Κατ αρχάς καλημέρα και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Κατά δεύτερον, απαντώ σε όσα ρωτήσατε, αναλυτικά:
1) Θεωρητικά οι κουρσάδικες μανέτες δουλεύουν σωστά με mini vbrakes. Πρακτικά λοιπόν, έχω να σας πω αφού έκανα το πείραμα, οτι δουλεύουν μια χαρά και με τα κανονικά vbrakes. Πιάνουν αρκετά άμεσα και δυνατά χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη δύναμη στην μανέτα. Αν τα συνέκρινα με τα μινι, θα έλεγα οτι έχουν το 90% της αμεσότητας και δύναμης.
2) Το ποδήλατο είναι αλουμινένιος σκελετός fidusa victeam με πιρούνι surly cromo.
3) To project εφημερίδα, γεννήθηκε εδώ στο φόρουμ (http://www.podilates.gr/node/32452?page=1), όταν η ανάγκη για βάψιμο ενός σκελετού με πολλές μικρές λακουβίτσες, κατέληξε στην ιδέα decoupage με εφημερίδα (κόμικς ήταν η αρχική ιδέα ενός συμφορουμίτη). Ο σκελετός ντύθηκε με κολάζ από άρθρα εφημερίδας, τα οποία κολλήθηκαν με ατλακολ αραιωμένη σε νερό. Τέλος περάστηκε δυο χέρια αδιάβροχο βερνίκι και έγινε αυτό που βλέπετε. Αισθητικά δεν είναι τέλειο. Με δυσκόλεψαν πολύ τα κοψίματα και οι ενώσεις. Έγινε όμως απολύτως αδιάβροχο και πολύ ανθεκτικό σε γρατσουνιές.
Τέλος οι τροχοί πλέχτηκαν από συμφορουμίτη -δεν ξέρω αν θέλει να αναφέρω το ονόμά του...σεμνός γαρ- και η σέλα είναι brooks b17 imperial.
Εν κατακλείδι, έγινε ένα ποδήλατο καθημερινής χρήσης και μετακινήσεων, πολύ άνετο, γρήγορο -για εμένα- και ανθεκτικό. Αυτές βέβαια, είναι οι δικές μου απόψεις, οι οποίες επιδέχονται κριτική και διαφωνία.
Χαίρομαι που είναι ακόμα μάχιμοι οι τροχοί και χαίρομαι
πολύ από το όλο σύνολο που έχεις :)
Για το παιδί που ξεκίνησε το θέμα. Αν θα το έχεις για
ανοικτές διαδρομές χωρίς πολλά σταμάτα ξεκίνα, μπορείς
να δοκιμάσεις για 700c τροχό. Για αστική μετακίνηση ο
26'' είναι καλύτερος κατά τη γνώμη μου.
Για το τιμόνι, αν θα είναι ίσιο ή drop, θα πρέπει να το
δεις σε συνάρτηση με το μέγεθος του σκελετού. Αν είναι
ήδη μακρυά το τιμόνι, το drop θα σε πάει ακόμα πιο μα-
κρυά.
Μπορείς να παίξεις με μήκος/ύψος/γωνία λαιμού αλλά υπο-
θέτω ότι θα έχεις κλασικό quill stem οπότε είναι αρκετά
περιορισμένος.
αιθεροβάμων.....«..οι δαγκανες πρεπει να ειναι πολυ κοντα στα στεφανια»
Και στα κανονικά v-brakes και στα μινι, υπάρχουν δύο ροδέλες με εσωτερική κωνικότητα και μπαίνουν εκατέρωθεν του βραχίονα , αυτές έχουν διαφορετικό πάχος.
Ίσως έβαλες την λεπτή εσωτερικά (προς την πλευρά του τροχού), δοκίμασε να βάλεις την χοντρή ροδέλα εσωτερικά
Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα παλιότερα γι αυτό στο λέω
Κατ αρχάς καλημέρα και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Κατά δεύτερον, απαντώ σε όσα ρωτήσατε, αναλυτικά:
1) Θεωρητικά οι κουρσάδικες μανέτες δουλεύουν σωστά με mini vbrakes. Πρακτικά λοιπόν, έχω να σας πω αφού έκανα το πείραμα, οτι δουλεύουν μια χαρά και με τα κανονικά vbrakes. Πιάνουν αρκετά άμεσα και δυνατά χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη δύναμη στην μανέτα. Αν τα συνέκρινα με τα μινι, θα έλεγα οτι έχουν το 90% της αμεσότητας και δύναμης.
