Προσοχή στις αλλεργίες αν είναι να καταναλώσετε όπως είναι μέλι μη τυποποιημένο, βασιλικό πολτό κλπ...
Πoιες αλεργίες??
αν είσαι αλεργικός στο μέλι είσαι αλεργικός στο μέλι
δεν έχει να κάνει με την τυποποίηση
:D
Στο μέλι δεν είναι κανείς αλλεργικός. Το μέλι είναι υδατάνθρακες. Στη γύρη και στις πρωτεΐνες που μοιάζουν σ'αυτή είσαι αλλεργικός. Και το μέλι μαζί με την κερήθρα έχουν μπόλικα στελέχη γύρης...
Το μέλι Αττική, Πίττας κλπ φιλτράρεται και δεν προκαλεί θέματα στους αλλεργικούς. Just for your info.
Προσοχή στις αλλεργίες αν είναι να καταναλώσετε όπως είναι μέλι μη τυποποιημένο, βασιλικό πολτό κλπ...
Πoιες αλεργίες??
αν είσαι αλεργικός στο μέλι είσαι αλεργικός στο μέλι
δεν έχει να κάνει με την τυποποίηση
:D
Στο μέλι δεν είναι κανείς αλλεργικός. Το μέλι είναι υδατάνθρακες. Στη γύρη και στις πρωτεΐνες που μοιάζουν σ'αυτή είσαι αλλεργικός. Και το μέλι μαζί με την κερήθρα έχουν μπόλικα στελέχη γύρης...
Το μέλι Αττική, Πίττας κλπ φιλτράρεται και δεν προκαλεί θέματα στους αλλεργικούς. Just for your info.
ναι ε???
δεν έχει κανείς αλεργία στο μέλι???
άλλο πάλι και τούτο
και τι κάνει το ατικί ??
φιλτράρετε
και είναι καλό τώρΑ??
η γλυκόζη που περιέχεται μέσα φιλτράρετε και αυτή??
γιατί έτσι ξέρω εγώ :D
Προσοχή στις αλλεργίες αν είναι να καταναλώσετε όπως είναι μέλι μη τυποποιημένο, βασιλικό πολτό κλπ...
Πoιες αλεργίες??
αν είσαι αλεργικός στο μέλι είσαι αλεργικός στο μέλι
δεν έχει να κάνει με την τυποποίηση
:D
Στο μέλι δεν είναι κανείς αλλεργικός. Το μέλι είναι υδατάνθρακες. Στη γύρη και στις πρωτεΐνες που μοιάζουν σ'αυτή είσαι αλλεργικός. Και το μέλι μαζί με την κερήθρα έχουν μπόλικα στελέχη γύρης...
Το μέλι Αττική, Πίττας κλπ φιλτράρεται και δεν προκαλεί θέματα στους αλλεργικούς. Just for your info.
ναι ε???
δεν έχει κανείς αλεργία στο μέλι???
άλλο πάλι και τούτο
και τι κάνει το ατικί ??
φιλτράρετε
και είναι καλό τώρΑ??
η γλυκόζη που περιέχεται μέσα φιλτράρετε και αυτή??
γιατί έτσι ξέρω εγώ :D
200 φίλτρα να το περάσουν παραμένει νεροζούμι.
Όπως και το λάδια του Άλτις....
Ίσως επειδή το φιλτράρουν σου φαίνεται νεροζούμι. Όπως και να χει αν δεν έχεις πρόβλημα, το σπιτικό μέλι είναι πάντα καλύτερο.
τι λες πάλι ώρε
το φιλτράρουν από τι ???
το μέλι είναι η καλύτερη τροφή που βγάζει η φύση
Η φύση το ομογενοποιεί και το βάζει στα όμορφα squeeze bottles που πουλάνε στα Carrefour; Don't think so.
