Νέες θεματικές του φόρουμ: "αντίκες και κλασικά ποδήλατα", "ανακατασκευές/τροποποιήσεις"

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

Μετά τη δημοσίευση του gpiter "Πρόσκληση για Ομάδα/Λέσχη "Φίλοι Κλασικού Ποδηλάτου" " , και την ανταπόκριση που υπήρχε, χρειάστηκε να γίνουν κάποιες αλλαγές στο μενού του φόρουμ:
Προστέθηκε λοιπόν, μια νέα "θεματική": "αντίκες και κλασικά ποδήλατα". Εκεί μεταφέρονται σιγά σιγά όσα ποστς της θεματικής "αναπαλαιώσεις", αφορούν σε παλιά και πραγματικά αναπαλαιωμένα ποδήλατα, σε όσα ποδήλατα δηλ. εχει γίνει τουλάχιστον προσπάθεια να επαναφερθούν στην αρχική τους original κατάσταση.
Η δε θεματική "αναπαλαιωμένα", μετατράπηκε σε "ανακατασκευές/τροποποιήσεις ποδηλάτων", όπου θα παραμείνουν όσες δημοσιεύσεις δεν ανήκουν στη νέα κατηγορία "αντικες-κλασικά".
Ενας από τους στόχους της θεματικής "αντίκες και κλασικά ποδήλατα" είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα ατόμων που ενδιαφέρονται για την πιστή αναπαλαίωση παλαιών ποδηλάτων, για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και για την απόκτηση ιστορικών και λαογραφικών στοιχείων των ποδηλάτων που συλλέγουν.
Αργότερα θα δημιουργηθεί στο σαιτ μας, μια "τράπεζα δεδομένων" παλαιών ποδηλάτων, όπου θα υπάρχει ένα αρχείο, φωτογραφίες, τεχνικά και ιστορικά χαρακτηριστικά και ό,τι άλλο θεωρήσουν οι ενδιαφερόμενοι οτι αξίζει δημοσίευση.
Επίσης, σε μερικές ημέρες θα δημιουργηθεί για τους ενδιαφερόμενους (η "λίστα" που προκύπτει από το θρεντ του gpiter) ένας κοινός-ομαδικός λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact