Humber....Κατα την γνώμη μου ενα απο τα ομορφότερα κλασικά που έχουμε δει σε αυτό το φόρουμ..... καταπληκτικό όχημα που ενσωματώνει επάνω του όλη την εγγλεζικη σχολή ποδηλάτου. Καλορηζικο και να το προσεχεις σαν τα ματιά σου.
Ευχαριστω παιδια κερναω βολτες...Πραγματι ειναι φοβερο ποδηλατο σχεδον εχω κατασκηνωσει στην αποθηκη μου δε χορταινω να το κοιταω και με την Αγγλικη σχολη ποδηλατου μεγαλο κολλημα...Παυλο ο φωτογραφος Tsuknemaniak εχει εξαντληθει οποτε λεπτομεριες αργοτερα
Νικο δε το πειραζω το βλαιπω ιεροσυλια.Ο καιρος στο νησι η πολυ υγρασια και τα χρονια που δεν ειναι και λιγα τους αναγκαζει να τα βαφουν για να τα διατηρουν ανεπαφα...Δεκτη παντως η ενσταση σου και τη βλαιπω σαν συμβουλη .
βασιλη την τρελα μου για αυτην την μαρκα την ξερεις.. δεν θα γραψω για να προσθεσω πολλα ευχομαι καλοριζικο και οπως σου εγραψε και ο Αρχοντας να το προσεχεις σαν τα ματια σου...
το συγκεκριμενο ποδηλατο το πηρα από εναν παππου, τον οποιο τον παρακαλουσα κανα χρονο,αφου με εβγαλε το λαδι τον καταφερα και του εδοσα το Εσκα που έιχα, σαν ανταλλαγμα.
παρουσιαση εδω
μπραβο φιλε βασιλη κουκλι εγινε ...ειχα την τυχη να το κανω και test drive και εχει απιστευτη κυλιση καινουργιο εγινε..να το χαιρεσαι και αυτο στην συλογη σου και τα ευσημα μου και στον αδελφο tsouknemaniak η φωτο βγηκαν απιστευτες!!
Πολυ όμορφο Βασίλη..... και θα συμφωνήσω με τον καμικάζι, πως αυτά τα εγγλεζικα 26αρια παρά τα χρόνια τους έχουν πραγματικα απίστευτη ποιότητα κύλησης.
Καλές βόλτες.
Αν μυριστούν οι απανταχού συλλέκτες ότι έχετε σωρεύσει όλο το χαμπερικό πλούτο
στη Σαλονίκη,όχι με αεροπλάνα και παπόρια αλλά,με γαλέρες και τριήρεις τους βλέπω για απόβαση!
Θάχετε θερμ(αικ)ό επεισόδιο!
Συγχαρητήρια για την επιλογή του κόκκινου humber ( είμαι και γαύρος αλλά και το επίθετό μου, εκεί παραπέμπει ...).
Όλα τα καλούδια πάνω του ( κυρίως πεντάλ και αεραντλία) είναι μούρλια!
Επιτυχημένη και η φωτό δίπλα στο λιλιπούτειο λοκομοτίβ
Βασίλη,καλορίζικο και καλές βόλτες σ'όλη την κομπανία !!
Αστερι βασιλη,την ξερεις την γνωμη μου για τ αυθεντικα χρωματα,δε πας να μου φερεις το πιο τελεια αναπαλαιωμενο εγω το μαμα θα παρω κ ας εχει κ τα σημαδια του χρονου επανω του.Για να βαψω ποδηλατο σημαινει οτι δε παει αλλο.κ οι φωτο πολυ καλες
και τι να πουμε για τις σελλες κ τα τσαντακια,δερμα το απολυτο φετιχ
Μπράβο Βασίλη... καλορηζικο και καλές βόλτες.
Ακυρο, διπλό ποστ.
Eνα παλιό Humber άρτι αφιχθείς από Αγγλία 28΄ με frame 26' του 1930.
παρουσάιση εδώ
πανέμορφο και πολύ σπάνιος ο γέρο-humber
Όντως πανέμορφος και σπάνιος ο γερο-Εγγλέζος!
Συγχαρητήρια για το νέο σου απόκτημα, Βασίλη!
Καλές βόλτες!!
Βασιλη καλοριζικο,πραγματικα πολυ σπανιο κομματι κ πανεμορφο εχει τον βασιλια μεσα του.
Humber....Κατα την γνώμη μου ενα απο τα ομορφότερα κλασικά που έχουμε δει σε αυτό το φόρουμ..... καταπληκτικό όχημα που ενσωματώνει επάνω του όλη την εγγλεζικη σχολή ποδηλάτου. Καλορηζικο και να το προσεχεις σαν τα ματιά σου.
Βασίλη με γεια! Εκπληκτικό κομμάτι! Δώσε καμιά λεπτομέρεια.....