"Most of the honey found in the supermarket is not raw honey but “commercial" regular honey, which has been pasteurized (heated at 70 degrees Celsius or more, followed by rapid cooling) and filtered so that it looks cleaner and smoother, more appealing on the shelf, and easier to handle and package. Pasteurization kills any yeast cell in the honey and prevents fermentation. It also slows down the speed of crystallization in liquid honey. On the downside, when honey is heated, its delicate aromas, yeast and enzymes which are responsible for activating vitamins and minerals in the body system are partially destroyed. Hence, raw honey is assumed to be more nutritious than honey that has undergone heat treatment. "
"Liquid honey has been filtered to remove fine particles, pollen grains, and air bubbles, and heated to melt visible crystals after being extracted from the honey comb by centrifugal force or gravity. Because liquid honey mixes easily into a variety of foods, its uses are diverse. It is used as a syrup for pancakes and waffles and in a wide variety of recipes, and it's especially convenient for cooking and baking."
Άρα ναι... φιλτράρεται από μικρά σωματίδια και γύρη και παστεριώνεται για να απαλλαχθεί από ζυμομύκητες. Το αποτέλεσμα είναι ένα αποτέλεσμα πιο ελκυστικό στο μάτι. Το καλό είναι ότι τα αλλεργικά άτομα μπορούν να το καταναλώνουν χωρίς αντιδράσεις. Δε συμβαίνει το ίδιο με το μέλι από την κερήθρα.
Μην το ψάχνεις, είμαι αλλεργικός στη γύρη και ξέρω τι με πειράζει και τι όχι.
200 φίλτρα να το περάσουν παραμένει νεροζούμι.
Όπως και το λάδια του Άλτις....
Ίσως επειδή το φιλτράρουν σου φαίνεται νεροζούμι. Όπως και να χει αν δεν έχεις πρόβλημα, το σπιτικό μέλι είναι πάντα καλύτερο.
τι λες πάλι ώρε
το φιλτράρουν από τι ???
το μέλι είναι η καλύτερη τροφή που βγάζει η φύση
Η φύση το ομογενοποιεί και το βάζει στα όμορφα squeeze bottles που πουλάνε στα Carrefour; Don't think so.
"Most of the honey found in the supermarket is not raw honey but “commercial" regular honey, which has been pasteurized (heated at 70 degrees Celsius or more, followed by rapid cooling) and filtered so that it looks cleaner and smoother, more appealing on the shelf, and easier to handle and package. Pasteurization kills any yeast cell in the honey and prevents fermentation. It also slows down the speed of crystallization in liquid honey. On the downside, when honey is heated, its delicate aromas, yeast and enzymes which are responsible for activating vitamins and minerals in the body system are partially destroyed. Hence, raw honey is assumed to be more nutritious than honey that has undergone heat treatment. "
"Liquid honey has been filtered to remove fine particles, pollen grains, and air bubbles, and heated to melt visible crystals after being extracted from the honey comb by centrifugal force or gravity. Because liquid honey mixes easily into a variety of foods, its uses are diverse. It is used as a syrup for pancakes and waffles and in a wide variety of recipes, and it's especially convenient for cooking and baking."
Άρα ναι... φιλτράρεται από μικρά σωματίδια και γύρη και παστεριώνεται για να απαλλαχθεί από ζυμομύκητες. Το αποτέλεσμα είναι ένα αποτέλεσμα πιο ελκυστικό στο μάτι. Το καλό είναι ότι τα αλλεργικά άτομα μπορούν να το καταναλώνουν χωρίς αντιδράσεις. Δε συμβαίνει το ίδιο με το μέλι από την κερήθρα.
Μην το ψάχνεις, είμαι αλλεργικός στη γύρη και ξέρω τι με πειράζει και τι όχι.
δλδ θα βράσω το μέλι για να χάσει όλες τις ουσίες του για να το φας εσύ που έχεις πρόβλημα στην γύρη???