2) Το ποδήλατο είναι αλουμινένιος σκελετός fidusa victeam με πιρούνι surly cromo.
3) To project εφημερίδα, γεννήθηκε εδώ στο φόρουμ (http://www.podilates.gr/node/32452?page=1), όταν η ανάγκη για βάψιμο ενός σκελετού με πολλές μικρές λακουβίτσες, κατέληξε στην ιδέα decoupage με εφημερίδα (κόμικς ήταν η αρχική ιδέα ενός συμφορουμίτη). Ο σκελετός ντύθηκε με κολάζ από άρθρα εφημερίδας, τα οποία κολλήθηκαν με ατλακολ αραιωμένη σε νερό. Τέλος περάστηκε δυο χέρια αδιάβροχο βερνίκι και έγινε αυτό που βλέπετε. Αισθητικά δεν είναι τέλειο. Με δυσκόλεψαν πολύ τα κοψίματα και οι ενώσεις. Έγινε όμως απολύτως αδιάβροχο και πολύ ανθεκτικό σε γρατσουνιές.
Τέλος οι τροχοί πλέχτηκαν από συμφορουμίτη -δεν ξέρω αν θέλει να αναφέρω το ονόμά του...σεμνός γαρ- και η σέλα είναι brooks b17 imperial.
Εν κατακλείδι, έγινε ένα ποδήλατο καθημερινής χρήσης και μετακινήσεων, πολύ άνετο, γρήγορο -για εμένα- και ανθεκτικό. Αυτές βέβαια, είναι οι δικές μου απόψεις, οι οποίες επιδέχονται κριτική και διαφωνία.
Χαίρομαι που είναι ακόμα μάχιμοι οι τροχοί και χαίρομαι
πολύ από το όλο σύνολο που έχεις :)
Για το παιδί που ξεκίνησε το θέμα. Αν θα το έχεις για
ανοικτές διαδρομές χωρίς πολλά σταμάτα ξεκίνα, μπορείς
να δοκιμάσεις για 700c τροχό. Για αστική μετακίνηση ο
26'' είναι καλύτερος κατά τη γνώμη μου.
Για το τιμόνι, αν θα είναι ίσιο ή drop, θα πρέπει να το
δεις σε συνάρτηση με το μέγεθος του σκελετού. Αν είναι
ήδη μακρυά το τιμόνι, το drop θα σε πάει ακόμα πιο μα-
κρυά.
Μπορείς να παίξεις με μήκος/ύψος/γωνία λαιμού αλλά υπο-
θέτω ότι θα έχεις κλασικό quill stem οπότε είναι αρκετά
περιορισμένος.
Οι τροχοί είναι καραμαχιμοι. Τους ελέγχω με τενσιομετρο και δεν χρειαστεί ακόμα ουτε μια ακτινολόγηση ! Εύγε !
αιθεροβάμων.....«..οι δαγκανες πρεπει να ειναι πολυ κοντα στα στεφανια»
Και στα κανονικά v-brakes και στα μινι, υπάρχουν δύο ροδέλες με εσωτερική κωνικότητα και μπαίνουν εκατέρωθεν του βραχίονα , αυτές έχουν διαφορετικό πάχος.
Ίσως έβαλες την λεπτή εσωτερικά (προς την πλευρά του τροχού), δοκίμασε να βάλεις την χοντρή ροδέλα εσωτερικά
Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα παλιότερα γι αυτό στο λέω
Στην φώτο η ροδέλες είναι ...λεπτή προς τον τροχό - χοντρή εξωτερικά, εσύ τοποθέτησέ τες αντίθετα
http://www.camposlorca.com/images/zapatas-promax-v-brakes-70mm-tuercas-p...
Οκ..ευχαριστω θα το κοιταξω..