ΑΛΗΤΟΓΑΤΟΙ "2009 ΦΕΡΣΤ ΡΑΪΝΤ" 11/01/09

148 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Inferno
Απών/απούσα
ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon Picture 5.jpg0 bytes
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

:D

SKATHARI
Απών/απούσα

........

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

distihos ego den tha perevretho,tha ime trikala me to podilato k leo na kano snow-bike sto pertouli!!!!

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Ετσι λέμε να καλοσορίσουμε τη καινούργια χρονιά.....Με το μόνο τρόπο που ξέρουμε να κάνουμε καλά...
Όσοι θέλουν να μας γνωρίσουν και δεν μπορούσαν λόγο ώρας που γίνονται οι βόλτες μας,τώρα είναι ευκαιρία να το κάνουν μιάς και η βόλτα θα ξεκινίσει κατα της 3...
Wolf πλάκα μας κάνείς? μέχρι της 11 του μήνα θα είσαι σε διακοπές???

Marlene θα μας ξανατιμήσεις με τη παρουσία σου? τιμή μας και καμάρι μας!!! αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας!!

rearviewmirror
Απών/απούσα

μερούλες μείνανε :)

@wolf

snow bike ακούω...ωραίος...αν και πιστεύω θα χάσεις ωραία βόλτα

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Α!! και κάτι άλλο στο party θα μας ταξιδέψει με τις μουσικάρες του ο Αλητόγατος dj Aenias!!!!

rearviewmirror....11 και σήμερα....

Η είσοδος είναι free τα ποτά όμως οχι....(γαμώτο)

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Marlene θα μας ξανατιμήσεις με τη παρουσία σου?

Γιατί ;;;.. κάνατε κάποια άλλη βόλτα που την έμαθα και δεν ήρθα; Αφού δεν ενημερώνετε...
Βασικά μπορεί να βάλατε και καμία ανακοίνωση για κάποια βόλτα αλλά δεν ανοίγετε καινούργια thread κάθε φορά και έτσι δεν τις βλέπουμε και εμείς οι υπόλοιποι..
Νομίζω ότι η κάθε βόλτα θα έπρεπε να έχει το δικό της thread για να βγαίνει στη κεντρική φόρουμ χωριστά..

rearviewmirror
Απών/απούσα

χε χε σωστός..
Δεν κρατίεμαι μάλλον ...:)

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Όχι γλυκιά μου...όταν κάνουμε βόλτα την ανακοινόνουμε,το μόνο που δεν ανακοινόνουμε απο εδώ είναι οταν μαζεύεται το "συμβούλιο" χαχαχαχαχαχαχα!!!!
Πάντος για να μαθένεται πρώτοι τα νεα καλό είναι να μπαίνεται που και που στο blog...φαντάσου ότι η ανακοίνοση για αυτή τη βόλτα έχει αναρτηθεί πρίν 2 μέρες!!!

GeorgeHH
Απών/απούσα

opa nata mas arxisameeeeeeeeeeeeeeeeeee anoixame kai sas perimenoume

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

Το βιντεάκι θέλουμε!!! Έχουμε εκκρεμότητες! ;)

Royaloak
Απών/απούσα

Παρούσα και η γιαγιά!!! Να φέρω κρασί και μεζεδάκια αυτή τη φορά; Μετράτε άτομα!!!!!!

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Όπως πάντα Σπαστέ....αλλά αυτό έχει και παρτάκι μετά!!

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Ωωω!!! εσείς οι 2 είστε πολύ γρήγοροι!!!!!! Χρόνια πολλά και καβάλα!!!!
Ναι το βιντεάκι σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο......παιδιά δε φταίμε εμείς......το σκηνοθέτη να δείρετε.......

Royolak ΠΡΟΣΚΥΝΩ στα περίφημα μεζεδάκια!!!!!!

Royaloak
Απών/απούσα

Θέλω αριθμό ατόμων για να το οργανώσω σωστά. Κρασί φίνο βιολογικό απ' την βιολογική λαϊκή στην αγορά της Κυψέλης. Μεζεδάκια από φίνο φούρνο της Πλατείας Άη Γιώργη... Τα καλύτερα απ' την ωραία Κυψέλη!!! Μου φτιάξατε τη διάθεση, που είναι κατράμι μαύρη, λόγω των γεγονότων κι εδώ και στην Παλαιστίνη και γενικά...ουφ!!!!!!!!!