1000 χρόνια να μην φας μέλι :D
doom πες μου τι καπνιζης
το μελι ατικι ή οπιδηποτε αλλο μαζηκα παραγομενο μελι εχει μεγαλες ποσοτιτες γλυκοζης και αλλον ουσιον που το κανουν αρεστο και ειναι βιομηχανικο το οτι φυλτραρετε δεν ειναι καλο το μελι δεν εχει κατι κακκο για να φοβομαστε και δεν παθενουμε αλεργιες.το καλιτερο μελι ειναι αυτο το μελι τον μηκρον παραγογων που το εμπορευονται απο χερι σε χερι και δεν εχουν λογους νοθιας οπος εδω.επεισεις το μελι plannet ζαχαρονη εφοσον το αφησει αρκετο καιρο και οχι το χειμονα.επισεις διαφορες αερολογιες για τι ροη του μελιου δεν ησχιουν το καθε μελι εχει τι δικι του πυκνοτιτα εδω το μελι ειναι πολυ πυκνο δεν λεει
απολυτος τιποτε.
doom πες μου τι καπνιζης
το μελι ατικι ή οπιδηποτε αλλο μαζηκα παραγομενο μελι εχει μεγαλες ποσοτιτες γλυκοζης και αλλον ουσιον που το κανουν αρεστο και ειναι βιομηχανικο το οτι φυλτραρετε δεν ειναι καλο το μελι δεν εχει κατι κακκο για να φοβομαστε και δεν παθενουμε αλεργιες.το καλιτερο μελι ειναι αυτο το μελι τον μηκρον παραγογων που το εμπορευονται απο χερι σε χερι και δεν εχουν λογους νοθιας οπος εδω.επεισεις το μελι plannet ζαχαρονη εφοσον το αφησει αρκετο καιρο και οχι το χειμονα.επισεις διαφορες αερολογιες για τι ροη του μελιου δεν ησχιουν το καθε μελι εχει τι δικι του πυκνοτιτα εδω το μελι ειναι πολυ πυκνο δεν λεει
απολυτος τιποτε.
Κατ'αρχάς πρόσεχε λίγο πως μου μιλάς. Δεν καπνίζω τίποτα.
Το μέλι έχει γύρη μέσα και όσοι είναι αλλεργικοί στη γύρη παθαίνουν αλλεργικές αντιδράσεις. Ψάξου λίγο, διάβασε, ενημερώσου. Είναι φυσιολογικό το ακατέργαστο μέλι να έχει γύρη γιατί οι μέλλισες από λουλούδι σε λουλούδι γυρίζουν. Το ακατέργαστο μέλι είναι πιο θρεπτικό, συμφωνώ. Αλλά μη μου λες ότι δεν περιέρχει αλλεργιογόνα.
doom πες μου τι καπνιζης
το μελι ατικι ή οπιδηποτε αλλο μαζηκα παραγομενο μελι εχει μεγαλες ποσοτιτες γλυκοζης και αλλον ουσιον που το κανουν αρεστο και ειναι βιομηχανικο το οτι φυλτραρετε δεν ειναι καλο το μελι δεν εχει κατι κακκο για να φοβομαστε και δεν παθενουμε αλεργιες.το καλιτερο μελι ειναι αυτο το μελι τον μηκρον παραγογων που το εμπορευονται απο χερι σε χερι και δεν εχουν λογους νοθιας οπος εδω.επεισεις το μελι plannet ζαχαρονη εφοσον το αφησει αρκετο καιρο και οχι το χειμονα.επισεις διαφορες αερολογιες για τι ροη του μελιου δεν ησχιουν το καθε μελι εχει τι δικι του πυκνοτιτα εδω το μελι ειναι πολυ πυκνο δεν λεει
απολυτος τιποτε.
Κατ'αρχάς πρόσεχε λίγο πως μου μιλάς. Δεν καπνίζω τίποτα.
