Είναι ένα βιντεάκι τραβηγμένο την στιγμή που το Freeday σκάει στην πλ.Συντάγματος, η επεξεργασία δική μου.
Με συγχωρείτε για ατέλειες...
http://www.youtube.com/watch?v=UDgcyzCas20
Επίσης εχω να κανω μια πρόταση, το μεσοπερόθεσμο θα ψηφιστει από την βουλή στις 15 Ιούνη μάλλον.
Να οργανώσουμε Πανελλαδική ποδηλατοπορία μια μερα πριν με εκκίνηση 7-8 το απόγ. ωστε να είναι νυχτερινή, και με τερματισμό τις πλατείες ανα την Ελλαδα που εχουν ανοιχτες γενικες συνελεύσεις. Δηλ.στην Αθηνα θα τερματίσουμε στο Συνταγμα, στην Θεσσαλονίκη στον Λευκο Πύργο...
Το σπίτι μας κάηκε, τωρα καιγεται κ η γουνα μας, ΠΡΕΠΕΙ να δρασουμε, αν όχι τώρα ΠΟΤΕ?
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Χαχαχαχαχα! Φοβερό το βίντεο! Μ'αρέσει πολύ το soundtrack και τα έξυπνα μηνύματα που έβαλες!![](/sites/default/files/smileys/laugh.gif)
Double Post
Νομίζω εκείνη τη μέρα οι δράσεις πρέπει να γίνουν την ώρα που θα ψηφίζεται.Άλλωστε στη συνέλευση ακούστηκε η ιδέα να αποκλειστεί εντελώς η πρόσβαση στη Βουλή εκείνη τη μέρα
.... με τρια παιδια κατω των 7 δεν μου ειναι ευκολο να ερχωμαι στις συγκεντρωσεις στην επταχάλκου να θέσω το θεμα της ποδηλατοπορειας για το θεμα της κρισης...
Παντως νομιζω οτι ειναι υποχρέωση μας να κανουμε κατι και επιτέλους να δώσουμε και εναν άλλο χαρατηρα στην συλλογικοτητα του ποδηλάτου, οχι πλεον να σχολουμαστε αποκλειστικα και μονο με το ποδήλατο καθεαυτό αλλά και με κοινωνικοπολιτικά θεματα μειζωνος σημασίας. Εξάλλου ειναι διαπίστωση ισχυρή ότι η περαντζαδα μας απο την πλατεια στο freeday, εντυπωσιάζουν και αναπτρερώνουν το ηθηκο του κοσμου που εντυπωσιάζεται.
Αν γίνει δε και νυχτερινή ποδηλατοπορεία με φώτα προβολείς πυρσους κτλ, το αποτελεσμα θα ειναι ακομα καλυτερο
οσο για τα καλα σας λόγια για το βίντεο σας ευχαριστώ...