7o HALBIKE - Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009, 20:00 Πλατεία Χαλανδρίου - Προς Βριλήσσια...

80 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
21chentury
Εικόνα 21chentury
Απών/απούσα

η βόλτα ηταν φανταστική!!
αποκτησε και νεους συνποδηλατες κατα τη διεξαγωγή της, νέα παιδιά που ενθουσιαστικαν και εντυπωσιαστηκαν απο τη διαδρομή και την οργάνωση της

Ευχαριστούμε dthemix, jdar002 και jbggo για στη σχεδίαση του αποψινού halbike

Εξισου πετυχημενη ηταν και η παγωτο/σουβλακο-βόλτα που ακολούθησε στην πλατεία βριλησσίων

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

χάσαμε την παγωτο/σουβλακο-βόλτα και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι εσείς (που πήγατε)

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

Μπράβο Θέμη, μπράβο παιδιά, πολύ ωραίο το αποψινό Halbike από κάθε άποψη. Η επιλογή διαδρομής ήταν ιδανική και εύκολη, η οδική συμπεριφορά όλων ήταν άψογη και φιλική (μόνο ο ψευτοποδηλατοΔήμαρχος εγκατέλειψε φεύγοντας χωρίς να χαιρετήσει - όλοι χαιρετούσαν φεύγοντας προς τα σπίτια τους - πράγμα ενδεικτικό της ψηφοθηρικής του συμμετοχής)
Είθε και τα δικά μας τα Freeday να ξαναποκτήσουν κάτι από την χαμένη αθωότητα, χαλαρότητα και απόλαυση του Halbike σας.
Εύγε!!!

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Ειμασταν μια φοβερη παρεα αποψε.
Ο Δημαρχος των "Βριλ" μου φανηκε και γαμω τα ατομακια.
Του εδωσα το μπροστινο μου φωτακι, του ειπα να το κρατησει και τον προετρεψα να ξαναρθει οποτε θελει μαζι μας.
Δειξαμε πολυ καλη Ποδηλατικη Κουλτουρα, συνοχη σε πολυ μεγαλη διαρκεια και φυσικα κυριαρχουσε μια χαρουμενη ατμοσφαιρα.
Συνολικα ειμασταν 22-25 ατομα.
Περασαμε Τ Ε Λ Ε Ι Α.

kastellopower
Απών/απούσα

Ωραίο πετάλι, ευχαριστώ τα παιδιά του παγωτό & σουβλάκι after για την οργάνωση και την παρέα, αφού μ΄ έβγαλε η Ιωάννα στην Πεντέλης, προσανατολίστηκα και το πήγα πορεία κάτω! Καλή συνέχεια ΒουΠίτες!

quixote
Εικόνα quixote
Απών/απούσα
dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

george leo wrote:
χάσαμε την παγωτο/σουβλακο-βόλτα και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι εσείς (που πήγατε)

Με στενοχωρείς βρε George Leo.. η παγωτο-βολτα εγινε αφου εληξε η συνολική διαδρομή και ηταν στην Πλατεια Βριλησσίων. Δεν είναι δεσμευτική βολτα.

Θα προτείνουμε τις επόμενες φορές ο Τερματισμός να είναι ποιο σωστός ωστε όλοι μαζί να απολαμβάνουμε ενα μικρό σνακ είτε λέγεται παγωτο είτε λέγεται σουβλάκι είτε λέτε κατι αλλό.

Διορθωνόμαστε πιστεύω πάντα προς το καλύτερο.

:)

21chentury
Εικόνα 21chentury
Απών/απούσα

γι'αυτο απλα θα πω οτι ο δημαρχος χαιρετησε χτες φευγοντας. ειναι λογικο να μην τον ακουσαν ολοι. εξ αλλου η βολτα δεν ηταν δημαρχιακή. Να καλεσουμε τον ΠΟΔΗΛΑΤΗ συμβουλο Μελισσίων που καταψηφησε τη δημιουργια του ποδηλατοδρομου και θα δουμε...... αν θα ερθει :)

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

μην το παίρνεις τόσο σοβαρά βρε Θέμη!!!!
άψογη η βόλτα καθ' όλα

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

george leo wrote:
μην το παίρνεις τόσο σοβαρά βρε Θέμη!!!!
άψογη η βόλτα καθ' όλα

OK ! OK!!