Το μέλι έχει γύρη μέσα και όσοι είναι αλλεργικοί στη γύρη παθαίνουν αλλεργικές αντιδράσεις. Ψάξου λίγο, διάβασε, ενημερώσου. Είναι φυσιολογικό το ακατέργαστο μέλι να έχει γύρη γιατί οι μέλλισες από λουλούδι σε λουλούδι γυρίζουν. Το ακατέργαστο μέλι είναι πιο θρεπτικό, συμφωνώ. Αλλά μη μου λες ότι δεν περιέρχει αλλεργιογόνα.
καταρχας δεν πηγενε να σε προσβαλω.λοιπον επειδη ρωτησα και εμαθα εναν μελισοκομο μου ειπε οτι δεν το πειραζει καθολου και το πουλαει ετσι χρονια τωρα χωρης προβλημα επεισεις δεν γηνετε να τι στραγηξης γιατι εναι μερος του μελιου αρα λογηκα καταφευγης σε χημικα μεσα(αν γηνετε και ετσι)
καταρχας δεν πηγενε να σε προσβαλω.λοιπον επειδη ρωτησα και εμαθα εναν μελισοκομο μου ειπε οτι δεν το πειραζει καθολου και το πουλαει ετσι χρονια τωρα χωρης προβλημα επεισεις δεν γηνετε να τι στραγηξης γιατι εναι μερος του μελιου αρα λογηκα καταφευγης σε χημικα μεσα(αν γηνετε και ετσι)
Ναι βρε αγόρι μου... Όλοι οι παραγωγοί χωρίς πρόβλημα το πουλάνε. Δεν είναι όλοι αλλεργικοί στη γύρη. Αλλά αυτοί που είναι έχουν δοκιμάσει και το αποφεύγουν. Οπότε όλοι οι πελάτες του είναι ευχαριστημένοι. Και καλά κάνουν. Είναι πιο θρεπτικό από τα τυποποιημένα.
Οι βιομηχανίες όμως έχουν τα μέσα να το φιλτράρουν, να το παστεριώσουν και να το συσκευάσουν. Δεν αναφερόμουν στους μικρούς παραγωγούς.
αρα βραζη και ετσι χανη και αλλα εκτος απο τι γυρι αρα ειναι εντελος αχριστο
Στο κείμενο του DOOM δεν λέει ότι το βράζουν αλλά ότι το παστεριώνουν, όπως κάνουν και με τα γάλατα.
γενικότερα το μέλι το μόνο που χρειάζεται να το κάνεις είναι να το βάλεις σε ένα βάζο
και να το κλείσεις
δεν χαλάει δεν ξινίζει δεν παθαίνει τπτ
είναι η μόνη τροφή που δεν χαλάει ποτέ
τώρα αν ο doom τρώει αμάσητα ότι τον πασάρουν
και τα mc donalds είναι πλήρες διατροφή
:D
αρα βραζη και ετσι χανη και αλλα εκτος απο τι γυρι αρα ειναι εντελος αχριστο
Άχρηστο τελειώς δεν είναι. Γλυκόζη και φρουκτόζη έχει ακόμα μεταξύ των άλλων. Α και γλυκιά γεύση που κυρίως γιαυτό το θέλουμε :)
Μπερδεύεις το μέλι με την μαρμελάδα :D
Γιατί;
plannet wrote:
olympics wrote:
Lefteris-gft wrote:
αρα βραζη και ετσι χανη και αλλα εκτος απο τι γυρι αρα ειναι εντελος αχριστο
Στο κείμενο του DOOM δεν λέει ότι το βράζουν αλλά ότι το παστεριώνουν, όπως κάνουν και με τα γάλατα.
γενικότερα το μέλι το μόνο που χρειάζεται να το κάνεις είναι να το βάλεις σε ένα βάζο
και να το κλείσεις
δεν χαλάει δεν ξινίζει δεν παθαίνει τπτ
είναι η μόνη τροφή που δεν χαλάει ποτέ
τώρα αν ο doom τρώει αμάσητα ότι τον πασάρουν
και τα mc donalds είναι πλήρες διατροφή
:D
Τι τρώω αμάσητο ρε αγορίνα; Καλό θα ήταν να μην επιμένεις σε πράγματα που δε γνωρίζεις.