@MARLENE, ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΛΑ ΕΠΙ ΤΈΛΟΥΣ;

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Μετά τη βολτα έχει πάρτυ στο Loop........

Αμάν ρε Rοyolak φωτιές μου ανάβεις τωρα!!!! :D

Royaloak
Απών/απούσα

Εγώ θα φροντίσω για τη προθέρμανση...

rearviewmirror
Απών/απούσα

Θα φτάσουμε κομμάτια στο loop...
Φαντάσου πως θα φύγουμε...

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Χρόνια πολλά .. καλή χρονιά!!
Καλά.. τώρα σώθηκες.. Πόσα blogs και πόσα φόρουμς να παρακολουθώ όλη μέρα ( εκτός από τα δικά μου; ).. Άμα κοιτάω τις σελίδες δεν θα πηγαίνω καμία βόλτα..
Πάρτε τα μέιλς όσων έρχονται στις βόλτες και ρίχνετε μία ομαδική αποστολή όταν κανονίζεται μία βόλτα. Αν δεν ξέρετε το πως σας την φτιάχνω εγώ την mail list.. ( σιγά το πράγμα! ).
Για αυτό υπάρχει το ίντερνετ... χρησιμοποιείστε το αποτελεσματικά και έξυπνα..

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Ρε συ.. είσαι σίγουρη;; Άμα δεν την θες εντάξει αλλιώς σιγά το πράγμα αγοράζω μία.
Έχω ραντεβού το Σάββατο για ρύθμιση του ποδηλάτου.. Θα σε πάρω τηλέφωνο άμα θες να πεταχτούμε παρέα μιας και μου είπες ότι θες να ρυθμίσεις και το δικό σου ποδήλατο.
Αλλά θα μιλήσουμε και πιο πριν για την Παρασκευή να πάμε παρέα..

Δεν μου λέτε ρε όργια.. Τι μεζέ να φέρω εγώ να φάμε; Μήπως αντί να κανονίζαμε να πάμε στο loop να κανονίζαμε να κάνουμε ένα ωραίο πικ νικ.. ( εντάξει εντάξει μη βαράτε!! ) αλλά πιο φάση θα είχε να πάμε να κάνουμε πικ νικ ( επιμένω.. είδατε.. άντε βαρέστε! )

Royaloak
Απών/απούσα

Στο Loop επικοινωνεί άνθρωπος με άνθρωπο ή θα μας πλακώσει η μουσική και θα περιέλθουμε σε αφωνία; Θα μας δεχτούνε τέτοια μάζα που θα είμαστε κι έπειτα ενδυματολογικά πώς θα ποδηλατήσουμε; Με coat & tie & lady's gown; Εν ολίγοις δέχονται ένα ποδηλατικό τσούρμο με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Το έχει σκεφτεί ο καπετάνιος και η παρέα του αυτό το θέμα; Ποιά άλλη κυρία της παρέας έχει καλαθάκι; Έχω σαφή πρόταση αν καταλήξουμε σε πικ-νικ.

@marlene: μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. Πριν τη βόλτα της Παρασκευής στο εργαστήρι μου που έχω τα πρεπούμενα για τη σέλα.

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

@marlene πολύ καλά τα λες....αυτό με τη λίστα μάρεσε και θα το συζητήσουμε απο κοντά για το πως θα το φτιάξουμε!

@Royolak πίστεψε με τα έχουμε οργανώσει όλα μια χαρα!!!! το Loop είναι στη λίστα μας σαν ένα απο τα "φιλικά προς ποδηλάτες" μαγαζια που έχουμε ανακαλύψει......

Τι σημένει τώρα αυτό....

1ον έχει χώρο για ασφαλή κλείδωμα ποδηλάτων και τυτόχρονα τα βλέπουμε κιόλας!!!
2ον το μαγαζί δεν ασχολείτε με το τι φοράμε......(το face control είναι άγνωστη λέξη)
3ον η μουσική θα είναι όσο δυνατά πρέπει για να μιλάμε......μιάς και ο dj είναι Αλητόγατος!!!
4ον και τελευταίο σε αυτό το μαγαζάκι (είναι μικρούλι!!) είμαστε σαν τη φωλιά εεεε σαν το σπίτι μας ήθελα να πω!!!!

Με λίγα λόγια δε γουστάρουμε τα συνηθισμένα "μαγαζια" με τα 2 μπαλόνια στη πόρτα,αμπιγιέ ντύσιμο,τσίτα μουσική,που για να μιλήσεις χρειάζεται να ξέρεις τη νοηματική.....