και να πώ την ωραία ατάκα : "Τα καλύτερα έρχονται..."

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

το χθεσινό HALbike...

Νομίζω ότι η επιτυχία του ήταν οι ... σωστές δόσεις σε όλα:
1. αριθμός ατόμων (γύρω στα 25 παρά την αφόρητη ζέστη)
2. χιλιομετρική απόσταση
3. υψομετρικές διαβαθμίσεις
4. εναλλαγή τοπίων στη διαδρομή
5. πολύ μικρές ενδιάμεσες στάσεις για μια 'ανάσα'
5. στάση για 'ανεφοδιασμό' μετά την ολοκλήρωση της βόλτας

Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες που με την συμβολή τους έκαναν τη βόλτα εξαιρετική. Ειδικές ευχαριστίες στον jbggo που συνέβαλε στη χάραξη της διαδρομής (μας έλειψες χθες)!

For the record αλλά και για να είμαστε δίκαιοι, ο δήμαρχος κατά την αποχώρησή του μας χαιρέτησε όλους φωναχτά. Δε νομίζω να περίμενε κανείς να μας χαιρετήσει δια 'χειραψίας'.

Όπως είπε και ο Θέμης, θα προσπαθήσουμε να εντοπίζουμε τυχόν παραλείψεις και στις επόμενες βόλτες να τις καλύπτουμε. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει το υπόβαθρο και για τη διοργάνωση αλλά και για τη συμμετοχή, που είναι το σημαντικότερο.

Πάμε για το 8ο τώρα!!!

ΥΓ1 Αααα, ξέχασα να σχολιάσω και τα της ξενάγησης. Θέμη... δεν υπάρχεις !!!!!

ΥΓ2 maftaki πάλι για πατίνια πήγες; Ξέρεις, ότι κρατάω το απουσιολόγιο;;;;;; Είσαι στις 2 κιόλας. Στο επόμενο να φέρεις χαρτί από τον κηδεμόνα σου. Εκ της διοικήσεως του HALbike

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

Χαριλαος Γαλατσι wrote:
Ειμασταν μια φοβερη παρεα αποψε.
Ο Δημαρχος των "Βριλ" μου φανηκε και γαμω τα ατομακια.
Του εδωσα το μπροστινο μου φωτακι, του ειπα να το κρατησει και τον προετρεψα να ξαναρθει οποτε θελει μαζι μας.
Δειξαμε πολυ καλη Ποδηλατικη Κουλτουρα, συνοχη σε πολυ μεγαλη διαρκεια και φυσικα κυριαρχουσε μια χαρουμενη ατμοσφαιρα.
Συνολικα ειμασταν 22-25 ατομα.
Περασαμε Τ Ε Λ Ε Ι Α.

Συνηθίζεται οι Δήμαρχοι να δίνουν στους δημότες και όχι οι Δημότες στο Δήμαρχο (άμα ξαναδείς φωτάκι γράψε μου...)

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

21chentury wrote:
γι'αυτο απλα θα πω οτι ο δημαρχος χαιρετησε χτες φευγοντας. ειναι λογικο να μην τον ακουσαν ολοι. εξ αλλου η βολτα δεν ηταν δημαρχιακή. Να καλεσουμε τον ΠΟΔΗΛΑΤΗ συμβουλο Μελισσίων που καταψηφησε τη δημιουργια του ποδηλατοδρομου και θα δουμε...... αν θα ερθει :)

Γιατί ήμουν δίπλα του όταν την έκανε αγκομαχώντας στρίβοντας σε ένα στενάκι δεξιά στα μουλωχτά - όσον αφορά το εάν χαιρέτησε δεν ακούστηκε κάτι, εκτός κι αν υπονοείς ότι είμαστε κουφοί...
Όσον αφορά τον σύμβουλο μελισσίων που ειρωνικά αποκαλείς ΠΟΔΗΛΑΤΗ, δεν νομίζω να ήταν τέτοιος αφού καταψήφησε, εκτός αν ο ίδιος ξέρει περισσότερα ή μυρίστηκε καμιά τοπική ρεμούλα των κυβερνώντων (δεν θα είναι πρωτιά)
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: μην ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες σε προφανείς συμπεριφορές προσπαθώντας να πολιτικοποιήσεις καταστάσεις
Το Halbike ήταν άψογο για όλους και αγκαρία για το συγκεκριμένο άτομο (εάν δεν ήταν αγγαρεία θα ερχόταν ο ίδιος στο ραντεβού μας και θα έδινε πραγματικές υποσχέσεις για την υλοποίηση του ποδηλατοδρόμου και δεν θα περίμενε να πάμε εμείς να τον πάρουμε, τονίζοντας την απόστασή του από τους υπόλοιπους)

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

jdar002 wrote:
το χθεσινό HALbike...

