Ναι Σπαστέ,τη Κυριακή δε θα είναι απλά μια βόλτα αλλά ένα ποδηλατικό event που θα τα έχει όλα,καλή παρέα,βόλτα,μεζεδάκια by Royaloak,πολλά χλμ,πάρτυ μετα τη βόλτα.
Α και για να μην το ξεχάσω,υπάρχει περίπτωση να γίνει και η προβολή του περίφημου βίντεο απο το 2ο WEST SIDE RIDE.....
Θα είμαστε όλοι εκει! i'm back δυναμικα.
Και δεν ξερω αν το έχετε υπο την υποψία σας αλλα η Κυριακή θα ειναι η πρώτη από τις Αλκυονίδες μέρες φέτος! Θα χουμε καλο καιρό προφανως. Σούπερ!!
Τα παντα ειναι διασταυρωμενα!!! Σημερα ας οψεται η προπονηση..δεν ξερω σιγουρα αν ερθω cmr. παντως αν δεν ερθω κρατησε αν μπορεις ενα flyerακι για μενα, θα μου κανεις χαρη, σοβαρα!
Το 2009 με βρηκε με 5-6 βιβλια αγκαλια και γενικα ν προσπαθω να τα προλαβω ολα! ουφ.. αλλα την βολτα δεν την χανω!
(Σε περιπτωση που μπορεσω να ερθω αποψε ισχυει το ραντεβου 6 παρα στο θησειο??)
@Aenia
να φερεις τα καλα σου δισκακια ξερεις εσυ
μετα που θα πέσει η νυχτα και δεν θα θελουμε να λύσουμε το μεσανατολικο να ακουσουμε και καμια μουσικη...
Αυτή η βόλτα είναι κατάλληλη η γονική συναίνεση????χαχαχα...Σε ρωτάω για να μην με δεις και πεις:Πωπω,τι θέλει πάλι ο χοντρός εδώ???χιχιχ πλακίζω...Πέρα απο την πλάκα δεν υπάρχει πρόβλημα αν έρθω????
Πάλι καλά που ανέφερες οτι κάνεις πλάκα......να έρθεις Χριστάκι παιδί μου.....η βόλτα δέν είναι ακατάληλη για ανηλίκους....εξάλου θα είναι οι "κηδεμόνες" σου μαζί.......Χρόνια πολλά και για τηη γιορτή σου!!!!
Βρε, αγόρι μου αφού θα είμαι εγώ. Δεν είπαμε ότι πάμε πακέτο εσύ κι εγώ; Εκτός αν θες τις ευλογίες του Πατριάρχη! Κι αφού στις έδωσε, μάθε ότι είπαμε να βρεθούμε στο εργαστήρι μου οι Πατησιο-Κυψελιώτες για να κάνουμε κάθοδο επιβλητική και οργανωμένη! Θα σου στείλω μήνυμα πού και πότε.
ΒΤW: κορίτσια! ποιά από σας έχει καλαθάκι; Μπορείτε να κανονίσουμε να μοιραστούμε τα υλικά του τσιμπουσίου παρακαλώ; Στείλτε στοιχεία επικοινωνίας στο royaloak@mycosmos.gr
ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟΣ ??
Να σου πω , ολο αυτο το καιρο εκανες καθολου πεταλι η θα σε τραβαμε την κυριακη με ιμαντα ?
Καλα μετα το παρτυ ξερω οτι θα σε σερνουμε φυσικα...
Ολα καλα κυριε Βασιλη ?
gia sas..........telika me matiasate.i volta gia trikala anavlithike.telika tha me ipostite tin kiriaki akoma mia fora!!!!!!!gia sou re aigea me ta orea sou!!!xtra kalos mas irthes!!!!!
Ο λόγος σου και μόνο μας έχει χορτάσει!! μην ανχώνεσαι Royaloak!!!!
Κανένα άγχος. Πάρα μα πάρα πολύ κέφι κι αγάπη.
6 και σήμερα.......
Αντε να δούμε.....
παιδια θα παει καλα το αισθανομαι
Ναι Σπαστέ,τη Κυριακή δε θα είναι απλά μια βόλτα αλλά ένα ποδηλατικό event που θα τα έχει όλα,καλή παρέα,βόλτα,μεζεδάκια by Royaloak,πολλά χλμ,πάρτυ μετα τη βόλτα.
Α και για να μην το ξεχάσω,υπάρχει περίπτωση να γίνει και η προβολή του περίφημου βίντεο απο το 2ο WEST SIDE RIDE.....
Θα είμαστε όλοι εκει! i'm back δυναμικα.
Και δεν ξερω αν το έχετε υπο την υποψία σας αλλα η Κυριακή θα ειναι η πρώτη από τις Αλκυονίδες μέρες φέτος! Θα χουμε καλο καιρό προφανως. Σούπερ!!
Δε μου λές Σοφάκι,αυτό είναι διασταυρομένο?? χαχαχαχαχα πού είσαι ρε έγκλημα?
Τα παντα ειναι διασταυρωμενα!!! Σημερα ας οψεται η προπονηση..δεν ξερω σιγουρα αν ερθω cmr. παντως αν δεν ερθω κρατησε αν μπορεις ενα flyerακι για μενα, θα μου κανεις χαρη, σοβαρα!
Το 2009 με βρηκε με 5-6 βιβλια αγκαλια και γενικα ν προσπαθω να τα προλαβω ολα! ουφ.. αλλα την βολτα δεν την χανω!