Ευχαριστω παιδια κερναω βολτες...Πραγματι ειναι φοβερο ποδηλατο σχεδον εχω κατασκηνωσει στην αποθηκη μου δε χορταινω να το κοιταω και με την Αγγλικη σχολη ποδηλατου μεγαλο κολλημα...Παυλο ο φωτογραφος Tsuknemaniak εχει εξαντληθει οποτε λεπτομεριες αργοτερα
...φανταστικο ,δεν εχω λογια, μονη μου ενσταση το οτι εχουν βαψει τα χρωμιωμενα τμηματα του ποδηλατου ,αλλα αυτο διορθωνεται ...
Νικο δε το πειραζω το βλαιπω ιεροσυλια.Ο καιρος στο νησι η πολυ υγρασια και τα χρονια που δεν ειναι και λιγα τους αναγκαζει να τα βαφουν για να τα διατηρουν ανεπαφα...Δεκτη παντως η ενσταση σου και τη βλαιπω σαν συμβουλη .
βασιλη την τρελα μου για αυτην την μαρκα την ξερεις.. δεν θα γραψω για να προσθεσω πολλα ευχομαι καλοριζικο και οπως σου εγραψε και ο Αρχοντας να το προσεχεις σαν τα ματια σου...
το συγκεκριμενο ποδηλατο το πηρα από εναν παππου, τον οποιο τον παρακαλουσα κανα χρονο,αφου με εβγαλε το λαδι τον καταφερα και του εδοσα το Εσκα που έιχα, σαν ανταλλαγμα.
παρουσιαση εδω
...Το ποδήλατο!(λόγω συναισθηματικής αξίας)
Χρυσαφί το δικό μου,κόκκινο του αδελφού μου.
Τ'αποκτήσαμε και τα δυο το καλοκαίρι του '74. 3.500 δρχ έκαστο!!
Το '80 τα δώσαμε σε κάποια γειτονόπουλα.
Από τότε, δεν τα ξανάδα(κάτι μου θυμίζει το δικό σου...)
Καλορίζικο Βασίλη και καλές βόλτες!!!
μπραβο φιλε βασιλη κουκλι εγινε ...ειχα την τυχη να το κανω και test drive και εχει απιστευτη κυλιση καινουργιο εγινε..να το χαιρεσαι και αυτο στην συλογη σου και τα ευσημα μου και στον αδελφο tsouknemaniak η φωτο βγηκαν απιστευτες!!
Υ.Γ. Το δικό σου όπως και του Γιάννη είναι επιρρεπή στα οινοπνεύματα!
Στη φωτό έξω απ το bar πρόσεχε γιατί, rover,hangover...game over!
Πολυ όμορφο Βασίλη..... και θα συμφωνήσω με τον καμικάζι, πως αυτά τα εγγλεζικα 26αρια παρά τα χρόνια τους έχουν πραγματικα απίστευτη ποιότητα κύλησης.
Καλές βόλτες.
Βασίλη η επόμενη βόλτα θα ναι νυχτερινή να δούμε πόσο αντέχουν,Σώτο θα σε ενημερώσουμε.
Αρε Σωτο,οπως παντα απολαυστικος και πλακατζης...Σας ευχαριστω ολους θερμα...
billara αστερι το φιλιπσακι και σε τελεια κατασταση,το κοβω για τρελες βολτες αλλα και ο φωτογραφος το ανεβαζει στα ουρανια
Άλλο ένα Humber αυτή την φορά με το αυθεντικό του χρώμα
παρουσιαση εδώ
Γεια σου ρε Μπιλι με τα humberακια ,ωραία βόλτα κάναμε το πρωί να επαναληφθεί σύντομα
Αν μυριστούν οι απανταχού συλλέκτες ότι έχετε σωρεύσει όλο το χαμπερικό πλούτο
στη Σαλονίκη,όχι με αεροπλάνα και παπόρια αλλά,με γαλέρες και τριήρεις τους βλέπω για απόβαση!
Θάχετε θερμ(αικ)ό επεισόδιο!
Συγχαρητήρια για την επιλογή του κόκκινου humber ( είμαι και γαύρος αλλά και το επίθετό μου, εκεί παραπέμπει ...).
Όλα τα καλούδια πάνω του ( κυρίως πεντάλ και αεραντλία) είναι μούρλια!
Επιτυχημένη και η φωτό δίπλα στο λιλιπούτειο λοκομοτίβ
Βασίλη,καλορίζικο και καλές βόλτες σ'όλη την κομπανία !!
Επιτέλους...και ενα κόκκινο στην παρέα μας...καλορίζικο να το χαίρεσαι και αύτο στην συλογή σου..ρε φίλε !!! Βασίλη.
Αστερι βασιλη,την ξερεις την γνωμη μου για τ αυθεντικα χρωματα,δε πας να μου φερεις το πιο τελεια αναπαλαιωμενο εγω το μαμα θα παρω κ ας εχει κ τα σημαδια του χρονου επανω του.Για να βαψω ποδηλατο σημαινει οτι δε παει αλλο.κ οι φωτο πολυ καλες
Καλορίζικο το νέο κόκκινο στολίδι σου - Πραγματικά υπέροχο!
Ευχαριστω πολυ παιδια, χαιρομαι που σας αρεσε το κοκκινο ιντερσιτι.......
Τέλειο!Καλές βόλτες.
Σκυλιά τα raleigh σκυλιά ,για πολλά χιλιόμετρα