For the record αλλά και για να είμαστε δίκαιοι, ο δήμαρχος κατά την αποχώρησή του μας χαιρέτησε όλους φωναχτά. Δε νομίζω να περίμενε κανείς να μας χαιρετήσει δια 'χειραψίας'.

Κανείς νομίζω δεν περίμενε να τον χαιρετήσουν δια χειραψίας...
Αυτό που περίμενε όμως ήταν ένα απλό γειά σας παιδιά
Α... και τώρα που το θυμήθηκα όταν στην αρχή ρώτησε τη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε, αντιπρότεινε άλλη γιατί του φάνηκε μεγάλη - τι ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ εεε;

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Η βόλτα έγινε, περάσαμε καλά, παμε για τις επόμενες, μη δημιουργούμε "τεχνητές" διαμάχες ;) αφου είσαι καλό παιδι!! :)

21chentury
Εικόνα 21chentury
Απών/απούσα

μη μου λες εμενα για πολιτικοποιηση, κατι που αλλοι σιγουρα το κανουν (σου εδωσα ποτε τετοια εντύπωση? αμα ειναι τα λεμε απο κοντα στο επομενο halbike, ειμαι ο αδερφος του Θεμη)

δηλωσα απλα και ξεκαθαρα οτι δεν ειμαι δημοτης βριλισσιων (οποτε δεν εχω πελατειακη σχεση με το δημαρχο)

Τον "συμβουλο" ΔΕΝ τον αποκαλεσα ειρωνικα γιατι αν ησουν παρων στο συμβουλιο ο ιδιος χαρακτήρησε τον εαυτό του "ΠΟΔΗΛΑΤΗ" οκ?????? ( το αν ειναι ή δεν ειναι, ειναι αλλο θεμα)

21chentury wrote:
η βόλτα ηταν φανταστική!!
αποκτησε και νεους συνποδηλατες κατα τη διεξαγωγή της, νέα παιδιά που ενθουσιαστικαν και εντυπωσιαστηκαν απο τη διαδρομή και την οργάνωση της

Ευχαριστούμε dthemix, jdar002 και jbggo για στη σχεδίαση του αποψινού halbike

Εξισου πετυχημενη ηταν και η παγωτο/σουβλακο-βόλτα που ακολούθησε στην πλατεία βριλησσίων

ΤΟ 7ο halbike KAI H ΠΑΓΩΤΟΒΟΛΤΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.

ΤΕΛΟΣ._

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

Βρε Γιώργο,

τι νόημα έχουν οι μακροσκελείς αναλύσεις για τα 'κίνητρα' κ.λπ. κ.λπ.
Μια βόλτα κάναμε, είπε να μας συνοδεύσει, προφανώς και θέλει αναδείξει το ποδηλατικό έργο που κάνει στο δήμο του και να βρει και άλλους ψηφοφόρους. Τη δουλειά του κάνει και τη δουλειά μας κάνουμε. Δεν είπαμε ότι ζούμε σε κοινωνία αγγέλων. Αλλά εμάς τι μας νοιάζουν όλα αυτά και τα σχολιάζουμε με τέτοια δηκτικότητα;

Εγώ ως δημότης, το μόνο που αποκομίζω είναι ότι σε μερικούς μήνες θα έχω μερικά ακόμα χλμ ποδηλατόδρομου. Μη τα αναγάγουμε όλα σε πολιτικές αναλύσεις και επικρίσεις από όποιον και προς όποιον κομματικό χώρο προέρχονται ή απευθύνονται. Έλεος δηλαδή! Υπάρχουν και οι κομματικές συνελεύσεις για όποιον ενδιαφέρεται.

Εδώ είναι HALbike, δηλαδή βόλτα ανθρώπων που αγαπούν το ποδήλατο και τίποτε άλλο.
ΤΕΛΟΣ.