(Σε περιπτωση που μπορεσω να ερθω αποψε ισχυει το ραντεβου 6 παρα στο θησειο??)
Ασφαλώς και ισχύει,6 στο Θησείο.....έλεος πια με αυτό το διάβασμα.......
για να δουμε τι θα δούμε...
@Aenia
να φερεις τα καλα σου δισκακια ξερεις εσυ
μετα που θα πέσει η νυχτα και δεν θα θελουμε να λύσουμε το μεσανατολικο να ακουσουμε και καμια μουσικη...
Επιτέλους ο χιονάνθροπος γύρισε!!!
"μετα που θα πέσει η νυχτα και δεν θα θελουμε να λύσουμε το μεσανατολικο να ακουσουμε και καμια μουσικη..."
ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ.....................
Α ρε Αιγεα
μου ρε παλιογατα...
Αντε να σε δούμε και απο κοντά ρε Αλητόγατε!!!
όχι πές μου δεν είναι γαμάτο αυτο το Κυριακάτικο event???
Πολύ μαυρίλα το τελευταίο καιρό έχει πλακώσει και δε μπορούμε άλλο!!!!
SHINE HAPPY ALLEYCATS!!!!!!!
πηγα στοκχολμη και πηρα μαζι μου τον ελληνικο ηλιο...
ηρθα μετα απο 15ημερες και βλεπο σκοτεινια...
τον ξεχασα τον ηλιο εκει τι εγινε;;;
Δεν ενοούσα το καιρό.......χαχαχαχαχαχα ισα ισα που αυτός είναι σούπερ!!!!
Για όλες τις καταστάσεις έλεγα.......
OLA KALA?
Όλα καλά,ετοιμαζόμαστε για τη βόλτα,5 και σήμερα βλέπεις!!!!
Αυτή η βόλτα είναι κατάλληλη η γονική συναίνεση????χαχαχα...Σε ρωτάω για να μην με δεις και πεις:Πωπω,τι θέλει πάλι ο χοντρός εδώ???χιχιχ πλακίζω...Πέρα απο την πλάκα δεν υπάρχει πρόβλημα αν έρθω????
Πάλι καλά που ανέφερες οτι κάνεις πλάκα......να έρθεις Χριστάκι παιδί μου.....η βόλτα δέν είναι ακατάληλη για ανηλίκους....εξάλου θα είναι οι "κηδεμόνες" σου μαζί.......Χρόνια πολλά και για τηη γιορτή σου!!!!
Βρε, αγόρι μου αφού θα είμαι εγώ. Δεν είπαμε ότι πάμε πακέτο εσύ κι εγώ; Εκτός αν θες τις ευλογίες του Πατριάρχη! Κι αφού στις έδωσε, μάθε ότι είπαμε να βρεθούμε στο εργαστήρι μου οι Πατησιο-Κυψελιώτες για να κάνουμε κάθοδο επιβλητική και οργανωμένη! Θα σου στείλω μήνυμα πού και πότε.
ΒΤW: κορίτσια! ποιά από σας έχει καλαθάκι; Μπορείτε να κανονίσουμε να μοιραστούμε τα υλικά του τσιμπουσίου παρακαλώ; Στείλτε στοιχεία επικοινωνίας στο royaloak@mycosmos.gr
Γουστάρω κάθοδο επιβλητική και οργανωμένη!!!!!!
Ε ρε γλέντια!!!!!!!!
ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟΣ ??
Να σου πω , ολο αυτο το καιρο εκανες καθολου πεταλι η θα σε τραβαμε την κυριακη με ιμαντα ?
Καλα μετα το παρτυ ξερω οτι θα σε σερνουμε φυσικα...
Ολα καλα κυριε Βασιλη ?
..μολις ηρθα και γω απο πεεεερα μακρια !
..εχω να σας πω ιστοριες απο το δροσερο Λονδινο !
(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΕΚΕΙ)
Σας αναφερω παντως οτι σας σκεφτομουν πολυ -αυτο ειναι κατι που φαινεται απο τις φωτογραφιες που εχω τραβηξει εκει , με το γνωστο θεμα) .
..θα χαρω να σας δω απο κοντα !
gia sas..........telika me matiasate.i volta gia trikala anavlithike.telika tha me ipostite tin kiriaki akoma mia fora!!!!!!!gia sou re aigea me ta orea sou!!!xtra kalos mas irthes!!!!!
Γουλφ,θα παμε μαζι. Ρε συ,τις εχει φερει τις ζαντες σου ο Κωστας!
sovara milas?????avrio tha pao eki????k tha skaso volta me kenourgio zantiko!!!!!!!!!!!!!!ta leme giati sxolao.giospy tha se paro meta til!
τα παιδιά απ τα εξωτερικά...
Wolf, ειναι κακός ο κόσμος...κρέμασε σκόρδα στο ποδήλατο!
CU!
Κάναμε και πιάσανε wolf!!!!
@rearviewmirror θα έχει συνεφιά το βράδυ της Κυριακής.......χαχαχαχαχχαχααχαχα
ΑΑ!! Να μη το ξεχάσω ΚΑΙ αυτη η βόλτα θα βιντεοσκοποιθεί........αυτό για να μη μου λέτε μετά οτι σας βγάλαμε φόρα παρτίδα!!!!!
αν ειναι έτσι πάω πάσο...χαχαχ
Next time!
Το καλοκαίρι που κάναμε ενα fool moon ήταν super!!!!!
Θα επαναληφθεί και τώρα αρκεί να μπορούμε και να τη δούμε.......