Αλλες απορίες? χαχαχαχαχα!!

Υ.Γ Στο μαγαζί δε θα πάμε τυχαία,το έχουμε κλείσει και χωρίς είσοδο!!!!

ilias
Απών/απούσα

Ρε αλητόσκυλοι
(όχι κατα το κοματόσκυλοι αλλά απο το "I've been cycling like a dog")

Αμα ξεκινήσετε στις 3:00 και το πάρτυ αρχίσει κατά τις 10-11 το βράδυ, τί θα κάνετε όλη μέρα; Ποδήλατο;

Εμείς οι ηλικιωμένοι πως να ακολουθήσουμε;

Ουφ

Κουράστηκα

Καλή Χρονιά

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

3 το μεσημέρι ξεκινάμε,αυτή η βόλτα θα κρατήσει λίγο,2-3 ώρες περίπου.......και αυτό για να είμαστε κατα της 6 στο μαγαζί βέβαια με τους Αλητόγατους τίποτα δεν είναι στάνταρ....ούτε ανχωνόμαστε οτι θα πρέπει να είμαστε 6 τζαστ!!! όλα είναι στο περίπου

Στο μόνο που θα είμαστε στάνταρ θα είναι η ώρα συνάντησης.

3 μαζευόμαστε 3 και 30 φύγαμεεεεεεε.............

Υ.Γ Στο ALL NIGHT RIDE που κάναμε είχαμε ξεκινίσει 10 το βράδυ γραψαμε 50 αστικά χλμ και σταματήσαμε στης 5:30 το πρωί στου Ψυρρή για μπουγάτσα.......καλά ήταν

Royaloak
Απών/απούσα

Η γιαγιά δηλώνει ότι αντέχει με διαλείμματα και παρα πάνω ώρες. Μέσα στην πόλη τόχω κάνει μόνη μου, κάνοντας δουλειές και βόλτες επίσης. Η ώρα που ξεκινάμε είναι μια χαρά.

@ilias: με τέτοια παρέα δεν το καταλαβαίνεις πώς περνάει η ώρα, χωρίς καμία κόπωση. Εσύ που έχεις καλύτερες αντοχές από μένα (φαντάζομαι κατα πολύ νεώτερος) και μόνο απ' τη χαρά της παρέας θα τα πας μια χαρά.

@Aigeas: στο πάρτυ μπορεί να έρθει και ο συμβίος μου, που θέλει να σας γνωρίσει;

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Oποιος θέλει έρχεται όποιος θέλει φεύγει,όπου και όποτε θέλει!!!

ΟΛΟΙ είναι ευπρόσδεκτοι!!!!!!!!!

Μπορεί να έρθει και κόσμος χωρίς ποδήλατο,κατευθείαν στο πάρτυ,και καλά έκανες και με ρώτησες και μου δώθηκε η ευκαιρία να το πω.
Μπορεί όσοι θέλουν να καλέσουν και φίλους τους που δε έχουν ποδήλατο....ο σταθμός του Θησείου είναι 100 μέτρα απο το μαγαζί..

elsa
Απών/απούσα

γιατί μου έλειψαν και οι αλητογατοβόλτες και οι αλητόγατοι!!Θα φέρω και εγώ κρασί.Για να ζεσταθούμε!Ή μήπως ρακί mr rihardos και mr rearviewmirror!

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

αφού η βόλτα γίνεται "λογικές" ώρες, άααντε να 'ρθω και γω να δω τι φτειάνετε τα τρελόπαιδα...

Κανονίστε τα μεζεδάκια, ένεκα η κρίσις και δεν τρώμε καλά λέιτλυ!

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

ΟΛΕ!!!!!!!

rihardos
Απών/απούσα

Φρέσκια κι ανανεωμένη από τας εξοχάς;
Τι κάνεις βρε θηρίο, είσαι καλά;
Θα προσπαθήσω να έρθω την Κυριακή και βλέπουμε, που θα μας οδηγήσει η ημέρα, για ρακιά ή για μπύρες ή κρασί.
Χαιρετισμούς ελπίζω να τα πούμε την Κυριακή.
Καλή χρονιά σε όλους. Πάνω στα ποδήλατα και ποτέ κάτω.
Την γιόρτασα με πολύ πρωινή βόλτα στην Αθήνα.
Είναι εξαιρετικά χωρίς αυτοκίνητα. Μια ημέρα το χρόνο, μόνον. Μήπως θα 'πρεπε να είναι το αντίθετο;

contact