Και για άλλη μια φορά να πω ότι ο δήμαρχος είπε: 'Ιωάννα, παιδιά, φεύγω γιατί με περιμένουν στο δημοτικό συμβούλιο. Καλή συνέχεια'. Είμαστε δύο άτομα που σου λέμε ότι στο συγκεκριμένο δεν έχεις δίκιο, γιατί το ακούσαμε. Τώρα, τι να πω....

Και επειδή μπορεί να ρωτήσεις σου λέω ότι εγώ τον άνθρωπο δεν τον ξέρω από πριν. Τον γνωρίσαμε τυχαία ένα βράδυ σε προηγούμενο HALbike και μας ζήτησε να του στείλουμε ένα email για τις βόλτες μας. Αυτά.

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

jdar002 wrote:
Βρε Γιώργο,

τι νόημα έχουν οι μακροσκελείς αναλύσεις για τα 'κίνητρα' κ.λπ. κ.λπ.
Μια βόλτα κάναμε, είπε να μας συνοδεύσει, προφανώς και θέλει αναδείξει το ποδηλατικό έργο που κάνει στο δήμο του και να βρει και άλλους ψηφοφόρους. Τη δουλειά του κάνει και τη δουλειά μας κάνουμε. Δεν είπαμε ότι ζούμε σε κοινωνία αγγέλων. Αλλά εμάς τι μας νοιάζουν όλα αυτά και τα σχολιάζουμε με τέτοια δηκτικότητα;

Εγώ ως δημότης, το μόνο που αποκομίζω είναι ότι σε μερικούς μήνες θα έχω μερικά ακόμα χλμ ποδηλατόδρομου. Μη τα αναγάγουμε όλα σε πολιτικές αναλύσεις και επικρίσεις από όποιον και προς όποιον κομματικό χώρο προέρχονται ή απευθύνονται. Έλεος δηλαδή! Υπάρχουν και οι κομματικές συνελεύσεις για όποιον ενδιαφέρεται.

Εδώ είναι HALbike, δηλαδή βόλτα ανθρώπων που αγαπούν το ποδήλατο και τίποτε άλλο.
ΤΕΛΟΣ.

Και για άλλη μια φορά να πω ότι ο δήμαρχος είπε: 'Ιωάννα, παιδιά, φεύγω γιατί με περιμένουν στο δημοτικό συμβούλιο. Καλή συνέχεια'. Είμαστε δύο άτομα που σου λέμε ότι στο συγκεκριμένο δεν έχεις δίκιο, γιατί το ακούσαμε. Τώρα, τι να πω....

Και επειδή μπορεί να ρωτήσεις σου λέω ότι εγώ τον άνθρωπο δεν τον ξέρω από πριν. Τον γνωρίσαμε τυχαία ένα βράδυ σε προηγούμενο HALbike και μας ζήτησε να του στείλουμε ένα email για τις βόλτες μας. Αυτά.

Ζητώ συγγνώμη εάν δεν ακούσα που χαιρέτησε εσένα και την Ιωάννα.
Απλά μην ξεχάσετε όταν μας φτιάξει τον ποδηλατόδρομο να του δώσουμε το όνομά του, τιμής ένεκεν..

21chentury
Εικόνα 21chentury
Απών/απούσα

καποιος να

ανοιξει τι βαλβιδα!!! θα σκασει το καζανι!!!

αφιερωμενο σε ολη την παρεα

http://www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι και το γεγονός ότι την απευθύνεις προς εμάς το θεωρώ άκρως προσβλητικό, αλλά άποψή σου αν θέλεις να αντιμετωπίζεις έτσι τα πράγματα.

Απλά, δεν είναι ωραίο να στρεβλώνουμε τις καταστάσεις για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Άλλωστε, επιβάλλεται να είμαστε δίκαιοι προς όλους, καθ' ότι είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του ανθρώπινου πολιτισμού.

21chentury
Εικόνα 21chentury
Απών/απούσα

με τη jdar002

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

jdar002 wrote:
δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι και το γεγονός ότι την απευθύνεις προς εμάς το θεωρώ άκρως προσβλητικό, αλλά άποψή σου αν θέλεις να αντιμετωπίζεις έτσι τα πράγματα.