Επίσης καλό θα ήταν να περάσεις και μια βόλτα από τη wikipedia να ενημερωθείς αν θέλεις να κάνεις τον έξυπνο...
αρα βραζη και ετσι χανη και αλλα εκτος απο τι γυρι αρα ειναι εντελος αχριστο
Άχρηστο τελειώς δεν είναι. Γλυκόζη και φρουκτόζη έχει ακόμα μεταξύ των άλλων. Α και γλυκιά γεύση που κυρίως γιαυτό το θέλουμε :)
Μπερδεύεις το μέλι με την μαρμελάδα :D
Γιατί;
plannet wrote:
olympics wrote:
Lefteris-gft wrote:
αρα βραζη και ετσι χανη και αλλα εκτος απο τι γυρι αρα ειναι εντελος αχριστο
Στο κείμενο του DOOM δεν λέει ότι το βράζουν αλλά ότι το παστεριώνουν, όπως κάνουν και με τα γάλατα.
γενικότερα το μέλι το μόνο που χρειάζεται να το κάνεις είναι να το βάλεις σε ένα βάζο
και να το κλείσεις
δεν χαλάει δεν ξινίζει δεν παθαίνει τπτ
είναι η μόνη τροφή που δεν χαλάει ποτέ
τώρα αν ο doom τρώει αμάσητα ότι τον πασάρουν
και τα mc donalds είναι πλήρες διατροφή
:D
Τι τρώω αμάσητο ρε αγορίνα; Καλό θα ήταν να μην επιμένεις σε πράγματα που δε γνωρίζεις.
Επίσης καλό θα ήταν να περάσεις και μια βόλτα από τη wikipedia να ενημερωθείς αν θέλεις να κάνεις τον έξυπνο...
δεν δέχομαι σχόλια από κάποιον που πιστεύει πως το μέλι το τρώμε γιατί απλά είναι γλυκό και νόστιμο
έχεις φάει ποτέ καστανόμελο
βρες και φάε μπας και ξυπνήσει ο εγκέφαλος σου
:D
Το μέλι είναι γεωργικό προϊόν. Όσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα γεωργικά προϊόντα (τα τους λόγους που λίγο πολύ ξέρουμε) άλλο τόσο είναι και το μέλι (εκτός αλλεργιών).
Όρεξη να έχετε να διαβάζετε: http://www.melinet.gr/item/Karazafeiris_ypoleimmata2.pdf
Το μέλι είναι γεωργικό προϊόν. Όσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα γεωργικά προϊόντα (τα τους λόγους που λίγο πολύ ξέρουμε) άλλο τόσο είναι και το μέλι (εκτός αλλεργιών).
Όρεξη να έχετε να διαβάζετε: http://www.melinet.gr/item/Karazafeiris_ypoleimmata2.pdf[/quote]
δεν είναι ακριβώς το ίδιο
αν π.χ. η μέλισσα πάει σε ραντισμένο
την διώχνουν ή την σκοτώνουν οι άλλες μέλλισες γιατι δεν την αναγνωρίζουν
πολύ δύσκολα να βρεις κάτι βλαβερό μέσα στο μέλι
μόνο όταν οι παραγωγοί τους δίνουν φάρμακα για ασθένιες
Το μέλι είναι γεωργικό προϊόν. Όσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα γεωργικά προϊόντα (τα τους λόγους που λίγο πολύ ξέρουμε) άλλο τόσο είναι και το μέλι (εκτός αλλεργιών).
