Επιτέλους τέλος,μετά από 3 και κάτι μήνες τελείωσα το raleigh με πολύ κόπο και μεράκι βρήκα τα ανταλλακτικά που χρειαζόμουν για την όσο καλύτερη και πληρέστερη αναπαλαίωση του.
παρουσίαση ποδηλάτου εδώ
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Επιτέλους τέλος,μετά από 3 και κάτι μήνες τελείωσα το raleigh με πολύ κόπο και μεράκι βρήκα τα ανταλλακτικά που χρειαζόμουν για την όσο καλύτερη και πληρέστερη αναπαλαίωση του.
παρουσίαση ποδηλάτου εδώ
μπράβο Βασίλη καλές βόλτες αν και ξέρω ότι ήδη ξεκίνησαν οι βόλτες με τον πράσινο βασιλιά.
Το τσαντάκι της σέλας όλα τα λεφτά,αντε βρες ένα και για μένα
...Βασίλη!
Καλοτάξιδο,να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις!
Πολύ ωραίο τόφτιαξες!
...και καλοταξιδο!!
Τωρα που ανοιγει και ο καιρος, ευκαιρια για flash back στη δεκαετια του '60 και του '70.
Υπ'οψιν, οτι αυτα τα ποδηλατα ειναι για να τα απολαμβανεις στο δρομο.
Ειδικα το Raleigh, εχει μοναδικη καβαλα. Και παλι καλοταξιδο.
φιλε βασιλη καλοταξιδο..ευχομαι να εχεις υγεια και να το χαιρεσαι..και οπως εγραψε και ο πριγκιπας columbus...τωρα που ανοιγει και ο καιρος το μονο συγουρο ειναι οτι θα χαρουμε πολλα και καλα χιλιομετρα ευχομαι...κουκλι εγινε..!
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.Απο αυτα περνεις δυναμη για την επομενη αναπαλαιωση
Βασίλη πολύ ωραίο, σωστή δουλειά!! Ό,τι πρέπει για περατζάδες!!
...και σtο σωστό χρώμα βλέπω...
Εύγε Βασίλη πολύ όμορφο έγινε! Καλές βόλτες!
...το χρωμα μ αρεσει και μενα ,και κανει ωραιο κοντραστ με τις χειρολαβες και τη σελλα ,καλες βολτες...
Νικολακη η γνωμη σου παντα εχει ειδικο βαρος....Ευχαριστω ολους τους ΦΚΠ.
Καλές βόλτες και από εμένα Βασίλη.... είναι πολύ όμορφο τέτοια κειμήλια να ξανακυκλοφορούν περήφανα στους δρόμους και να τα φροντίζουν άνθρωποι που ξέρουν να τα σέβονται και να τα εκτιμούν.
κουκλα
Σήμερα αφού έβαλα τις τελευταιές πινελιές παρουσιάζω το Humber
μπράβο ρε καρντάσι ,άντε να τριτώσει το καλό μ'έναν ακόμη άγγλο.
Κούκλα Βασίλη καλές βόλτες .. Οταν λες σχαρα hand made by boreios τι εννοείς ?
Τελικά τα Humber πρέπει να είναι made in .... Salonica
φιλε και καρντασι βασιλη εγω ειχα την τυχη να παρακολουθησω το μισο και παραπανω σταδιο της αναπαλαιωσης και ξερω πως ανυπομονουσες να τελειωση για να το κανεις βολτα τωρα ευχομαι να εισαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα και να ξεκινησεις τις βολτες εγινε πολυ ομορφο καλες πεταλιες και πολλα και καλλα χιλιομετρα..
Eνοω Γιωργο οτι την εφτιαξα τη σχαρα με τα χερακια μου γι αυτο και by boreios.Σας ευχαριστω καρντασια θερμα.Ανηπομονω να τελειωσουν και τα υπολοιπα humber τις βορειας ομαδας και να τα παραταξουμε ολα μαζι θα ειναι μια φανταστικη μερα
συγχαρητηρια!!!! πολυ καλη δουλεια!!!!
Μπράβο ρε Βασίλη!
Ακόμα μία φορά σου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μέσα απ τις φωτό και τα κείμενά σου φαίνεται πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις!
Νάσαι καλά και να το χαίρεσαι!
γεια σου μπιλαρα με τις κουκλαρες σου
Σας ευχαριστω ολους (θεσσαλια-Ελευσινα-Σερρες-Ναυπλιο)
εκπληκτικη δουλεια!!! χιλια μπραβο!!! τα λιγουρευομαι ολα λεμε!!! ευγε!!!
Μεγάλωσε η συλογή μ'ένα ακόμη Raleigh
τρίτωσε ο άγγλος ,προβέπω καυτό κλοκαίρι παρουσιάσεων
μπραβο φιλε βασιλη αντε και με ενα ακομα να γινουν τα "ΝΤΟΡΤΙΑ"..παντα τετοια να εχουμε....
βασιλη μπραβο ωραια δουλεια εγινε πενα το raleigh
αλλα το πιο ωραιο ειναι η σελλα η brooks βλεπω μια αδυναμια και ολες καινουργιες γαματεσ ειναι
...ήμουν τόση ώρα στον καφενέ ( Φ.Κ.Π.) και δεν πήρα πρέφα τι γίνεται εδώ.
Μπράβο και πάλι μπράβο ρε Βασίλη! φοβερή δουλειά αλλά προ πάντων ,αγάπη για τον Άγγλο ασθενή!
Το χρώμα όμως δένει γάντι με τη συζήτηση στον καφενέ: με τους γαλαζοαίματους μας κουβαλήθηκαν τα τανκς!
Πολύ ωραίο ρε Βασίλη!! Να το χαίρεσαι... άντε τώρα παρ' το γρήγορα δίπλα από τα νερά...
Βασιλη δε λες οτι κανει παρουσιαση τωρα το ειδα το κουκλακι γαλαζοαιματο οπως λεει κ ο σωτος να το χαιρεσαι κ αντε να τα βγαλουμε στους δρομους
Σας ευχαριστω ολους παιδια για τα καλα σας λογια.....
βασιλη μ αρεσει που βαζεις χρωμα στο ποδηλατο που ειναι πολυ ρισκο,εγω δεν το τολμω υπο τον φοβο της αποτυχιας εσυ τα καταφερες να το βαλεις χωρις το ποδηλατο να γινει τσιρκο,μπραβο