Μέχρι και σήμερα, από τις 9:00 μέχρι τις 12:00 το βράδυ, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μπροστά από το Μουσείο της Ακρόπολης.
πήγα, δεν είδα τίποτα ... τι ήταν ακριβώς;
ignore it utterly and completely, silly me!!! έψαχνα μουσικούς, είδα ένα σκοτεινό τείχος, νόμιζα κάποια έργα γίνονταν, δεν ήταν έργα silly...τεχνικοί μάζευαν σ' ένα βανάκι καλώδια κακό...πιο πέρα τρεις τέσσερις υπαίθριες τουαλέτες ... δεν πολυκάθησα να διερευνήσω... ήταν σκάρτα 11 και κάτι ... έφυγα για πιο πάνω ...
Ωχ. Προφανώς το μάζεψαν πιο γρήγορα ή δεν ήταν έως ΚΑΙ τις 6 Ιουλίου. Κρίμα. Μια πολύ μικρή ιδέα του τι προβαλλόταν πάνω στο τείχος που είδες, υπάρχει στο βίντεο του Kentridge στην προηγούμενη ανάρτησή μου.
Ένα μικρότερο βίντεο του ίδιου υπάρχει πάντως (μεταξύ πολλών και ενδιαφέροντων άλλων) στην έκθεση "Ο Κήπος Βλέπει." στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
Να πω την μαύρη αλήθεια, δεν ειναι ο αγαπημένος μου αλλά πάλι δεν μπορώ να μην ξαναγυρνώ σε μερικά κομμάτια που με ταξιδεύουν, ειδικά όταν ακούω BB King live.
"Στις 23 Ιανουαρίου 1988 μια παρέα νεαρών γεμάτη όνειρα ηχογράφησε την πρώτη demo κασέτα για το συγκρότημά της, το οποίο έφερε το όνομα Nirvana. Την επόμενη ημέρα πέρασε πολλές ώρες σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών με σκοπό να γυρίσει το πρώτο της βιντεοκλίπ..."
πήγα, δεν είδα τίποτα ... τι ήταν ακριβώς;
Break On Through (To the Other Side)
ignore it utterly and completely, silly me!!! έψαχνα μουσικούς, είδα ένα σκοτεινό τείχος, νόμιζα κάποια έργα γίνονταν, δεν ήταν έργα silly...τεχνικοί μάζευαν σ' ένα βανάκι καλώδια κακό...πιο πέρα τρεις τέσσερις υπαίθριες τουαλέτες ... δεν πολυκάθησα να διερευνήσω... ήταν σκάρτα 11 και κάτι ... έφυγα για πιο πάνω ...
Ωχ. Προφανώς το μάζεψαν πιο γρήγορα ή δεν ήταν έως ΚΑΙ τις 6 Ιουλίου. Κρίμα. Μια πολύ μικρή ιδέα του τι προβαλλόταν πάνω στο τείχος που είδες, υπάρχει στο βίντεο του Kentridge στην προηγούμενη ανάρτησή μου.
Ένα μικρότερο βίντεο του ίδιου υπάρχει πάντως (μεταξύ πολλών και ενδιαφέροντων άλλων) στην έκθεση "Ο Κήπος Βλέπει." στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
Rolling down the river
The Atlantics
Ακουγεται παγωμενο.
Doctor doctor Blues
...για ναμην ψοφησουμε απο τον καυσωνα...
η προφανής αντίδραση στο Doctor doctor!
και η ανάλογη του 77 στο Atlantics του 63.
Bankers blues - Live 1976
Hanging around...οπου βρεις σκια
Too much Alcohol...
ο στομαχικός τρώει παγωτό πριν την ανηφόρα με ποδήλατο και κόντρα αέρα και ζέστη;;; όοοοοοοχι!!!!
άμα τρώει τον τρώει και καταντάει σαρδέλα στο τραίνο από Καλλιθέα για το σπίτι ... μ' ένα κόμπο στη στομάχα!!!
Να πω την μαύρη αλήθεια, δεν ειναι ο αγαπημένος μου αλλά πάλι δεν μπορώ να μην ξαναγυρνώ σε μερικά κομμάτια που με ταξιδεύουν, ειδικά όταν ακούω BB King live.
Blues Boys Tune (Live at Montreux 1993)
Μετά το 63, το 76, το 77 και το 93, και έχοντας στο μυαλό και τη ζέστη,
να και το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας κατευθείαν από το 1595 στην Αθήνα του 1985!!!
με μια στάση στο 1897!!!
La Folie de Titania, Paul Gervais, 1897
Βέβαια τότε υπήρξε και το Golden Brown και μη εξαιρετέο!
ΤΟ αγαπημένο μου! απ' την ίδια συναυλία
το new wave στα καλύτερά του!!!
Πέρασαν χρόνια για να καταλάβω πως δεν χρειάζονται 9,5 βδομάδες.
Αρκετά χορταστικά είναι και τα 9,5 λεπτά με τους blues cargo.
...ωραια βολτα.
Ποιος ξερει φετος...
...επομενο.
Ας προσεχες, να μην αναβεις φωτιες καλοκαιριατικα...
Ναι, αμέ, πως, εγώ άναψα φωτιές ενώ εσύ, σε βλέπω, τριγυρνάς συνέχεια μ' ένα πυροσβεστήρα και καταβρέχεις αναμμένες γόπες.
I wanna leave you
But I just can't leave you
I keep coming back for a little more of your love
*"...ένα φόρουμ καιροσκόπων θέλει να είναι, πάντα ήθελε... "
You look like me
And I look like no one else
We need no other
As long as we have ourselves
Dont worry, be hippie...
*"... Πάντα ήταν το κορίτσι με τα λουλούδια στα μαλλιά, που εμφύσησε ζωή στο hippie κίνημα..."