Όρεξη να έχετε να διαβάζετε: http://www.melinet.gr/item/Karazafeiris_ypoleimmata2.pdf
δεν είναι ακριβώς το ίδιο
αν π.χ. η μέλισσα πάει σε ραντισμένο
την διώχνουν ή την σκοτώνουν οι άλλες μέλλισες γιατι δεν την αναγνωρίζουν
πολύ δύσκολα να βρεις κάτι βλαβερό μέσα στο μέλι
μόνο όταν οι παραγωγοί τους δίνουν φάρμακα για ασθένιες[/quote]
Ρε, Πετράν (εάν μου επιτρέπεις) διάβασε το κείμενο σε παρακαλώ.
Δεύτερη σελίδα, δεύτερη παράγραφος: "...Σε αντίθεση με τα παραπάνω διαπιστώθηκε ότι οι μέλισσες μπορούν να μεταφέρουν στην κυψέλη συγκεντρώσεις φαρμάκων μέχρι 25 φορές μεγαλύτερες από τη θανατηφόρο για τις ίδιες δόση (Jaycox, 1964)"
Το μέλι είναι γεωργικό προϊόν. Όσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα γεωργικά προϊόντα (τα τους λόγους που λίγο πολύ ξέρουμε) άλλο τόσο είναι και το μέλι (εκτός αλλεργιών).
Όρεξη να έχετε να διαβάζετε: http://www.melinet.gr/item/Karazafeiris_ypoleimmata2.pdf
δεν είναι ακριβώς το ίδιο
αν π.χ. η μέλισσα πάει σε ραντισμένο
την διώχνουν ή την σκοτώνουν οι άλλες μέλλισες γιατι δεν την αναγνωρίζουν
πολύ δύσκολα να βρεις κάτι βλαβερό μέσα στο μέλι
μόνο όταν οι παραγωγοί τους δίνουν φάρμακα για ασθένιες
Ρε, Πετράν (εάν μου επιτρέπεις) διάβασε το κείμενο σε παρακαλώ.
Δεύτερη σελίδα, δεύτερη παράγραφος: "...Σε αντίθεση με τα παραπάνω διαπιστώθηκε ότι οι μέλισσες μπορούν να μεταφέρουν στην κυψέλη συγκεντρώσεις φαρμάκων μέχρι 25 φορές μεγαλύτερες από τη θανατηφόρο για τις ίδιες δόση (Jaycox, 1964)"[/quote]
ναι και??
σου είπα τι σημβαίνει όταν πάνε σε φάρμακα?
Ευχαριστώ, βρήκα, στην Αγία Παρασκευή!
Προσοχή στις αλλεργίες αν είναι να καταναλώσετε όπως είναι μέλι μη τυποποιημένο, βασιλικό πολτό κλπ...
Πoιες αλεργίες??
αν είσαι αλεργικός στο μέλι είσαι αλεργικός στο μέλι
δεν έχει να κάνει με την τυποποίηση
:D
Στο μέλι δεν είναι κανείς αλλεργικός. Το μέλι είναι υδατάνθρακες. Στη γύρη και στις πρωτεΐνες που μοιάζουν σ'αυτή είσαι αλλεργικός. Και το μέλι μαζί με την κερήθρα έχουν μπόλικα στελέχη γύρης...
Το μέλι Αττική, Πίττας κλπ φιλτράρεται και δεν προκαλεί θέματα στους αλλεργικούς. Just for your info.
ναι ε???
δεν έχει κανείς αλεργία στο μέλι???
άλλο πάλι και τούτο
και τι κάνει το ατικί ??
φιλτράρετε
και είναι καλό τώρΑ??
η γλυκόζη που περιέχεται μέσα φιλτράρετε και αυτή??
γιατί έτσι ξέρω εγώ :D
Γιατί δυσκολεύεσαι να με πιστέψεις;
200 φίλτρα να το περάσουν παραμένει νεροζούμι.
Όπως και το λάδια του Άλτις....
