για να σας ακολουθήσω??? και την επόμενη φορά σας παρακάλεσα να μην κάνετε καψόνια στους νεοφερμένους????
Κι εγώ θυμάμαι την πολύ δύσκολη αποστολή στην 1η μου ποδηλατοβόλτα. Σερμπέτι στου Ψυρή, με 2 ποικιλίες γλυκών...ο κοιλιακός μου με πέθανε εκείνη την μέρα :P.
ΥΓ: Ρε παιδιά, απορία. Τι είναι η βολτόνηση; Βόλτα + προπόνηση;
xtravaganza δεν θυμάσε όταν ήρθα την πρώτη φορά στο θησείο που με έβαλες μαζί με τον wolf να κάνω 15λεπτο επι τόπου τροχάδη και 50 κάμψεις για να σας ακολουθήσω??? και την επόμενη φορά σας παρακάλεσα να μην κάνετε καψόνια στους νεοφερμένους????
έλα!! το 44 στην πολωνία ??? δεν το πιστεύω. και εγώ εκεί υπηρέτησα μόνο που ήμουν με τον κόκκινο στρατό. τότε είναι που αφήσα το ποδήλατο για τα τεθωρακισμένα.
«Τα φόρεσα όλα για να δω την εφαρμογή αλλά και την άνεσή τους. Ήθελα να δω πως θα στέκεται το κάθε ρούχο πάνω μου πριν το προωθήσω για να το φορέσουν κι άλλες γυναίκες. Μου έχει τύχει τόσες φορές να φοράω ένα φόρεμα που μου αρέσει πολύ, αλλά μετά να βλέπω στις φωτογραφίες πως τελικά η εφαρμογή του δεν ήταν τόσο άψογη, και αυτό με εκνευρίζει. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα μετά την εφαρμογή και την άνεση είναι και το πόσο εύκολα μπορείς να το βάλεις και να το βγάλεις το ρούχο. Για το λόγο αυτό, επένδυσα αρκετά στην τοποθέτηση καλής ποιότητας φερμουάρ, έτσι ώστε να μην είναι ταλαιπωρία για τις γυναίκες όταν θέλουν για παράδειγμα να πάνε τουαλέτα. Για το λόγο αυτό, τα φορέματά μου έχουν διπλό φερμουάρ για να τα φορούν οι γυναίκες όπως τους βολεύει. Είτε από το λαιμό, είτε από κάτω προς τα πάνω, προσαρμόζοντας το φερμουάρ αναλόγως το τι τους βολεύει περισσότερο»
Η Victoria Beckham αποκάλυψε πως πάντα ήθελε να σχεδιάσει γυναικεία ρούχα, που όμως θα χαρακτηρίζονται από άνεση.
το ίδιο tag είχα κάνει κι εγώ με το link της εικόνας, απλά χωρίς το href.
Δοκίμασα και copy paste και αυτά που λες αυτούσια (όπως και τα υπόλοιπα) αλλά πάλι τίποτα !!!
Τι τσάτσικη αφίσα είναι αυτή ?
δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να σου κανουμε αυτην τη χαρη.
αφου ξερεις οτι στα ραντεβου μας ειμαστε συνεπεστατοι.
9:30 ειναι το ραντεβου 9:31 αναχωρουμε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, χωρις αλλες καθυστερησεις.
;PPPPPPPPPP
:DDDDDDDDD
μα καλα τιποτα δεν εμαθες τοσο καιρο μαζι μας?ειναι δυνατον να μη μας προλαβεις?
πότε φυγαμε πριν τις 10?μην αγχωνεσαι.θα ειμαστε εκει..
11/4 ειναι Παρασκευή ή Σάββατο?? :)
αλλά επειδή το μεγαλύτερο μέρος της βόλτας γίνεται Σάββατο θα αλλάξουμε το όνομα της βόλτας και θα λέγεται
"Η βόλτα της Παρασκευής μέχρι το Σάββατο"
..υπαρχει ενα θεμα με τις ημερομηνιες ...χαχαχα! Εγω παλι κολλαω στο παρελθον..
ερχεται και το αφισακι
Μαριε αν θες και μπορεις , ανεβασε το !!!
μαζί με τον Επιτάφιο! χαχα
...πολυ καλη ιδεα. !
Είναι πολύ δύσκολο για μια αγύμναστη σαν και μένα να ακολουθήσει?
οπως λεμε και σε καθε νεο ποδηλατη το μονο που χρειαζεσαι ειναι ορεξη για πεταλι.
πολυ ορεξη για πολυ πεταλι.οι διαδρομες ειναι πολυ ευκολες και ξεκουραστες.μην φανταστεις κανεναν αγωνα δρομου....βολτες κανουμε.μην φανταστεις ομως και βολτα τοοοοσσσοοοοο χαλαρη που σε παιρνει ο υπνος στο ποδηλατο.υπαρχει σταθερος ρυθμος,χωρις ασκοπες στασεις.θα δεις και εσυ πως οσο πιο γρηγορα φυσαει το προσωπο σου ο αερας τοσο περισσοτερο θα θες να ποδηλατισεις σαν σιφουνας :DDDDDD
ραντεβου λοιπον την παρασκευη....και ελπιζω να σε επεισα
στη παρέα είναι όλοι γυμνασμένοι, με γραμμωμένους κοιλιακούς και τέλεια σώματα, και μόνο γι'αυτόν το λόγο πρέπει να ακολουθήσεις
για να θαυμασει αυτα τα υπεροχα κορμια!!!!!τετοια εμπειρια δεν ξεχνιεται...
