...καπου υπαρχει μια κασσετα γραμμενη απο καποιο σταθμο εποχης, πολλες δεκαετιες πριν, ακριβως με αυτο το κομματι.
Δε θυμαμαι ποιος ηταν ο παρουσιαστης (ο Ζηλος ηταν, ο Πετριδης ηταν, θα σε γελασω), αλλα θυμαμαι την εκτενη αναφορα του στους Paul butterfield Blues Band, και στη συνεχεια την εγγραφη του κομματιου σε κασσετα με τα παρασιτακια του, και με τον ιδιαιτερο ηχο του ραδιοφωνου.
Την κασσετα σχεδον την ελιωσα απο τα συνεχη παιξιματα, αλλα καπου πρεπει να υπαρχει ακομα...
Μετα το Work song, επαιξε και το απιστευτο "East-West"....
Ποσο πισω με πηγες, και τι μου θυμισες...
Χρόνια αγαπημένα.
Από τους πρώτους δίσκους.
Δεν έχω καθόλου πολλλούς αλλά αυτόν τον έχω και χαίρομαι που υπάρχουν και κάποιοι που τον εκτιμούν.
Και γω από κάποια τέτοια εκπομπή πρέπει να το έκουσα και να τον αγόρασα τότε.
Όλη αυτή η φιλολογία της εποχής εκείνης (όχι του '78 που το πήρα εγώ χαμπάρι αλλά του '66) με την προσέγγυση Δύσης και Ανατολής, των δύο μουσικών δρόμων, είχε αποτυπωθεί και σ' αυτό το LP. Jazz-Rock Blues με καποια στοιχεία Ινδικού Raga. Mary Mary where are you going to
Mary Mary can I go there too
''Born Under A Bad Sign"
Ηχογραφηση του ΄70, σε καποιο στουντιο του New York.
Και για κερασακι ,το κομματι συνοδευεται κι απο εξαιρετικες φωτογραφιες.
Κι ακομα πιο ωραιο, οτι το κομματι το εχει φροντισει και το εχει ανεβασει στο Tube καποιο πατριωτακι!!
Enjoy!
Ένα BMX περνάει, ακούμε το πίσω κέντρο του , βλέπουμε ένα παιδί πάνω σ'ένα ΤΡΕΚ, γραμμές του τραμ στον πεζοδρομο και δυο τύποι που παίζουν το Shine On You Crazy Diamond. Δεν είναι στην Αθήνα.
...Alcatraz.
Jimi as usual...
Blues
Μια από τις πρώτες εκπομπές που μεταδόθηκαν έγχρωμες στην Ιρλανδία.
Μάλλον κι η "πρώτη" live του Rod de'Ath στα ντραμς (που κατόπιν έμεινε για καιρό).
...
The Paul Butterfield Blues Band - Work Song - 1966
...καπου υπαρχει μια κασσετα γραμμενη απο καποιο σταθμο εποχης, πολλες δεκαετιες πριν, ακριβως με αυτο το κομματι.
Δε θυμαμαι ποιος ηταν ο παρουσιαστης (ο Ζηλος ηταν, ο Πετριδης ηταν, θα σε γελασω), αλλα θυμαμαι την εκτενη αναφορα του στους Paul butterfield Blues Band, και στη συνεχεια την εγγραφη του κομματιου σε κασσετα με τα παρασιτακια του, και με τον ιδιαιτερο ηχο του ραδιοφωνου.
Την κασσετα σχεδον την ελιωσα απο τα συνεχη παιξιματα, αλλα καπου πρεπει να υπαρχει ακομα...
Μετα το Work song, επαιξε και το απιστευτο "East-West"....
Ποσο πισω με πηγες, και τι μου θυμισες...
Χρόνια αγαπημένα.
Από τους πρώτους δίσκους.
Δεν έχω καθόλου πολλλούς αλλά αυτόν τον έχω και χαίρομαι που υπάρχουν και κάποιοι που τον εκτιμούν.
Και γω από κάποια τέτοια εκπομπή πρέπει να το έκουσα και να τον αγόρασα τότε.
Όλη αυτή η φιλολογία της εποχής εκείνης (όχι του '78 που το πήρα εγώ χαμπάρι αλλά του '66) με την προσέγγυση Δύσης και Ανατολής, των δύο μουσικών δρόμων, είχε αποτυπωθεί και σ' αυτό το LP. Jazz-Rock Blues με καποια στοιχεία Ινδικού Raga.
Mary Mary where are you going to
Mary Mary can I go there too
''Born Under A Bad Sign"
Ηχογραφηση του ΄70, σε καποιο στουντιο του New York.
Και για κερασακι ,το κομματι συνοδευεται κι απο εξαιρετικες φωτογραφιες.
Κι ακομα πιο ωραιο, οτι το κομματι το εχει φροντισει και το εχει ανεβασει στο Tube καποιο πατριωτακι!!
Enjoy!
But now, I'm reconciled to what I am today.
just "a tiny book"
Ros Sereysothea - Kaun Komsott
a ringing bell
behind my smile
it shakes my teeth...
Time.
Good ol'stuff!
Religion
Ένα BMX περνάει, ακούμε το πίσω κέντρο του , βλέπουμε ένα παιδί πάνω σ'ένα ΤΡΕΚ, γραμμές του τραμ στον πεζοδρομο και δυο τύποι που παίζουν το Shine On You Crazy Diamond. Δεν είναι στην Αθήνα.
...he's got one more silver dollar,
took it up there...RIP Gregg
One more for the road: Ramblin' Man
In The Dutch Mountains
Slim Gaillard : Tee Say Mallee (1946)
desert rose
ZZ TOP BAD TO THE BONE
https://www.youtube.com/watch?v=omG-hZfN6zk
kaligola popcorn
* All tracks written by Black Francis; except "Cecilia Ann", which was written by The Surftones
...race.