Πρόβλημα με άνοιγμα της σελίδας.

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Pelican
Εικόνα Pelican
Απών/απούσα

Για ένα μήνα περίπου βρισκόμουν στην Κωνσταντινούπολη, προχτές γύρισα. Όσες φορές και αν προσπάθησα να ανοίξω την σελίδα γιοκ-τίποτα.Γιατί; Παρακολουθώ το φόρουμ σε καθημερινή βάση τα τελευταία χρόνια, το ποδήλατό μου επίσης το πήρα από εδώ μέσα και μου κακοφάνηκε πολύ που δεν είχα πρόσβαση. Ήθελα να δω μήπως υπάρχουν προηγούμενες εμπειρίες ενοικίασης ποδηλάτου στην Πόλη, για να αντλήσω πληροφορίες αλλά καπούτ. Ευχαριστώ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Mόνο παράπονο εξέφρασες, λίγα παραπάνω σχόλια ως προς το τι σου βγάζει, τι σου λέει... από πού προσπάθησες να μπεις... κινητό/pc...

γιοκ-τίποτα.Γιατί;

Αφού μπαίνεις στο site τη http://www.podilates.gr/node/37737#content δεν την έχεις πετύχει;

γιοκ-τίποτα.Γιατί;

_________________________________________
http://www.podilates.gr/node/38994

Wicca
Απών/απούσα

Μήπως error 404 και 503...
Δεν είναι τίποτα. Δουλεύει με κάρβουνο ο σέρβερ και καμιά φορά πέφτει η απόδοση. Περιμένετε καμία δύο ώρες και μετά ξαναδοκιμάστε ( την τύχη σας)

Pelican
Εικόνα Pelican
Απών/απούσα

Προσπαθούσα να μπω από τον προσωπικό μου υπολογιστή από όπου έμπαινα πριν φύγω και από όπου μπαίνω και τώρα που γύρισα χωρίς κανένα πρόβλημα. Έβγαζε κάτι μαύρα γράμματα στα τούρκικα τα οποία δεν καταλάβαινα, πάντως όχι τα κλασικά ERROR 503 κτλ.

http://www.podilates.gr/node/37737#content
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, δεν είναι ότι άνοιγε η σελίδα και δεν μπορούσα να συνδεθώ, η σελίδα δεν άνοιγε καν.

http://www.podilates.gr/node/38994
Την είδα την δημοσίευση πριν κάνω την δική μου, απλά θεώρησα ότι δικό μου πρόβλημα είναι διαφορετικό και γι' αυτό έκανα νέα. Δεν έχω antivirus, ούτε συνδέομαι στο ίντερνετ με chrome, όπως αναφαίρετε στην παραπάνω δημοσίευση,μόνο mozilla. Το πρόβλημα νομίζω δεν προκαλούνταν από τον υπολογιστή μου.

Ευχαριστώ.

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Μάλλον ήταν ban, αυτοί εκεί όλο κάνουν login-επιθέσεις admin/guest/demo... αν ξαναπάς στείλε μαιλ.

Ilias.gr
Απών/απούσα

Χρησιμοποιω το κινητό για περιηγηθω στη σελίδα.

Δεν ξέρω για πιο λόγο, αλλά μόνο όταν είμαι στη σελίδα σας αργεί να φορτωσει. Κάνει από 10 δευτερόλεπτα και πάνω. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτο; Είναι πολύ εκνευριστικο

olak
Εικόνα olak
Απών/απούσα

Φταιει καποιο προβλημα με τις ρυθμισεις του σερβερ που φιλοξενει το site. Θα διορθωθει πιστευω μεσα στην εβδομαδα και θα μπορεσει να επανελθει και η αναζητηση που απενεργοποιηθηκε προσωρινα. Ως τοτε δυστυχως θα χρειαστει απλα να κανεις υπομονη, δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορει να κανει κανεις μας.