Ίσως επειδή το φιλτράρουν σου φαίνεται νεροζούμι. Όπως και να χει αν δεν έχεις πρόβλημα, το σπιτικό μέλι είναι πάντα καλύτερο.
τι λες πάλι ώρε
το φιλτράρουν από τι ???
το μέλι είναι η καλύτερη τροφή που βγάζει η φύση
Η φύση το ομογενοποιεί και το βάζει στα όμορφα squeeze bottles που πουλάνε στα Carrefour; Don't think so.
"Most of the honey found in the supermarket is not raw honey but “commercial" regular honey, which has been pasteurized (heated at 70 degrees Celsius or more, followed by rapid cooling) and filtered so that it looks cleaner and smoother, more appealing on the shelf, and easier to handle and package. Pasteurization kills any yeast cell in the honey and prevents fermentation. It also slows down the speed of crystallization in liquid honey. On the downside, when honey is heated, its delicate aromas, yeast and enzymes which are responsible for activating vitamins and minerals in the body system are partially destroyed. Hence, raw honey is assumed to be more nutritious than honey that has undergone heat treatment. "
"Liquid honey has been filtered to remove fine particles, pollen grains, and air bubbles, and heated to melt visible crystals after being extracted from the honey comb by centrifugal force or gravity. Because liquid honey mixes easily into a variety of foods, its uses are diverse. It is used as a syrup for pancakes and waffles and in a wide variety of recipes, and it's especially convenient for cooking and baking."
Πηγή
Άρα ναι... φιλτράρεται από μικρά σωματίδια και γύρη και παστεριώνεται για να απαλλαχθεί από ζυμομύκητες. Το αποτέλεσμα είναι ένα αποτέλεσμα πιο ελκυστικό στο μάτι. Το καλό είναι ότι τα αλλεργικά άτομα μπορούν να το καταναλώνουν χωρίς αντιδράσεις. Δε συμβαίνει το ίδιο με το μέλι από την κερήθρα.
Μην το ψάχνεις, είμαι αλλεργικός στη γύρη και ξέρω τι με πειράζει και τι όχι.
δλδ θα βράσω το μέλι για να χάσει όλες τις ουσίες του για να το φας εσύ που έχεις πρόβλημα στην γύρη???
1000 χρόνια να μην φας μέλι :D
καλο μελι στο νομο ευριτανιας.
προσοχη μερικη βαζουν μεσα στο μελι ζαχαρη να το προσεχετε
doom πες μου τι καπνιζης
το μελι ατικι ή οπιδηποτε αλλο μαζηκα παραγομενο μελι εχει μεγαλες ποσοτιτες γλυκοζης και αλλον ουσιον που το κανουν αρεστο και ειναι βιομηχανικο το οτι φυλτραρετε δεν ειναι καλο το μελι δεν εχει κατι κακκο για να φοβομαστε και δεν παθενουμε αλεργιες.το καλιτερο μελι ειναι αυτο το μελι τον μηκρον παραγογων που το εμπορευονται απο χερι σε χερι και δεν εχουν λογους νοθιας οπος εδω.επεισεις το μελι plannet ζαχαρονη εφοσον το αφησει αρκετο καιρο και οχι το χειμονα.επισεις διαφορες αερολογιες για τι ροη του μελιου δεν ησχιουν το καθε μελι εχει τι δικι του πυκνοτιτα εδω το μελι ειναι πολυ πυκνο δεν λεει
απολυτος τιποτε.
να πως γουστάρω να φάω μέλι :D
http://www.youtube.com/watch?v=G4ARGpRMnQA&feature=related
να γυρίσουμε στα ισοτονικά τώρα?
Κι όμως το μέλι είναι πολύ καλός υδατάνθρακας και θέλω να το τρώω. Τι θα κάνουμε τώρα; :)
Εσύ θα πάρεις το σπιτικό κι εγώ το Πίττας.
Κατ'αρχάς πρόσεχε λίγο πως μου μιλάς. Δεν καπνίζω τίποτα.