ας μην τρώγαμε σε κάθε βόλτα και τα λέγαμε!! χαχα :)
..απο εναν τουλαχιστον κοιλιακο ο καθενας..!
..και τα κοριτσια ολα ερχονται μετα απο το κομμωτήριο και το μανικιουρ , οποτε φρόντισε να στολιστεις !Οριστε μας !
Κανουμε προπονηση για να ειμαστε θεατες στα brevet.
Ξερετε ποσο δυσκολο ειναι ?!?!
Παντως Ρουλα το περασες με ωραιο τροπο αυτο που λεγαμε , ελπιζω απο φιλοτιμο οσοι το διαβασανε να το καταλαβουνε ;)
Αν δω οτι περναει στο ντουκου θα μπουμε σε χιτλερικες διαδικασιες.
ΡΑΟΥΣΤ !
και εγώ αγύμναστος είμαι(έχω τους μεγαλύτερους κοιλιακούς στην βόλτα της παρασκευής) αλλά ξέρω ότι πετάλι κάνω από γλυφάδα μέχρι άνω κυψέλη συνέχεια.
....έχοντας κάνει ήδη την διαδρομή άνω κυψέλη-γλυφάδα, αλλά επειδή είναι κατηφόρα δεν μετράνε τα χιλιόμετρα αυτά.
ΩΕΩΩΩΩΩΩΩ
με σνομπάρει η εικόνα και δεν εμφανίζεται...
σε ένα tag την έχω βάλει img αλλά δεν... (και με τον ίδιο τρόπο είχα ανεβάσει της αίγινας μια εικονίτσα που εμφανίζεται μια χαρά, αυτή γιατί όχι??)
κανε κλικ πανω στη μικρη φωτογραφιουλα εδω :
, θα σε βγαλει στο imageshack.
κανε copy το *δευτερο* URL και να το κανεις paste ΜΕΣΑ στο κειμενο , και οχι σαν να κανεις attach φωτογραφια
**μονο το δευτερο και το τετaρτο url δουλευουν . το πρωτο σου βγαζει μικρογραφια και το τεταρτο μια μεγαλη εικονα.
...τι μας κάνατε όταν ήρθαμε 1η φορά με roula.... αχχχ... ποδηλατοτραύματα!!!
Κι εγώ θυμάμαι την πολύ δύσκολη αποστολή στην 1η μου ποδηλατοβόλτα. Σερμπέτι στου Ψυρή, με 2 ποικιλίες γλυκών...ο κοιλιακός μου με πέθανε εκείνη την μέρα :P.
ΥΓ: Ρε παιδιά, απορία. Τι είναι η βολτόνηση; Βόλτα + προπόνηση;
http://www.youtube.com/watch?v=IJqbG3j2xFw
Nα , εδω ειμαι και αλλαζω σαμπρελα στο ποδηλατο.
έλα!! το 44 στην πολωνία ??? δεν το πιστεύω. και εγώ εκεί υπηρέτησα μόνο που ήμουν με τον κόκκινο στρατό. τότε είναι που αφήσα το ποδήλατο για τα τεθωρακισμένα.
και τι ρούχα φοράμε?
@df QΓι'αυτο φωναζεις στους "νεοσυλλεκτους"!
ε, τωρα αμα ερθει η κοπελα γραψε μου !!!
αχαχαχα
χα
χαχαχα
@doretta
ενδυση? εεε..λιγο πολυ οτι εχεις στην ντουλαπα σου αρκει !Δοκιμασε εκεινο που φωσφορίζει και το θεωρουσες χτυπητο.
και πως έγινες τώρα...
οι ριγες ειναι που με παχαινουν
«Τα φόρεσα όλα για να δω την εφαρμογή αλλά και την άνεσή τους. Ήθελα να δω πως θα στέκεται το κάθε ρούχο πάνω μου πριν το προωθήσω για να το φορέσουν κι άλλες γυναίκες. Μου έχει τύχει τόσες φορές να φοράω ένα φόρεμα που μου αρέσει πολύ, αλλά μετά να βλέπω στις φωτογραφίες πως τελικά η εφαρμογή του δεν ήταν τόσο άψογη, και αυτό με εκνευρίζει. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα μετά την εφαρμογή και την άνεση είναι και το πόσο εύκολα μπορείς να το βάλεις και να το βγάλεις το ρούχο. Για το λόγο αυτό, επένδυσα αρκετά στην τοποθέτηση καλής ποιότητας φερμουάρ, έτσι ώστε να μην είναι ταλαιπωρία για τις γυναίκες όταν θέλουν για παράδειγμα να πάνε τουαλέτα. Για το λόγο αυτό, τα φορέματά μου έχουν διπλό φερμουάρ για να τα φορούν οι γυναίκες όπως τους βολεύει. Είτε από το λαιμό, είτε από κάτω προς τα πάνω, προσαρμόζοντας το φερμουάρ αναλόγως το τι τους βολεύει περισσότερο»
Η Victoria Beckham αποκάλυψε πως πάντα ήθελε να σχεδιάσει γυναικεία ρούχα, που όμως θα χαρακτηρίζονται από άνεση.
το ίδιο tag είχα κάνει κι εγώ με το link της εικόνας, απλά χωρίς το href.
Δοκίμασα και copy paste και αυτά που λες αυτούσια (όπως και τα υπόλοιπα) αλλά πάλι τίποτα !!!
Τι τσάτσικη αφίσα είναι αυτή ?