Απλά, δεν είναι ωραίο να στρεβλώνουμε τις καταστάσεις για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Άλλωστε, επιβάλλεται να είμαστε δίκαιοι προς όλους, καθ' ότι είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του ανθρώπινου πολιτισμού.

γιατί αναγνωρίζεις και στους άλλους να εκφέρουν διαφορετικές απόψεις.
Για παράδειγμα θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψη ότι είναι ίσως περισσότερο προσβλητικό για κάποιους να συνομιλούν με όσους έχουν αυτοκίνητο σαν εικονίδιο σε ποδηλατικό site και να χαίρεσαι γιατί διακατέχονται από υπέρτατη αίσθηση δικαίου ειδάλλως δεν θα δέχονταν διαφημιστικές προσβολές τέτοιου τύπου και μάλιστα από προϊόντα που έχουν βλάψει στο έπακρο τον πολιτισμό και το ποδήλατο

Elderly biker
Εικόνα Elderly biker
Απών/απούσα

Παιδιά, τι γίνεται;
Δυο Τετάρτες έλειψα και δεν σας βλέπω καλά...
Μήπως δεν κάνετε αρκετό ποδήλατο...;
Για πείτε μου που πάμε την άλλη Τετάρτη για να φουσκώσω τα λάστιχα...

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

Elderly biker wrote:
Παιδιά, τι γίνεται;

Σου άρεσε το DVDάκι;

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

Να σε δούμε την επόμενη Τετάρτη για να μας πεις τα νέα από το ταξίδι σας...

Πάντως χθες το ταχύμετρο έγραψε 30χλμ για μένα... Καλά δεν είναι για Τετάρτη;

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Elderly biker wrote:
Παιδιά, τι γίνεται;

Γεια σου Elderly!!!

η επόμενη βόλτα του Halbike θα είναι μάλλον προς Μελίσσια πάλι και ίσως θα περιλαμβάνει την εκδήλωση του Δ.Μ.

Η χτεσινή βόλτα μας ήταν πολύ καλή!!! και η προηγούμενη στον Χολαργό!!!

Αντε να σε δούμε στην επόμενη βόλτα και να σου δώσω το ποδήλατο μου να κάνεις την βόλτα!!!

Θέμης

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

Speechless
.
.
.

21chentury
Εικόνα 21chentury
Απών/απούσα

και το δικο μου ποδηλατο στη διαθεση σου!!!

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

Το δικό μου ποδήλατο δεν το δίνω γιατί χθες δεν έφαγα ούτε σουβλάκι ούτε παγωτό!!

Ο δήμαρχος είπε 'γειά'.
Οι δήμαρχοι λένε 'γειά' γιατί συνήθως πάνε για άλλα
Ο χθεσινός δήμαρχος πέτυχε τον σκοπό του να μιλάμε σήμερα για αυτόν.
Προσωπικά μου φάνηκε συμπαθής και θα προτιμούσα η χθεσινή του συμμετοχή να είναι περισσότερο ποδηλατική και λιγότερο πολιτική.
Δική μας 'δουλειά' είναι το ποδήλατο. Να αφήσουμε τον δήμαρχο να φτιάξει τους ποδηλατόδρομους και ας πάει όπου θέλει.

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

george leo wrote:
Το δικό μου ποδήλατο δεν το δίνω γιατί χθες δεν έφαγα ούτε σουβλάκι ούτε παγωτό!!

Ο δήμαρχος είπε 'γειά'.
Οι δήμαρχοι λένε 'γειά' γιατί συνήθως πάνε για άλλα
Ο χθεσινός δήμαρχος πέτυχε τον σκοπό του να μιλάμε σήμερα για αυτόν.
Προσωπικά μου φάνηκε συμπαθής και θα προτιμούσα η χθεσινή του συμμετοχή να είναι περισσότερο ποδηλατική και λιγότερο πολιτική.
Δική μας 'δουλειά' είναι το ποδήλατο. Να αφήσουμε τον δήμαρχο να φτιάξει τους ποδηλατόδρομους και ας πάει όπου θέλει.

Με υπερκάλυψες george leo.

Όσο για 'αυτά' ... που έχασες, να φροντίσουμε στην επόμενη βόλτα.
Θέμη, κάνε πρόγραμμα.