Το μέλι έχει γύρη μέσα και όσοι είναι αλλεργικοί στη γύρη παθαίνουν αλλεργικές αντιδράσεις. Ψάξου λίγο, διάβασε, ενημερώσου. Είναι φυσιολογικό το ακατέργαστο μέλι να έχει γύρη γιατί οι μέλλισες από λουλούδι σε λουλούδι γυρίζουν. Το ακατέργαστο μέλι είναι πιο θρεπτικό, συμφωνώ. Αλλά μη μου λες ότι δεν περιέρχει αλλεργιογόνα.
καταρχας δεν πηγενε να σε προσβαλω.λοιπον επειδη ρωτησα και εμαθα εναν μελισοκομο μου ειπε οτι δεν το πειραζει καθολου και το πουλαει ετσι χρονια τωρα χωρης προβλημα επεισεις δεν γηνετε να τι στραγηξης γιατι εναι μερος του μελιου αρα λογηκα καταφευγης σε χημικα μεσα(αν γηνετε και ετσι)
Ναι βρε αγόρι μου... Όλοι οι παραγωγοί χωρίς πρόβλημα το πουλάνε. Δεν είναι όλοι αλλεργικοί στη γύρη. Αλλά αυτοί που είναι έχουν δοκιμάσει και το αποφεύγουν. Οπότε όλοι οι πελάτες του είναι ευχαριστημένοι. Και καλά κάνουν. Είναι πιο θρεπτικό από τα τυποποιημένα.
Οι βιομηχανίες όμως έχουν τα μέσα να το φιλτράρουν, να το παστεριώσουν και να το συσκευάσουν. Δεν αναφερόμουν στους μικρούς παραγωγούς.
αρα βραζη και ετσι χανη και αλλα εκτος απο τι γυρι αρα ειναι εντελος αχριστο
Άχρηστο τελειώς δεν είναι. Γλυκόζη και φρουκτόζη έχει ακόμα μεταξύ των άλλων. Α και γλυκιά γεύση που κυρίως γιαυτό το θέλουμε :)
Μπερδεύεις το μέλι με την μαρμελάδα :D
Στο κείμενο του DOOM δεν λέει ότι το βράζουν αλλά ότι το παστεριώνουν, όπως κάνουν και με τα γάλατα.
γενικότερα το μέλι το μόνο που χρειάζεται να το κάνεις είναι να το βάλεις σε ένα βάζο
και να το κλείσεις
δεν χαλάει δεν ξινίζει δεν παθαίνει τπτ
είναι η μόνη τροφή που δεν χαλάει ποτέ
τώρα αν ο doom τρώει αμάσητα ότι τον πασάρουν
και τα mc donalds είναι πλήρες διατροφή
:D
Γιατί;
Τι τρώω αμάσητο ρε αγορίνα; Καλό θα ήταν να μην επιμένεις σε πράγματα που δε γνωρίζεις.
Επίσης καλό θα ήταν να περάσεις και μια βόλτα από τη wikipedia να ενημερωθείς αν θέλεις να κάνεις τον έξυπνο...
δεν δέχομαι σχόλια από κάποιον που πιστεύει πως το μέλι το τρώμε γιατί απλά είναι γλυκό και νόστιμο
έχεις φάει ποτέ καστανόμελο
βρες και φάε μπας και ξυπνήσει ο εγκέφαλος σου
:D
Το μέλι είναι γεωργικό προϊόν. Όσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα γεωργικά προϊόντα (τα τους λόγους που λίγο πολύ ξέρουμε) άλλο τόσο είναι και το μέλι (εκτός αλλεργιών).
Όρεξη να έχετε να διαβάζετε:
http://www.melinet.gr/item/Karazafeiris_ypoleimmata2.pdf
Αχαχαχαχαχα! Εσύ δηλαδή γιατί το τρως το μέλι; Δεν το τρως ως γλυκαντικό;